Adam Suk, mladý talent a jeho první profi nahrávka

Talentovaný varhaník, student Konzervatoře v Pardubicích, laureát mezinárodních soutěží, Adam Suk, natáčí v Brně svou první desku, aby mohl rozjet svou koncertní kariéru. Podpořte ho společně s námi a umožněte mu prezentaci na nejvyšší úrovni. Díky!

Author: PROVARHANY

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 3,179
pledged of EUR 3,171

100%

100% completed

27 contributors pledged

Music, Art

Pardubice, Pardubický kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Jan 6, 2023 at 12:12.

Choose reward for your contribution

  • remaining 1 from 5
    Vánoční koncert Konzervatoře Pardubice

    Zajištění vstupu na Vánoční koncert Konzervatoře Pardubice, na kterém zazní i slavná Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby. Na varhany bude sólově hrát právě Adam Suk, a to v doprovodu Symfonického orchestru Konzervatoře Pardubice. 

    Pospěšte si, koncert se koná již 21.12. od 19 hodin v Sukově síni Domu hudby v Pardubicích. Pokud ho nestihnete, pozveme Vás na další koncert o Vánocích v roce 2023, který bude také nádherný. 

    Doručení vstupenek v místě konání, tedy formou vyzvednutí v obálce v místě konání koncertu, obvykle půl hodiny před koncertem, tedy v pokladně u Sukovy síně Domu hudby, Sukova třída 1260, Pardubice. Po skončení projektu se na všem domluvíme e-mailem.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 13.87
    (CZK 350)
  • remaining 11 from 20
    Mini koncert

    To se jen tak nevidí! Budete pozvání na soukromý mini koncert Adama Suka včetně prohlídky vnitřku (!) varhan v koncertním sále filharmonie, kam se běžně nedostanete. Jak se hraje nohama? K čemu slouží rejstříky varhan? Jak to všechno zvládá dohromady a ještě hraje zpaměti? 

    To vše se dozvíte s poutavou osobní ukázkou jednoho z nejtalentovanějších studentů varhan nejen u nás. 

    Mini koncert se uskuteční v Sukově síni Domu hudby v Pardubicích. Po skončení projektu se na všem domluvíme e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.45
    (CZK 1,500)
  • remaining 20 from 20
    Výlet za historickými varhanami „do nebe" kostela

    Varhany znějí v kostele často jakoby "z nebe" a normálně se nahoru na kůr nedostanete.

    Staré varhany třeba z období baroka jsou cennými památkami v mnoha kostelích naší země. Takových 200 nebo 300 let staré varhany nejsou výjimkou. Celkem je v ČR asi kolem 6 až 7 tisíc varhan! Většinou krásná ruční práce, špičkové řemeslo a čistě mechanické části varhan můžete obdivovat společně s Adamem Sukem, který vás vezme s sebou nahoru k památnému nástroji. Třeba v Přelouči je nástroj z roku 1692. To musíte vidět! 

    Kostel sv. Jakuba staršího v Přelouči, úterý 9.5.2023 v podvečer. Vstup je součástí odměny, vstupenky nejsou potřeba, tedy ani doručení. Po skončení projektu se na všem domluvíme e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.27
    (CZK 2,000)
  • remaining 2 from 10
    Varhany na vysoké škole? Ano!

    V Praze i v Brně existují vysoké umělecké školy HAMU a JAMU, kde se hra na varhany vyučuje. Krom toho jsou i pedagogické fakulty, které mají na hudebních katedrách varhany. Zajímá vás kdo a jak takový předmět učí? Není problém! Adam Suk je pravidelným návštěvníkem těchto institucí, i když tam ještě nemůže formálně studovat. 

    Zažijte společně s ním lekci varhan u vysokoškolského profesora třeba v Sále B. Martinů v Lichtenštejnském paláci na Malostranském náměstí v Praze. Stojí to za to. 

    Po skončení projektu se na všem domluvíme e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 198.18
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    CD s vlastnoručním podpisem a poděkováním Adama

    Podepsaný dárek CD od interpreta má vždy větší cenu. Navíc úplně první nahrávka v budoucnu získá na hodnotě jako doklad kariérního růstu. S upřímností a vděčností je hodnota nevyčíslitelná. :) 

    Doručení na vámi uvedenou adresu, poštovné a balné je zahrnuto v ceně odměny. Po skončení projektu se na všem domluvíme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.82
    (CZK 500)