Řezačka pro vizitkovnu

Vizitkovna žije! Vizitkovna je první portál jak pro tisk, tak pro online publikování oboustranných vizitek s QR skenovatelnými kódy vCard (kontatky do telefonu). Projekt se rozjel a teď roste. Ke skvělé tiskárně chceme přidat lepší řezačku. Pomůžete nám?

Author: Čeněk Svoboda

4 fans contributed anonymously
Aug 21, 2021
Amount Contributed
The user did not wish to publish the amount of the contribution.
Aug 20, 2021
Malý Dobrý Pocit
Amount Contributed
EUR 9.87
(CZK 250)

EUR 48
pledged of EUR 1,193

3%

3% completed

6 contributors pledged

Technology, Design

Petrůvky, Kraj Vysočina, Česko

All or nothing. Project finished on Sep 19, 2021 at 08:14.

Choose reward for your contribution

  • sold 4
    Malý Dobrý Pocit

    Prostě se Vám projekt jenom líbí? Nic nechcete? Dobropocitová odměna. Dar. Děkujeme. (při placení můžete nastavit i vyšší částku, moc by nám to pomohlo...)

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.91
    (CZK 99)
  • sold 2
    104 vizitek až domů

    Vytiskneme Vám barevně oboustranně Vaši vizitku a pošleme Vám ji Zásilkovnou v sexy krabičce až domů. 104 vizitek běžně stojí 250,-, doprava 80,- a odstranění odkazu na vizitkovnu stojí 20,-. Pokud se pro to rozhodnete, v rámci této akce na HitHitu pro Vás jednou pro vždy z Vaší vizitky zmizí odkaz na vizitku jako takovou ZDARMA. Běžná cena odstranění odkazu je 20,-. Pro zaslání Zásilkovnou potřebujeme Vaši adresu nebo adresu pobočky Zásilkovny, kde si vizitky vyzvednete, a Vaše telefonní číslo. Uveďte to prosím do poznámky.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 13.03
    (CZK 330)
  • sold 0
    209 vizitek až domů

    Vytiskneme Vám barevně oboustranně Vaši vizitku a pošleme Vám ji Zásilkovnou v sexy krabičce až domů. 209 vizitek běžně stojí 350,-, doprava 80,- a odstranění odkazu na vizitkovnu stojí 20,-. Pokud se pro to rozhodnete, v rámci této akce na HitHitu pro Vás jednou pro vždy z Vaší vizitky zmizí odkaz na vizitku jako takovou ZDARMA. Běžná cena odstranění odkazu je 20,-. Pro zaslání Zásilkovnou potřebujeme Vaši adresu nebo adresu pobočky Zásilkovny, kde si vizitky vyzvednete, a Vaše telefonní číslo. Uveďte to prosím do poznámky.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 16.98
    (CZK 430)
  • sold 0
    500 vizitek až domů

    Vytiskneme Vám barevně oboustranně Vaši vizitku a pošleme Vám ji Zásilkovnou v sexy krabičce až domů. 500 vizitek běžně stojí 500,-, doprava 80,- a odstranění odkazu na vizitkovnu stojí 20,-. Pokud se pro to rozhodnete, v rámci této akce na HitHitu pro Vás jednou pro vždy z Vaší vizitky zmizí odkaz na vizitku jako takovou ZDARMA. Běžná cena odstranění odkazu je 20,-. Pro zaslání Zásilkovnou potřebujeme Vaši adresu nebo adresu pobočky Zásilkovny, kde si vizitky vyzvednete, a Vaše telefonní číslo. Uveďte to prosím do poznámky.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 22.90
    (CZK 580)
  • remaining 1 from 1
    Měsíc partnerství

    V systému (na vizitkách) pravidelně vyskočí "Staňte se partnerem". Jestli chcete nahradit na všech doménách projektu tento text na měsíc svojí  (grafickou) reklamou, neváhejte získat tuto odměnu. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 394.83
    (CZK 9,999)
  • remaining 1 from 1
    Čtvrt roku partnerství

    V systému (na vizitkách) pravidelně vyskočí "Staňte se partnerem". Jestli chcete nahradit na všech doménách projektu tento text na čtvrt roku svojí  (grafickou) reklamou, neváhejte získat tuto odměnu. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 789.69
    (CZK 19,999)
  • remaining 1 from 1
    Půl roku partnerství

    V systému (na vizitkách) pravidelně vyskočí "Staňte se partnerem". Jestli chcete nahradit na všech doménách projektu tento text na půl roku svojí  (grafickou) reklamou, neváhejte získat tuto odměnu. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 1,184.56
    (CZK 29,999)
  • sold 0
    Chceme vizitkovnu na naší doméně!

    Chcete systém velmi podobný vizitkovně na Vaší doméně a Vašem serveru? Není problém! Z verze vizitkovny odstraním texty, partnerský pop-up a změním logo a konfiguraci a vizitkovna poběží na internetové adrese dle Vašeho zájmu. Troška technických detailů: Budu potřebovat přístup do editace DNS záznamů a SSH na Váš linuxový server exkluzivně určený pro vizitkovnu. Vizitkovna běží na fedoře, takže kdyby to byla zase fedora, byl bych rád. Nainstaluji, vyřeším mail server a jeho průchod spamem, nastavím DNS, vyřeším letsencrypt https certifikáty a zaškolím Vaše zaměstnance mailem jak si vytvořit vizitky na Vašem serveru. Vyberte si odměnu "Chceme vizitkovnu na naší doméně!" a já Vám to prostě zařídím. Odměna je cenou za 1 rok služby. Prodloužení o rok bude o dost levnější.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 1,970.38
    (CZK 49,900)