Napříč pouští pro zážitek!

Zážitky a vzpomínky jsou úžasné, ale důležité je za nimi jet bezpečně! Vím, že jsem blázen, ale bez pomoci to nezvládnu. K vykonání své práce, kdy zachycuji vaše okamžiky potřebuji spolehlivé a bezpečné auto, které nás všechny dopraví i přes poušť.

Author: Nikola Drobná

  • Focení u lodi v Marsa Alam

  • Před západem slunce vzniká kouzelná atmosféra

  • Východ slunce u vraku lodi

  • Je to kus cesty mořem, který stojí za to.

  • Při přílivu je to zážitek pro nás všechny :)

  • Romantické chvilky u malých útesů

  • Kouzelné místo, které je každý den jiné

  • Rodinné focení si také užijete

  • Motivační hrníčky na čaj

  • Motivační hrníčky na kávu

  • Dárkový poukaz s platností do roku 2024

  • Dárkový poukaz s platností do roku 2023

  • Fotoobraz na plátně 80x120 cm

  • Momentka

  • Večeře v El Quseir, mořské plody

  • Vonné tyčinky oud

  • útesy Hurghada

  • Někdy jsou západovky zábava

  • focení u vraku lodi

  • Procházka městečkem El Quseir

EUR 289
pledged of EUR 24,936

1%

1% completed

7 contributors pledged

Art, Photography

All or nothing. Project finished on Dec 30, 2022 at 14:16.

Show all rewards

Jak to začalo

Odmalička jsem velký snílek. Asi proto jsem se stala fotografkou, abych mohla zachytit všechny krásné věci co vidím. Cestovala jsem po Thajsku, Indi a Nepálu. Fotila jsem, podílela se na různých neziskových projektech a vydala knihy. Jednou jsem se shodou spousty nepříjemných okolností místo na Bali ocitla v Egyptě. Nikdy jsem neplánovala tuto zemi navštívit a přesto jsem si ji ihned zamilovala. A jak se říká, že všechno zlé je k něčemu dobré, jsem zažila na vlastní kůži. :-)  Ucítila jsem zde klid domova a tak jsem v Egyptě zůstala a začala zde pracovat. Každá země má své úskalí i krásy, ale Egypt mě natolik upoutal, že zde plánuji zůstat. Mé focení turistů se rozrostlo do velkolepého zážitku a krásy. Díky němu zde potkávám úžasné lidi z různých koutů Česka. Jsem fotografka zachycující emoce, chvíle radosti a štěstí, které podtrhnou všechna kouzelná místa, co jsem zde našla. 

Co je můj cíl?

Už jsem zmínila, že jsem snílek a momentálně sním o pokračování toho, co zde buduji. Mým cílem je mít auto, na které se mohu spolehnout. Které bude bezpečné a dopraví nás všechny na místa, která jsou někdy vzdálena od cest a musíme jet pouze pouští. Již jsem na místních zapůjčených autech měnila benzínové pumpy i další díly a věřte, že pak veškeré finance vkládám pouze do toho, abych vůbec focení mohla uskutečnit. Zatím jsem měla štěstí v neštěstí, když se auta kazí před focením, nebo ihned po něm, nemohu na to ale spoléhat a jezdit s vámi na vzdálená místa se strachem. Každé focení je jedinečné a ráda bych jej rozšířila, tvořila pro vás okamžiky, na které budete vzpomínat i za několik let. Proto zkouším sílu Hithit, kde je prostor pro všechny sny.

Detaily

Jmenuji se Nikol, jsem svatební fotografkou z České Republiky a momentálně žiji v Egyptě. Fotím zde párové i rodinné záběry na kouzelných místech v poušti, či u moře. Jsou to magická místa, která jsou mimo letoviska. Vyzvednu vás u hotelu a společně s místním, který na nás dává pozor během celého výletu kouzlíme záběry, které pak zdobí vaše domovy a alba. Jelikož je obtížné dopravit auto z Evropy, je zapotřebí jej koupit v Egyptě. Auta jsou zde ale velmi drahá a půjčovny jsou nespolehlivé co se týká času i stavu vozů. Ráda bych všechny krásné zážitky, které vám dopřávám provozovala s autem, na které se mohu spolehnout a které bude bezpečné pro nás pro všechny zúčastněné. Nabídku fotovýletů plánuji rozšířit a realizovat, nápadů je nespočet, ale bez bezpečného auta jsou nerealizovatelné. Pomozte mi prosím splnit sen - rozdávat radost, tvořit báječné zážitky a tím třeba i splnit sen někomu dalšímu.

... a ještě něco navíc

Ráda bych uspořádala i fotografický workshop. Mohu Vám zajistit soukromý výlet po krásách Egypta i návštěvu místních vesnic. Stačí mi říct představu a vymyslím program přímo na míru. Během příštího roku chci také začít pracovat na knize Egyptem a kdo ví, třeba i Vy budete její součástí. :-)

Kdo jsem?

Jsem fotografka ze Zlína. Fotografuji svatby, páry a různé projekty. Mé fotografie jsou ve všech knihách Michaely Gautam, kde jsem měsíce cestovala napříč Nepálem a pořídila tak fotografie do naší společné knihy i do těch dalších. Podílela jsem se také na knize Naděje, kterou jsme vydaly společně s Marií Šebestovou, zakladatelkou farmy Naděje. Tvorbu projektů mám ráda a jsem pro každou zajímavou spolupráci. :-)

Proč to dělám?

Důvod je jednoduchý. Miluji práci s lidmi, miluji fotit lásku, miluji fotit nezapomenutelné momenty. Proto svatby, proto focení na neobvyklých místech. Dělá mi radost dělat radost. Není to obyčejná omáčka krásných slov. Opravdu to tak cítím a svou práci dělám srdcem. Po letech cestování se chci konečně usadit a mít svůj domov.  Myslím, že je důležité dělat co milujeme a nebát se říct si o pomoc. Proto žádám zde, abych mohla začít plnohodnotně pracovat beze strachu, protože půjčování aut, které nejsou v dobrém technickém stavu a neustále se porouchávají se prostě nevyplácí, obzvlášť když jezdíme fotit do pouště. Díky omezením přes covid a krádeži veškerého mého vybavení jsem přišla o poslední úspory, ze kterých jsem obnovila svou techniku. Děkuji za Hithit a tuto možnost.

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Dobrý skutek

    Líbí se Ti můj zápal a fandíš mi? Každý kousek se počítá a já Ti pošlu při své meditaci velký vřelý DÍK. :-) Děkuji Ti, že mi pomáháš plnit sen jen tak. Částka lze libovolně navýšit.

    Reward delivery: not specified

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 2
    Pohled s poděkováním

    Pošlu vám pohled s poděkováním plný fotek z Egypta. :-) Kousek radosti, sluníčka, tepla a vděčnosti!

     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.52
    (CZK 190)
  • sold 0
    E-kniha Egyptem...

    Během příštího roku chci dokončit již zmiňovanou kníhu Egyptem. Přečtete si nejen o mém soukromém životě, ale také o životě místních, jejich tradicích a doplním vše o spoustu autentických fotek. Za poslední dva roky jsem zažila spoustu skvělých situací, ale i těch obtížných. Budete první, kdo bude moci číst tyto řádky v elektronické podobě. :-) Doručení přes email nejpozději do konce roku 2023.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 11.48
    (CZK 290)
  • remaining 97 from 100
    Vonné tyčinky ze srdce Egypta

    Přivezu vonné tyčinky, které jsou tlustší než obvykle. Je jich v balení 5 a jedna hoří 3 hodiny. Nejsou jen vonné, ale také čistí prostor a místní věří, že jsou i ochranné. Já jsem si je zamilovala a nedám na ně dopustit. Nejsou intenzivní, ale voní příjemně. Zásilkovna je v ceně.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 12.67
    (CZK 320)
  • sold 1
    Motivační hrníček s poděkováním

    Vyrobím Ti motivační hrníček, ze kterého Ti káva, nebo čaj bude chutnat každý den. :-) Napiš mi, zdali preferuješ menší nebo větší a věřím, že Ti udělá radost! Každý design se bude lehce lišit a proto věř, že budeš mít originál. Připojím také osobní poděkování, protože jsi můj hrdina! Zásilkovna je započítána v ceně. Fotky hrníčku jsou v galerii. :-)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • sold 1
    Tisk fotografií

    Již máte krásné fotky a chcete je pouze vytisknout? Fotografie tisknu klasickou mokrou cestou na minilabu, jsou kvalitní a déle vydrží. Vytisknu vám 50 ks vašich fotografií v rozměru 10x15 cm a pošlu. Zásilkovna v ceně.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • sold 0
    Autorský fotokalendář 2023

    Kalendář na stěnu velikosti A4, tištěný na kvalitní fotopapír, plný fotografií z cest po Nepálu, Indii a Egyptě. S věnováním, podpisem a poděkováním. :-) Zásilkovna je v ceně.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 26.91
    (CZK 680)
  • remaining 5 from 5
    Na kafíčko ve Zlíně

    Osobní setkání, kdy si s Tebou otevřeně popovídám o čemkoliv co Tě zajímá. :-) Pozvu Tě na kávu kdekoliv ve Zlíně a užijeme si příjemnou chvíli. Termíny, kdy budu v Česku Ti dám vědět obratem po skončení kampaně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • remaining 50 from 50
    Focení v Egyptě

    Focení v Egyptě s platností do konce roku 2023. Platí pro focení v rozmezí Marsa Alam - Hurghada. Všechny povedené fotografie dostanete v digitální podobě online ke stažení. Cca 50 ks. Platí pro pár, či malou rodinu. Samotné focení trvá přes hodinu, kdy focení zakončíme při západu slunce. Termín si domluvíme, jakmile budete mít rezervován pobyt v Egyptě. Mohu poslat také jako dárkový poukaz, napište mi případně do poznámky.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 185.63
    (CZK 4,690)
  • remaining 19 from 20
    Focení v ČR

    Jezdím navštěvovat rodinu a tak při této příležitosti mohu nabídnout i focení v ČR. Párové, rodinné, portrétové... Venku, u Vás doma, nebo ve studiu ve Zlíně. Všechny povedené fotografie dostanete v digitální podobě online ke stažení. Cca 30 ks. Fotit budeme hodinku a termín si domluvíme předem. Dám vám k dispozici termíny, kdy budu v ČR po skončení kampaně. Platí pro pár, nebo rodinu s jedním dítětem. Doprava po zlínském kraji je zahrnuta v ceně, jinak poté 12 Kč/km.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 40 from 40
    Focení v Egyptě 2024

    Dárkový poukaz na focení v Egyptě s platností do konce roku 2024. Platí pro focení v rozmezí Marsa Alam - Hurghada. Na výběr této odměny máte spoustu času a na focení přichystám překvapení. :-) Všechny povedené fotografie dostanete v digitální podobě online ke stažení. Cca 50 ks. Samotné focení trvá přes hodinu, kdy focení zakončíme při západu slunce. Termín si domluvíme, jakmile budete mít rezervován pobyt v Egyptě. Platí pro pár, nebo rodinu s jedním dítětem.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 245.40
    (CZK 6,200)
  • remaining 15 from 15
    Večeře v El Quseir

    Potahám Vás s foťákem uličkami starého městečka El Quseir, ukážu Vám přístav, dáme si zmrzlinu a pozvu Vás na výbornou večeři. Milujete mořské plody a ryby? Pak je tento zážitek právě pro Vás! :-) Stůl budeme mít připraven přímo na pláži u moře a vychutnáme si vyčeři při západu slunce. Můžete jíst sami, nebo si můžeme všichni povídat a užít si krásný večer. V rozmezí Hurghada - Marsa Alam Vás vyzvednu v hotelu a pak do něj opět odvezu. :-) Všechny povedené záběry Vám pošlu online. Zážitek je pro dvě osoby včetně vyzvednutí na hotelu v oblastech Safaga, Quseir, Marsa Alam. Platí do konce roku 2023.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 277.06
    (CZK 7,000)
  • remaining 1 from 1
    Autorský fotoobraz na plátně z Nepálu

    Fotoobraz na lakovaném plátně s věnováním a podpisem Vám doručím osobně. Tato fotografie je na přebalu knihy Mé nepálské lásky v obrazech a je velká 80x120 cm. Originál, první výtisk, který byl pokřtěný společně s Michaelou Gautam s nádechem pozitivních vibrací. Obraz přivezu osobně, případně jej pošlu spedicí a. doprava je zahrnuta v ceně. Fotografie obrazu v galerii.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 474.97
    (CZK 12,000)
  • remaining 5 from 5
    Soukromá přednáška o Egyptě

    Zajímá Vás Egypt a nemáte čas cestovat? Připravím pro Vás přednášku plnou fotek a zážitků. Budu povídat zhruba hodinku, ale pokud budete mít dotazy, ráda se zdržím déle. Přijedu za Vámi kamkoliv po ČR, odměna je pro libovolný počet osob, maximálně však 30. Platí do konce roku 2023. Doprava je zahrnuta v ceně. Datum si domluvíme předem, dám vám k dispozici termíny kdy budu v ČR po skončení kampaně. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 5 from 5
    Soukromá přednáška o Nepálu

    Zajímá Vás Nepál a nemáte čas cestovat? Připravím pro Vás přednášku plnou fotek a zážitků. Za 4 cesty jsem nasbírala nespočet fotek a dozvěděla se spoustu informací. Navštívila jsem vesničky v horách a mluvila s místními.  Budu povídat asi hodinu, ale pokud budete mít dotazy, neuteču a můžeme si povídat třeba i 3 hodiny. :-) Přijedu za Vámi kamkoliv po ČR, odměna je pro libovolný počet osob, maximálně však 30. Platí do konce roku 2023. Datum si domluvíme předem, dám vám k dispozici termíny kdy budu v ČR po skončení kampaně. 

    Reward delivery: not specified

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 15 from 15
    Focení v Egyptě All in

    Focení platí pro rozmezí Hurghada - Marsa Alam. Kromě zážitku a focení na krásných místech vás čekají také produkty. Dostanete všechny povedené fotografie upravené - cca 50 kusů. Po návratu z Vaší dovolené zpět domů Vám přijde fotoobraz na luxusním lakovaném plátně o rozměru 70x100 cm, tištěné fotografie v rozměru 13x19 cm a fotokniha 30x20 cm. Vzpomínky, které vnesou krásu do vašeho domova. Kompletní balíček plný luxusních produktů ocení každý milovník kvality. Focení proběhne do konce roku 2023 a bude trvat něco málo přes hodinu. Zakončíme jej focením při západu slunce a v ceně je i doprava z vašeho hotelu na focení a zpět. Platí pro pár, nebo rodinu s jedním dítětem.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 633.29
    (CZK 16,000)