Podpořte V.O.X. TV, televizi bez názorové cenzury

Žijeme stále ještě ve svobodné zemi, kde každý může veřejně říct svůj názor? Pokud o tom máte, stejně jako my, pochybnosti, podpořte VOX TV a staňte se součástí jedinečné komunity, kde můžete přímo ovlivnit veřejnou debatu.

Author: Petr Kubelík

  • Odměna č. 7. Účast na natáčení v našem studiu.

  • Mr. Kubelík v akci s produkční

  • Oděměna č. 28. Jemný kolumbijský rum + True cards.

  • Moderátorka Gabriela Sedláčková.

  • Říkejte, co si myslíte, i když jste střízliví.

  • Odměna č.3 - Hrnek pravdy

  • Kožená peněženka - motiv dle vybrané varianty

  • Odměna č. 2 - Ponožky VOXky

  • Odměna č.14 - Gabriela Sedláčková

  • Odměna č.14 - Bar Behind The Curtain

  • Odměna č.14 - Soukromý kurz míchání koktejlů

  • Odměna č. 2 - design dle vašeho výběru

  • Odměna č. 45 - Kurz pro seniory s Gabrielou

  • Odměna č. 45 - Kurz pro seniory s Gabrielou

EUR 58,101
pledged of EUR 30,785

188%

188% completed

963 contributors pledged

Community, Media

All or nothing. Project finished on Jan 26, 2022 at 18:16.

Show all rewards

KDO JSME A JAK TO CELÉ ZAČALO?
 

Petr Kubelík

V oblasti filmu, médií a produkce se pohybuji víc než 16 let. Účastnil jsem se realizace desítek pořadů, podílel se na několika českých celovečerních filmech a videoklipech předních zpěváků a kapel, jak z tuzemska, tak zahraničí. Měl jsem možnost spolupracovat na nadnárodních mediálních projektech, mimo jiné ve Švédsku, Německu, Argentině, Panamě, Norsku, Kostarice nebo v Mexiku. Většina toho se děla za kamerou. 

Následovala regenerační pauza, po ní jsem vyměnil strany a stoupl si před kameru, kde se mi otevřel nový svět.

Bohužel ten svět nebyl tak růžový a hlavně otevřený, jak jsem si jej pamatoval z dob za kamerou. Začal jsem zjišťovat na vlastní kůži, že pojem svoboda slova se začíná vytrácet. Co hůř, stává se pojmem téměř negativním. Uvědomil jsem si, že některá média, prezentující se jako svobodná, poněkud..., ehm, přehánějí. Postupně jsem se setkával s cenzurou v takovém rozsahu a na takových místech, že jsem tomu nechtěl věřit.

Snažil jsem se v rámci svých možností dělat, co šlo, abych svobodu názorů a vyjádření bránil. Do své show (Mr. Kubelík show) jsem si často zval výrazné osobnosti, od zástupce extrémní ekologické organizace Extinction Rebelion, přes pornoherečku, kontroverzního rapera až po jediný rozhovor, který za 30 let poskytla bývalá kapela Orlík. Se svými hosty jsem často řešil nepopulární témata a náš humor nebyl omezován hranicemi korektnosti. Bohužel jsem začal zjišťovat, že tohle nestačí. 

Pak jsem jednoho dne potkal Gabrielu…

Gabriela Sedláčková

Dříve jsem byla spíš apolitická, ale před pár lety jsem měla potřebu veřejně komentovat nekalé počínání jistých zastupitelů v komunální politice Prahy 3, kde žiji. Stala jsem se pravicovou aktivistkou, a to právě v době, kdy aktivismus byl velmi populární, ačkoliv spíše z té druhé strany politického spektra.

Samotnou mě překvapilo, jaký může mít hlas jednotlivce dosah, když uvedené informace jsou podloženy důkazy a relevantními argumenty, a tak jsem se stala politickou komentátorkou. Propadla jsem tomu a abych nebyla jen „pan Lorenc“, který komentuje dění, aniž by se sám přičinil, vstoupila jsem do Konzervativní strany a započala studium politologie. 

Díky pořádání politicko-společenských eventů a přednášek jsem se setkala s Danielem Vávrou, který byl tehdy s Vlastimilem Veselým a Marianem Kechlibarem ve fázi zakládání ústavu pro obrany svobody projevu. Slovo dalo slovo ze mě se stala jedna z bojovnic za svobodu slova jako základní podmínky demokracie. 

Toto téma na nás spojilo i s Petrem. Poprvé jsme spolu o něm diskutovali v živém vysílání v Mr. Kubelík Show. Bylo jasné, že svoboda slova, i toho nemainstreemového, bude pro nás od té chvíle hlavním tématem. 

V.O.X. TV vznikla rychleji, než jsem se z toho všeho stihla nadechnout, ale není právě to znamením, že se potkali správní lidé na správných místech? 

Dál už společně

Gabča i já jsme zjistili, že nám jde o stejnou věc a zároveň se doplňujeme. V čem je slabší jeden, v tom je silný druhý a naopak. Tak jsme vznikla nápad společně rozjet projekt, který tady dost možná nemá obdoby. 

Pro nás pojem svobody rozhodně není abstraktní a vyprázdněný. A naopak si myslíme, že cenzura se v naší společnosti začíná zhmotňovat snad nejvíce od dob Sametové revoluce. Zároveň si nemyslíme, že náš pohled na svět je ten jediný správný. To, o co usilujeme, je svobodná diskuze o VŠECH tématech a humor BEZ JAKÝCHKOLIV OMEZENÍ. 

CO U NÁS UVDÍTE A USLYŠÍTE?

Naše programové spektrum se dělí na 3 základní části:

1. PUBLICISTIKA

Příjemné názory nepotřebují svobodu, potřebují ji právě ty nepříjemné. Miloš Forman

•       Dáme vám to, co v Česku chybí – Názorové pořady. U nás není moderátor pouze neutrální pokladač otázek. Naopak. Má svůj názor a nebojí se s ním konfrontovat svého hosta. Zároveň mu ale neskáče do řeči pár vteřin po položení otázky. Dává mu dostatek prostoru vysvětlit svůj názor a uvést argumenty

•       Povedeme odbornou debatu z obou stran. U nás neuvidíte hosty pouze z jednoho názorového spektra

•       Chtěli jste se někdy zeptat svého poslance, premiéra, či prezidenta, na nějakou ostrou otázku? Pěkně z očí do očí? Umožníme vám to

•       Politici, odborníci a celebrity mohou v médiích vyjadřovat své názory, vy u nás dostanete stejné právo. Dáme vám možnost veřejně vyjádřit svůj názor na ožehavá témata, zcela bez cenzury

•       Zprávy a komentáře ze zahraničí, které dostanete přímo od Čechů, kteří tam žijí a zažívají to každý den na vlastní kůži

2. ZÁBAVA

Humor je boj s lidskou blbostí. V tomto boji nikdy nemůžeme vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme přestat. Jan Werich

V sekci zábava pro vás máme připraveny pořady vyřezané do programového schématu tou nejostřejší břitvou nekorektního humoru bez hranic. 

Co vás čeká: 

•       Politická satira

•       Skečové pořady

•       Parodie

•       Černý humor

•       Extrémní pořady, které v Česku nemají obdoby

•       Prostě pořady, kterými v 90kách oplývala každá slušná televize, nebály se kontroverzního humoru a zároveň měřily všem stejně

•       A možná to bude pěkná Soda 😉

3. VZDĚLÁVÁNÍ

Známkou vzdělané mysli je, když je schopna pohrávat si s myšlenkou, aniž by ji přijala. Aristoteles

•       Proti skutečným dezinformacím budeme bojovat – podle nás – jediným účinným způsobem – vzděláváním

•     Složité otázky uvedeme do patřičných souvislostí, a jak by řekl Dušan Klein – dáme vám dostatek indicií, abyste si sami mohli vydedukovat, jak to bylo doopravdy

•   Chcete se naučit hrát na hudební nástroj, zlepšit si rétoriku, ohromit kuchařskými schopnostmi, ovládnout umění flirtu a seznamování, poznat manipulaci a naučit se jí bránit, vyjednat si vyšší plat atd.? My vám to zařídíme. Ať už jde o jakékoli téma, školit vás budou vždy jen ti nejlepší z oboru

V ČEM JSME LEPŠÍ?

Televizních stanic, ať už celoplošných, nebo internetových existuje dnes nepočítaně. Proč byste měli podpořit právě V.O.X. TV? 

Protože naše televize je o vás.
VY ovlivňujete, KDO bude hostem, O ČEM se s ním budeme bavit a JAKÉ otázky mu budeme klást.

PROČ VÁS POTŘEBUJEME?

Nejsme miliardáři. Jsme idealisté.

Nedovolíme, aby nám investor, politik, nebo velký mediální dům říkal, koho máme zvát, na co se máme ptát a co máme vysílat. Naší vizí je vytvořit televizi, která bude zastupovat názory vás, obyčejných lidí. Proto chceme, abyste jí svůj "koncesionářský" poplatek posílali zcela dobrovolně. Nejsme na prodej.

32 let od sametové revoluce se zdá, že opravdu nezávislá média, potřebujeme víc než kdykoliv před tím. Pojďme společně ukázat, že nezávislost médií stále existuje.

Pokud cítíte, že…
…váš názor není v médiích dostatečně zastoupen
…lidé, které byste chtěli v mediích vidět a slyšet, nejsou dostatečně zváni
…se k aktuálním tématům chcete vyjadřovat veřejně, bez omezení a cenzury

…PODPOŘTE V.O.X. TV a my VÁM DÁME HLAS!

 

ODMĚNY

  • Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost. ( podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

News

Jan 26, 2022 Do konce kampaně zbývá pár posledních hodin! Oslavte to s námi na streamu se speciálními hosty a pořiďte si novou odměnu!!

Naši milí podporovatelé,  kampaň na HitHitu za pár hodin končí a my jsme pro vás na její závěr připravili několik exkluzivních odměn a od 16.00 se k nám můžete připojit v rámci speciálního Live Streamu, kde se můžete těšit na speciální hosty a oslavte s námi vznik nové internetové televize. Během…

More

Jan 21, 2022 Kampaň V.O.X. TV jde do finále, sledujte náš Youtube kanál. V neděli se těšte na speciální stream o devadesátkách!

Naši milý podporovatelé, kampaň na HitHitu se přehoupla do posledního týdne a v následujících dnech se můžete těšit na našem YouTube kanálu na nespočet novinek! V neděli jsme pro vás nachystali od 18:00 Live Stream, kde budeme mluvit s Filipem Turkem a Jakubem Kvasničkou (CNN Prima News) o Ivanovi…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 307
    Finanční podpora

    Oželím pár piv nebo svetr z Primarku, a podpořím svobodné rozhovory bez cenzury. Získám super pocit, že jsem podpořil projekt, co není Made in China a těším se, že sám budu moct klást otázky.
     

    Reward delivery: not specified

    EUR 11.83
    (CZK 299)
  • remaining 47 from 50
    Placka V.O.X TV na sako

    Chcete dát světu vědět, že jste hrdým divákem a podporovatelem naší televize? Pořiďte si placku V.O.X TV.

    2 provedení:
    • Jsem VOXer
    • Jsem Anti VOXer
    Do poznámky uveďte, jakou variantu placky si přejete...

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.81
    (CZK 349)
  • remaining 44 from 50
    Klíčenka V.O.X. TV

    Chcete dát světu vědět, že jste hrdým divákem a podporovatelem naší televize? Pořiďte si klíčenku  V.O.X TV.

    2 provedení:
    • Jsem VOXer
    • Jsem Anti VOXer
    Do poznámky uveďte, jakou variantu klíčenky si přejete...

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.81
    (CZK 349)
  • remaining 26 from 30
    Podpisová karta V.O.X. TV - Vladimír Škultéty (limitovaná edice)

    Vyslyšeli jsme přání našich diváků a vy si díky tomu můžete nyní pořídit limitované vydání podpisové karty s fotografií herce Vladimíra Škultétyho alias Čočkina z Mostu a jeho vlastnoručním podpisem. Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu a podpoříte tak Vladimírův pořad na V.O.X. TV, který v současnosti připravujeme.
    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se navyšovat.

    ZDE se můžete podívat na Live Stream, kde byl Vladimír hostem Mr. Kubelíka.

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 499)
  • remaining 10 from 15
    2 x V.O.X. TV štamprle na slivovicu

    Připijte si s přáteli VOXáckým štamprletem na slivovicu na zdraví a naši televizi! Tahle odměna se určitě neztratí a můžete si do ní nalít alkohol dle libosti nebo třeba proteinový nápoj.

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 499)
  • remaining 29 from 30
    Podpisová karta V.O.X. TV - Petr Reif (limitovaná edice)

    Vyslyšeli jsme přání našich diváků a vy si díky tomu můžete nyní pořídit limitované vydání podpisové karty s fotografií Petra Reifa a jeho vlastnoručním podpisem. Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu.
    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se navyšovat.

    ZDE se můžete podívat na  nedávný Live Stream, kde byl Petr Reif hostem u Mr. Kubelíka.

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 21.73
    (CZK 549)
  • remaining 16 from 50
    Ponožky VOXky

    Obujte se do známých osobností spolu s námi v parádních VOXkách, které vám bude závidět každý hipster. Pozor - tyhle se hodí i do sandálů!

    Prosím uveďte do poznámky velikost, ať pošleme ponožky, které padnou přímo na vaše nožky.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 599)
  • remaining 5 from 30
    Hrnek pravdy

    Žádný obyč hrnek s logem, tenhle má tajné kouzlo. Kdo se z něj napije kávy, čaje nebo třeba vizoura, bezpečně rozpozná pravdu od lži. Vyzkoušejte to při sledování mediálních kauz, čtení zpráv i při debatě s kolegou v práci, funguje to!  


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 27.67
    (CZK 699)
  • remaining 10 from 100
    3měsíční předplatné + ponožky VOXky

    Předplaťte si V.O.X. TV na 3 měsíce a získejte k tomu speciální televizní ponožky VOXky.

    Prosím uveďte do poznámky velikost, ať pošleme ponožky, které padnou přímo na vaše nožky.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23.12.2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.


     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 38.35
    (CZK 969)
  • remaining 11 from 20
    Staň se novou hvězdou V.O.X. TV - Buďte součástí pořadu V.O.X TV, tentokrát před kamerou

    Chcete si vyzkoušet, jaké to je postavit se před kameru? Jak to vypadá, když jste hlavní hvězdou vy? Pozveme vás na natačení některého pořadu V.O.X. TV a nikdy nevíte, třeba se z vás stane nová hvězda mediálního nebe... Samozřejmostí je přítomnost Mr.Kubelíka a na památku si samozřejmě odneste i společnou fotku z natáčení, které proběhne v Praze.

    Na výběr budete mít ze dvou pořadů V.O.X. TV. a ještě vám přihrajeme pizzu, aby vám nevyhládlo...

    Nezapomeňte nám do poznámky na sebe poslat telefonní kontakt, zavoláme a domluvíme se na termínu, který vám bude vyhovovat. (Proběhne v Praze.)

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.


     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 51.42
    (CZK 1,299)
  • remaining 4 from 20
    Účast na natáčení se známou osobností

    Přijďte se přesvědčit, že cokoliv zazní ve studiu, zazní také v éteru. Buďte přímými svědky rozhovorů bez cenzury, kontroverzních dotazů moderátorů a spontánních reakcí našich hostů. Zúčastníte se natáčení některého z našich formátů. Termíny a místo natáčení (v Praze) upřesníme dle aktuální situace.

    ​Pokud odměnu zakoupíte do 23. 12. (do 12:00), pošleme vám dárkový voucher, kdybyste chtěli obdarovat svoje blízké k Vánocům. Podmínkou je dosažení 100 % cílové částky v rámci prvního mezníku kampaně.

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny je do 6 měsíců.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.33
    (CZK 1,499)
  • remaining 41 from 50
    Originální společenská hra True Cards

    Zahrajte si naši speciální společenskou hru pro 2 a více osob, při které zažijete ultimátní duševní striptýz. Hranice nastavujete vy, ale kdo neodpoví, musí si dát panáka, taková jsou pravidla. Skvělý vánoční dárek pro dospělé členy rodiny.

    ​Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 63.29
    (CZK 1,599)
  • remaining 18 from 20
    Zvýhodněné předplatné pro 2 osoby na půl roku

    Kupte pravidelnou dávku emocí na příští půlrok pro sebe a někoho dalšího. Naordinujeme vám takové pořady, že se budete smát i plakat zároveň.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 74.81
    (CZK 1,890)
  • remaining 1 from 10
    Hnefatafl - originální vikingské šachy

    Skvělá hra pro dlouhé zimní večery.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.12
    (CZK 1,999)
  • remaining 6 from 10
    Účast na natáčení se známou osobností + V.I.P. treatment

    Přijďte se přesvědčit, že cokoliv zazní ve studiu, zazní také v éteru. Buďte přímými svědky rozhovorů bez cenzury, kontroverzních dotazů moderátorů a spontánních reakcí našich hostů.
    Zúčastníte se natáčení některého z našich formátů a setkáte se s některým z našich V.I.P. hostů. Termín a místo natáčení v Praze vám nabídneme a upřesníme dle aktuální situace.

    V ceně je i whiskey/rum a doutník, který můžete kouřit během sledování osobností a připadat si jako Columbo.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 102.87
    (CZK 2,599)
  • remaining 12 from 15
    1x předplatné V.O.X. TV na 12 měsíců + Podpisová karta V.O.X. TV - Dan Vávra (limitovaná edice)

    Roční předplatné. Za necelé dva litry můžete být svědky rozhovorů, které způsobí nejednomu hostovi orosený zátylek. A navíc můžete být jejich součástí! Kvalitní dárek pro opravdu náročného diváka. Jako bonus od nás dostanete za zvýhodněnou cenu l imitovanou edici podpisové karty s fotografií a vlastnoručním podpisem Dana Vávry.
    Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu.

    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se po skončení kampaně navyšovat ani nadále prodávat



    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 106.47
    (CZK 2,690)
  • remaining 9 from 15
    6měsíční předplatné + podepsaná lahev 20letého kolumbijského rumu s osobním předáním

    Předplaťte si V.O.X. TV na 6 měsíců a získejte lahev nejjemnějšího rumu, abyste měli chuťový kontrast k našim, občas drsným, rozhovorům. Lahev vám podepíše sám maestro Kubelík a osobně vám jí předá v Praze! 

    Osobní předání: K dispozici bude víc termínu, upřesnění dle aktuální situace a opatření.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.70
    (CZK 2,999)
  • remaining 10 from 10
    Školení seniorů proti dezinformacím a šmejdům. Praha

    Udělejte něco užitečného pro svoji babičku a dědečka nebo svoje rodiče. Darujte jim náš kurz, který je uchrání od zneužití prostřednictvím emailů, falešných zpráv a útoků šmejdů všeho druhu. Srozumitelně a citlivě jim vysvětlíme, na co si mají dát v dnešní době pozor, jak se chovat na sociálních sítích nebo jak se mohou bránit v případě napadení. Součástí kurzu je pohoštění v ceně (káva, zákusky, atd.).

    Kurz povede Gabriela Sedláčková, která má s touto problematikou i pořádáním kurzů pro seniory bohaté  a několikaleté zkušenosti. 

    Termín a místo konání kurzu v Praze, budou sděleny dle aktuální situace.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost! 
    (poukazy budeme rozeslat během 23. a 24.12.)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 138.49
    (CZK 3,499)
  • remaining 9 from 10
    Školení seniorů proti dezinformacím a šmejdům. Brno

    Udělejte něco užitečného pro svoji babičku a dědečka nebo svoje rodiče. Darujte jim náš kurz, který je uchrání od zneužití prostřednictvím emailů, falešných zpráv a útoků šmejdů všeho druhu. Srozumitelně a citlivě jim vysvětlíme, na co si mají dát v dnešní době pozor, jak se chovat na sociálních sítích nebo jak se mohou bránit v případě napadení. Součástí kurzu je pohoštění v ceně (káva, zákusky, atd.).

    Kurz povede Gabriela Sedláčková, která má s touto problematikou i pořádáním kurzů pro seniory bohaté  a několikaleté zkušenosti. 

    Termín a místo konání kurzu v Brně, budou sděleny dle aktuální situace.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost! 
    (poukazy budeme rozeslat během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 138.49
    (CZK 3,499)
  • remaining 10 from 15
    Roční předplatné + podepsaná lahev 20letého kolumbijského rumu s osobním předáním

    Připravte se na to, že během ročního sledování V.O.X. TV se vám začne tříbit vkus. Už nedáte zavděk lacinými debatami, které vám způsobí akorát tak bolehlav, a tak to bude i s pitím.
    Kvalitní 20letý kolumbijský rum je adekvátní vkusu našeho diváka. Užijte si ho spolu s kvalitním obsahem naší televize. Lahev vám podepíše sám maestro Kubelík a osobně vám jí předá v Praze! 

    Osobní předání: K dispozici bude víc termínu, upřesnění dle aktuální situace a opatření.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 156.34
    (CZK 3,950)
  • remaining 6 from 10
    Do hospody s Mr. Kubelíkem (cena za osobu)

    Vezmi kámoše a přijďte se zlít jako vikingové spolu s Mr. Kubelíkem. Akce, kde je vše dovoleno. Pobyt na záchytce ani úhrada za výtržnictví nejsou v ceně.

    Místo a termín (v Praze) budou upřesněny dle aktuální situace.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, uskutečnění odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.86
    (CZK 4,999)
  • remaining 9 from 10
    Soukromý kurz míchání koktejlů

    Naučte se dělat koktejly jako profík ve stylovém pražském baru Behind the curtain. Celý den tam budete jen vy a barman, takže se bude plně věnovat pouze vám.

    My podpoříme váš free style za barem a vy náš free style před kamerou, skvěle namíchaná nabídka, že?

    Poukaz na zakoupený kurz vám zašleme na vaši emailovou adresu. 

    Termíny kurzu vám nabídneme dle aktuální situace.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, realizace odměny do 6 měsíců.


     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.86
    (CZK 4,999)
  • remaining 6 from 10
    Na střelnici s Gabrielou a Mr. Kubelíkem - Pojďte si zastřílet s autory Projektu

    Máte rádi zbraně a rádi byste to s nimi vyzkoušeli v bezpečném prostředí pražské střelnice, navíc za účasti Mr.Kubelíka a Gabriely Sedláčkové? Máte jedinečnou příležitost!
    Na místě bude odborný personál a strávíte s naším týmem minimálně 2 hodiny a samozřejmě se počítá i s fotkou, kterou si společně na místě pořídíme.

    Minimální věk pro tuto odměnu je 18 let.

    Termín a přesné místo konání bude upřesněno dle aktuální situace.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.86
    (CZK 4,999)
  • remaining 5 from 20
    Exkluzivní pozvánka na V.O.X. TV Grand Opening party

    Podpoř V.O.X. TV a přijď s námi oslavit spuštění internetové televize ve velkém stylu a užij si s námi mejdan až do rána. Nebudou chybět DJs, hromada ,,VIP tváří,, , celý tým V.O.X. TV a litry kvalitního alkoholu. Čeká vás večírek, na který do konce života nezapomenete! Garantujeme, že tolik celebrit jste na jednom místě ještě nepokali, tedy pokud jste třeba nevyhráli Českého lva...

    Grand Opening party proběhne v některém z pražských klubů, termín a místo upřesníme dle aktuální situace.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 237.44
    (CZK 5,999)
  • remaining 8 from 10
    Workshop s Mr. Kubelíkem jednodenní + 3měsíční předplatné V.O.X. TV

    Chcete vědět, jak udělat svůj úspěšný pořad na YouTube nebo vlastní podcast? Jak správně vybírat hosty a jaké otázky jim pokládat? Jak si udělat správně přípravu na rozhovor? Co všechno potřebujete k nastartování úspěšného projektu?

    Strávíte s námi a Mr. Kubelíkem jeden den, kde se vše potřebné dozvíte a vyzkoušíte si i vedení rozhovoru a další disciplíny. 
    Jelikož si moc vážíme této podpory, přihodíme k této odměně 3měsíční předplatné V.O.X. TV.

    Termín a přesné místo konání vám včas nabídneme dle aktuální situace a podmínek.


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 395.76
    (CZK 9,999)
  • remaining 10 from 10
    Skupinové roční předplatné (10 lidí)

    Zvýhodněné skupinové předplatné V.O.X. TV darované jménem vaší firmy nebo spolku je trefa do černého. Studenti vysokých škol, senioři, vaši zaměstnanci nebo přátelé a příbuzní, ti všichni si nejvíce přejí prolomit informační embargo různých důležitých témat, které jim pomohou lépe se orientovat v této extrémně složité době. Dopřejte jim to. V ceně je také tučná porce silně nekorektního humoru, a to se vyplatí! Svobodné a veselé všem!

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.31
    (CZK 14,990)
  • remaining 3 from 5
    Večeře s Mr. Kubelíkem + roční předplatné V.O.X. TV

    Zeptejte se inventora V.O.X. TV, Mr. Kubelíka, na vše, co vás zajímá, u společné večeře. Platí samozřejmě on.

    Místo a termín dle aktuální situace samozřejmě se přizpůsobíme vašim možnostem. Akce proběhne v Praze.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.31
    (CZK 14,990)
  • remaining 4 from 5
    MMA příprava s Mr. Kubelíkem a jeho týmem + roční předplatné

    Absolvujte se mnou tvrdý trénink MMA v Hanuman Gymu pod dohledem Petra Macháčka, legendy, co vycvičila 39 mistrů světa. Dáme si do těla a možná i do držky, ale jen v přátelském duchu.

    Pokud se vám nepovede přizabít mě v posilce, můžete to zkusit při hraní UFC na PlayStation.  To bude druhá a lehčí část našeho programu, kterým náš holčičí den skončí.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, realizace odměny do 6 měsíců.

     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 593.31
    (CZK 14,990)
  • remaining 5 from 5
    Večeře s Mr. Kubelíkem a Gabrielou Sedláčkovou

    Zeptejte se inventora V.O.X. TV  Mr. Kubelíka a sličné a inteligentní Gabriely Sedláčkové na vše, co vás zajímá, u společné večeře. Platíme samozřejmě my.

    Místo a termín dle aktuální situace samozřejmě se přizpůsobíme vašim možnostem. Akce proběhne v Praze.


    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.31
    (CZK 14,990)
  • remaining 4 from 5
    Večeře s Mr. Kubelíkem a Filipem Turkem

    Zeptejte se inventora V.O.X. TV  Mr. Kubelíka a Filipa Turka na vše, co vás zajímá, u společné večeře. Platíme samozřejmě my.

    Filip Turek je součástí V.O.X. TV a již nyní můžete na našem YouTube kanálu sledovat jeho pořad Po žních k Turkovi.

    Místo a termín dle aktuální situace samozřejmě se přizpůsobíme vašim možnostem. Akce proběhne v Praze.


    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.31
    (CZK 14,990)
  • remaining 4 from 5
    Večeře s Mr. Kubelíkem a Danielem Vávrou

    Zeptejte se inventora V.O.X. TV  Mr. Kubelíka a všeznalého Daniela Vávry na vše, co vás zajímá, u společné večeře. Platíme samozřejmě my.

    Dan Vávra je součástí V. O.X. TV a již nyní můžete na našem YouTube kanálu sledovat jeho nový pořad Proti větru s Danem Vávrou.

    Místo a termín dle aktuální situace samozřejmě se přizpůsobíme vašim možnostem. Akce proběhne v Praze.


    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.31
    (CZK 14,990)
  • remaining 3 from 3
    Meč pravdy od Drakkaria.cz

    Odměna pro opravdové fajnšmekry! Exkluzivní ,,meč pravdy,, z velmi kvalitní ocele od drakkaria.cz bude vyroben pouze v omezeném počtu 3 kusů a můžete ho mít doma právě vy!

    Pokud budete mít zájem, odměnu vám předáme osobně za účasti Mr. Kubelíka v Praze.

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 5 from 5
    Vaše vlastní talk show + půlroční předplatné V.O.X. TV

    Vidíte se v roli moderátora vastní talk show? Tak tohle je pro vás jedinečná šance! Za tuhle cenu vám postavíme set, připravíme štáb, seženeme hosta, celé to natočíme a odvysíláme na V.O.X TV!
    Můžete si přivést 2 své lidi jako hosty, například kamaráda, kterého potrápíte peprnými otázkami. A pokud ve vás uvidíme potenciál, tak si vás necháme. Ideální v kombinaci s odměnou Workshop s Mr. Kubelíkem.

    Jelikož si moc vážíme této podpory, přihodíme k této odměně 6měsíční předplatné V.O.X. TV.

    Nezapomeňte nám do poznámky na sebe poslat telefonní kontakt, zavoláme a domluvíme se na termínu, který vám bude vyhovovat. (Proběhne v Praze.)

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 672.47
    (CZK 16,990)
  • remaining 3 from 3
    Vaše vlastní talk show + Workshop s Mr. Kubelíkem (2 dny) + roční předplatné V.O.X. TV

    Kombinace těchto dvou odměn je téměř jistý raketový start vaší televizní kariéry. Splňte si sen a pojďte do toho a strávíte s námi 2 nezapomenutelné dny.

    První den projdete workshopem a řádnou přípravou pod vedením maestra Kubelíka a druhý den už budeme realizovat váš vlastní rozhovor, který kompletně zpracujeme a dodáme jako hotový produkt a odvysíláme.  A ty nejlepší z vás si necháme si necháme ve V.O.X. Tv už napořád.

    1.den: viz. odměna č. 35
    2.den: viz. odměna č. 43

    Jelikož si moc vážíme této podpory, přihodíme k této odměně roční předplatné V.O.X. TV.

    Nezapomeňte nám do poznámky na sebe poslat telefonní kontakt, zavoláme a domluvíme se na termínu, který vám bude vyhovovat. (Proběhne v Praze.)


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 989.12
    (CZK 24,990)
  • remaining 2 from 3
    Doživotní předplatné V.O.X. TV

    Budeme spolu, dokud nás smrt nerozdělí. A na rozdíl od manželky vám V.O.X. TV bude vždy říkat pravdu, mluvit na vás jasnou řečí, nic neskrývat a netahat z vás další a další peníze.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (bude rozesláno během 23. a 24.12.)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,381.36
    (CZK 34,900)
  • remaining 3 from 3
    Partner V.O.X. TV na 1 měsíc

    Staňte se partnerem svobodné televize V.O.X. TV na 1 měsíc, a my budeme po tuto dobu uveřejňovat jméno vaší společnosti u konkrétního pořadu dle vaší preference.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, uskutečnění odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,939.44
    (CZK 49,000)
  • remaining 2 from 2
    Partner V.O.X. TV na 2 měsíce

    Staňte se partnerem svobodné televize V.O.X.TV na 2 měsíce, a my budeme po tuto dobu uveřejňovat jméno vaší společnosti u konkrétního pořadu dle vaší preference.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3,918.46
    (CZK 99,000)
  • sold 0
    Milionář z chatrče

    Za tuto velkou pomoc získáte prostor pro zviditelnění po dobu jednoho roku. Jméno vaší společnosti se bude objevovat u vybraných televizních pořadů.

    Osobně se s vámi spojíme a probereme a společně doladíme podobu spolupráce k oboustranné spokojenosti.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Reward delivery: not specified

    EUR 19,790.22
    (CZK 500,000)
  • sold 0
    Milionář z Wall Streetu

    Touto částkou nám neuvěřitelně pomáháte, ale především tím dáváte najevo, že věříte nám a tomu, co děláme. To je pro nás obrovským závazkem, slibujeme, že této investice nebudete litovat.

    Osobně se s vámi spojíme a probereme, jak bychom vám mohli nejlépe poděkovat, ať už jakoukoli z ostatních nabízených odměn nebo jiným způsobem.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Reward delivery: not specified

    EUR 39,580.45
    (CZK 1,000,000)
  • Sold out!!
    Hrnek pravdy

    Žádný obyč hrnek s logem, tenhle má tajné kouzlo. Kdo se z něj napije kávy, čaje nebo třeba vizoura, bezpečně rozpozná pravdu od lži. Vyzkoušejte to při sledování mediálních kauz, čtení zpráv i při debatě s kolegou v práci, funguje to!  

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23.12.2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 27.67
    (CZK 699)
  • Sold out!!
    Tričko V.O.X. TV

    Noste nás hrdě ve svém srdci i na svých ňadrech! 100% bavlna, 100% svoboda!

    Varianty triček:
    1. SVOBODA IS NOT DEAD. V.O.X. TV
    2. UMÍM SI UDĚLAT NÁZOR SÁM. V.O.X. TV
    3. ZKUSTE MĚ CENZUROVAT!
    4. ZÁKAZEM KOUŘENÍ TO JEN ZAČALO… Co se všechno už dnes nesmí, odhalí V.O.X. TV.
    5. ne-VOX-iduj

    Do poznámky prosím uveďte požadovanou velikost a variantu trička (1 až 5 dle výběru).

    Všechny odměny Vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    ( podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23.12.2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.58
    (CZK 899)
  • Sold out!!
    Kupte si 10 cm čtverečních ve V.O.X. TV / vaše jméno na naší zdi

    Kupte si 10 cm čtverečních ve V.O.X. TV! Vaše jméno bude na zdi naší televize a stanete se tak nesmazatelnou součástí V.O.X. TV. Samozřejmě vás pozveme do našeho sídla v Praze, kde zeď vlastnoručně podepíšete a ještě si můžete u svého autogramu pořídit foto s Mr. Kubelíkem!


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, uskutečnění odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.58
    (CZK 899)
  • Sold out!!
    Podpisová karta V.O.X. TV - Filip Turek (limitovaná edice)

    Vyslyšeli jsme přání našich diváků a vy si díky tomu můžete nyní pořídit limitované vydání podpisové karty s fotografií Filipa Turka a jeho vlastnoručním podpisem. Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu.
    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se navyšovat.


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23.12.2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • Sold out!!
    Podpisová karta V.O.X. TV - Dan Vávra (limitovaná edice)

    Vyslyšeli jsme přání našich diváků a vy si díky tomu můžete nyní pořídit limitované vydání podpisové karty s fotografií Dana Vávry a jeho vlastnoručním podpisem. Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu.
    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se navyšovat.


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23.12.2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • Sold out!!
    Předplatné na 6 měsíců + kožená peněženka se slovanskými motivy

    Nabídka za - i na - všechny drobné.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 71.21
    (CZK 1,799)
  • Sold out!!
    Předplatné na 6 měsíců + kožená peněženka ne-VOX-iduj

    Nabídka za - i na - všechny drobné a trocha humoru k nezaplacení.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 71.21
    (CZK 1,799)
  • Sold out!!
    1x předplatné V.O.X. TV na 12 měsíců

    Roční zvýhodněné předplatné. Za necelé dva litry můžete být svědky rozhovorů, které způsobí nejednomu hostovi orosený zátylek. A navíc můžete být jejich součástí! Kvalitní dárek pro opravdu náročného diváka.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.12
    (CZK 1,999)
  • Sold out!!
    Účast na natáčení se známou osobností + V.I.P. treatment

    Přijďte se přesvědčit, že cokoliv zazní ve studiu, zazní také v éteru. Buďte přímými svědky rozhovorů bez cenzury, kontroverzních dotazů moderátorů a spontánních reakcí našich hostů.
    Zúčastníte se natáčení některého z našich formátů a setkáte se s některým z našich V.I.P. hostů. Termín a místo natáčení v Praze vám nabídneme a upřesníme dle aktuální situace.

    V ceně je i whiskey/rum a doutník, který můžete kouřit během sledování osobností a připadat si jako Columbo.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.91
    (CZK 2,499)
  • Sold out!!
    1x předplatné V.O.X. TV na 12 měsíců + Podpisová karta V.O.X. TV - Dan Vávra (limitovaná edice)

    Roční zvýhodněné předplatné. Za necelé dva litry můžete být svědky rozhovorů, které způsobí nejednomu hostovi orosený zátylek. A navíc můžete být jejich součástí! Kvalitní dárek pro opravdu náročného diváka. Jako bonus od nás dostanete za zvýhodněnou cenu limitovanou edici podpisové karty s fotografií a vlastnoručním podpisem Dana Vávry.
    Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu.
    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se navyšovat.


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.91
    (CZK 2,499)
  • Sold out!!
    1x předplatné V.O.X. TV na 12 měsíců + Podpisová karta V.O.X. TV - Filip Turek (limitovaná edice)

    Roční zvýhodněné předplatné. Za necelé dva litry můžete být svědky rozhovorů, které způsobí nejednomu hostovi orosený zátylek. A navíc můžete být jejich součástí! Kvalitní dárek pro opravdu náročného diváka. Jako bonus od nás dostanete za zvýhodněnou cenu limitovanou edici podpisové karty s fotografií a vlastnoručním podpisem Filipa Turka.
    Tenhle autogram bude mít možná jednou velkou cenu.
    POZOR! Počet karet je omezen a nebude se navyšovat.


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.91
    (CZK 2,499)
  • Sold out!!
    6měsíční předplatné + podepsaná lahev 20letého kolumbijského rumu

    Předplaťte si V.O.X. TV na 6 měsíců a získejte lahev nejjemnějšího rumu, abyste měli chuťový kontrast k našim, občas drsným, rozhovorům. Lahev vám podepíše sám maestro Kubelík!

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 110.79
    (CZK 2,799)
  • Sold out!!
    Předplatné na 6 měsíců + Hnefatafl - originální vikingské šachy

    Skvělá hra pro dlouhé zimní večery ve společnosti V.O.X. TV, kde se také budou odehrávat pěkné slovní bitvy.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 114.74
    (CZK 2,899)
  • Sold out!!
    Originální společenská hra True Cards + podepsaná lahev 20letého kolumbijského rumu

    Zahrajte si originální společenskou hru pro 2 a více osob, při které zažijete ultimátní duševní striptýz. Hranice nastavujete vy, ale kdo neodpoví, musí si dát panáka, taková jsou pravidla. Skvělý vánoční dárek pro dospělé členy rodiny. K první hře vám pošleme i láhev kvalitního rumu podepsanou Mr. Kubelíkem.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.70
    (CZK 2,999)
  • Sold out!!
    Roční předplatné + podepsaná lahev 20letého kolumbijského rumu

    Připravte se na to, že během ročního sledování V.O.X. TV se vám začne tříbit vkus. Už nedáte zavděk lacinými debatami, které vám způsobí akorát tak bolehlav, a tak to bude i s pitím.
    Kvalitní 20letý kolumbijský rum je adekvátní vkusu našeho diváka. Užijte si ho spolu s kvalitním obsahem naší televize. Lahev vám podepíše sám maestro Kubelík!

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23.12.2021)

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 144.47
    (CZK 3,650)
  • Sold out!!
    Předplatné na rok + kožená peněženka se slovanskými motivy a vikingský roh na pití

    Předplaťte si nás a získejte slovansko-vikingský mišmaš. Z rohu se mimochodem opravdu dobře pije…


    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)


    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    ​Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 150.37
    (CZK 3,799)
  • Sold out!!
    Meč svobody od Drakkaria.cz

    Odměna pro opravdové milovníka exkluzivních záležitostí! Exkluzivní custom ,,meč svobody,, z nejkvalitnější ocele od  drakkaria.cz. Bude vyroben pouze jediný kus v originálním a nejkvalitnějším provedení a můžete ho mít doma právě vy!

    Po skončení kampaně se s vámi spojíme a zkonzultujeme s vámi finální podobu meče, tak aby byl opravdu na míru...

    ​Pokud budete mít zájem, odměnu vám předáme osobně v Praze za účasti Mr. Kubelíka.

    Všechny věcné odměny budeme odesílat na vámi zadanou adresu. (poštovné zahrnuto v ceně odměny)

    Po skončení kampaně vám zašleme poukaz na odměnu, reálné doručení odměny do 6 měsíců.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,187.41
    (CZK 30,000)
  • Sold out!!
    Partner V.O.X. TV na 3 měsíce

    Staňte se partnerem svobodné televize V.O.X.TV na 3 měsíce, a my budeme po tuto dobu uveřejňovat jméno vaší společnosti u konkrétního pořadu dle vaší preference.

    Všechny odměny vám můžeme zaslat formou dárkového poukazu emailem. Udělejte někomu na Vánoce radost!
    (podmíněno splněním základního cíle kampaně do 23. 12. 2021)

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 5,897.49
    (CZK 149,000)