Hledáme Hrdiny pro HeroesGYM!

Vlivem pandemie se naše úsilí začalo zcela bortit. Celoživotní přístup nám však velí nikdy nic nevzdávat, a tak jsme teď tady s velkou prosbou o pomoc. Staň se Hrdinou a podpoř náš HeroesGYM! Místo, kde svaly dostanou zabrat a hlava se neskutečně odlehčí.

Author: HEROESGYM

No news available yet.

EUR 4,009
pledged of EUR 3,974

100%

100% completed

71 contributors pledged

Community, Sport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Apr 9, 2022 at 16:01.

Choose reward for your contribution

  • sold 14
    Dobrý pocit

    Rozhodli jste se přispět nám symbolickou sto korunou a nechtít nic na oplátku? Děkujeme, že nás chcete podpořit i bez zakoupení odměny. Každá koruna nás přibližuje ke splacení závazků a novému startu. V dalším kroku můžete tuto odměnu navýšit podle vašeho uvážení i možností.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.97
    (CZK 100)
  • sold 1
    1 hodina kruhového tréninku pod vedením trenéra

    Chcete si s námi dát pořádně do těla? Za 160 Kč získáte vstup na skupinovou lekci s naším trenérem. Ten vám ukáže, jak správně provádět cviky, které vás dostanou do formy. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.36
    (CZK 160)
  • sold 4
    1 hodina programu Heroes MUMs s trenérkou nebo trenérem

    Zabírá vám péče o dítě veškerý čas? Chcete se hýbat, ale doma vám k pravidelnému cvičení chybí motivace? Za 190 Kč získáte 1 hodinu programu Heroes MUMs s trenérem nebo trenérkou. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.55
    (CZK 190)
  • sold 2
    Klíčenka s logem HEROES GYM

    Pokud nám přispějete 200 Kč, pošleme vám za ně klíčenku s logem HeroesGYM.  Poštovné už je v ceně odměny, takže pak už zbývá se jen těšit až vám přistane ve schránce.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.95
    (CZK 200)
  • sold 2
    2 vstupy do gymu (bez trenéra/open gym) + proteinový drink

    Jestliže přispějete 400 Kč, čekají vás 2 volné vstupy, během nichž podle libosti vyzkoušíte veškeré vybavení, které HeroesGYM nabízí. K tomu vám namícháme proteinový drink, aby vaše svaly měly po čem růst. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak můžete vstupy využít.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.90
    (CZK 400)
  • sold 9
    ​Zeď slávy

    Přispějte 1000 Kč a my vás přidáme na zeď slávy. Postaráme se o to, aby všichni návštěvníci HeroesGYMu věděli, že bez vás bychom to nezvládli.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.74
    (CZK 1,000)
  • sold 1
    ​Figurka superhrdiny

    Máte hravou duši? Za 1500 Kč získáte 30cm figurku superhrdiny, která vám bude každý den připomínat váš dobrý skutek. Jaký superhrdina to bude? To se nechte překvapit! Poštovné už je v ceně odměny, takže pak už zbývá se jen těšit, který ze superhrdinů k vám domů dorazí.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.61
    (CZK 1,500)
  • sold 7
    Měsíční vstup na kruhové tréninky

    Je vám HeroesGYM sympatický? Přispějte 1550 Kč a my vám zařídíme měsíční permanentku na kruhové tréninky. Budeme se pravidelně vídat a společně makat na lepší fyzičce. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 61.59
    (CZK 1,550)
  • sold 27
    10 vstupů na program MUMs

    Za 1750 Kč můžete využít 10 vstupů na cvičení z programu pro maminky s dětmi. Obrovskou výhodou je neomezená platnost, takže své předplacené hodiny můžete čerpat kdykoliv budete mít čas a chuť. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 69.54
    (CZK 1,750)
  • sold 0
    Pomozte maminkám z Ukrajiny i nám zároveň

    Rádi byste podpořili nejen nás, ale také  maminky z Ukrajiny? Přispějte částkou 1750 Kč a jedna maminka, která musela opustit svůj domov díky vám získá 10 vstupů na cvičení v rámci programu Heroes MUMs.

    Vzhledem k osobním vztahům, které u nás v gymu pěstujeme, víme, že mamince i jejímu dítěti pomůžeme nejen s fyzičkou, ale i se socializací a lépe zvádnout složitou životní situaci. Maminky nebudeme vybírat my sami, ale obrátíme se na neziskové organizace, které působí v naší oblasti. Zakoupením této odměny provedete dobrý skutek hned pro několik lidí najedou.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 69.54
    (CZK 1,750)
  • remaining 17 from 20
    5 vstupů pro hrdinu Jakuba

    Chcete udělat hned dva dobré skutky naráz? Podpořte částkou 5000 Kč našeho Jakuba, který v HeroesGYMu navštěvuje jak soukromé, tak skupinové lekce a pod individuálním vedením trenéra na sobě tvrdě maká navzdory svému neurodegenerativnímu onemocnění, které mu postupně omezuje pohyblivost.

    Práce s Jakubem je velmi specifická a obsah tréninků se dynamicky mění v závislosti na aktuální situaci. Co se ale nemění, je náš zájem a naše péče. Vždy chceme z Jakuba dostat maximum a podpořit ho jak na těle, tak na duchu. :) 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 198.69
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    3x10 vstupů pro maminky Hrdinky na program Heroes MUMs

    Rádi byste podpořili nejen nás, ale také ostatní maminky? Přispějte částkou 5250 Kč a tři maminky, které zvládají každodenní těžké situace, jsou s dětmi sami, pečují o  nemocné děti nebo maminky pěstounky, díky vám získají 10 vstupů na cvičení v rámci programu Heroes MUMs.

    Vzhledem k osobním vztahům, které u nás v gymu pěstujeme, víme už dnes, které maminky z řad našich klientek, by si takovouto podporu zasloužily a dokázaly by ji 100% využít na maximum. Jelikož ale máme díky vlastní dceři přesah a rozhled i po dalších maminkách pečujících a navštěvujících stejná rehabilitační zařízení jako my, nabídneme tyto volné hodiny i tam a rádi uvítáme každou novou maminku, které cvičení s námi pohladí duši.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 208.62
    (CZK 5,250)
  • sold 1
    Půlroční permanentka na kruhové tréninky a Open gym

    Pošlete nám 9000 Kč a získejte za ně půlroční permanentku s neomezeným počtem vstupů na kruhové tréninky nebo na Open gym. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 357.64
    (CZK 9,000)