Podpořte a užijte si Velikonoční kalendář Pavla Kantorka

Jsme velcí příznivci humoru Pavla Kantorka a již 13 let sbíráme jeho vtipy, které formou výstav a vydáváním tiskovin připomínáme. Tímto projektem bychom rádi tradičně vydali Velikonoční kalendář, který bez Vaší podpory by na svět nepřišel. Děkujeme.

Author: InGarden z.s.

  • Tričko

  • Rubová strana pexesa

  • Hrnečky

  • Knížka PSI

  • Plátěná taška

EUR 1,591
pledged of EUR 1,149

138%

138% completed

70 contributors pledged

Community, Art

Česko

All or nothing. Project finished on Mar 3, 2023 at 08:47.

Show all rewards

Jak to začalo

Kalendář od Velikonoc do Velikonoc - není to tradiční, ale u Pavla Kantorka je už to takový zvyk. Všichni si prvního ledna věšíme kalendáře, většinou s otázkou, co nám ten rok přinese, co si vezme? Bude dobrý? Zkuste si pověsit kalendář v předjaří a na Apríla! Zima je už za námi, začínáme vědět, že tento rok bude dobrý, a tak z kalendáře na vás dýchne radost z očekávání. Pomozte nám tuto tradici pro tento rok udržet.

Co je náš cíl?

Kantorkův Velikonoční kalendář do každé rodiny. Jedete na Velikonoce za babičkou a dědou, tetou či strýcem? Přivezte jim Velikonoční kalendář Pavla Kantorka a pomlázka bude mít úspěch.

Detaily

Velikonoční kalendář, který začíná 1. 4. a platí zase do 1. 4. dalšího roku. Ilustrátor a "vynálezce" tohoto názvu a typu kalendáře, pan Pavel Kantorek, vždy říkal: "Na Vánoce je kalendářů moc, ale teprve s Velikonocemi se ukáže, kde Vám kalendář chybí." Jedná se o nástěnný kalendář 12 listů + titulka + překvapení, kroužková vazba, rozměr 300 x 350 mm, kresby - vtipy Pavel Kantorek a téma - 13x nej od PK.

... a ještě něco navíc

Kalendář je hezká věc, ale pexeso k němu je lepší. V kalendáři na Vás čeká 28 kartiček krát 2, které po rozstříhání změníte na hru PEXESO. Vtipy pro tuto hru jsme vybírali z láskou a doufáme, že si s nimi Vy, děti, vnoučata... vydržíte dlouho hrát.

Kdo jsme?

Jsme spolek nadšenců, který zastupuje Pavla Kantorka od roku 2010. Vydáváme a vystavujeme vtipy Pavla Kantorka. Formou výstav jsme dostali jeho humor do mnoha koutů naší republiky a jeho kalendáře visí ve spoustě rodin..

Proč to děláme?

Chceme v nakročené cestě pokračovat a hlavně nepřerušit tradici od Velikonoc do Velikonoc. Prosíme tedy všechny, kterým se humor Pavla Kantorka líbí, podpořte nás a přispějte k vydání letošního kalendáře.

News

Feb 21, 2023 Tento týden spatří světlo světa kalendář a pexeso.

Tak kdo váhá, má ještě posledních pár dnů na nákup kalendáře s pexesem, nebo ostatních odměn za podporu projektu. Každému, kdo jej již podpořil a má rád humor Pavla Kantorka děkujeme a pomalu začínáme balit odměny na cestu k vám. Tým InGarden

More

Feb 3, 2023 Povídky Pavla Kantorka

Povídky Pavla Kantorka mají svoji myšlenku a také to poučení, které má mít každá povídka. Dovolíme si vybrané citovat v kalendáři. Pokud je neznáte, těšte se, pokud je znáte, tak věříme, že se již těšíte. Děkujeme za vaši podporu. Tým InGarden

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Příspěvek pro dobrý pocit

    Jako nejlevnější odměnu jsme zařadili i odměnu pro Ty, kteří nechtějí dárek koupit ale chtějí podpořit vydání kalendáře. Základní příspěvek je 50,- Kč, můžete jej však libovolně navýšit.
    Za každou pomoc děkujeme.

    Reward delivery: not specified

    EUR 1.98
    (CZK 50)
  • sold 8
    Pexeso s vtipy Pavla Kantorka

    Předtištěné pexeso s 56 kartami, které rozstříháním připravíte pro hru Vás pobaví. Je to hra, nad kterou můžete s vtipy Pavla Kantorka soutěžit.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • remaining 24 from 30
    Knížka PSI

    Pavel Kantorek se věnoval i psímu pokolení a tak právě z jeho vtipů vznikla knížečka PSI.
    20 listů s kresbami psů, Vás jako jejich milovníka potěší a zjistíte, že okamžiky ze soužití s chlupáčem jsou krásně zachycené.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.93
    (CZK 200)
  • remaining 9 from 20
    Hrneček

    Keramický hrneček, objem 250 ml, na Vaši ranní kávu, či odpolední čaj. Je dobré mít po celý den u ruky svůj hrnek. Možnost vybírat ze dvou motivů - myš Pavla Kantorka, vrány Pavla Kantorka.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 9.91
    (CZK 250)
  • remaining 38 from 50
    Katalog originálů Historické okamžiky

    Katalog vytvořený z originálů Pavlových kreseb  na téma Historické okamžiky. Chcete si prohlížet katalog, kde jsou naskenované ručně psané texty pod obrázky? Zajímá Vás pohled do minulosti? Pak je tento katalog ta správná odměna pro Vás.
    Katalog ve formátu A5, obsahuje vtipy z doby 40 000 let př.n.l., přes éru Miloše Jakeše až do dnešních dnů. 63 chytrých vtipů.
    Poštovné je již součástí ceny.

    A samozřejmě, za podporu děkujeme - moc.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • remaining 6 from 7
    Taška plátěná

    Na Váš nákup taška se psem Pavla Kantorka. Složená se vejde do kabelky, když jí rozložíte i velkou večeři v ní domů pohodlně donesete. Tímto dárkem Vám budeme při každém nákupu děkovat za podporu. Užijte si to. A je ekologická.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 13.87
    (CZK 350)
  • sold 32
    Velikonoční kalendář

    Kalendář plný s láskou sesbíraných vtipů z dob minulých, ale reflektující i současný děj věcí.
    Nástěnný, otočný, kalendář, 12 listů + titulka + jeden list s překvapením. Velikosti 30x35 cm, křídový papír. 
    Překvapení má podobu předtištěného PEXESA, které rozstříháním připravíte pro hru, u které můžete nad vtipy Pavla Kantorka ještě i soutěžit.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 17.83
    (CZK 450)
  • remaining 11 from 11
    Tričko s obrázkem

    Bavlněné tričko s motivem zamilovaných žiraf Pavla Kantorka, ve velikostech M - XXL. Požadovanou velikost, prosím připište do poznámky. Tričko s krátkým rukávem, ideální dárek, či Vaše odměna za podporu, při vydání Velikonočního kalendáře.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 21.80
    (CZK 550)
  • sold 1
    Grafika na zeď formát 50 x 70 cm

    Jako poděkování za Vaši podporu je pro Vás připraven z výstavního souboru výstavní panel na zeď, formát 50x70 cm, Vyberte si téma vtipu z alb umístěných na Rajčeti, adresu najdete zde v projektu v ODKAZECH. My Vám výstavní panel zašleme.
    Potěšíte oblíbeným vtipem a obrázek udělá radost Vám i jako dárek dalším. Panel k zavěšení dostanete do 1 měsíce a z podpory našeho projektu budete mít radost hned.
    Poštovné je již součástí ceny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.63
    (CZK 1,000)
  • remaining 5 from 10
    Originální kresba Pavla Kantorka

    Opravdu unikátní odměnou je originální kresba vtipu dle Vašeho výběru z originálů, které máme k dispozici. Originál je prostě pouze jeden a jejich počty se snižují!
    Obrázky si osobně vyberete a hned dostanete u nás v InGarden v Praze 10.
    Tuto odměnu poštou nezasíláme.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 118.88
    (CZK 3,000)