Rozehraj s námi novou uměleckou školu RNB SCHOOL v Praze 🎸

Nejsme klasická ZUŠ, jsme RNB SCHOOL. Rozjeďte s námi novou uměleckou školu v Praze. Vyzkoušejte si naši kreativní výuku nejen v jednorázových lekcích za akční ceny pouze na HITHITU. Za vybrané peníze zakoupíme aparaturu na naše společné koncerty školy.

Author: RNB SCHOOL

  • Foto z natáčení klipu RNB SCHOOL

  • Náš říďa Radek

EUR 71
pledged of EUR 1,385

5%

5% completed

4 contributors pledged

Art, Education

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Jun 3, 2023 at 10:51.

Show all rewards

Nejsme klasická ZUŠ, jsme RNB SCHOOL 🎶

„Vždycky jsem si říkal, že by bylo fajn učit to, co baví žáka a ne to, co chtějí učitelé a poroučí škola.“

Takto před třemi lety vznikl nápad v hlavě dnes 25letého ředitele školy Radka Blahuše, který se stal skutečností a letos otevřel přesně takovou školu v Praze. Jmenuje se RNB SCHOOL. Proč? 

  1. Vyučujeme RNB metodou = Obsah výuky stanovují ti, kteří se do ní docházejí něco naučit.
  2. Nebojíme se s vámi pustit do výuky jakéhokoliv žánru. RnB je totiž styl, který kombinuje prvky mnoha hudebních sfér.

Za tvorbou jednotlivých oborů školy stojí mnohočlenný tým mladých profesionálních lektorů složený především z absolventů a studentů Akademie múzických umění v Praze. Ti dali hlavy dohromady a vymysleli zcela nový přístup k výuce v mnoha uměleckých oborech. RNB škola vyučuje hru na hudební nástroje, populární zpěv, tanec, dabing a komunikaci. Nenajdete u nás žádné osnovy a tabulky. Podoba výuky se odvíjí od vašich přání a cílů. Proto se s každým před zahájením výuky osobně sejdeme a stanovíme cíle, kterých byste s naší pomocí chtěli dosáhnout. Naši výuku nabízíme v rámci kurů o počtu 10 lekcí. Nyní máte ale jedinečnou příležitost zjistit, jak to u nás chodí ve zkušebních jednorázových lekcích, které si můžete objednat pouze na HITHITU. A nejen to!!! Můžete si třeba objednat RNB výchovný koncert pro vaši ZŠ nebo SŠ (dále jen RNB Výchovňák) a spoustu dalšího. Chceme totiž, abyste si to opravdu řádně otestovali v některé z variant, než se u nás rozhodnete studovat naostro. A právě proto volíme cestu přes HITHIT, díky níž si to u nás můžete vyzkoušet a za zakoupené odměny pořídíme chybějící zvukovou aparaturu pro společné koncerty. Bez ní by totiž RNB koncerty školy nebyly to pravé ořechové. Pojďte to zkusit a rozehrajte tak s námi RNB SCHOOL. Zde najdete výčet všech vyučovaných oborů: Klikněte na svůj obor

Více o RNB metodě 😎

Co to znamená? 

Již víme, že obsah výuky stanovují ti, kteří se do ní docházejí něco naučit. My lektoři jsme zase zárukou toho, že si každý z kurzu odnese takovou dovednost, pro kterou si do něho přišel. 

Jak to funguje v praxi?

Na počátku výuky stojí přání a vámi vytyčený cíl. Naučit se konkrétní písničku, naučit se hrát z not, ... Podle konkrétního cíle pak stanovíme nejlepší cestu, jak ho dosáhnout. 

Poznám RNB metodu i v RNB HITHIT odměnách? 

Samozřejmě. O to nám přesně jde. Ať už půjde o jakoukoliv z našich RNB HITHIT odměn, v každé zažijete kousíček z  atmosféry metody a funkce. 

Přijďte si to vyzkoušet a nastartujte s námi školu ▶️

KDE? 🏠

  1. RNB HITHIT Lekce: Vyučujeme na Václaváku, Smíchově a v Modřanech. Přesná místa vyučovaných oborů, najdete ZDE.
     
  2. RNB Výchovňák: Uskutečníme jej přímo ve vaší škole.

KDY? ⏰

  1. RNB HITHIT Lekce: Po zakoupení odměny - vaší lekce a skončení projektu HITHIT vám zašleme několik možností termínů uskutečnění lekcí, z nichž si jistě ten svůj vyberete. 
     
  2. RNB Výchovňák: Termín domluvíme tak, aby vyhovoval vám i nám telefonickou či e-mailovou komunikací. 

S KÝM? 💃🕺🏾

  1. RNB HITHIT Lekce: V rámci zakoupené odměny označené jako individuální lekce si můžete zvolit svého vysněného lektora (výčet lektorů daného oboru uvádíme přímo vždy u odměny, preferovaného vepište do poznámky). Budeme dělat vše pro to, aby vaši RNB HITHIT lekci odučil právě vámi zvolený lektor a sladit společný termín. Pokud by se tak náhodou nepovedlo, najdeme vám u nás jiného stejně skvělého lektora. Finální lektor lekce se tedy může z důvodu možnosti termínu či nemoci lišit.
    U odměn označených jako hromadná lekce vám bude některý z lektorů daného oboru přidělen. Bude to vždy takové malé překvapení k vaší odměně. :)
     
  2. RNB Výchovňák: S naším RNB týmem lektorů - profi hudebníci a tanečníci, kteří jsou připravení v jeden den realizovat 2 až 3 koncerty (rozdělení tříd podle ročníků) pro vaši školu.

Celý tým RNB SCHOOL: Zde klikni a seznam se RNB týmem

CO ZAŽIJETE? 🤩

  1. RNB HITHIT Lekce: Poznáte RNB metodu na vlastní kůži a zábavnou lekci plnou kreativních přístupů s naším lektorem. 
     
  2. RNB Výchovňák: Vystoupení profesionálních hudebníků i tanečníků s přímou interakcí se žáky a studenty. Poznáte atmosféru RNB na vlastní kůži, protože vás do našich vystoupení přímo zapojíme. Těšit se můžete na známé populární, filmové či taneční melodie. 

A PROČ? 🤔

Tím, že si od nás zakoupíte některou z odměn na HITHITU, rozehrajete naši školu a hlavně se dozvíte, co jsme na vás ušili. Za vybrané peníze koupíme zvukovou aparaturu, abychom to pak mohli všichni rozjet na společném koncertě. 

Naši lektoři

Profesionálové ve svých oborech 

Naši lektoři jsou v první řadě zkušení odborníci. Kromě znalostí však mají spoustu dalších pozitiv, mezi které patří nadšení, trpělivost a chuť probouzet v lidech lásku k umění.

A co se o nás zatím šustlo? 👀

Podpořila nás samotná AMU 🙏
V naší RNB SCHOOL učí mladý kolektiv energických a profesionálních lektorů s převahou absolventů Akademie múzických umění v Praze. Samotná AMU se dokonce rozhodla RNB SCHOOL významně podpořit a to právě z důvodu snahy o zvýšení hudebnosti mladé generace v České republice, které i podle slov Akademie edukujeme inovativním způsobem. 

Advokátní kancelář se specializací na školství 🔨
Holubová advokáti jakožto specialista na školské právo spolupracovala s RNB SCHOOL při jejím vzniku. Oceňujeme koncept, kdy hlavním bodem je láska k umění, ale zahrnuje i schopnost každého pozorovat vlastní pokrok.

Putují o nás letáčky 📃

Mockrát děkujeme za koupi našich odměn. 🙏 Bez vás totiž RNB SCHOOL nerozehrajeme a nerozezníme společné koncerty.  

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Ústřední song RNB SCHOOL - WAV 🎧

    Jako ústřední song jsme natočili písničku od Maraie Když nemůžeš, tak přidej, kterou jsme nazpívali s dětmi ze sboru Coro Piccolo Prague a naším RNB týmem.
    Pokud byste nás chtěli podpořit touto symbolickou částkou, jako poděkování vám písničku zašleme do e-mailu ke stažení v nejvyšší poslechové kvalitě WAV. 

    Nahrávku pošleme na váš e-mail.

    Částku u odměny můžete libovolně navýšit.  
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 1.98
    (CZK 50)
  • remaining 10 from 10
    Hudební nauka - Klíček 🎼

    Sháníte učebnici hudební nauky, se kterou vám noty půjdou jedna báseň? Je plná obrázků a noty už pro vás s ní nikdy nebudou postrach ani překážka. Spolupracujeme přímo s autorkou učebnice paní Šašinkovou, která nám je poskytuje v rámci výuky našich kurzů. Nyní máte jedinečnou příležitost učebnici zakoupit samostatně za akční cenu. 

    Cena je včetně balného a dopravy na Zásilkovnu nejblíž vaší adrese. 

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 10.25
    (CZK 259)
  • remaining 2 from 2
    Kafé s říďou ☕️

    Chcete se o naší škole dozvědět více a od člověka, který ji přímo založil? Sejděte se s naším říďou, pozve vás na kafe a zodpoví všechny vaše otázky. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 14 from 15
    Noty na vaši vysněnou písničku 🎵

    Hrajete již na nějaký nástroj a přáli byste si zahrát svou vysněnou písničku, na kterou ale bohužel nemáte noty? Není problém! Do poznámky nám napište o jakou písničku by šlo a přiložte ideálně odkaz z YouTube. Krásně graficky zpracovanou vám ji v notách pošleme do e-mailu jako PDF verzi. Exkluzivně pouze na HITHITU. Svou oblíbenou písničku v notách totiž u nás dostáváte jako dárek a pouze nyní si ji můžete objednat takto zvlášť. 

    Noty pošleme na váš e-mail.   

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • remaining 5 from 5
    Hromadná lekce baletu 👗

    Klasický tanec, který nikdy nevyjde z módy. Ponořte se s námi do baletního světa lehkosti, elegance a rovnováhy.

    Vem s sebou kamaráda!
    Při zakoupení této odměny můžete vzít svého kamaráda na lekci zcela ZDARMA. 

    Lektoři baletu

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší. 
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.35
    (CZK 590)
  • remaining 5 from 5
    Hromadná lekce contemporary dance 💃

    Moderní tanec je neodmyslitelnou formou sebevyjádření. Objevte expresivní pohyby a vyjadřujte intenzivní myšlenky.

    Vem s sebou kamaráda! 
    Při zakoupení této odměny můžete vzít svého kamaráda na lekci zcela ZDARMA.

    Lektoři contemporary dance

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.35
    (CZK 590)
  • remaining 5 from 5
    Hromadná lekce MTV dance 🧢

    Show, nepřehlédnutelné kostýmy, hip hop a populární hudba. To je MTV Dance. Dopřejte si odreagování za zvuku aktuálních hitů a staňte se hvězdou.

    Vem s sebou kamaráda! 
    Při zakoupení této odměny můžete vzít svého kamaráda na lekci zcela ZDARMA.

    Lektoři MTV

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší.  

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.35
    (CZK 590)
  • remaining 5 from 5
    Hromadná lekce dabingu a herectví pro děti 🎭

    Láká vás práce s hlasem a baví vás jazyk? Jste filmový nadšenec? Vyzkoušejte si naši lekci dabingu.

    Lektoři dabingu 

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší.  

     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.35
    (CZK 590)
  • remaining 10 from 10
    Hromadná lekce komunikace pro děti 👦

    Komunikace je základ společenského života. Je nezbytnou podmínkou pro naši práci, mezilidské vztahy nebo kariérní úspěch. Tento kurz je zaměřen na zlepšení komunikačního sebevědomí, vyjadřovacích a prezentačních dovedností.

    Lektoři komunikace

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší.  

     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.35
    (CZK 590)
  • remaining 10 from 10
    Hudební nauka s Mirkem 🦸

    Je pro vás hudební nauka nuda nebo máte strach z jejího pedagoga ve škole? Přijďte na doučko s Mirkem, proberte s ním, co u vás ještě drhne a zjistěte, že to jde s úsměvem a zábavně. 

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • remaining 5 from 5
    Hromadná lekce dabingu a herectví pro dospělé 🗣️

    Láká vás práce s hlasem a baví vás jazyk? Jste filmový nadšenec? Vyzkoušejte si naši lekci dabingu.

    Lektoři dabingu 

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce. Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší.  

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 27.31
    (CZK 690)
  • remaining 10 from 10
    Hromadná lekce komunikace pro manažery 👨‍💻

    Komunikace je základ společenského života. Je nezbytnou podmínkou pro naši práci, mezilidské vztahy nebo kariérní úspěch. Tento kurz je zaměřen na zlepšení komunikačního sebevědomí, vyjadřovacích a prezentačních dovedností.

    Lektoři komunikace

    Po ukončení HITHIT kampaně vám na e-mail zašleme termín uskutečnění lekce.  Se všemi přihlášenými budeme termín konzultovat tak, aby byl pro vás co nejlepší.  
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 35.23
    (CZK 890)
  • remaining 9 from 10
    Individuální lekce houslí 🎻

    Lákají vás housle? Tento nástroj se perfektně hodí pro klasiku i experimentování. V RNB škole nabízíme v případě zájmu i seznámení s elektrickými houslemi.

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce klavíru 🎹

    Klavír je jedním z nejoblíbenějších nástrojů. Patří i mezi vaše favority? Vyzkoušejte si jej v této lekci. 

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce violoncella 🎻

    Láká vás hra na violoncello? Objevte jeho hluboký sytý zvuk a podmaňte si tento nástroj.

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet.  

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce flétny 🎺

    Láká vás hra na flétnu? Osvojte si tento skladný a lehce přenosný nástroj v jednom z našich kurzů.

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce hry na bicí 🥁

    Zaujal vás tento nepostradatelný nástroj? Baví vás udávat tempo? Vyzkoušejte si bicí v této lekci.

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce hry ukulele 🪕

    Ukulele je v módě, protože na něj můžete hrát kdekoli a kdykoli. Chcete? Vyzkoušejte si u nás ukulele v této lekci.

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce kytary 🎸

    Kytara je nástroj, který můžete vzít k táboráku i do koncertní síně. Láká vás? Vyzkoušejte si u nás kytaru v této lekci. 

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 10 from 10
    Individuální lekce populárního zpěvu 🎤

    Láká vás zpěv? Tak se do něj pusťte. S písničkou na rtech vám půjde v životě všechno líp. A naše kurzy jsou opravdu pro každého, tak se nestyďte. 

    Vyberte si svého lektora a napište nám jeho jméno do poznámky.

    Přes e-mail se domluvíme, kdy si přijdete exkluzivní jednorázovou lekci vyzkoušet. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 2 from 2
    Výchovný koncert RNB SCHOOL 👩‍🏫

    Chcete přímo ve vaší škole zažít nevšední show plnou profesionálních hudebníků a tanečníků, kteří do akce zapojí přímo všechny žáky či studenty?
    Není na co čekat, stačí jen kliknout a objednat tuto odměnu.  

    Více informací k "RNB Výchovňáku" se dozvíte v detailním popisu projektu. Přes e-mail se domluvíme na společném termínu vystoupení.  

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 352.27
    (CZK 8,900)
  • remaining 5 from 5
    Partner RNB SCHOOL 🤝

    Chcete se stát naším partnerem a projekt RNB SCHOOL výrazně podpořit? Jako odměnu od nás obdržíte certifikovanou litografii od Galerie Miro v uvedené hodnotě. Galerie Miro nám je darovala, čímž tak vyjádřila výraznou podporu k oslovení dalších potenciálních partnerů. Jedná se o  umělecká díla autora Martina Šárovce ze souboru Ars Pragensia. 
    Předání proběhne osobně přímo na Vaší adrese vzhledem k rozměru a hodnotě zásilky. 

    Zde se můžete podívat, jak litografie vypadají.

    Pro bližší informace ohledně partnerství nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle: +420 737 615 024 nebo na e-mailové adrese: tvoje@rnbschool.cz

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)