TINY HOUSE: vydejme knihu o krajině minimalistického bydlení

Krásná a velká kniha TINY HOUSE je průvodce krajinou minimalistického bydlení. Bude plná rozhovorů s architekty, designéry a uživateli malých domků. Doplní ji katalog těch nejlepších domků z České a Slovenské republiky. Podpořte vznik unikátní knihy!

Author: ARCHIZOOM

  • TINY HOUSE připravuje tým časopisu ARCHIZOOM

  • TINY HOUSE je krásná kniha o minimalismu v bydlení

  • TINY HOUSE: krajina minimalistického bydlení

  • Připravovat knihu nám dělalo radost skoro rok

  • Nebojte, máme to pevně v rukách

  • TINY HOUSE: krajina minimalistického bydlení

  • TINY HOUSE: krajina minimalistického bydlení

  • TINY HOUSE: krajina minimalistického bydlení

  • TINY HOUSE: krajina minimalistického bydlení

  • Epesní borůvky v čokoládě od Steiner & Kovarik

  • Přijďte 26. 5. 2023 na křest knihy do CAMP Praha

  • Rozsviťte svůj čas unikátními hodinami

  • Provoňte svůj domov lesní aromasvíčkou

  • Víkend v tiny house ve Špindlerově Mlýně

  • Víkend v mobile house

  • Ručně šitý zápisník ARCHIZOOM pro vaše poznámky

  • Přijďte na veletrh Svět knihy, kde budeme

  • Degustační box pro pobyt v tiny house

  • Přírodní kosmetika Botanicus: pro muže i ženy

  • Naše studio na Břevnově. Tady natáčíme a pracujeme

EUR 9,997
pledged of EUR 7,904

126%

126% completed

173 contributors pledged

Ecology, Literature

All or nothing. Project finished on Apr 27, 2023 at 09:19.

Show all rewards

Kdo jsme

Jsme ARCHIZOOM: časopis o moderní české architektuře a interiérovém designu. Píšeme články, natáčíme podcasty a videa. Od roku 2019, kdy jsme vznikli, jsme ušli velký kus cesty. Napsali jsme tisíce článků, založili YouTube kanál plný rozhovorů a podcastů. Pravidelně vydáváme články a podcasty, každý týden několik tisíc čtenářů odebírá náš newsletter. A teď vydáváme i tištěnou knihu TINY HOUSE: Průvodce krajinou minimalistického bydlení. Podpořte nás při vydání krásné knihy!

O čem je kniha 

Na celkem 272 stranách píšeme  o malých domcích a velkých snech. Doplnili jsme rozhovory s 15 architekty a designéry. Vybrali 35 malých domků (tiny house), které jsou dostupné na českém a slovenském trhu.
Naše kniha představuje první ucelený přehled o dostupných domech i celé filozofii tiny house na českém trhu. Navazuje na ni pravidelný podcast MINIMALIST(K)A, ve kterém si povídáme s autory, uživateli i provozovateli tiny house.

Knihu loni vymyslel a vydává Radek Váňa, dlouholetý editor a redaktor architektonických časopisů, texty a rozhovory připravila Tereza Škoulová, editorka ARCHIZOOM. Tereza také na analog vyfotila všechny naše hosty rozhovorů. Předmluvu ke knize nám psal profesor Jiří Pelcl, emeritní rektor Vysoké školy umělecko-průmyslové a známý český designér. Na knize jsme pracovali skoro rok: vybírali, psali, fotili, natáčeli rozhovory... Dát dohromady knihu v takovém rozsahu a kvalitě prostě zabere spoustu času. 

V knize najdete více než 200 fotografií, plánů a obrazových materiálů. Všechny domky jsme pečlivě překreslili, takže každý doplňuje axonometrie a půdorys ve stejném měřítku (tím potěšíme hlavně architekty). Kniha vám dám ucelený pohled na české a slovenské tiny houses. Na to, co je dnes možné a dostupné. Na to, jak se třeba pustit do stavby svého vlastního tiny house. Anebo si ho koupit od těch více zkušených. Malé domky tiny house v sobě spojují architekturu, design a životní styl.

Kniha obsahuje zajímavé a dlouhé rozhovory s lidmi, jako je Pavel Podruh (Český soběstačný dům), Zdena Zlatová (Blokki), Studio Artikul (Mobile Hut), Osamu Okamura, Lukáš Otevřel (DONE) a dalšími. 

Výsledek je 272 stran ve formátu 190×230 mm. Kniha má krásnou skládací obálku z papíru Gmund Bio Cycle Chlorophyll a bude ručně šitá. Grafiku navrhla známá grafička Jana Vahalíková a kresby všech domků připravil architekt David Dražil (video, kde si s Radkem povídají nejen o skicování, najdete tady). Kniha bude stát 890 Kč a teď ji v kampani tady na HitHtiu všem našim podporovatelům nabízíme za "early bird" cenu a se spoustou krásných dárků.

Jaké dárky jsme připravili

Připravili jsme celkem 14 krásných dárků: od vstupenky na veletrh Svět knihy, kde se s námi můžete osobně potkat v tiny house Zenbox, prolistovat si knihu a pak si ji koupit, přes pobyty v tiny housech až po natáčení podcastu v našem studiu v Praze.

Hlavní dárek, který si můžete v naší kampani zakoupit, je samozřejmě kniha TINY HOUSE. Máme ji během měsíce, kdy bude kampaň trvat, pro vás za výhodnou cenu, která zahrnuje i poštovné a balné.

Takže, až kampaň skončí, vše pečlivě zabalíme a hurá k vám (můžete si vybrat Zásilkovnu, Balíkovnu nebo v případě 10 a více kusů vám ji po Praze zavezeme osobně (s překvapením). 

Když se dohodnete tři, dáme vám ještě lepší cenu, když vás bude deset (třeba malá firma), dáme vám ještě lepší cenu. A pokud nám opravdu věříte a chcete knihu prodávat, pak máme nachystaný balík 20 knih s velkou slevou. A ke knize si můžete přidat spoustu dalších dárků: všechny jsme pečlivě vyzkoušeli a vybrali skvělé značky a produkty. Tak pojďme na to:

Borůvky v čokoládě pro nás v tiny edici připravili v pražské čokoládovně Steiner & Kovarik. Sladké a krásně zabalené v originální krabičce v designu naší knihy. 



Své nápady a třeba i skici vysněného tiny house si můžete zaznamenat do originálního, ručně šitého zápisníku ARCHIZOOM od litomyšlské firmy young_block.


Unikátní digitronové hodiny Blub Clock v tiny house edici nám vyrobil Dalibor Farný. Máme jich jen několik, a pokud chcete dárek, který vám v noci bude luminovat na poličce, je to právě tento.  

Tereza a Tomáš z Fine Labels jsou specialisté na francouzské šampaňské a koňaky. Jejich degustační tiny set pěti vybraných pálenek vás zahřeje při pobytu v tiny house.

Pokud máte (tak jako my) rádi českou přírodní kosmetiku Botanicus, vyzkoušejte sadu tří produktů, připravených pro naše podporovatele.

Pokud máte rádi vonné svíčky, vyzkoušejte aromatickou svíčku s vůní lesa od Vintagelover, blogerky Moniky Chmelařové. Její květinové workshopy i svíčky jsou beznadějně vyprodané: my tiny edici svíček máme připravenou pro vás.   

A samozřejmě chybět nemohou pobyty ve vybraných tiny house: spojili jsme se s Fashion Line Relax by KOMA a několik z vás může vyzkoušet naživo víkendový pobyt ve Špindlerově Mlýně.


Pokud vás zajímají mobilní domky, pak zavítejte do Mobile Hut, kteří naši kampaň podpořili pobytem v jejich vyladěném mobilním domku. 

No a pak zážitky s námi... Pokud máte rádi večírky, pozveme vás do pražského CAMPu, kde knihu 26. května 2023 pokřtíme. V CAMPu se sejdou všichni, kdo s námi knihu chystali: autoři domků, architekti, designéři, majitelé domků a lidé, kteří v nich žijí. Bude tam celý náš tým a užijeme si skvělý večírek: ochutnáte prosecco od Fine Labels a sladkou tečku od Steiner & Kovarik.
Dvacet z vás rádi přivítáme.

A pokud jste firma, která tiny house vyrábí nebo má zajímavé řešení, produkt, službu... pak to pojďte celé komunitě říct s námi. Pozveme vás do studia, natočíme podcast a několik tisíc lidí se dozví, v čem jste unikátní. To je také náš nejdražší dárek v téhle kampani. A je zatím jen jeden.

Kde nás potkáte 

Knihu vydáme v květnu 2023 a od 10. do 14. května nás můžete osobně potkat na veletrhu Svět knihy v Praze na Výstavišti. Spojili jsme se s autory Zenboxu nejmenšího tiny house v knize, a právě v něm představíme knihu návštěvníkům veletrhu a třeba i vám. 

Proč byste nás měli podpořit

- Protože vydáváme krásnou knihu, ve které si budete s nadšením číst a ke které se budete vracet. Krásný kousek do vaší knihovny.

- Protože tiny house je zajímavý, technologicky propracovaný domek, do kterého jeho autoři dali spoustu úsilí, znalostí a práce. A sdílejí ji s vámi.

- Protože knihou to nekončí, ale začíná a my budeme na různých zajímavých akcích. Za doprovodu originálních českých značek a jejich produktů. A v online prostředí jsme denně na ARCHIZOOM.

- Protože jsme nadšenci do moderní české architektury a chceme, aby nové domky rostly jako houby po dešti. 

- Protože kvalitních knih o české architektuře není nikdy dost a my touto knihou nekončíme. Ale to už je příběh třeba další kampaně tady na Hithitu.

Podpořte nás při vydání krásné a unikátní knihy!


 

News

Apr 26, 2023 TINY HOUSE: Poslední den naší kampaně. Děkujeme!

Díky za společný měsíc věnovaný cestám krajinou minimalistického bydlení. Fenoménu TINY HOUSE, který nás fascinuje a věřili jsme, že i Vás. Před měsícem a půl jsme začali vymýšlet kampaň, před měsícem jsme ji tady na HitHitu spustili. Naším cílem bylo vybrat 200 000 Kč na vydání krásné knihy o…

More

Apr 25, 2023 Zbývají ještě dva dny do úspěšného konce. Chcete přijít na křest knihy?

V pátek 26. května se v 18 hodin potkáme v pražském CAMPu a společně přivítáme na světě vytištěnou knihu TINY HOUSE.  Čeká na vás program, kterým bude provádět fenomenální diva Adéla Elbel, přijdou architekti a designéři, kteří navrhovali jednotlivé domky, a také profesor Jiří Pelcl, designér,…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 4
    Líbí se mi svět tiny house a chci váš projekt podpořit

    Líbí se mi, co děláte a chci vás podpořit bez nároku na odměnu. Žádné další knihy se mi do knihovny nevejdou, ale té vaší fandím! Částku můžete libovolně navýšit. 

    Popis dárku: Každá vaše stokoruna přispěje k tomu, že kniha spatří světlo světa – a vám za to zůstane dobrý pocit, že jste podpořili zajímavý projekt.
    Sledujte také náš týdenní podcast MINIMALIST(K)A, kam si zveme zajímavé hosty. Architekty, designéry a uživatele tiny domků.
    Číst můžete také náš časopis ARCHIZOOM.
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • remaining 9 from 10
    Blok - Design Jiří Pelcl

    Mějte vždy po ruce designový zápisník se skicami od Jiřího Pelcla. Nikdy nevíte, kdy vás políbí múza a budete si chtít udělat rychlou poznámku. 

    Popis dárku: A5 blok v kroužkové vazbě se skicami profesora a designéra Jiřího Pelcla, který se vejde do každé kabelky nebo batůžku.

    Bude na vás čekat v nejbližší pobočce Zásilkovny nebo Balíkovny. 

    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 5.93
    (CZK 150)
  • remaining 10 from 10
    Vstupenky na výstavu Jiřího Pelcla v Moravské galerii

    Jiří Pelcl, renomovaný designér a architekt, je autorem předmluvy ke knize TINY HOUSE. 

    Zveme vás na prohlídku  výstavy, jejímž tématem je design. 
    Přehlídka tvorby Jiřího Pelcla mapuje čtyřicetiletou kariéru předního českého designéra, který prošel řadou tvůrčích období odrážejících nejenom vývoj užitého umění posledních dekád, ale i politické, sociální a ekonomické změny. Cílem výstavy je otevřít pohled do zákulisí designérské profese a přiblížit ji veřejnosti.   

    Popis dárku: Elektronická vstupenka pro jednu osobu na výstavu Jiří Pelcl Design v Uměleckoprůmyslovém muzeu. Vstupenka je platná do 3. 9. 2023.
    Otevírací doba:
    středa–neděle 10.00–18.00
    čtvrtek 10.00–19.00
    pondělí, úterý zavřeno

    Vstupenku vám zašleme e-mailem.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 6.72
    (CZK 170)
  • sold 4
    Téma mě zajímá, ale ještě si to musím rozmyslet

    Za jakoukoli podporu nad 200 korun vám pošleme volnou vstupenku na veletrh Svět knihy v Praze. Tam spolu s autory tiny domku Zenbox chceme knihu vůbec poprvé ukázat světu.
    Na pražském výstavišti v Holešovicích nás najdete od čtvrtka 10. května do neděle 14. května 2023. Stavte se na diskusi o tiny house se zajímavými hosty, dejte si skvělou čokoládu Steiner & Kovarik nebo něco ostřejšího od Fine Labels. Přijďte se seznámit osobně: když si tam koupíte naši knihu, dáme si spolu sklenku prosecca.

    Popis dárku: Elektronická vstupenka pro jednu osobu na veletrh Svět knihy. Datum konání: 11.–14. května 2023, Výstaviště Praha – Holešovice, Křižíkovy pavilony. Otevírací doba: čtvrtek 11. 5. 9:30–19:00, pátek 12. 5. 9:30–19:00, sobota 13. 5. 9:30–19:00, neděle 14. 5.  9:30–16:00.

    Vstupenku vám zašleme mailem.
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • remaining 8 from 10
    Hrnek na čaj Jiří Pelcl Design

    Buďte styloví a pořiďte si hrnek na čaj pro chvíle pohody v limitované sérii porcelánu s designem od Jiřího Pelcla ve spolupráci s Českým porcelánem a.s. Dubí.

    Popis dárku: materiál: porcelán, objem: 0,29 l, lze mýt v myčce nádobí. Zabalíme do krabičky a s radostí doručíme do vaší nejbližší pobočky Zásilkovny nebo Balíkovny. 


    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně. 
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • remaining 147 from 150
    Borůvky v čokoládě od čokoládovny Steiner & Kovarik

    Steiner & Kovarik je rodinná firma, která stejně jako my miluje čokoládu a design. Silvie a Petr vyrábí od roku 2005 nejlepší a nejkrásnější čokoládu, jakou dovedeme v Čechách koupit.

    Snaží se překvapovat novými, neobvyklými chutěmi a kombinacemi a používat superpotraviny, jako je moringa, borůvky, acai nebo hlíva ústřičná. Pro naši kampaň jsme nachystali epesní borůvky v čokoládě.

    V originální krabičce ARCHIZOOM najdete ten nejsladší z našich dárků.

    Popis dárku: 150 g borůvek v mléčné čokoládě a borůvkovém prachu od pražské čokoládovny Steiner & Kovarik dorazí do vaší nejbližší pobočky Zásilkovny nebo Balíkovny. Anebo si je můžete vyzvednout na veletrhu Svět knihy, když si k nim přidáte předchozí dárek (vstupenku na Svět knihy).

    Tento dárek vám doručíme do Zásilkovny nebo Balíkovny.
    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně. 
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 13.83
    (CZK 350)
  • remaining 85 from 100
    Ručně vázaný zápisník ARCHIZOOM

    Černá je barva architektů a také našeho zápisníku od české firmy young_block z Litomyšle. Redaktoři, editoři i grafici ARCHIZOOM si do něj zapisují pracovní povinnosti i inspiraci ze světa umění a architektury.

    Sešit je naplněn obsahem, i když jeho listy zůstávají nepopsané: každá stránka s tečkovanou lineaturou obsahuje QR kód s odkazem na marketingové či grafické tipy a triky.
    Desítky zajímavých článků vás budou bavit, inspirovat a také se něco dozvíte z našeho světa ARCHIZOOM. 

    Popis dárku: A5 zápisník v měkké vazbě se slepotiskem loga ARCHIZOOM. Kromě papíru s vysokou gramáží a tečkovanými linkami obsahuje pružné poutko na zasunutí pera.

    Bude na vás čekat v nejbližší pobočce Zásilkovny nebo Balíkovny. 
    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • remaining 3 from 3
    Tričko Jiří Pelcl Design (vel. L)

    Pořiďte si jedinečné tričko s návrhem od Jiřího Pelcla, na kterém je vyobrazen plán výstavy Jiří Pelcl Design. 

    Můžete si ho třeba obléct právě na tuto příležitost. Vstupenku na výstavu si můžete taktéž zakoupit jako jeden z dárků v naší kampani.

    Přehlídka tvorby Jiřího Pelcla mapuje čtyřicetiletou kariéru předního českého designéra, který prošel řadou tvůrčích období odrážejících nejenom vývoj užitého umění posledních dekád, ale i politické, sociální a ekonomické změny. Cílem výstavy je otevřít pohled do zákulisí designérské profese a přiblížit ji veřejnosti.   

    Popis dárku: unisex triko, 65% polyester, 35% bavlna, velikost L (=L až XL).

    Tento dárek vám doručíme do Zásilkovny nebo Balíkovny.
    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • remaining 3 from 3
    Tričko Jiří Pelcl Design (vel. M)

    Pořiďte si jedinečné tričko s návrhem od Jiřího Pelcla, na kterém je vyobrazen plán výstavy Jiří Pelcl Design. 

    Můžete si ho třeba obléct právě na tuto příležitost. Vstupenku na výstavu si můžete taktéž zakoupit jako jeden z dárků v naší kampani.

    Přehlídka tvorby Jiřího Pelcla mapuje čtyřicetiletou kariéru předního českého designéra, který prošel řadou tvůrčích období odrážejících nejenom vývoj užitého umění posledních dekád, ale i politické, sociální a ekonomické změny. Cílem výstavy je otevřít pohled do zákulisí designérské profese a přiblížit ji veřejnosti.   

    Popis dárku: unisex triko, 65% polyester, 35% bavlna, velikost M (=M až L).

    Tento dárek vám doručíme do Zásilkovny nebo Balíkovny.
    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • remaining 28 from 30
    Aromatická svíčka s vůní lesa od Vintagelover

    Monika Chmelařová aka Vintagelover je naše kamarádka, blogerka a floristka.
    Pokud milujete atmosféru zapálených vonných svíček, pořiďte si její sójovou svíčku v olivově zelené dóze se zabroušeným okrajem. Dóza pochází z vinné láhve a netoxická přírodní svíčka v ní bude hořet dvakrát déle než běžné svíčky.
    Monika vyrábí jemné přírodní vůně z esenciálních olejů v limitovaných edicích. Pro náš projekt zašla do lesa, nasbírala jehličí a další vonné esence a namíchala speciální TINY HOUSE vůni. Voní po lese, v němž se ukrývá tiny house… Přibalte si ji na cestu do toho svého.

    Popis dárku: Přírodní, ručně dělaná svíčka ze sójového vosku, velikost: 8 cm, doba hoření: ± 50 hodin. Obal vyrobený z lahve od vína se zabroušeným okrajem, 100% sójový vosk, esenciální oleje a bavlněný knot. Zabalíme do krabičky a s radostí doručíme do vaší nejbližší pobočky Zásilkovny nebo Balíkovny. 

    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 17.78
    (CZK 450)
  • remaining 8 from 10
    Pozvánka na křest knihy / party pro dva v brněnské Moravské galerii


    Pozvánka na křest knihy / party pro dva v brněnské Moravské galerii.

    Několik dní po pražské premiéře vás pozveme do Moravské galerie v Brně, kde ve středu 7. června 2023 představíme knihu moravskému publiku.

    Opět náš čeká hudba a šelest hovoru architektů, designérů a autorů knihy. Pozveme vás na prohlídku výstavy designéra Jiřího Pelcla, který je autorem přemluvy naší knihy.

    Vychutnejte si knížku TINY HOUSE naživo a přijďte si s námi popovídat a připít na zdar jejího vzniku.

    Popis dárku: Elektronická vstupenka pro dvě osoby na náš brněnský večírek pouze pro zvané, především  autory a aktéry knížky TINY HOUSE. Jak vypadá večírek ARCHIZOOM se podívejte třeba tady

    Včas vám mailem pošleme vstupenku a instrukce, jak dorazit na křest knihy. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 600)
  • remaining 13 from 15
    Pozvánka na křest knihy / party pro dva v pražském CAMPu

    Máme smělé plány, a proto jsme se rozhodli uspořádat křest knihy s večírkem. Proběhne v   pátek 26. května 2023 v pražském Centru architektury a městského plánování (  CAMP).

    Uvolněná atmosféra v kulisách brutalistní stavby od Karla Pragera, živá hudba a šelest hovoru architektů, designérů a autorů knihy. Vychutnejte si knížku TINY HOUSE naživo a přijďte si s námi popovídat a připít na zdar jejího vzniku.

    Popis dárku: Elektronická vstupenka pro dvě osoby na náš večírek pouze pro zvané, především  autory a aktéry knížky TINY HOUSE. Jak vypadá večírek ARCHIZOOM se podívejte třeba  tady

    Včas vám mailem pošleme vstupenku a instrukce, jak dorazit na křest knihy.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 600)
  • remaining 175 from 300
    Kniha TINY HOUSE v předprodeji za zvýhodněnou cenu

    Jiří Pelcl, Pavla Melková, Osamu Okamura, David Böhm a dalších dvanáct osobností promlouvá ze stránek knihy TINY HOUSE, průvodce krajinou minimalistického bydlení.
    Autory jsme, editoři ARCHIZOOM, grafiku knížce vtiskla Jana Vahalíková, fotografie ilustracemi doplnil David Dražil.

    Knížka na 272 stranách ohledává fenomén TINY HOUSE z pohledu architektury, ekologie, soběstačnosti i legislativy. Kromě rozhovorů obsahuje katalog 35 domků doplněný o bohatý obrazový materiál.

    Budeme rádi, když podpoříte vydání knížky TINY HOUSE, abychom se společně těšili z vůně papíru a poutavých příběhů.

    Popis dárku: Čerstvě vytištěná knížka TINY HOUSE od editorů ARCHIZOOM: 272 stran snění a architektury v ručně šité vazbě s chlopní a tiny výsekem přistane ve vaší nejbližší pobočce Zásilkovny nebo Balíkovny.

    Cena je včetně pečlivého zabalení a poštovného.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.61
    (CZK 800)
  • remaining 15 from 20
    Balíček osvěžující přírodní kosmetiky Botanicus pro ženy a muže

    Ať už se chystáte přenocovat v útulně, tiny housu či glampingové osadě, nebo zkrátka horujete pro přírodní kosmetiku, vaše smysly potěší kosmetický balíček od české značky Botanicus. Ta už od roku 1992 ekologicky pěstuje surovin, které si následně sama zpracovává na základě tradičních receptur i poznatků současné vědy. Koupí balíčku podpoříte přírodu, naši knížku, ale také získáte záminku pro nerušenou chvilku blaha.

    Popis dárku: Kosmetický set v papírové krabičce obsahuje 100 g masti s extraktem z měsíčku lékařského, 195 ml jemného šamponu s esenciálními oleji citron a cedrové dřevo a extraktem z květu měsíčku a 105 g tuhého osvěžujícího citrusového mýdla.

    Dárek vám zašleme do Zásilkovny nebo Balíkovny.

    Cena je včetně balného a poštovného. 

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 31.61
    (CZK 800)
  • remaining 2 from 3
    Dřevěný ptáček Shorebird

    Shorebird je řada dřevěných figurek se stylizovaným a přesto temperamentním výrazem. Nezdobená silueta dává vyniknout propracovaným detailům a skvěle odvedené práci s masivním kusem dřeva.  

    Nechte do svého tiny house nebo domova  vlétnout stylovou dekoraci v podobě dřevěné figurky ptáčka od značky Normann Copehagen.

    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně. 
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 31.61
    (CZK 800)
  • remaining 12 from 20
    Degustační tiny set vybraných panáků od Fine Labels

    K dobrodružnému pobytu uprostřed lesů patří ostrá chuť poctivé pálenky. Aniž bychom chtěli nabádat k nezřízenému pití, nabízíme zážitek degustace vybraného alkoholu od české firmy Fine Labels.
    Tereza Franc a Tomáš Kratochvíl objevují výjimečné pití už patnáct let a dobře vědí, že kromě chuti hrají roli také barvy a vůně likérů. V degustačním setu najdete pět druhů destilátů od nejjemnějšího po nejostřejší. Je na vás, z jaké strany se je rozhodnete ochutnat, aby se degustace stala komplexní smyslovou záležitostí.

    Popis dárku: Set 5 × 40 ml prémiového pití v minimalistické papírové krabici ARCHIZOOM.
    Dárek vám zašleme do Zásilkovny nebo Balíkovny.

    Cena je včetně balného a poštovného. 
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 35.57
    (CZK 900)
  • remaining 1 from 1
    Krásná sada kouřových sklenic Ripple

    Až budete sedět na terase vysněného tiny house, oceníte sadu sklenic Ripple od našeho partnera Konsepti. Svislé linie dodávají decentnímu klasickému tvaru sklenic sofistikovaný vzhled a jsou ideální pro příležitostné stolování. Spárujte s dalšími kousky z kolekce Ripple glass.

    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně. 

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.52
    (CZK 1,000)
  • remaining 5 from 10
    Tři kusy knihy (pro tebe, kamaráda, kamarádku – ušetři 15 %)

    Jste fanoušci tiny houses? Trávíte s kamarády každý víkend v malinké chatičce? Máte za sebou pobyt v útulně a líbí se vám duch, který se s prostým žitím spojuje? Pokud je vás víc, koho fenomén minimalistického bydlení zajímá, domluvte se a kupte si knížku TINY HOUSE společně. Kromě toho, že ušetříte 15 procent z ceny, budete spolu moct diskutovat o myšlenkách, kterými je kniha protkaná.

    Popis dárku: Tři kusy čerstvě vytištěné knížky TINY HOUSE k vám dorazí ve společném balíčku do pobočky Zásilkovny nebo Balíkovny, kterou máte všichni tři někde na půl cesty.

    Cena je včetně balného a poštovného. 
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.04
    (CZK 2,000)
  • sold 1
    Eames House Bird

    Ikonický dekorativní ptáček, jehož autory jsou designéři Ray a Charles Eamesovi od firmy Vitra. Dárek od našeho partnera Konsepti je krásným doplňkem vašeho tiny house nebo domova. Máme jednoho černého v naší limitované edici Tiny. 
    Prohlédněte si ho zde 

    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně. 

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 177.83
    (CZK 4,500)
  • remaining 3 from 10
    Deset knih pro celý tým (ušetři 22 %)

    Věnujete se architektuře nebo lifestylu? Jste tým, který zajímají současné trendy a jejich dopady na společnost? Nebo zkrátka milujete přírodu a minimalismus a jste zvědaví na naši knihu? Je-li vás deset, podpořte nás koupí knížky pro celý tým – za to vám nabízíme slevu 22 procent. Protože dobré myšlenky stojí za to šířit.

    Popis dárku: Naditý balíček deseti čerstvě vytištěných knížek TINY HOUSE doručíme do Zásilkovny nebo Balíkovny, která je vašemu ateliéru či kanceláři nejblíž. Po Praze Vám je dovezeme osobně.

    Cena je včetně balného a poštovného.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 248.96
    (CZK 6,300)
  • remaining 3 from 4
    Pojeďte do tiny house Mobile Hut na dva dny pro dva

    Abyste při četbě knížky TINY HOUSE pouze nesnili, ale jeho atmosféru skutečně prožili, nabízíme vám dvě noci pro dva v domečku Mobile Hut nedaleko vodní plochy Úštěk v severních Čechách.
    Strávíte den a noc na odlehlé louce v minimalistické stavbě na kolečkách, jejíž fasáda se mění podle intenzity slunečního svitu. Na vlastní kůži si vyzkoušíte, jak offgrid domek funguje, seznámíte se s příběhy lidí v knize a třeba si vyberete vlastní tiny house, v němž se stanete součástí krajiny.

    Popis dárku: K vašemu pobytu v mobilním domku Mobile Hut s hliníkovou fasádou vám přibalíme čerstvé vydání knihy TINY HOUSE plnou příběhů a fotografií českých a slovenských tiny houses. 

    Knihu a voucher na pobyt vám zašleme do Zásilkovny nebo Balíkovny, cena je včetně dopravy a balného.
    Do domečku budete muset dojet po své ose.  
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 276.63
    (CZK 7,000)
  • remaining 2 from 2
    Víkendový pobyt v tiny house Špindlerův Mlýn

    Abyste při četbě knížky TINY HOUSE pouze nesnili, ale jeho atmosféru skutečně prožili, nabízíme vám dvě noci pro dva v domečku Fashion Line Relax ve Špindlerově Mlýnu.

    Strávíte víkend v Krkonoších a vlastní kůži si vyzkoušíte pobyt v malometrážním domku, seznámíte se s příběhy lidí v knize a třeba si vyberete vlastní tiny house, v němž se stanete součástí krajiny. 

    Popis dárku: K vašemu pobytu v mobilním domku Fashion Line Relax Double, který leží v Base Camp Medvědín ve Špindlerově Mlýně, vám přibalíme čerstvé vydání knihy TINY HOUSE plnou příběhů a fotografií českých a slovenských tiny houses.

    Knihu a voucher na pobyt vám zašleme do Zásilkovny nebo Balíkovny, cena je včetně dopravy a balného. Do domečku budete muset dojet po své ose.  

    Cena je včetně balného a poštovného.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 316.14
    (CZK 8,000)
  • remaining 5 from 5
    Dvacet knih pro prodejce nebo infocentrum (ušetři 30 %)

    Zahlédli jste design knížky TINY HOUSE a hned vás napadlo, že by se hodila do portfolia vašich produktů? Chcete knížku prodávat ve svém butiku či obchodě? Protože nám jde o to, aby se téma dostalo mezi široký okruh lidí, budeme rádi za podporu. Při odběru dvaceti kusů nabízíme třetinovou slevu z ceny.

    Popis dárku: Pořádný balík kvalitního čtiva a krásných fotografií v podobě dvaceti vydání knížky TINY HOUSE doputuje do vaší nejbližší pobočky Zásilkovny, Balíkovny nebo vám ho v Praze dovezeme osobně.

    Cena je včetně balného a poštovného.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 434.70
    (CZK 11,000)
  • remaining 3 from 3
    Chci si s vámi popovídat v podcastu MINIMALIST(K)A

    Chcete celé komunitě okolo tiny house něco důležitého říct? Baví vás ARCHIZOOM a chcete architektům a designérům představit vlastní projekt?
    Přijďte do našeho podcastu MINIMALIST(K)A a my si s vámi budeme povídat.
    Rozhovor na všech platformách ( Spotify, Youtube, Apple Podcast) uslyší minimálně 5 000 lidí. V našem newsletteru, který čte každý týden 6 000 lidí, se o podcastu také zmíníme, zahrneme sociální sítě... Budete vidět. Natáčet budeme ve studiu v Praze na Břevnově, kde vznikala naše kniha.   
    Popis dárku: Natáčení 1 dílu podcastu v našem studiu v Praze a propagace na sociálních sítích
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 592.77
    (CZK 15,000)
  • Sold out!!
    Pozvánka na křest knihy / party pro dva v pražském CAMPu

    Máme smělé plány, a proto jsme se rozhodli uspořádat křest knihy s večírkem. Proběhne v  pátek 26. května 2023 v pražském Centru architektury a městského plánování ( CAMP).

    Uvolněná atmosféra v kulisách brutalistní stavby od Karla Pragera, živá hudba a šelest hovoru architektů, designérů a autorů knihy. Vychutnejte si knížku TINY HOUSE naživo a přijďte si s námi popovídat a připít na zdar jejího vzniku.

    Popis dárku: Elektronická vstupenka pro dvě osoby na náš večírek pouze pro zvané, především  autory a aktéry knížky TINY HOUSE. Jak vypadá večírek ARCHIZOOM se podívejte třeba tady

    Včas vám mailem pošleme vstupenku a instrukce, jak dorazit na křest knihy. 
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 600)
  • Sold out!!
    Ručně foukaná váza Troll

    Natrhané květiny z louky nebo lesa můžete dát do ručně foukané vázy Troll od designérky Theresy Rand je vlastně jakousi studií vlastností skla. Podle tloušťky materiálu tak na různých místech mění intenzitu barvy.  

    Poštovné a balné je zahrnuto v ceně. 


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.52
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    Unikátní elektronkové Blub hodiny od Dalibora Farného

    Fantastická záležitost, jejímuž kouzlu podlehnou technologičtí nadšenci. Elektronkové Blub hodiny vyrábí Dalibor Farný digitronkovou technologií, kterou ladí 12 let. Kromě vědomostí z fyziky a chemie je třeba zručnost: hodiny uzavřené ve skle, schované pod vzácnými plyny s pečlivě vytvarovaným drátkem, se vyrábějí ručně. Ubíhající čas je v jejich případě zážitkem, který si můžete vychutnat třeba během četby knihy TINY HOUSE.

    Popis dárku: Elektronkové Blub hodiny

    Pečlivě zabalené hodiny vám zašleme do Zásilkovny nebo Balíkovny.

    Cena je včetně balného a poštovného. 

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 276.63
    (CZK 7,000)
  • Sold out!!
    Pojeďte do tiny house Koma Relax ve Špindlerově Mlýnu

    Abyste při četbě knížky TINY HOUSE pouze nesnili, ale jeho atmosféru skutečně prožili, nabízíme vám dvě noci pro dva v domečku Fashion Line Relax ve Špindlerově Mlýnu. Strávíte víkend v Krkonoších a vlastní kůži si vyzkoušíte pobyt v malometrážním domku, seznámíte se s příběhy lidí v knize a třeba si vyberete vlastní tiny house, v němž se stanete součástí krajiny. 
    Popis dárku: K vašemu pobytu v mobilním domku Fashion Line Relax Double, který leží v Base Camp Medvědín ve Špindlerově Mlýně, vám přibalíme čerstvé vydání knihy TINY HOUSE plnou příběhů a fotografií českých a slovenských tiny houses.

    Knihu a voucher na pobyt vám zašleme do Zásilkovny nebo Balíkovny, cena je včetně dopravy a balného. Do domečku budete muset dojet po své ose.  

    Cena je včetně balného a poštovného.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 316.14
    (CZK 8,000)