UwU Bakery: Podpořte výrobu makronek všech tvarů a chutí

Klasické, tematické i proteinové - přesně takové makronky pro Vás chci, jakožto nadšená pekařka, umělkyně a zastánkyně zdravého životního stylu, vyrábět. Pestrá nabídka je připravená, zbývá rozjet samotnou výrobu - k tomu ale potřebuji Vaši pomoc!

  • Zahrada

  • Pro nejmenší

  • Kočičky

  • Růžový sen

  • Vánoční kolekce

  • Superhrdinové

  • Luxury set

  • Pokémoni

  • Makronková vež

  • Jahoda, marakuja a pistácie

  • Vánoční makronky jako milý dárek pod stromeček

  • Plnění - dvojitá borůvka a karamelizovaný oříšek

  • Úhledně zabalené a doplněné legendou příchutí

EUR 3,714
pledged of EUR 3,562

104%

104% completed

80 contributors pledged

Art, Food

Česko

All or nothing. Project finished on Oct 15, 2022 at 12:17.

Show all rewards

Pečení je mým největším koníčkem už bezmála dvacet let, ale pečení makronek? Tomu se věnuji teprve druhým rokem - a že ty dva roky stály za to! Makronky jsou skutečně těžkou cukrářskou disciplínou, jejich pokoření však dává nenahraditelný pocit. :) Naučit se dobré makronky mi ale nestačilo a pod značkou „Baked by Margaery“ jsem začala tvořit...

Makronky a jen zlomek jejich možností :)

Výsledkem mých experimentů je originální nabídka roztomilých makronek. Vyrábím kromě těch klasických, které všichni známe, také makronky tématické a proteinové. Vybere si tak skutečně každý!

Tématické kolekce makronek - něco, kde jsem mohla popustit uzdu své kreativitě. Vybrat si můžete z těchto témat:

  • Zahrada  (obsahuje dekor z jedlého papíru)
  • Pro nejmenší
  • Kočičky
  • Superhrdinové
  • Růžový sen
  • Pokémoni
  • Luxury set (obsahuje pravé zlato a kvalitní rum v pipetkách)

Nabídku doplňují sezónní témata, například Vánoce. :) 

Velká vánoční krabička

Proteinové makronky byly skutečnou výzvou. Upravit recepturu mandlových skořápek nebylo možné, makronky by jinak hned popraskaly. Experimentovat jsem tak mohla pouze s náplní. To se podařilo a výborné proteinové makronky byly na světě. 

Proteinová makronka

Budu moc ráda, když mi pomůžete dosáhnout mého snu, a sice založení značky „UwU Bakery“ - roztomilých makronek všeho druhu. Vybrané peníze použiji na nákup základního profesionálního vybavení, které k výrobě potřebuji. Na oplátku ode mě dostanete makronky za „lidové“ ceny - to je pro mě důležité, aby Vaše odměna byla skutečnou odměnou. :) Děkuji Vám!

S makronkovým dortem


 

Makronky na téma „Zahrada“

Makronky na téma „Pro nejmenší“

Makronky na téma „Kočičky“

Makronky na téma „Superhrdinové“

Makronky na téma „Růžový sen“

Makronky na téma „Pokémoni“

Makronky na téma „Luxury“

Porovnání krabiček

News

Sep 14, 2022 Nová odměna - makronkový dort!

Vážení přispěvatelé, mezi odměnami přibyla nová sladká možnost, a to v podobě makronkového dortu ve formě poukazu. Odměnu si tak budete moci vybrat, až budou narozeniny Vašeho blízkého či jiná oslava, aktuální. Odměnu jsem přidala později, jelikož jsem ještě pilovala poslední detaily a nyní vím,…

More

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 4
    Fandím makronkám a stačí mi poděkování

    Částku lze libovolně navýšit. Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 23
    Krabička malá - 8 ks makronek dle výběru

    8 kusů (160 g) makronek klasických, tématických nebo proteinových v dárkovém balení. Mix příchutí. V případě výběru tématických makronek mi prosím do poznámek napište zvolené téma - viz kolekce. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.10
    (CZK 230)
  • sold 18
    Krabička střední - 16 ks makronek dle výběru

    16 kusů (320 g) makronek klasických, tématických nebo proteinových v dárkovém balení. Mix příchutí. V případě výběru tématických makronek mi prosím do poznámek napište zvolené téma - viz kolekce. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • sold 10
    Střední krabička vánočních makronek + 1x malé dárkové balení makronek

    20 kusů (400 g) z vánoční kolekce makronek + 3 ks makronek ve vánočním kornoutku - ideální dáreček pod stromeček! Mix příchutí. Vyzvednutí v Praze před Štědrým dnem bez příplatku, nebo doručení na adresu před Štědrým dnem (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • sold 1
    Krabička velká - 35 ks makronek dle výběru

    35 kusů (700 g) makronek klasických, tématických nebo proteinových v dárkovém balení. Mix příchutí. V případě výběru tématických makronek mi prosím do poznámek napište zvolené téma - viz kolekce. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 35.62
    (CZK 900)
  • sold 9
    Krabička velká - 35 ks makronek na vlastní téma!

    Napadá Vás téma ideální krabičky makronek pro Vás či Vaše blízké? Kreativity se nebojím, naopak. Popište mi do poznámek své přání a já Vám ráda upeču makronky na míru. :) Mix příchutí. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 1
    Makronkový dort dle Vašich představ - poukaz

    Tvarovaný a ručně malovaný na libovolné téma? Klasický kulatý a bohatě zdobený? S čerstvým ovocem, s několika příchutěmi? Je to čistě na Vás! Na e-mail Vám zašlu přenosný poukaz s platností jednoho roku, který budete moci uplatnit dle potřeby. Pak už stačí jen popsat mi svou představu a dokonalý makronkový dort (800 g) bude na světě. :) Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu v Praze (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 10
    Velká krabička vánočních makronek + 2x malé dárkové balení makronek

    45 kusů (900 g) z vánoční kolekce makronek + mini mandlové pusinky (50 g) + 2 x 3 ks makronek ve vánočním kornoutku - ideální dáreček pod stromeček! Mix příchutí. Vyzvednutí v Praze před Štědrým dnem bez příplatku, nebo doručení na adresu před Štědrým dnem (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 55.41
    (CZK 1,400)
  • sold 0
    Makronky na Vaši svatbu

    100 ks makronek v barvách a příchutích dle Vašeho přání. Lze zabalit jako výslužky. Možné ruční malování na makronky v ceně. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • sold 0
    Makronky s logem Vaší firmy

    150 ks makronek v barvách a příchutích dle Vašeho přání. Makronky Vám ráda ručně pomaluji logem Vaší firmy. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 178.11
    (CZK 4,500)
  • sold 3
    Sponzor - bronzový

    Stanete-li se mým bronzovým sponzorem, předplatíte si celkem 200 ks makronek dle výběru, které si budete moci objednat kdykoli v průběhu roku a v jakémkoli množství. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu kurýrem (doručení první dodávky makronek zdarma). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 237.48
    (CZK 6,000)
  • sold 0
    Sponzor - stříbrný

    Stanete-li se mým stříbrným sponzorem, předplatíte si celkem 400 ks makronek dle výběru, které si budete moci objednat kdykoli v průběhu roku a v jakémkoli množství. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu kurýrem (doručení prvních dvou dodávek makronek zdarma). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 435.38
    (CZK 11,000)
  • sold 1
    Sponzor - zlatý

    Stanete-li se mým zlatým sponzorem, předplatíte si celkem 800 ks makronek dle výběru, které si budete moci objednat kdykoli v průběhu roku a v jakémkoli množství. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu kurýrem (doručení prvních třech dodávek makronek zdarma). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 890.56
    (CZK 22,500)
  • Sold out!!
    Kniha Zahrada + velká krabička tématických makronek „Zahrada“

    Něco pro skutečné milovníky zahrady a sladkého. Moje maminka - spisovatelka Ilona Prath-Krejčová, věnovala svou knihu „Zahrada přírodní, okrasná, užitečná“, která je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé zahrádkáře. Knihu doplní velká krabička (35 ks) makronek na téma „Zahrada“. Mix příchutí. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • Sold out!!
    Pokédomes + velká krabička tématických makronek „Pokémoni“

    Dokonalý dárek pro každého fanouška Pokémonů. Šikovní tvůrci Pokédomes věnovali jeden svůj Pokédomeček formou poukazu a mohou Vám tak vyrobit Pokédomes přímo na míru. Domeček doplní velká krabička (35 ks) makronek na téma „Pokémoni“. Mix příchutí. Vyzvednutí v Praze bez příplatku, nebo doručení na adresu (částku prosím v druhém kroku nákupu navyšte o 100,- kč pro doručení kurýrem po Praze a o 200,- kč pro doručení po celé ČR). Moc Vám děkuji za podporu! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 75.20
    (CZK 1,900)