Česká stopa na Mistrovství Světa v NINJA

Plnit si své sny a sebrat odvahu! To je oč tu běží! Pomozte mi, prosím, odletět do USA na Mistrovství světa v Ninja. Peníze vybrané v projektu použiji na zafinancování cesty do USA. Zkušenosti ze světové akce bych ráda přenesla i do českého prostředí.

  • Trénink je potřeba převést i do závodů..

  • Domácí home gym. :)

  • Trénink na úchop.

  • Flying mě hrozně baví!

EUR 1,148
pledged of EUR 990

116%

116% completed

32 contributors pledged

Sport

Greensboro, NC, Spojené státy americké

All or nothing. Project finished on Apr 3, 2022 at 13:52.

Show all rewards

Co je to Ninja?

Je to sport, který kombinuje rychlost, sílu a obratnost. Všichni známe z TV soutěže typu Ninja Warrior, kdy nad bazénem blázni ručkují, skáčou z překážky na překážku a občas do té vody i spadnou. Tento sport již není jen o TV show, ale má své oficiální soutěže. Základem jsou silové překážky, různé chyty, koule, tyče, které je nutné překonat pomocí rukou. Dále dráha obsahuje i krátký balanc a samozřejmě různé přeskoky na ruce. Ninja sport je krásný, protože spojuje jednotlivé sportovce, vzájemně se motivující, aby překonali co nejvíce překážek. Dráha je tajná, do začátku závodu nikdo netuší, jak bude vypadat.

Ninja sport se velice rychle dostal do obliby spousty sportovců. Bohužel nemáme takové prostředí v ČR, ve kterém bychom měli sponzorované závodníky. Proto jsme se rozhodli oslovit o pomoc Vás, aby naše trenérka z Czech Ninja Community mohla realizovat cestu do USA, kde by reprezentovala Českou republiku.

Proč to dělám?

Účastí na Mistrovství Světa chci nabrat zkušenosti, abych věděla, kam se Ninja sport ubírá ve světe. Zároveň si myslím, že zkušenosti z takovéto akce jsou nenahraditelné. Po návratu chci předávat tyto informace a zkušenosti dál a tvořit větší Ninja komunitu sportovců u nás. Hlavně vytvořit podmínky a soutěže pro děti, pro které je tento druh sportu přirozeným pohybem. 

To nejdůležitější!! Bylo by pro mě velkou ctí reprezentovat naši zemi. Posunout tento sport u nás dál, a motivovat další sportovce se připojit.

Má cesta k Ninja sportu

Žádná výzva pro mě není dost velká, proto jsem se rozhodla po ukončení reprezentační kariéry ve snowboardingu vyzkoušet extrémní překážkové závody (OCR). V závodech mě nejvíce bavilo překonávat překážky. Vyhledávala jsem stále těžší varianty a zkoušela, co až jsem schopna zvládnout. To mě dovedlo až k Ninja závodům, které kombinují sílu, obratnost a rychlost dohromady. Bylo jasné, že si mě tento sport získal, a začala jsem trénovat s ostatními v Czech Ninja Community. Můžeš se k nám přidat i ty. :) Pravidelně jezdíme s dalšími Ninjas z celé ČR i do Polska a dál na Ninja závody, a vyhledáváme společně ty největší výzvy! 

CNC logo

Jak Vaše finance pomůžou?

Finance vybrané v tomto projektu využiji na pokrytí cestovních nákladů na Mistrovství Světa do USA. Nejdříve bude nutné projít kvalifikačním kolem až do finále. Samotné finále se skládá z více stage a dostanou se tam opravdu jen ti nejlepší. Díky cestě na MS dáme vědět i světu, že existuje Ninja i u nás v ČR, a doufám, že motivuji další sportovce se přidat překonávat s námi své výzvy. 

Kdo stojí za projektem?

Jsem Lucie Badalíková, OCR se věnuji už přes 5 let, mám za sebou účast na Mistrovství Evropy a Světa. Vlastním český ženský rekord na 100 metrové trati OCR. Aktuálně trénuji Czech Ninja Community v Brně. Ninja sport miluji a neskutečně mě baví přeskakovat co nejvíce metrů vzduchem. :) Žádná výzva pro mě není nepřekonatelná, hlavně díky mé tvrdohlavosti. Pokud se chceš potkat, a vyzkoušet si Ninja sport, neboj se ozvat, budeme se na tebe těšit.

V minulosti jsem již OCR kurzy se zaměřením na překážky uspořádala, účastníci odjížděli vždy spokojeni a unaveni. :)

A co prozradili o našem kurzu?​

OCR kurz 2021

Kurz byl pro mne naprosto adrenalinový, plný pozitivní energie. Spousty nových podnětů, zkušeností a námětů, jak se dál zlepšovat. Vysoce cením profesionalitu trenérek s individuálním přístupem ke každému jednotlivci. Geniální spojení tří druhů tréninku pro posun v oblasti OCR. Pro mne osobně i obrovská zkušenost na zcela nových překážkách. Završení kurzu závodem bylo úžasné. Rozhodně doporučuji! Úžasné trenérky, krásné prostředí, prostě jedenáct bodů z deseti.

účastnice Jana Rosická

Naprosto fantastický! Náplň kurzu byla podle mých představ, nejvíce se mi líbilo to, že jsme si mohli vyzkoušet snad všechny segmenty a hodně jsi nám pomáhala s technikou a tipy, jak segmenty zdolat! Běh mě odrovnal, což mě mrzí, ale myslím si, že to bylo tou zimou, na kterou nejsem zvyklá a taky mi nebylo nejlíp. Nádherná příroda a ubytko TOP! Jsem na jídlo dost vybíravá, ale tohle bylo fakt luxusní! Přihlásíme Míšu do MasterChefa. Všechno bylo dobře. Zjistila jsem, že je Luu ještě větší blázen, než jsem si myslela. V dobrým slova smyslu!

účastnice Terka Bernardová

Jak vypadá trénink Ninja?

V tréninku se hlavně zaměřuji na techniky úchopu a síly rukou. Kombinuji shyby několika variant a jedu čistě silový trénink, nebo specifický trénink daných přeskoků. Dále se zaměřuji na vytrvalost, to znamená, že ručkuji segmenty co nejvíce na výdrž. Poslední styl tréninku mívám zaměřený na problematické překážky a segmenty, které je potřeba trénovat častěji. Dohromady to pak spojím v jeden celek.

Trénink přeskoků

Pomoz mi prosím uskutečnit mi můj sen a mít možnost reprezentovat ČR, a následně předávat nové informace a zkušenosti pro další nové mladé závodníky, motivovat další Ninjas z celé ČR. Za veškerou podporu a pomoc ti velmi děkuji a vážím si tvého gesta!

News

Mar 14, 2022 O víkendu se závodilo!

Můj poslední závod před MS Ninja byl součástí Czech Ninja Games pod taktovkou Gladiator Race v Hradci Králové. Celé video ze závodní trati můžete shlédnout zde. Soutěžilo se na trati okolo 400m s deseti překážkami. Trať byla poskládána hlavně z překážek, které známe ze závodů Gladiator Race, ale …

More

Mar 7, 2022 OCR Kurz termín! 21 a 22.5.

Náš další kurz se uskuteční 21 a 22.5. u nás doma v Dlouhém na Vysočině.  Vzhledem k termínu a místu to bude ideální příprava před Gladiator Race na Šiklandu. Čeká Vás příjemná atmosféra, bezva ubytování a samozřejmě pestrý program. Po celý víkend se o Vás bude starat Míša, bude to nejeno…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 8
    Pomoz nám jen tak, nebo se za námi stav na kafe :)


    Chceš nám pomoci jen tak? Za každou kačku budu moc ráda. 

    Pokud bys chtěl/a, mám pro tebe něco na oplátku!
    Ráda ti povyprávím o MS u sebe doma nad hrnkem dobré kávy.

    (Dlouhé - Vysočina) 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 7
    Podepsaná fotka s věnováním

    Podepíši ti svoji fotku s originálním vzkazem jen pro tebe.

    Podpoř můj sen, prosím.

    Po příletu zašlu poštou na tebou určenou adresu. :)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 16 from 25
    Domácí zázvorový sirup

    Vychutnej si námi dělaný zázvorový sirup, který ti zašleme na tvoji adresu, nebo se domluvíme na vyzvednutí/doručení osobně e-mailem.

    Za studena vyráběný sirup ze zázvoru a citrónu. Skvělý pomocník pro posílení imunity. Má fakt říz! Pořádná porce zázvoru zaručena.

    Jedná se o 1l láhev sirupu.

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 5 from 10
    Individuální lekce

    Trápí tě konkrétní překážka, chceš se zlepšit v překonání? 

    V individuálním tréninku se zaměříme na tvůj konkrétní problém a pokusíme se ho odstranit.

    Na místě uskutečnění se domluvíme.
    Délka trvání lekce 90-120min.

    Na termínu se domluvíme po mém návratu e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 7 from 8
    OCR kurz pro děti

    Chceš si užít víkend plný zábavy? Nabízím ti možnost přijet k nám domů na víkend a vyzkoušet si různé ručkovací překážky, dále si můžeš vylepšit techniku běhu a samozřejmě nebudou chybět hry a malý závod!

    To nejdůležitější! Setkáš se s prima bandou stejně zapálených dětí a vyzkoušíš něco nového.

    Po celý víkend tě budeme bohatě hostit jídlem i pitím (snídaně, oběd, svačina, večeře) a o zábavu nebude nouze.

    Termín v průběhu června. Věk 9-14 let.

    Místo konání - Dlouhé (Vysočina).

    Veškeré informace zašleme e-mailem po mém návratu z MS, a pokud se podaří tento projekt dokončit.

    Reward delivery: not specified

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 7 from 8
    OCR Kurz

    Chceš si užít víkend plný zábavy? Nabízím ti možnost přijet k nám domů na víkend a vyzkoušet si různé ručkovací překážky, dále si můžeš vylepšit techniku běhu a získat doporučení na vhodné posilovací cviky. 

    To nejdůležitější! Setkáš se s prima bandou stejně zapálených osob a vyzkoušíš něco nového.

    Po celý víkend tě budu bohatě hostit jídlem i pitím (snídaně, oběd, večeře).

    Termín v průběhu května.
    Místo konání - Dlouhé (Vysočina).

    Veškeré informace zašleme e-mailem po mém návratu z MS, a pokud se podaří tento projekt dokončit.

    Reward delivery: not specified

    EUR 138.53
    (CZK 3,500)
  • remaining 1 from 1
    Dres vyrobený speciálně pro MS Ninja + soukromá lekce

    Po skončení akce daruji svůj dres společně s podpisem a pravým Ninja tréninkem. 

    Místo uskutečnění tréninku - Dlouhé (Vysočina), spolu s tréninkem dostaneš i dres a na památku se vyfotíme.

    Reward delivery: not specified

    EUR 138.53
    (CZK 3,500)
  • remaining 1 from 2
    Logo na dres

    Umístím Vaše logo na svůj dres - dáme tak společně světu vědět, kdo je tady frajer!

    Do poznámek prosím uvést Vaše požadavky na logo. Dres budu mít před a po celou dobu MS na sobě při tréninku a závodění.

    Logo může být maximální velikosti 10x15cm.

    Nutné dodat logo do 20.3., abychom stihli zadat do výroby.

    Veškeré detaily, umístění, velikost a barvy doladíme společně e-mailem.

    Ozvěte se mi prosím na trenerkanaprekazky@gmail.com a vyřešíme vše okamžitě ještě před odletem.

    Děkuji. :)
     

    Reward delivery: not specified

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)