Podpořte návrhářku Libku Šafránkovou a její klobouky

Pomozte udržet naživu tradiční české řemeslo a podpořte výrobu klobouků české návrhářky Libky Šafránkové. Díky vám vytvoříme zcela novou kolekci klobouků.

  • Olga Menzelová jako tvář kampaně

  • Čelenky v magazínu Ona Dnes

  • Kolekce ze dřeva v časopise Dolce Vita

  • Diář Milujeme českou

  • Kniha Lásky, vrásky, bublinky

  • Klobouk z kolekce Pin&Go

  • Helena Vondráčková na dostizích v našem modelu

EUR 732
pledged of EUR 3,958

18%

18% completed

7 contributors pledged

Design, Fashion

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Sep 26, 2021 at 13:39.

Show all rewards

Můj příběh

Jsem Libuše Šafránková, někteří mne znáte pod pseudonymem Libka Safr. Klobouky vyrábím už od roku 2009, kdy jsem se rozhodla skončit s navrhováním oblečení, což byl můj sen od dětství, sen co se nakonec realizoval, ale nějak to nebylo ono. Stačila jedna kniha, jeden příběh a to nikoho menšího, než Coco Chanel a ta mne směrovala najednou úplně jinam.

Odjakživa jsem milovala ruční práce, doma se stále něco vyrábělo, pletlo, háčkovalo, šilo, malovalo a já vždycky chtěla plést svetry a prodávat je. Nakonec jsem skončila u vytváření celých kolekcí oblečení, ale trochu mi chyběl ten přímý kontakt s výrobou, držet materiál, z kterého díky vaším rukou vzniká něco jedinečného, jediného svého druhu. Každý kus je pak originál, i když se stejným designem. Coco Chanel začala původně jako modistka a já ji chtěla následovat. Fascinoval mne ten až sochařský proces výroby klobouků.

Obcházela jsem výrobce, nakoupila vybavení, odjela do Anglie a snažila se naučit toto prastaré řemeslo s českou tradicí. Povedlo se a první kolekce byla na světě, a hned skončila celá na fotkách v módním magazínu Dolce Vita, a ta další zase a pak přišli klienti, další focení, známé tváře, výstava v Miláně, natáčení a prezentace v USA, prodej v Dubaji, přehlídka v Londýně, kde mne čekal můj největší úspěch a to spolupráce s lucemburskou princeznou Tessy de Luxemburg. To je pro modistku vrchol spolupracovat s královskou rodinou. Ale tady můj příběh nekončí...

Cíl projektu

Protože příběh značky Maison LIBKA opět ožije a bude pokračovat dál a to díky vám všem a této kampani na Hithit.com. Kampaň je nejen skvělou zpětnou vazbou, abych zjistila, co moji zákazníci chtějí, co si přejí vidět a kupovat, ale hlavním motorem, který nastartuje opět výrobu klobouků a pomůže českému řemeslu, na které se již skoro zapomnělo. Výnos z této kampaně použiji na vytvoření celé nové ucelené kolekce. Vše bude vyrobeno z českého materiálu a v Česku v dílně českými modistkami a šičkami. Nákupem našich odměn tak podpoříte nejen mne, ale také české firmy a český design.

Těším se na všechny příspěvky. Děkuji :)

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Podpořit jen tak

    Pokud nás chcete podpořit jen tak a jste fanouškem klobouků, tak děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 2 from 5
    Kniha Lásky, vrásky, bublinky

    O svém dobrodružném životě plným zvratů jsem napsala knihu s názvem Lásky, vrásky, bublinky, pokud tedy nejste fanoušky klobouků, ale raději byste dali přednost knize, tak můžete koupit právě tuto jedinou z mého pera. A nebude to jen samotný výtisk, ale také vlastnoruční věnování a podpis autorky.
    Součástí ceny je poštovné po České republice.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 10 from 10
    Kuchařský diář Milujeme českou

    Tento diář a kuchařka v jednom vznikla jako výsledek mé dlouholeté vášně pro vaření. Spolu s kuchařským krkonošským guru Martinem Kosem jsme vytvořili diář s recepty české krkonošské kuchyně. Nemá omezení let ani dnů, můžete začít kdykoliv.
    Součástí ceny je poštovné po České republice.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 20 from 20
    Náramek Horská energie

    Vytvořila jsem speciální kolekci energetických náramků ve spolupráci s českým výrobcem šperků. Jako fanoušek Krkonoš jsem využila sílu místních vzácných kamenů, které jsou skryty v přívěšku a ten vám dodá energii, sebelásku a vyčistí negativní vlivy minulosti.
    Součástí ceny je poštovné po České republice.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 19 from 20
    Čelenka nebo-li fascinátor z nové kolekce

    Máte rádi design a módu, ale na klobouk si netroufáte? Tak si pořiďte čelenku, která se hodí na party, ples, svatbu, jakýkoliv večírek se speciálním dress codem. Budete si moci jako první osobně vybrat svůj kousek v ateliéru nebo online. Ten vám následně zašleme (poštovné je v ceně odměny) nebo si jej rovnou odnesete z pražského ateliéru.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 25 from 25
    Klobouk z nové kolekce

    Jste fanoušky českého designu a také klobouků, tak tato odměna je určena vám. Chcete zase vidět originální klobouky v prodeji a odpořit české řemeslo a českou značku, tak kupte jeden model s předstihem za mimořádnou cenu. Budete první, kdo si z nové kolekce něco může vybrat osobně v ateliéru nebo online z eshopu. Ten vám následně zašleme (poštovné je v ceně odměny) nebo si jej rovnou odnesete z pražského ateliéru.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 217.69
    (CZK 5,500)
  • remaining 8 from 10
    Klobouk na míru

    Tato mimořádná odměna posune zážitek z nového klobouku ještě dál. Budete si moci vybrat přesný model, který vám navrhneme na míru a vyrobíme dle vašeho přání. Jedinečný originál za jedinečnou cenu.
    Zašleme vám emailem voucher, který budete moci uplatnit do šesti měsíců od vystavení v našem ateliéru v Praze.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 296.85
    (CZK 7,500)
  • remaining 3 from 3
    Workshop s Libkou

    Toužíte vidět, jak se vyrábí klobouky nebo si chcete vyrobit svůj vlastní klobouk? Mimořádně pro jen málo z vás nabízím jeden den v mém ateliéru, kde vás naučím, jak vyrobit klobouk a ten si pak odnesete domů. Zážitek spojený s kloboukem, to je něco, co nezažijete každý den.
    Při nákupu této odměny vám pošleme voucher, který bude mít platnost šest měsíců od vystavení a na základě něj si objednáte termín workshopu, který se koná v Praze u nás v ateliéru.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 10 from 10
    Partner projektu

    Jste fanouškem českého designu a chcete podpořit českého výrobce a umělce, tak pro vás jsme připravili tuto odměnu ve formě sponzorského daru. Na ten vám samozřejmě vystavíme řádné daňové doklady a tak můžete zařadit tento dar mezi charitativní projekty, které letos vaše firma nebo vy sami podpoříte. Poděkuji vám osobně při setkání u mne v ateliéru u sklenky bublinek a také pro vás připravím dárky z nové kolekce, součástí dárků je jeden klobouk a jedna čelenka, náramek a kniha s věnováním.
    Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,979.02
    (CZK 50,000)