Vydejte s námi Album Radio Q

Jsme čtyři kluci, kteří spolu hrají časkej punk a rock a budeme vydávat album Radio Q. Abychom ho mohli poslat do světa, a to i s CD, singlem, videoklipem a merchem, potřebujeme vaši pomoc.

Author: The Quarantines

  • Rádi vás poznáváme

  • Rádi hrajeme

  • Rádi skáčeme

  • Rádi se mezi fanoušky válíme

  • Rádi bubnujeme

  • A nový album vyhlížíme

  • Návrh potisku trik

  • Kytara, která to všechno začala

EUR 172
pledged of EUR 1,387

12%

12% completed

9 contributors pledged

Music, Art

All or nothing. Project finished on Jun 3, 2023 at 14:48.

Show all rewards

Jak to celé začalo?

Jsme středoškolská kapela The Quarantines. Hrajeme vlastní českej punk a rock. Začínali jsme jako čtyři kluci na základce, kteří v Covidu neměli do čeho píchnout, a tak v polorozpadlém domě v pražské Ruzyni založili kapelu. Byli jsme naprosto nezkušení a ani jsme pořádně nevěděli kam s naší hudbou směřujeme. Dnes o tři roky později už za sebou máme spoustu klubových koncertů, studiový singl a jedno opravdu punkové demoalbum. Milujeme hraní naživo a neumíme se brát vážně. 

Teď jsme všichni na střední. Kytarista Erik studuje malbu na Pražské SUPŠ. Klávesák Jonáš zase fotografii na Helichovce. A naše bratrské duo Tonda zpěvák/basák a bubeník František jsou na gymnáziu Jana Keplera. Právě kvůli škole nemáme na hudbu tolik času kolik bychom potřebovali a věříme, že díky croudfundingu by se nám mohlo podařit dokončit náš projekt.

Co je náš cíl?

Chceme vydat naše první pořádný album. Deska se bude jmenovat "Radio Q" a celá bude koncipovaná jako rádiovej pořad. Album už máme z velký části připravený a s vaší pomocí bychom ho mohli do léta vydat.

Na desce bude 6 skladeb a singl Felda, který už vyšel na Spotify i YouTube a bude součástí fyzických CD. (Pokud by vás zajímalo, jak alespoň přibližně bude znít naše album, poslechněte si právě tenhle singl.) Později plánujeme k jednomu ze songů natočit i náš první videoklip. Chceme aby celé album Radio Q mělo vtip a spád. Nejspíš bude mít něco kolem 30 minut a písně budou prokládány vstupy moderátorů, neexistujícího hudebního kritika a rozhlasovou soutěží.

Závěrem

Předem děkujeme za jakoukoliv pomoc a doufáme že spolu tohle album společně dotáhneme do konce a že se spolu někde potkáme - třeba v metru, ve vlaku, při bankovní loupeži, na našem koncertě, při našem vstupu do Rockenrolové síně slávy,... příležitostí ještě bude dost.

Díky moc, jste skvělí. Nezapomeňte na to

Vaši Quarantýni

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Jen tak

    Přispějte nám jen tak - bez odměny. Odměnou vám ale stejně bude hřejivý pocit u srdíčka. 

    (Příspěvek je možné libovolně navýšit.)

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 4
    Podepsané CD

    CD Radio Q s našimi podpisy a věnováním vám přistane v Zásilkovně. Doprava je v ceně. Jen na fyzických CD bude v Radiu Q i singl Felda, který jinak v tomto albu na Spotify nenajdete. Navíc dostanete i samolepku Feldy.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • sold 2
    Triko The Quarantines

    Ručně potištěné triko The Quarantines. Návrh motivu můžete najít v galerii nahoře (bude jednobarevný). Triko můžete mít buď v černé s bílým potiskem, nebo v bílé barvě s tmavě červeným potiskem.

    (Do poznámky prosím uveďte požadovanou velikost a barvu. Triko zašleme Zásilkovnou. Doprava je v ceně.)

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • sold 1
    Oslavná báseň o tobě

    Do poznámky nám o sobě napiš pár vět a my na jejich základě napíšeme oslavnou báseň o tobě. Nebojte se nebudou to jen čtyři verše. Báseň bude mít několik slok a její přečtení vám zaručeně zvedne náladu. Tuto cenu vřele doporučujeme věnovat jako dárek.

    (Báseň zašleme e-mailem.)

    Reward delivery: not specified

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • remaining 2 from 3
    Podepsané Paličky

    Pár podepsaných paliček od našeho bubeníka Franty. Na paličky opravdu hrál, takže se prosím nedivte, že vám přišly lehce omlácené. :D

    (Doprava Zásilkovnou v ceně.)

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 25.76
    (CZK 650)
  • sold 1
    Děkujeme vám multipack + CD

    Jmenovitě vám poděkujeme v bookletu CD, v titulkách klipu, na Facebooku a Instagramu a na koncertech. Navíc vám pošleme ještě fyzické CD.

    (CD zašleme Zásilkovnou. Doprava je v ceně.)

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.63
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Zkouška s The Quarantines

    Pojďte s náma na zkoušku v Praze na Smíchově, nebo na Pohořelci. Buďte svědky našeho tvoření a jestli na něco hrajete, můžete si s námi i zajamovat, nebo vás třeba naučíme některý z našich songů. Na termínu se individuálně domluvíme. Na zkoušce vám navíc předáme CD a na místě na něj připíšme věnování.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.44
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Koncert na přání

    Přijedeme k vám a zahrajeme hodinový set u vás na zahradě, v klubu, hospodě, nebo třeba na svatbě. Na termínu se individuálně dohodneme.

    (V Praze a okolí k vám přijedeme jen tak. U delších cest bychom se dohodli na ceně za dopravu. Pokud nemáte vlastní ozvučení, můžeme přivést naše.)

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 198.14
    (CZK 5,000)
  • remaining 1 from 1
    Kytara která to celé začala

    Obyčejný Squier stratocaster, na který jsme ale složili naše první písně. Je to první kytara našho frontmana Tondy a nástroj, díky kterému jsme se všichni dali na jaře 2020 dohromady. Nepřehaním když řeknu, že nebýt této kytary naše kapela by určitě nikdy nevznikla.

    (Fotka kytary je v galerii. Doručení Zásilkovnou, nebo osobní převzetí po domluvě.)

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 594.41
    (CZK 15,000)