Kniha Život s diagnózou

Pomozte mi splnit můj sen - vydat knihu "Život s diagnózou". Popisuji v ní svou cestu onkologickou léčbou, kdy se mi nemoc třikrát vrátila, všechny momenty v nemocnici, po operacích či chemoterapii a také jak jsem se smířila se ztrátou vlasů.

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 8,483
pledged of EUR 2,375

357%

357% completed

560 contributors pledged

Community, Literature

Přerov, Olomoucký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Aug 25, 2021 at 10:13.

Choose reward for your contribution

  • sold 71
    Elektronická kniha

    Chcete podpořit vznik mé knihy? Ráda Vám ji za Váš příspěvek pošlu ve formátu PDF / v odkazu na email. Platí i pro čtenáře ze Slovenska. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 463
    Tištěná kniha včetně poštovného a balného

    Buďte rychlí a tištěná kniha včetně poštovného a balného Vám brzy přijde do pohodlí Vašeho domova, samozřejmě s podpisem a věnováním. Kniha pro čtenáře ze Slovenska za 380,- Kč.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • sold 13
    Dvě tištěné knihy s podpisem a věnováním

    Máte někoho, komu byste knihu rádi věnovali? Využijte této nabídky a přijdou Vám dvě knihy i s podpisem a věnováním. Jako bonus Vaše jméno vytištěné v knize. Poštovné je v ceně. Platí pro čtenáře i ze Slovenska. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 27.31
    (CZK 690)
  • sold 9
    Káva s autorkou a knížka s podpisem a věnováním

    Chcete si knížku převzít osobně s podpisem, věnováním a povídat si přímo s autorkou u kafíčka v Přerově anebo někde v Olomouckém kraji? Užijte si emotivní rozhovor a třeba Vám to pomůže s řešením vlastních problémů. Jako bonus Vaše jméno vytištěné v knize.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 51.06
    (CZK 1,290)
  • sold 1
    Sponzor

    Chcete být mým sponzorem? Vydání takové knihy není zrovna levné a každá finanční pomoc je vítána. Za Vaši podporu mám pro Vás nabídku k osobnínu setkání, pozvání na slavnostní křest s veřejným poděkováním, včetně poděkování na sociálních sítích a předání deseti výtisků s podpisem a věnováním. Jako bonus Vaše jméno vytištěné v knize. Po ukončení projektu se s Vámi spojím a vše domluvíme. Nezapomeňte mi, prosím, přiložit Vaše telefonní číslo.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)