Umožněte mi prosím můj start na světovém Poháru národů

Jmenuji se Veronika Svobodová a věnuji se krásnému a náročnému sportu twirlingu. Podařilo se mi získat nominaci na světový twirlingový Pohár národů v anglickém Liverpoolu. Pomozte mi prosím uskutečnit můj start na této soutěži. Děkuji za vaši podporu.

  • Logo Poháru národů

EUR 1,191
pledged of EUR 1,187

100%

100% completed

34 contributors pledged

Sport, Dance

Liverpool, Anglie, Velká Británie

All or nothing. Project finished on May 13, 2023 at 09:18.

Show all rewards

Dne 18. 2. 2023 v Hradci Králové proběhla nominační soutěž IBTF na světovou soutěž Pohár národů, která se bude konat 4. -7. 8. 2023 v anglickém Liverpoolu. Na nominační soutěži se mi podařilo vybojovat vysněnou nominaci na Pohár národů. Je pro mě velkou ctí, že budu reprezentovat Českou republiku na světové soutěži. Touto cestou bych vás ráda poprosila o finanční podporu na výdaje spojené s touto soutěží.  

Co to je twirling?

Twirling je unikátní převážně halový sport, který kombinuje gymnastiku, tanec a baletní průpravu s prací twirlingové hůlky. Twirling pochází ze slova twirl (anglicky: točení) a bývá často přirovnáván k moderní gymnastice. Tento sport vyžaduje výbornou fyzickou koordinaci, flexibilitu, správné držení těla, správnou techniku hůlky a těla, smysl pro estetiku a hudební sluch. Soutěží se v sólových, párových, týmových a skupinových disciplínách. Twirling je sport rozšířený po celém světě.

                      

Na co peníze použiju?

Jedná se převážně o pokrytí části nákladů na leteckou dopravu, ubytování, startovné a pořízení reprezentační soupravy České republiky.

Něco o mně

Jmenuji se Veronika Svobodová, je mi 17 let a jsem studentkou víceletého gymnázia. Už od mala mám kladný vztah ke sportu a hudbě. I díky tomu, ale i po vzoru mých rodičů  se už od dětských let věnuji mažoretkovému sportu, hře na trubku a později jsem začala i s twirlingem. Měla jsem i spoustu dalších zájmů jako třeba hokej, tenis nebo výtvarný obor ale twirling, mažoretky a trumpetka vyhrály. Na svém kontě mám již hodně úspěchu ze všech zájmů. V twirlingu v sólu a duu, v mažoretkách v sólu, duu, triu i skupině, a v hudbě v sólových, souborových i orchestrálních vystoupeních a soutěžích.

                

Moje cesta k twirlingu

V roce 2020 jsme se s kamarádkou z mažoretkového týmu rozhodly, že chceme zkusit něco nového. Twirling byl jasná volba. Krásný ale náročný sport nás velmi zaujal. Už po pár měsících tréninků jsem jela na první soutěž, která byla pro mě velmi úspěšná a bylo mi jasné, že tohle je ta správná cesta, která mě velmi baví a naplňuje. Chtěla jsem se co nejvíce zlepšovat a posouvat své výkony co nejdál. Po úspěchu na letošní kvalifikaci mám úžasnou příležitost startovat na světové soutěži Pohár národů. Je to pro mě obrovská čest, zodpovědnost i příležitost. 

           

Touto cestou bych vás chtěla poprosit o finanční podporu a umožnění mého startu na prestižní světové soutěži v Liverpoolu.

MOCKRÁT DĚKUJI!

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 15
    Chci tě podpořit

    Nevybrali jste si žádnou odměnu a chcete přispět? Budu moc ráda za každou podporu. 
    •  Částku lze libovolně navýšit.

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 3
    Dobrý pocit a mailové poděkování

    Chtěli by jste mě podpořit? Budu moc ráda a poděkuji vám prostřednictvím e-mailu.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 8
    Pohlednice z Liverpoolu

    Nabízím zaslání on-line pohlednice z Poháru národů  konaného v anglickém městě Liverpool.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 1
    Volný vstup na festival Chlumecké hudební léto

    Nabízím volný vstup na koncert Dechového orchestru ZUŠ Chlumec nad Cidlinou, který již tradičně vystoupí s olešnickými mažoretkami na festivalu Chlumecké hudební léto 23. 6. 2023. Představím se vám jako hráčka v orchestru i mažoretka v jednom z olešnických souborů.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 5
    Suvenýr z Liverpoolu

    Nabízím dovezení drobného suvenýrů z Liverpoolu (klíčenka, magnetek, samolepka, odznáčkek a pod. dle dostupnosti na místě). Po návratu do ČR vám ho pošlu poštou. Cena zahrnuje poštovné. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • sold 1
    Reklama vaší firmy/společnosti/podniku atd.

    Nabízím propagaci vaší firmy/společnosti/podniku atd. formou poděkování na stránkách olešnických mažoretek nebo případně dle dohody.
    (V případě mého nesouhlasu s vaší propagací z vnitřního přesvědčení si beru právo vrátit peníze a propagaci neuskutečnit)

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 21.77
    (CZK 550)
  • sold 1
    Vystoupení

    Nabízím své sólové, twirlingové nebo mažoretkové vystoupení na vaší kulturní, společenské nebo sportovní akci. (Dle časových možností a domluvy)
    • Dojezdová vzdálenost do okolí Chlumce nad Cidlinou, Hradce Králové a Pardubic. V případě větší vzdálenosti nezahrnuje cena dopravu. (dle dohody)
    V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail vercas08@seznam.cz.
    (V případě žádosti o vystoupení na akci s kterou vnitřně nesouhlasím, si beru právo vrátit peníze a vystoupení neuskutečnit)

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 1
    Mažoretková lekce

    Kromě twirlingu se také na vysoké úrovni věnuji mažoretkovému sportu. Nabízím lekci základů práce s hůlkou pro začínající mažoretky.
    • Obsah lekce a délka dle dohody
    • Dojezdová vzdálenost do okolí Chlumce nad Cidlinou, Hradce Králové a Pardubic. V případě větší vzdálenosti nezahrnuje cena dopravu. (dle dohody) 
    V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail vercas08@seznam.cz.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)