Vydání knihy Kontraindikace léčivých rostlin

Podpořte vydání knihy zaměřující se na kombinaci léčivých rostlin a konvenční lékařské péče. Odborná kniha určená pro odborníky i pro laiky.

No news available yet.

EUR 165
pledged of EUR 2,583

6%

6% completed

12 contributors pledged

Literature

All or nothing. Project finished on Aug 28, 2021 at 17:08.

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Přispění pro dobrý pocit

    Pokud se ti projekt líbí, ale nezaujala tě žádná z uvedených odměn, můžeš přispět jen tak pro dobrý pocit z podpoření projektu. Odměnou ti bude moje vděčnost a skvělý pocit z dobrého skutku.

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.95
    (CZK 200)
  • sold 9
    Kniha s podpisem

    Pokud přispěješ, vlastnoručně ti knihu podepíšu i s věnováním. Odměna ti přijde rovnou do schránky, poštovné už je v ceně :-)

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 13.91
    (CZK 350)
  • sold 2
    Kniha se speciálním věnováním

    Knihu ti podepíšu + vložím specifické věnování/citát dle tvého přání. Odměna ti přijde rovnou do schránky, poštovné už je v ceně :-)

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 15.90
    (CZK 400)
  • remaining 10 from 10
    Byliny z vlastní zahrádky

    Mohu ti věnovat nějakou rostlinku z vlastní zahrádky(dle tvého výběru), včetně vzácných kousků(př. vanilka, kadidlo), vysvětlit její pěstování, předat důležité odkazy, a vysvětlit princip udržitelného zahradničení včetně nejrůznějších vychytávek permakultury a ekologie. Mohu ti věnovat i bylinku už přímo usušenou na čaj v krásné ozdobné skleničce(vel. 100g).

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 198.69
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Vycházka s výkladem o léčivých rostlinách

    Uděláme si procházku(dle tvého výběru lokality, odměna platí pouze v rámci ČR) a ukážu ti, co všechno léčivého můžeš najít v ,,obyčejné trávě", jak to užívat a jaká jsou pravidla pro sběr a pěstování bylinek ve městě. Časově neomezeno, doporučená doba min. 90 minut.

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 198.69
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Bylinné a stravovací poradenství

    Jsem vystudovanou zdravotní sestrou, tudíž mám ucelený přehled o dietních opatřeních, výživě, ale zároveň vlastní zkušenosti s rostlinnou stravou a bylinkařením. Nabízím tedy poradenství v oblasti výživy, možnosti úlevy od nemocí a potíží pomocí diet, bylinek a stravování a zaměřím se na vaše individuální potřeby i co se týče možné redukce léků. Sama jsem si u sebe takto několik nemocí vyléčila a léků se zbavila. Samozřejmostí je prostudování lékařských zpráv, zachování diskrétnosti a doporučení pouze u SÚKL registrovaných přípravků. Odměnu je třeba vyzvednout osobně, realizovatelné v rámci ČR.

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 198.69
    (CZK 5,000)
  • remaining 10 from 10
    Prohlídka jeskyní v Moravském krasu

    Vezmu tě na výlet k volně přístupným jeskyním, udělám ti výklad o jejich původu a struktuře a provedu tě tajemnými chodbami. Také ti během cesty k nim vysvětlím základní kontraindikace bylin a ukážeme si některé byliny přímo venku. Realizovatelné od května do září, pro děti od 4 let. Nutná ochrana hlavy(místy nízké stropy). Cena zahrnuje kompletní výpravu včetně dopravy, odkud pojedeš(realizovatelné v rámci ČR). Časová náročnost prohlídky 90 minut.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 238.43
    (CZK 6,000)
  • remaining 5 from 5
    Varhanní koncert

    Kromě zdravotní sestry a bylinkářky jsem také vystudovanou varhanicí. Můžeme si tedy pronajmout kostel a já ti zahraji skladby na varhany dle tvého přání. Realizovatelné v místě mého bydliště, tedy Žďár nad Sázavou. Délka max. 60 minut a počet lidí záleží jen na tvých přáních, můžeš pozvat koho chceš.

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 397.38
    (CZK 10,000)