Vytiskneme Velkou obědovou bichli? 2 knihy za cenu 1 pro...

Podpořte vznik jedinečné tištěné kuchařky – Velké obědové bichle. Připravily jsme pro Vás 190 receptů na skvělé vyvážené obědy do krabičky i na talíř, do práce i na výlet. Žádné složité vaření, vše z dostupných surovin a s recepty seřazenými podle sezon.

Kam Vám doručíme Bichli? Seznam škol a školek, sázení stromů a fotky z tiskárny!

Oct 22, 2021

Krásný pátek všem, 

dnes vám přinášíme čtyři důležité zprávy. Jednak jsme včera rozeslali e-mail s dotazníkem, kam Vám doručíme Bichli, dále tu najdete seznam 200 škol/školek, které díky Vám dostanou kuchařku, také máme termín prvního sázení stromů (6. 11.) a na závěr pro Vás máme pár aktuálních fotek z tiskárny. :)

🚘 E-mail kam Vám doručíme Bichli? (týká se tou pouze těch, kdo jste nakoupili zde na Hithitu v kampani)

Ve středu 20. 10. jsme Vám odeslali e-mail s předmětem “Velká obědová bichle - kam ji pošleme?”, ve kterém jste obdrželi formulář s výběrem, kam Vám Obědovku pošleme. Je úžasné, že už víc jak polovina z vás dotazník vyplnila. Moc děkujeme za takovou rychlost. Pokud jste e-mail neobdrželi, zkuste se podívat do složky Hromadné, Promo nebo Spam.

⚠️ Odesílatelem e-mailu byla Pája - Blog Kuchtíme, nikoli Hithit ⚠️

A pokud by ani to nepomohlo, na 99% pomůže vyhledat odesílatele, zadejte do vyhledávátka ve Vaší chránce toto: Pája - Blog Kuchtíme. A kdyby ani to nepomohlo, napište nám na Facebook nebo na e-mail jsme@vicnezkucharka.cz a vyřešíme to. Ale opravdu prosím nejprve zkuste to vyhledávání odesilatele. (detailně jsme pátrání popisovali v této aktualitě, včetně obrázků kam kde co v jaké emailové schránce :-) )

🎁 Kterých 200 škol a školek dostane Bichli?

Letos se nám v nominacích škol a školek sešlo více než 500 škol/školek. Jsme moc rádi, že Vám tak moc záleží na tom, aby se Obědovka dostala do tolika škol. V této tabulce najdete seznam 200 šťastných, které knihy dostanou.

Zobrazit seznam 200 škol a školek, které díky Vám dostanou Obědovku

Jelikož jsme měli v loňském roce poměrně dost problémů s kontaktováním a doručením Svačinkových bichlí do škol, poprosíme Vás tentokrát o pomoc. Kdo jste nominovali jednu z 200 vybraných škol a školek, rovnou Vám s Vaší zakoupenou odměnou odešleme Bichli navíc, kterou prosím předejte Vámi nominované škole či školce.

Některé školy/školky byly nominované vícekrát, zvolili jsme tedy prvního, kdo ji nominoval a ten ji předá. Napíšeme Vám to i do balíčku, abyste na to nezapomněli, takže žádné strachy. Předem Vám moc děkujeme za pomoc.

🌲 Sázíme stromy! Konečně!

Máme obrovskou radost, protože už rok nám do toho Covid házel vidle a bylo velmi složité se domluvit na nějakém větším sázení stromů. Ale je to tu! Společně sázet budeme 6. 11. 2021 kousek od Plzně.

Každé sázení, které budeme společně s organizací Home for Trees organizovat, bude pro omezené množství zájemců. Pokud byste měli zájem o některou z dalších sázecích akcí a nebo i o tuto, pokud by ještě bylo místo, zapište se nám nezávazně zde prosím. Vy, kdo jste se již dříve zapsali, očekávejte od nás brzy e-mail s podrobnostmi a žádostí o závazné potvrzení, zda dorazíte. Bude to super!

Na konec ještě přidáváme pár fotek z tiskárny Finidr. Bichle už začíná nabírat skutečné obrysy a musíme se přiznat, že obdivujeme práci tiskařů. Neskutečná zodpovědnost to je. Už se moc těšíme, až si tu naši Obědovku poňuchňáme v ruce. Co vy?

Mějte se krásně a hlavně prosím všichni kdo jste podpořili a objednali Obědovku zde na Hithitu, nezapomeňte co nejdříve vyplnit dotazník z e-mailu, kam Vám Bichli pošleme, pokud jste tak ještě neudělali. (viz začátek této aktuality)

Pája & Veru & Tom

DŮLĚŽITÉ: Email od nás, nominace škol a školek + nová recenze od nejpovolanějšího - kuchaře!

Oct 8, 2021

Krásný páteční večer,

dnes to bude stručně a rovnou k věci - chystaná nedělní zkouška spojení a kde hledat email s nominacemi škol a školek? V neděli 10. října večer Vám všem pošleme důležitý email, kterým si také ověříme, zda Vám od nás vše dorazí tak, jak má a tam, kam má.

Takže prosím, i ti z Vás, kdo nemáte v plánu nominovat nějakou školu či školku, se po tomto emailu večer v neděli 10. října nebo v pondělí podívejte, zda Vám v pořádku dorazil. Pokud by Vám nedorazil nebo jste ho nenašli, určitě se nám v úterý ozvěte na jsme@vicnezkucharka.cz a zjistíme, kde je chyba.

Jde totiž o to, že na ten samý email vám pak 20. října budeme posílat odkaz na formulář, kde budete vybírat, kam Vám Velkou obědovou bichli pošleme (viz časový plán v minulé aktualitě).

Odesilatel emailu bude “Pája - Blog Kuchtime” (pokud odebíráte naše emaily s novými recepty na našem blogu, tak to již znáte) a v předmětu emailu bude “Velká obědová bichle - nominace a zkouška spojení”. Raději připomínáme, prvních 200 nominovaných škol a školek od nás Bichli dostane. Takže doporučujeme to nenechávat “na potom”.

Kde email od nás v neděli hledat? Složky Hromadné, Promo, Spam...

Bohužel to, kam Vaše schránka náš email zařadí, nemáme příliš možnost ovlivnit. A protože email budeme odesílat hromadně, na 90% Vám padne do složky Hromadné či Promo, pokud je používáte. Jak si to nastavit a těmto složkám se vyhnout Vám poradíme v tomto prvním emailu také.

1) Používáte seznam.cz, email.cz nebo post.cz? Mrkněte do složky Hromadné a raději i do Spamu. Jistota je pak zadat do vyhledávátka "Velká obědová bichle - nominace a zkouška spojení” - takto totiž bude předmět nedělního emailu.

2) A co gmail? Nejčastěji “padáme” do složky Promoakce, pokud ji používáte. Mrkněte do ní nebo opět zkuste vyhledávátko a do něj "Velká obědová bichle - nominace a zkouška spojení".

3) Zde pomoc i pro emaily na centrum.cz, volny.cz a atlas.cz

4) Ani tak se Vám email nepodařilo najít? A kontrolujete určitě email, který jste vyplnili zde na Hithitu? (tedy ten, na který Vám přišlo také upozornění o této aktualitě?) Pokud jste se registrovali přes Facebook, tak to půjde na email, který máte vyplněný na Facebooku, pozor na to.

5) Poslední možnost, kterou zkontrolujte, je složka Spam - tam bychom padnout neměli a je to jedna z mála věcí, kterou ovlivnit částečně můžeme. Ale náhoda je blbec a i do Spamu se můžeme zatoulat.

Pokud jste pozorně přečetli všech 5 možnosti zde uvedených a stejně se Vám nedělní email (odesílat budeme 10. 10. večer) začátkem příštího týdne nepodaří najít, napište nám na jsme@vicnezkucharka.cz a podíváme se, kde je problém.

A na závěr ta slíbená nová recenze, ze které máme také obrovskou radost!!

„Za mě to je srozumitelné a krásně popsané. Cítím z toho propojení laické veřejnosti s profesionálním receptem, ale kterému rozumí každý. Moc děkuji za to, že jste si daly hromadu práce toto připravit. Vždy u lidí slyšíte, že neví co vařit, a v domácnostech dělají spoustu jídel dokola. Chybí strava pestrá a rozmanitá. Vy máte v kuchařce krásně vyváženou stravu. Skvělá bichle bude určitě velkou inspirací, hlavně jak je do detailu zpracovaná - vše okolo, ne jenom recept."

Lukáš Uher, šéfkuchař a Bonduelle poradce pro gastronomii ČR, kapitán Juniorského národního týmu AKC ČR. (Asociace kuchařů a cukrářů České republiky)

Užijte si podzimního slunce o víkendu a mějte se co nejlépe!
Pája, Veru & Tom

Kampaň je úspěšně za námi! Co bude dál? A první odborné recenze Obědovky!

Oct 1, 2021

Krásné páteční ráno přátelé,

kampaň úspěšně skončila a my pro Vás máme důležité informace, co a jak bude následovat.

Než ale půjdeme k věci, ještě jednou Vám všem chceme z celého srdce poděkovat za tuto neskutečnou Hithitovou jízdu. Nesmírně si toho vážíme a Vás již navždy může hřát u srdce to, že tištěná Velká obědová bichle vznikla i díky Vám.

Doufáme, že jste si řádně užili prodloužený víkend. I to byl jeden z důvodů, proč se ozýváme až nyní. Další důvod je také ten, že jsme od konce kampaně do dnešního dne přečetli Obědovku asi 1153krát (a k tomu 11x pozpátku a 2x vzhůru nohama).

Jaký je tedy další plán?

🔴 1. 10., tedy dnes, v den vydání této aktuality, jsme kliknutím na tlačítko “odeslat” odeslali připravená tisková data Obědovky tiskárně - přesně podle plánu a domluvy. Nyní to zkontrolují tiskaři, zda je vše, jak má, a následně se může rozjet proces výroby knihy. Je to skoro tak složité, jako výroba auta. Dokonce i ta “linka”, kterou musí každá stránka knihy projet, tak téměř vypadá.

🟠 8. 10. Z důvodu hromadného účtování celé kampaně, pokud někdo potřebujete samostatný daňový doklad pro Vaše účetnictví, ozvěte se nám prosím nejpozději do 8. 10. na email jsme@vicnezkucharka.cz s fakturačními údaji a s emailem, se kterým jste na Hithitu objednávali. Rádi Vám ho vystavíme.

🟡 10. 10. Vám všem, kdo jste nakoupili na Hithitu, odešleme na email formulář k nominacím škol a školek, které od nás Bichle dostanou. Celkem Bichli dostane prvních 200 nominovaných. Aby to bylo spravedlivé, každý budete moci nominovat 1 školu či školku.

🟢 20. 10. Vám pošleme emailem odkaz na formulář, přes který si vyberete pobočku Zásilkovny, kam budete chtít balíček doručit. Půjde si také přikoupit některé z krabiček od českého výrobce zdravasvaca.cz, ve kterých jsou obědy v knize nafocené. A samozřejmě si budete moci do balíčku přihodit i nějakou Bichli navíc. ;)

🔵 3. 11. nám přijíždí z tiskárny první palety s knihami. My rozbalujeme z palet, chystáme a rozjíždíme postupně odesílání. Do konce listopadu máte Bichle všichni doma na 200%, tak jak jsme slibujeme od začátku.

Dle dosažených milníků se na jednu Obědovku navíc v balíčku mohou těšit všichni, kdo nás na Hithitu podpořili ve dnech 24. 8. - 31. 8. (včetně). Vy, kdo jste doufali a věřili stejně jako my, že dopadne i 3. milník nezoufejte. Připravíme pro Vás nějakou speciální nabídku. Ještě jednou veliké díky všem za podporu!

Členská sekce a mobilní appka

Ke knihám od nás dostanete také neomezený přístup k receptům v členské sekci na našem webu vicnezkucharka.cz. Instrukce, jak si ho aktivovat, dostanete společně s knihou.

Ve 3. milníku jsme také slibovali mobilní aplikaci. O té sníme již od začátku, co v létě 2019 vznikla myšlenka Velké svačinkové bichle. Zda bude již příští rok, to nevíme, ale co slíbit rozhodně můžeme, že BUDE.

Pokud někdo máte odborníka (nebo ještě lépe jím jste) přes vývoj mobilních aplikací, ozvěte se nám prosím na email jsme@vicnezkucharka.cz a Tom s Vámi poladí detaily. Potřebovali bychom nějaké odborné konzultace ohledně toho, jakým směrem se s tímto vydat (PWA nebo nativní? Nebo Firebase? Nebo? …).

Za každé 3 prodané Bichle strom

Společně s organizací Homefortrees už na tom makáme a chystáme. Už brzy se ozveme všem, kdo jste vyplnili, že máte zájem se přidat. Pokud by Vás to lákalo a ještě jste se nezapsali mezi zájemce, tak šup šup zde prosím. :)

Mám zájem sázet stromky za prodané Bichle s vámi (nezávazně)

První odborné recenze

Máme obrovskou radost - a Vy ji budete mít také. Kromě všech kol korektur a kontrolních čtení jsme Obědovku poslali také pár odborníkům a specialistům, které jsme poprosili o názor. Jsou to první lidé “zvenčí”, kteří Velkou obědovou bichli viděli v předtiskové verzi a “listovali” v ní. Co nám o ní napsali?

🙏❤️ Jsme dojatí, nadšení, šťastní a už se nemůžeme dočkat, až Bichli uvidíte i vy všichni. Držme palce tiskárně a tiskařům, ať vše jde jako po másle.

Pája, Veru & Tom

(Před)prodej Velké obědové bichle pokračuje na www.obedovabichle.cz

PS: Pokud jste zmeškali naše živé vysílání ke konci kampaně, tak mrkněte zde.

2. milník padl! Jaký je třetí? Jdeme do finále! Pojďte do toho s námi a nebudete litovat :-)

Sep 18, 2021

Krásný sobotní večer,

se 3. milníkem uděláme velkou radost mnohým z Vás. Co můžete udělat pro to, abyste dostali také druhou knihu navíc? Zbývá posledních pár dní do konce kampaně a my moc děkujeme za neskutečný zájem o naší novou Bichli. 🙏❤️ Pojďme se podívat na to, co je nového.

Padnul 2. milník, co to znamená?

Všichni, kdo jste objednali od 26.8. do 31.8. máte již také svou extra knihu jistou, stejně jako ti, kdo tu objednali do 25.8. Máte radost? Budeme rádi, když nám napíšete do komentářů pod toto Páji video, které k pokoření 2. milníku natočila. Nakoupili jste zde až v září? I na Vás tu čeká dobrá zpráva! Ale ještě to bude napínavé...

200 škol a školek dostane Bichle, bude jich i 300?

Jsme moc rádi, že se dostane na ještě větší množství škol a školek. Oproti loňské stovce se Obědová bichle podívá jistojistě do 200 Vámi vybraných míst! Děkujeme! Bez Vás by nic takového nešlo. Pokud se podaří dosáhnout i třetího milníku, rozdaných knih školám a školkám bude nakonec dohromady 300!

Nominace škol a školek, které knihy od nás dostanou budou probíhat po skončení kampaně v průběhu října - ozveme se vám na email, se kterým jste na Hithitu nakoupili.

Jaká bude další bichle? 

Slíbili jsme, že jakmile padne 2. milník, prozradíme téma naší další kuchařky. Budou to polévky. Už teď Vám můžeme zaručit, že s recepty přineseme opět něco navíc, jak je naším zvykem. Polévky jsou pro nás obrovská srdcovka a bereme to jako takové naše relaxační téma. Kdy se do ní začtete? Těšte se na rok 2023! Proč až 2023? Protože na 2022 máme jiný velký plán, čtěte dál.

3. milník - překonáme 2 miliony? A kniha navíc úplně pro každého!

Pokud dokážeme společně překonat i 3. milník - částku 2 miliony Kč, svou extra Bichli jako dárek od nás dostanou i všichni z Vás, kdo jste tu objednali po 31. 8.!

Co můžete udělat pro to, aby 3. milník dopadl?

Sdílejte kampaň. Je to jednoduché, stačí kliknout na tlačítko s pejskem, ideálně připsat větu, proč Vás Bichle zaujala a potvrdit modrým tlačítkem Facebooku. Pošlete odkaz www.obedovabichle.cz každému, koho by Velká obědová bichle mohla zajímat.

Nenechávejte to na “ostatní” ani na “pak”. Počítá se úplně každé sdílení a každé přeposlání. S každým dalším párem očí, který tuto stránku uvidí se totiž zvyšuje šance, že 3. milník dopadne a že Vy ale i Vaši přátelé, kterým to budete přeposílat, získají 2 Velké obědové bichle za cenu jedné.

Když zabereme úplně všichni společně co nejvíc, tak věříme, že to dopadne!

A proč chceme tolik?!

Kdo se bojí, nesmí na Hithit. :-) Ale teď vážně.

Pokud skutečně dokážeme vybrat 2 miliony, už v roce 2022 se budeme moci pustit do vývoje naší vlastní mobilní aplikace. Je to něco, co je extrémně finančně náročné (to číslo zde psát nebudeme, padali byste do mdlob, jako padáme my, vždy když na něj pomyslíme). Podrobnější plány, co vše s appkou máme vymyšlené, si zatím necháme pro sebe, ale s jistotou a čistým svědomím můžeme napsat, že nic podobného zatím v app storech nenajdete.

Tak jako jsme s Bichlemi přinesli trošku nové pojetí tištěných kuchařek, tak plánovanou aplikací se posuneme až téměř do světa scifi a Vy budete mít kuchtění, plánování a vymýšlení, co vařit zítra, zase ještě o hodně jednodušší. :-)

A zároveň nám to umožní Vám všem, našim Hithitovým podporovatelům, přihodit do balíčku k zakoupeným odměnám již dříve slíbenou druhou “Obědovku” jako poděkování. Protože (opakování je matka moudrosti) bez Vás by Bichle nikdy nebyly. 🙏❤️

Děkujeme Vám všem za podporu a pojďme tu udělat na závěr ještě jeden pořádný Hithitový rock and roll. 🤟
Pája, Veru & Tom

Podzimní sázení stromů, půlka kampaně za námi a zákulisí příprav na tisk

Sep 10, 2021

Krásný páteční večer,

máme pro Vás 3 informace - podzimní sázení stromů za prodané knihy a možnost se přidat, trošku informací ze zákulisí tisku knih v dnešní době a hlavně obrovské DÍKY. Jsme totiž kousek za půlkou hithitové kampaně a již dnes večer padlo překonání loňské vybrané částky na Velkou svačinkovou bichli!! Jste neskuteční, moc děkujeme za takto obří zájem a důvěru. ❤️

Chcete sázet s námi? (myslíme stromy)

Už při vzniku Velké svačinkové bichle jsme slíbili, že za každé tři prodané knihy vysadíme s organizací Homeforfrees jeden strom. Bohužel covid nám do toho hodil vidle a my dlouho nevěděli, co a jak bude. Ale blíží se podzim, období sázení stromů a my se do toho vrhneme po hlavě (samozřejmě pokud to aktuální situace dovolí, ale my věříme, že letos ano).

Chcete se přidat? Zapište se zde

Budeme moc rádi, když se k nám přidáte. Možné termíny a další podrobnější info pak budeme posílat už jen zájemcům z dotazníku, takže pokud se budete chtít zúčastnit, určitě se zapište. V případě hodně velkého zájmu budou mít přednost ti, kteří si koupili některou z našich Bichlí + jejich případný doprovod, partner/ka, děti, …

Tiskárny bez papíru, aneb trocha zákulisí

Pokud jste v týdnu zaregistrovali ve zprávách či někde na internetu, že tiskárny mají problémy s dodávkami papíru, rádi bychom Vás ujistili, že my máme papír na Bichle již dávno objednaný. Vše vychází podle plánu a dodání knih Vám všem do konce listopadu tak není v ohrožení.

Ale pravdou je, že za to vděčíme zodpovědnému přístupu naší tiskárny, která se z nás snažila dostat počty co nejdříve, aby se vše stíhalo podle plánu a oni nám tak mohli garantovat, že bude dostatek papíru. My jim s rozklepanými koleny a sevřenou zádí posílali naše odhady, kolik čeho mají objednat.

Díky Vám a zájmu, který o Velkou obědovou bichli máte, jsme už ale naprosto v klidu, protože víme, že jsme to nepodcenili a zároveň nijak nepřestřelili. Je to jedna velká horská dráha, to co se vše v zákulisí děje. Ale těšte se, děláme vše pro to, aby byla Obědovka naprosto boží!

12 dní před koncem jsme překonali loňskou částku!

Uff. Běhá nám z toho mráz po zádech a je to pro nás něco neuvěřitelného. 12 dní před koncem kampaně jsme překonali částku, kterou jsme loni vybrali na tisk Velké svačinkové bichle. Tu si zde letos můžete výhodně zakoupit dohromady s Velkou obědovou bichlí. A to vše je hlavně díky Vám všem, kdo jste vznik tištěné “Obědovky” podpořili a kdo jste kampaň sdíleli či o ní mluvíte. Z celého srdce ještě jednou OBROVSKÉ DÍKY za to.

Dostaneme společně Velkou obědovou bichli na první pozici v kategorii literatura na Hithitu? Nebo dokonce do první desítky mezi komplet všemi kampaněmi? Ať to bude jakkoli, pro nás je toto už nyní neskutečný a obří úspěch. 🙏

Už se nemůžeme dočkat, až Vám prozradíme, co bude ve 3. milníku nebo dokonce snad ve 4.?!

Užijte si víkend a mějte se co nejlépe!
Pája, Veru & Tom

100% za méně než 6 hodin. Jste úžasní, děkujeme! Co dál?

Aug 26, 2021

Drazí přátelé, fanoušci a milovníci dobrého jídla,

to, co se díky Vám podařilo, je opravdu neuvěřitelné. Cílová částka kampaně a s ní tedy i jistota, že Velká obědová bichle vyjde v tištěné formě padla za rekordních 5,5 hodiny! Pokud jste zmeškali Páji první děkovací živé vysílání na našem Facebooku, můžete na něj mrknout zde.

Je škoda, že se nedají naše pocity přenést i na Vás, protože když po roce tvrdé práce na nové kuchařce během jediného dne vidíme takto ohromný zájem, je to něco nepopsatelného a ze srdce Vám za to děkujeme ❤️.

Milník 1 je již také za námi

Než jsme stihli připravit tuto aktualitu, stihl navíc padnout i 1. milník kampaně, takže je již jisté, že všichni, kdo objednali do půlnoci 25.8., od nás dostanou druhou Velkou obědovou bichli zdarma. Věřím, že to udělá radost jak Vám, tak i těm, kteří ji pak od Vás dostanou třeba k Vánocům. 🎁🎄

Stejně tak už je jistá první stovka knih pro školy a školky. Nominovat své vybrané budete Vy, kdo jste v kampani přispěli. Ale až v říjnu - v dotazníku, který Vám pošleme na email.

A co bude dál?

Kampaň má před sebou ještě 28 dní, končí 23. 9. v 16:00 a my jsme si pro Vás připravili ještě další milníky a novinky, které ale budeme odkrývat postupně. 

Druhý milník najdete zde, krom jiného při jeho dosažení přidáme dalších 100 knih pro školy a školky a stejně tak další knihy zdarma i pro ty, kdo zde nestihli objednat do 25. 8.

Co můžete udělat pro to, abychom milníku dosáhli?

Pomozte nám kampaň šířit, mluvte o ní, sdílejte ji. Třeba jednoduše kliknutím na toto tlačítko. :-)

Nejčastěji se ptáte

Občas nám píšete a ptáte se, jak to bude s doručením knih, když jste nikde nevyplňovali adresu. Tak jak slibujeme u všech odměn, Zásilkovnu, kam Vám knihu v listopadu pošleme, si vyberete po skončení kampaně.

Žádné strachy, všem se ozveme - na stejný email, na který Vám přišel i tento s aktualitou (kontrolujte tedy i složky Spam, Hromadné, Promo atd). Vybírat výdejní místo Zásilkovny bohužel hned rámci objednávky na Hithitu není možné.

Pokud Vás napadá jakýkoli jiný dotaz, nejdříve prosím mrkněte na časté dotazy. Je možné, že tam již odpověď bude. A pokud ne, tak nám samozřejmě napište. Odpovíme, jak jen to nejdřív půjde.

Prosba na závěr

Dejte nám vědět pod tento Facebookový příspěvek do komentářů, co Vás vedlo k tomu si Velkou obědovou bichli pořídit a jak moc se na novou Bichli těšíte. Pro nás je takové čtení skvělé “dobíjení baterek” a jsou to pro nás zároveň moc důležité informace.

Pokud ho následně po okomentování i nasdílíte, bude to úplně nejlepší!

Ještě jednou díky moc. A jedeme dál, máme toho pro Vás připraveného ještě spoustu 🙏
Pája, Veru & Tom

EUR 62,256
pledged of EUR 9,938

626%

626% completed

2,227 contributors pledged

Food, Literature

All or nothing. Project finished on Sep 23, 2021 at 15:59.

Choose reward for your contribution

  • sold 1,432
    Velká obědová bichle

    Potřebujete jednou provždy vyřešit dilema co připravit k obědu? Jste na správném místě. Velká obědová bichle se 190 recepty už se na Vás těší.

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    💥Neomezený přístup k receptům z knihy v členské sekci našeho webu
    🌲 Za každé 3 prodané Bichle zasadíme strom (a Vy budete moci s námi)
    --------
    Poštovné (Zásilkovna) ZDARMA (výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.86
    (CZK 550)
  • remaining 157 from 199
    Velká obědová bichle + Velká svačinková bichle

    Výhodný balíček č. 4. Dokonalý kuchařkový pár Vám bude denně skvělým parťákem v kuchyni. Čeká Vás:

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    🎁 1 tištěná   Velká svačinková bichle
    💥 Neomezený přístup k receptům z obou knih v členské sekci našeho webu
    🌲 Za každé 3 prodané Bichle zasadíme strom (a Vy budete moci s námi)
    --------
    Ušetříte 200 Kč* + poštovné (Zásilkovna**) v ceně

    * cena 1 knihy, až budeme mít Obědovky skladem, bude 650 Kč
    ** výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani, který Vám pošleme na email

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 45.68
    (CZK 1,149)
  • remaining 46 from 50
    Velká obědová bichle speciál

    Chtěli byste něco speciálního, co není pro každého? Vaše jméno navždy vytiskneme do Bichle + Vám vlastnoručně napíšeme věnování:

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    💥Neomezený přístup k receptům z knihy v členské sekci našeho webu
    🌲🌲 1 vysazený strom navíc
    🍎 1000 Kč kredit na nákup na online farmářských trzích Scuk.cz
    --------
    Poštovné (Zásilkovna) ZDARMA (výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 98.99
    (CZK 2,490)
  • Sold out!!
    Velká obědová bichle + Velká svačinková bichle zdarma

    Specialitka pouze pro nejrychlejší přispěvatele a odměna za to, že jste čekali stejně netrpělivě jako my, až kampaň spustíme. Máme pro Vás:

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    🎁 1 tištěná Velká svačinková bichle
    💥 Neomezený přístup k receptům z obou knih v členské sekci našeho webu
    🌲 Za každé 3 Bichle zasadíme strom
    --------
    Poštovné (Zásilkovna) ZDARMA (výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.82
    (CZK 549)
  • Sold out!!
    Velká obědová bichle + Velká svačinková bichle

    Extra výhodný balíček. Dokonalá kuchařková dvojka Vám bude denně skvělým parťákem v kuchyni. Čeká Vás:

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    🎁 1 tištěná Velká svačinková bichle
    💥 Neomezený přístup k receptům z obou knih v členské sekci našeho webu
    🌲 Za každé 3 prodané Bichle zasadíme strom (a Vy budete moci s námi)
    --------
    Poštovné (Zásilkovna) ZDARMA (výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.36
    (CZK 990)
  • Sold out!!
    Velká obědová bichle + Velká svačinková bichle

    Extra výhodný balíček č.2. Dokonalý kuchařkový pár Vám bude denně skvělým parťákem v kuchyni. Čeká Vás:

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    🎁 1 tištěná  Velká svačinková bichle
    💥 Neomezený přístup k receptům z obou knih v členské sekci našeho webu
    🌲 Za každé 3 prodané Bichle zasadíme strom (a Vy budete moci s námi)
    --------
    Poštovné (Zásilkovna) ZDARMA (výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.67
    (CZK 998)
  • Sold out!!
    Velká obědová bichle + Velká svačinková bichle

    Výhodný balíček č. 3. Dokonalý kuchařkový pár Vám bude denně skvělým parťákem v kuchyni. Čeká Vás:

    🎁 1 tištěná Velká obědová bichle
    🎁 1 tištěná  Velká svačinková bichle
    💥 Neomezený přístup k receptům z obou knih v členské sekci našeho webu
    🌲 Za každé 3 prodané Bichle zasadíme strom (a Vy budete moci s námi)
    --------
    Ušetříte 200 Kč* + máte poštovné (Zásilkovna**) ZDARMA

    * cena 1 knihy, až budeme mít Obědovky skladem, bude 650 Kč
    ** výdejní místo vyberete v dotazníku po kampani, který Vám pošleme na email

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 43.33
    (CZK 1,090)