Na Mechu - zázemí lesní mateřské školy

Cílem projektu je vybudovat kvalitní zázemí pro lesní mateřskou školu, které bude sloužit zároveň jako zázemí pro edukativní, komunitní zahradu. Podpořte vznik nové lesní mateřské školy a nastartujte tak velký projekt spolku Na Mechu. :-)

Author: Na Mechu

  • Příroda dětem - fáze měsíce

  • Tlama games - Život na dlani, Arboretum

  • Lesní svět - dřevěné puzzle

  • Montessori hračky - botanická komoda

  • Skibi - balíček Reima

  • Kateřina Vůle - cyklus Montessori kameny

  • Stanislava Šejblová - balíček od paní hajné

  • DOVYCHOVAT - kurzy, poradenství, členství v klubu

  • Učení je radost - lupa a dóza na hmyz

  • Weleda - balíček ikonických produktů

  • Žijeme montessori - soubor e-booků

  • Bylinkový balíček Na Mechu

  • Venkovní stínové pexeso Na Mechu

EUR 6,500
pledged of EUR 5,937

109%

109% completed

187 contributors pledged

Community, Education

Nový Jičín, Moravskoslezský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Jul 25, 2021 at 15:31.

Show all rewards

Pojďte s námi vkročit do školky Na Mechu a staňte se na chvíli její součástí!!!

JAK TO ZAČALO

Na začátku byla touha a chuť vymyslet systém, jak pracovat s dětmi a jejich rodinami, být jim partnery, důvěrným prostředím a prostě vzdělávat děti trochu jinak. Touha moct být se svými dětmi a nabídnout i dalším rodinám kvalitní vzdělávání venku s prvky Montessori pedagogiky. Poté vznikl nápad s nabídkou školy jako navazující šlužby, komunitní, edukativní zahrady a školní družiny v přírodě. Cesta k této fázi projektu byla velmi trnitá. Hledali se spoluzakladatelé, společné cesty, souznění, nesouznění, rozchody. Hledalo se velké množství vhodných pozemků k umístění školky, jednání s úřady, které byly striktně proti, spoustu porad, neúspěchy střídaly úspěchy a nakonec vybojování úžasného pozemku, na kterém chceme část projektu realizovat, což nám dovolilo po dlouhých a velkých přípravách spustit Hithit, který v jednu chvíli vypadal jen jako nedosažitelný sen. 

Na obrázcích můžete vidět místo, které jsme získali pro vytvoření projektu

CELÝ NÁŠ PROJEKT

Cílem projektu spolku Na Mechu je vybudování inovativní formy vzdělávání pro děti a jejich rodiny v Novém Jičíně a jeho blízkém okolí. Projekt je rozdělen do několika fází, kdy výsledkem je vytvoření edukativní, komunitní zahrady s kvalitním zázemím, které bude zároveň sloužit pro lesní mateřskou školu a kurzy pro komunitu. Další fází je vytvoření školní družiny v přírodě pro děti školního věku se svozovou službou a v poslední fázi vytvoření školy Na Mechu. Cílem celého projektu je umožnit dětem vzdělávání venku jak v předškolním, tak i ve školním věku s důrazem na prožitek, samostatnost, respekt, adaptaci a spolupráci s rodinou v celém procesu vzdělávání. Zároveň chceme tvořit komunitu, být pro rodiny podporou ve výchově a vzdělávání dětí. Smyslem je učit děti poznávat sebe, svoje schopnosti, potřeby své i druhých, budovat v nich lásku k naší krajině a přírodě. Jsme v první fázi projektu, a tou je realizace lesní mateřské školy Na Mechu. Cílem kampaně na Hithit je vybrat finanční částku pro zázemí lesní mateřské školy, edukativní, komunitní zahrady, která bude v další fázi projektu sloužit i pro školní družinu v přírodě. 

Na tvorbě edukativní, komunitní zahrady spolupracujeme s Mgr.Petrou Kaňákovou, která vede Beskydskou školičku a pořádá kurzy Smyslová zahrada pro děti. Její nápady jsou nám velkou inspirací. Takto vypadá zahrada u Petry ve školce a stále ji zvelebuje, rády bychom tyto herní prvky vytvořily i u nás.  

Vizualizace jednoduchého zázemí, ke kterému chceme přidat velkou terasu. 

Odkaz na naše webové stránky: https://www.skolkanamechu.cz/

V rámci financování hledáme různé zdroje, sledujeme otevřené granty, dotace a snažíme se sehnat finanční prostředky i jinde.

SPONZOŘI, CENY, CO SE PODAŘILO?

Zatímco jsme bojovaly o pozemek s úřady, podařilo se nám oslovit mnoho velkých i malých firem, soukromníků a vytvořit velmi kvalitní základnu podporovatelů celého projektu. Jelikož jsme dvě maminky, jedna pracující, jedna s třetím prckem na cestě, samy bychom nezvládly nabídnout kvalitní ceny na hithit, makaly jsme na tom, ať můžeme nabídnout ceny, které souvísí s tématikou lesní mateřské školy, případně s naším konceptem vzdělávání. A máme velkou radost, že se podařilo propojit spoustu lidí v rámci kampaně a díky tomu vznikají i nové projekty. Obrovské díky patří všem, kteří se podílejí na tomto projektu. 

KDO JSME?

Jsme dvě maminky, Anet a Verča, které se snaží vytvořit kvalitní místo pro komunitu lidí. :-)

Anet pracovala jako sociální pracovnice, vedla službu pro dospělé osoby s mentálním postižením, nyní pracuje ve službě pro seniory. Její vášní je vzdělávání dětí s prožitkem a zážitkem, smysluplně a podpora dětí v jejich maximální možné samostatnosti. S manželem a dcerkama mají biofarmu. 

Verunka je vystudovaná lesní inženýrka s vášní pro pěstování všeho, co se dá. Momentálně maminka na mateřské dovolené, s malým miminkem na cestě. Verča miluje přírodu, čerstvý vzduch a děti. 

Obě nás spojuje touha po vzdělávání dětí venku s propojením Montessori pedagogiky. 

PROČ TO DĚLÁME?

Chceme vytvořit pro děti a jejich rodiny, průvodce naší školky úžasné místo, kde budou mít zázemí pro setkávání a velký kus přírody kolem sebe, která je sama o sobě podnětným místem pro růst, tvořivost a vše, co k našemu konceptu potřebujeme.

A taky máme za to, že je ten správný čas pro změnu. Změnu ve vzdělávání dětí. Doba, kdy jsme všichni pasivně v lavicích přijímali informace a děti byly oceňovány podle toho, jak se naučily text z knihy už by měla být dávno pryč. Je nová doba. Doba podpory přemýšlení, kreativity, a touhy po získávání nových informací.

Máme za to, že kvalitní průvodce má umět děti pouze provádět, být jim jakousi prodlouženou rukou a podporou, ne snažit se je ovládat a vědět líp, co je pro ně dobré. Správný průvodce má umět dát dětem zpětnou vazbu, respektovat dítě, jeho schopnosti, podporovat vnitřní motivaci dítěte, částo je i mediátorem. 

Souzníš s námi? Pojď do toho, podpoř nás a chceš-li založit ve svém okolí něco podobného, budeme průvodci my Tobě.

Chceš-li nás podpořit na naší cestě, z celého srdce Ti děkujeme. 

Verča a Anet

News

Jul 22, 2021 Domácí klobásky

Přátelé, pro velký úspěch přidáváme odměnu Domací klobásky!!!! Mňam

More

Jul 22, 2021 Poukázka od nakladatelství Kazda

Máme poslední 3 dny do konce kampaně a už se fakt hoooodně blížíme cílové částce, jupííí. Přídáváme Vám odměnu od nakladatelství Kazda. Můžete zakoupit poukázku v hodnotě 500,-Kč na nákup knih. V e-shopu na ně dostanete ještě slevu 20%. Tak pokud už přemýšlíte nad dárkem k Vánocům, tak tady je…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 45
    Tento projekt se mi moc líbí

    Líbí se mi, jak to mají holky vymyšlené. Chci přispět a nic za to nechci.

    Můžeš přispět Na Mechu, kolik chceš. Tato odměna je pro neomezený počet dárců. 

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 49 from 55
    Pexeso od paní hajné

    Pexeso od paní Stanislavy Šejblové, hajné, která se věnuje zážitkové lesní pedagogice, tvorbě vzdělávacích knih, sešitů a dalších pomůcek s tématikou lesa a přírody. 

    Za 200 Kč máš v ceně pexeso a malou drobnost - odrazku nebo bio semínka k zasazení a poštovné :) Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • remaining 1 from 6
    Bylinky z naší zahrádky

    Bio bylinky vypěstované a sbírané společně s našimi dětmi. Balíček obsahuje čtyři druhy bylinek každá ve svém pytlíku (30 g jeden pytlík) s logem Na Mechu. 

    Cena odměny je 300 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a napiš nám do poznámky své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 4 from 20
    Dřevěné pexeso

    Námi ručně vyráběné dřevěné pexeso s lesní tématikou v bavlněném pytlíku.  

    Cena odměny je 300 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a napiš nám do poznámky své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 4 from 5
    Malované kamínky - motýl

    Nádherné tři ručně malované kamínky s vývojovými cykly motýla v bavlněném pytlíku. 

    Cena odměny je 350 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a napiš nám do poznámky své telefonní číslo a adresu pobočku, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • remaining 4 from 5
    Malované kamínky - včela

    Nádherné tři ručně malované kameny s vývojovým cyklem včely. V bavlněném pytlíku. 

    Cena odměny je 350 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • remaining 5 from 5
    Malované kamínky - žába

    Nádherné čtyři ručně malované kameny s vyvojoým cyklem žáby v bavlněném pytlíku. 

    Cena odměny je 400 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiště své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 1 from 10
    Domácí klobásky z bio masa

    Domácí klobásky od řezníka :) Maso je z biofarmy u Hanzelků, konkrétně z hovězího a vepřového masa. Všechna zvířata se u nás mají jako v bavlnce a to doslova, pečujeme o ně s láskou, mají obrovské výběhy. Maso do klobásek bude použito z biofarmy a připraví je pro Vás zkušený řezník. V ceně je 1 kg klobásek. V případě, že budete chtít cenu zaslat, je nutné připočíst poštovné 69,-.Osobní odběr možný přímo na farmě nebo v lesní mateřské škole. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo. Klobásky budou k dispozici na podzim.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 1 from 3
    Seminář Montessori nebo Waldorf - Žijeme montessori

    Aneb jakou cestou jít s našimi nejmenšími.

    V záznamu nevšedního online semináře se dozvíte základní filozofii a principy dvou nejznámějších "alternativních" směrů. Seminář trvá téměř 130 minut a je rozdělen do tří na sebe navazujících videí. 

    Po ukončení kampaně dostaneš přístup k webináři a můžeš se k němu vracet, vstup je neomezený. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo.

    Pro více informací klikni sem  https://zijememontessori.cz/workshopy-montessori-waldorf/

     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 19.39
    (CZK 490)
  • remaining 5 from 20
    Zasaď strom

    Díky vám bude planeta o trochu zelenější! Po domluvě s lesníkem zasadíme spolu s dětmi na vhodném místě v lese strom. Z realizace Vám pošleme fotku a poděkování. 

    Do poznámky nám, prosím, napiš svoji adresu.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 2 from 10
    Příjemně strávené odpoledne s námi

    Prožijte s námi jedno krásné odpoledne na našem pozemku lesní mateřské školy.

    Nabízíme opékání buřtů, procházku lesem, který je volně napojený na pozemek. Pro děti připravíme zábavu. Popovídat si můžeme o všem možném. 

    Datum si domluvíme individuálně, po ukončení kampaně. Těšíme se na Vás.:-)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 6
    Dárková poukázka do nakladatelství Kazda

    Chcete někoho podarovat? Chcete mít v záloze dárek k Vánocům? Kupte si poukaz od nakladatelství Kazda, který můžete darovat. Všechny knihy koupíte ještě s 20 % slevou

    Knihy, které mají smysl od KnihyKazda.cz

    Nakladatelství KAZDA vydává knihy, které podporují kulturu ducha a harmonii mezi člověkem a přírodou. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace. Na své si přijdou i fanoušci zahrady – knihy o zahradničení přináší spoustu tipů k aktivnímu trávení času na zahradě či na balkoně. V edici SMARTICULAR vycházejí knihy s tipy pro udržitelný životní styl, které vás překvapí originálními návody na domácí výrobu různých ekologických vychytávek pro domácnost. Oceníte i široký výběr knih o přírodě pro děti různých věkových kategorií. V e-shopu KnihyKazda.cz nakoupíte vždy minimálně s 20% slevou z doporučených cen.

    http://knihykazda.cz

     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 1 from 3
    Individuální konzultace - Žijeme montessori

    Někdy prostě potřebujeme, aby se na naši situaci podíval někdo zvenku, jinýma očima a je to úžasná pomoc a úleva

    Nemusíte vše zvládat sami. Kamila Balcarová z Žijeme montessori je tady pro Vás, kdykoliv a odkudkoliv budete potřebovat.

    Online či telefonická individuální konzultace v délce 60 minut. 

    Možná témata:
    - jak odstavit dítě při kojení
    - odplenkování
    - sourozenecké vztahy
    - dětský vzdor, vztekání
    - separační úzkost
    - nastavení hranic
    - jak to udělat doma, aby děti uklízely
    - témata puberty

    Po ukončení kampaně si domluvíte termín s Žijeme montessori, kterým předáme kontakt na Vás. Cenu je nutné vybrat do konce září. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo.

    https://zijememontessori.cz/produkty/poradenstvi/
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)
  • remaining 1 from 3
    Život na dlani - společenská hra Tlama Games

    Život na dlani je hra založená na fantazii. Dědova krabice vzpomínek fascinuje jeho vnoučata.
    „Pojďme si hrát s dědovými fotkami! Napodobíme je a dědeček si s námi zavzpomíná!“
    Dědeček tedy zavře oči a natáhne dlaň. Vnoučata pak za pomoci několika předmětů napodobují fotografie z jeho minulosti. Podaří se jim dědečkovi připomenout tu správnou fotografii jen prostřednictvím doteků, které cítí na dlani?

    Cena hry je 719 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 28.46
    (CZK 719)
  • remaining 4 from 5
    Soubor ebooků Žijeme montessori

    V balíčků ebooků najdete:

    - Praktický život
    - Smyslová výchova
    - Jazyk
    - Matematika
    - Technologie a děti
    - Čtení a děti
    - Hudba a montessori
    - Environmentální výchova
    - Kosmická výchova a kultura
    - Ideální škola

    Po ukončení kampaně Ti cenu zašleme na Tvoji e-mailou adresu.

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, pro více informací o eboocích, klikni zde:

    https://zijememontessori.cz/produkty/e-booky/

     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 31.27
    (CZK 790)
  • remaining 1 from 5
    Balíček od paní hajné

    Balíček od paní Stanislavy Šejblové, hajné, která se věnuje zážitkové lesní pedagogice.
    V balíčku ti pošleme knihu Abecedou za přírodou s pracovním sešitem, autorské nahrávky na CD a pexeso s krásnými ilustracemi. 

    Cena odměny je 836 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 33.09
    (CZK 836)
  • remaining 3 from 3
    Botanické puzzle s komodou - Montessori hračky

    Montessori pomůcka botanika - tři dřevěné vkládačky (květina, list a strom) uložené v dřevěné komodě. Výborná pomůcka díky níž se děti snadno naučí části rostliny, procvičí jemnou motoriku. Každý dílek je opatřen úchytem pro snadnou manipulaci. 


    Cena odměny je 869 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/


     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 34.40
    (CZK 869)
  • remaining 4 from 7
    Montessori kurz - Montessori praxe

    Online kurzy Montessori nejen pro rodiče dětí do 6 let.

    Seznamte se s principy Montessori pedagogiky, pronikněte do hlouby a získejte cenné tipy! 

    Za cenu 899,- si můžeš vybrat jeden z osmi kurzů dle své potřeby:

    - Montessori v kuchyni - 10 měsíců až 3 roky
    - Montessori doma - 12 měsíců až 3 roky
    - Montessori matematika - 3 až 6 let
    - Montessori psaní a čtení - 3 až 6 let
    - Jak správně komunikovat s dětmi - od narození až po dospělost
    - Jak nastavovat dětem hranice - od 8 měsíců do 6 let
    - Vzteká se a vříská - od 8 měsíců do dospělosti
    - Sourozenci - od narození do dospělosti

    Kurzy provádí paní Irena Kubantová z Montessori praxe. Ke kurzu se můžeš opakovaně vracet po dobu 3 let. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo.

    Podrobný popis kurzů najdete zde:
    https://www.montessori-praxe.cz/online-kurzy/

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 35.58
    (CZK 899)
  • remaining 3 from 5
    Založ lesní školku

    Chceš si založit svoji lesní školku? Nevíš, jak na to nebo se ti líbí, jak to máme my?

    Budeme se ti věnovat opravdu intenzivně, pokud jsi z daleka, připravíme online setkání, kde probereme, jak vůbec začít, jak na stavební úřad (konkrétně ve tvém městě), co je dobré vědět, koho v procesu zakládání oslovit, jaké zvolit zázemí, na kolik výjdou různé varianty a spoustu dalšího. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 4 from 10
    Balíček Weleda


    Nabušený, voňavý balíček produktů Weleda v jejich reálné ceně. Jedná se o přírodní, velmi oblíbenou kosmetiku nejen mezi maminkami malých dětí. 
    Uvnitř najdeš krém Skin Food 75 ml, měsíčkovou zubní pastu 75 ml, tyčinku na rty Everon 4,8 g, masážní olej s arnikou 50 ml, vlasový olej 50 ml, rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml a balzám na nohy 75 ml. 

    Cena je včetně poštovného. Do poznámky nám napiš svoje telefonní číslo, adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. 

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • remaining 2 from 5
    Dovychovat - tříměsíční členství v klubu

    Naučte se, jak s nadhledem přistupovat k řešení situací s dětmi. 

    Klub je rozdělen do dvou hlavních kategorií výchova a osobní rozvoj. V rámci klubu můžete využít online poradenství, máte přístup do uzavřené facebookové skupiny i archivu poraden. Zjistíte, že na své problémy nejste sami, v klubu je živá komunita podobně smýšlejících rodičů. 

    Člesntví Vám bude spuštěno na 3 měsíce, po ukončení kampaně, předem Vás kontaktujeme. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo. 

    Více o klubu dovychovaných rodičů naleznete zde:   https://www.dovychovat.cz/klub/

     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 64.24
    (CZK 1,623)
  • remaining 5 from 5
    Dovychovat - Individuální konzultace se Slávou Černým

    Chcete osobní přístup a cílenou pomoc danou Vaší situaci? Sláva Černý nabízí konzulace pro muže v oblastech:

    - role muže v rodině
    - pokud Vás trápí minulost
    - pokud se potřebujete popasovat se svými strachy
    - pokud Vás trápí problémy se ženou
    - jste na prahu změny a potřebujete si nastavit další kroky v životě

    - Na termínu konzultace se domluvíte individuálně s týmem Dovychovat, cenu je nutné vybrat do jednoho roku.

    - konzultace trvá 60 minut. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo. Více informací o konzultaci zde:

    https://www.dovychovat.cz/o-nas/slava-cerny/konzultace/

     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 10 from 10
    Dovychovat - kurz Recept na vztek a vzdor

    Pojďte vztek a vzdor konečně změnit na pohodu a radost. Naučte se, jak s nadhledem přistupovat ke vzteku a vzdoru díky receptu od Dovychovat.
    Vztek a vzdor se dá krásně řešit, když znáte recept, jak prakticky na to. 

    Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo.

    Vstup do kurzu budete mít umožněn po dobu jednoho roku.

    Online kurz Recept na vztek a vzdor od autorů Dovychovat, aneb jak mít doma pohodu. Pro více informací klikni zde: 

    https://www.dovychovat.cz/kurzy/recept-na-vztek-a-vzdor/

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 98.56
    (CZK 2,490)
  • remaining 8 from 10
    Dovychovat - kurz Jak vychovat holčičku a jak vychovat chlapečka

    Napadlo vás někdy, jak velký rozdíl je v tom, jestli vychováváte holčičku anebo vychováváte chlapečka? 
    Online kurz o výchově pro rodiče i učitele, který vám pomůže správně uchopit rozdíly v přístupu k výchově chlapečků a holčiček. 
    Kurz od autorů Dovychovat Jak vychovat holčičku a jak vychovat chlapečka za zvýhodněnou cenu v rámci této kampaně.

    Do kurzu budete mít umožněn vstup po dobu jednoho roku.

    Do poznámky nám, prosím, napiš své telefonní číslo.


    https://www.dovychovat.cz/kurzy/jak-vychovat-chlapecka-jak-vychovat-holcicku/

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 134.18
    (CZK 3,390)
  • remaining 4 from 4
    Víkend v zázemí

    Chceš prožít krásný víkend v zázemí lesní mateřské školy? K dispozici je ti vše, co příroda nabízí + ještě něco navíc. Dovezeme Vám snídani :-D

    Na pozemku Vám připravíme ohniště, kotlík, houpací sítě, ukážeme Vám okolí, lesy a zbytek je na Vás. 

    Do poznámky nám, prosím, napiš své telefonní číslo.

    Termín si můžete vybrat po domluvě během jednoho roku, dle počasí, které se Vám bude líbit. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 158.32
    (CZK 4,000)
  • Sold out!!
    Dóza na pozorování hmyzu - Učení je radost

    Nepostradatelná pomůcka pro všechny malé zvídavé entomology - praktická nádoba na hmyz se zvětšovacím sklíčkem. Velikost nádobky je 7 x 8 cm a na uzávěru má lupu.  

    Cena odměny je 229 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a napiš nám do poznámky své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 9.06
    (CZK 229)
  • Sold out!!
    Dřevěná lupa pro malé pozorovatele - Učení je radost

    Praktická dřevěná lupa na pozorování všeho malinkatého. Lupa je 23 cm dlouhá a pozorovací sklo má v průměru 8 cm. Na konci má poutko. 

    Cena odměny je 245 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a napiš nám do poznámky své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 9.70
    (CZK 245)
  • Sold out!!
    Časopis Puntík

    Roční předplatné časopisu Puntík. 
    Puntík je zábavný časopis pro děti od 2 do 6 let. Je plný tvoření, malování, příběhů, grafomotoriky, objevování, logohrátek a dalších super nápadů na různé aktivity. Časopis ti bude chodit domů, po dobu jednoho roku. 


    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.63
    (CZK 395)
  • Sold out!!
    Arboretum - společenská hra Tlama games

    Rodinná strategická hra na příjemné večery :-)

    Snad nikde na světě není přírodní krása tak patrná jako pod pestrobarevnými korunami stromů v arboretu. Ve hře Arboretum budete sázet pečlivě naplánovaná stromořadí, podél kterých se poté projdou vaši návštěvníci a pokochají se záplavou barevných listů a květů. Radostná sakura, aromatický modřín, mocný dub – všechny stromy mají v tomto poklidném ráji své místo. Za pokojným tématem se ovšem skrývá velice rafinovaná hra. Musíte si chytře zvolit, které stromy zasadíte a které si ponecháte v ruce ... 

    Cena odměny je 395 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.63
    (CZK 395)
  • Sold out!!
    Domácí klobásky z bio masa

    Domácí klobásky od řezníka :-)

    Maso je z biofarmy u Hanzelků, konkrétně z hovězího masa a z vepřového masa. Všechna zvířata se u nás mají jako v bavlnce a to doslova, pečujeme o ně s láskou, mají obrovské výběhy. 

    Maso do klobásek bude použito z biofarmy a připraví je pro Vás zkušený řezník. V ceně je 1kg klobásek. 

    V případě, že budete chtít cenu zaslat, je nutné připočíst poštovné za zásilkovnu 69,-. Osobní odběr možný přímo na farmě nebo v lesní mateřské škole. Do poznámky nám, prosím, napiš telefonní číslo. 

    Klobásky budou k dispozici na podzim.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • Sold out!!
    Fáze měsíce - Příroda dětem

    "Mami, tati a proč Měsíc někdy svítí a někdy ne?" 

    Znáte to? Když urputně hledáte srozumitelné a pochopitelné vysvětlení složitých přírodních jevů? Co si to místo krkolomných odpovědí s dětmi ukázat, ohmatat?  

    Nádherná didaktická pomůcka ze dřeva díky níž dětem snadno vysvětlíte jednotlivé fáze měsíce. 

    Cena odměny je 466 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 18.44
    (CZK 466)
  • Sold out!!
    Balíček Reima

    V balíčku od nás dostanete nepromokavý membránový pytlík na záda, láhev na batoh, reflexní prvky a lesní sešit na zaznamenávání zážitků z přírody.
    Výrobky Reima jsou velmi kvalitní. 

    Cena odměny je 500 Kč. 
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Adoptuj ovocný strom

    Na pozemku rostou staré, ovocné stromy. Adoptuj si jeden z nich. 

    Na dřevěný medailon pak vypálíme citát, jméno stromu, co budeš chtít. Medailon pověsíme kolem stromu, ty od nás obdržíš foto a dárkový certifikát. Jako bonus od nás dostaneš každý rok (po dobu 5 let) bedýnku plodů z tohoto stromu, které ti s dětmi nasbíráme. 

    Do poznámky nám prosím napiš své telefonní číslo a adresu.
     

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    Sada puzzle houby - Lesní svět

    Naučte se spolu se svými dětmi poznávat zábavnou formou  naše jedlé, nejedlé i jedovaté houby. Nádherné ilustrace vás vtáhnnou do užasného světa mykologie. 
    Sada obsahuje 20 dřevěných karet rozřezaných do jedoduché skládačky ve stylu puzzle ve dřevěné krabici z masivu o rozměrech 32 x 22 cm. 

    Odměna je za zvýhodněnou cenu jen v rámci této kampaně 2000,- Kč. Obvyklá prodejní cena je 3500,- Kč
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    Sada puzzle stromy - Lesní svět

    Smrk, jedle, javor, topol, třešeň,... nejen Vaše děti se stanou zapalenými dendrology :) 

    Nádherné kresby našich 20 nejznámějších dřevin včetně detailu listu ve formě puzzle vás zaručeně budou bavit! 
    Sada obsahuje 20 dřevěných karet ve dřevěné krabici z masivu o rozměrech 32 x 22 cm. 

    Odměna je za zvýhodněnou cenu jen v rámci této kampaně 2000,- Kč. Obvyklá prodejní cena je 3500,- Kč
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš své telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    Sada puzzle lesní rodinky - Lesní svět

    Složit lesní rodinku dohromady může být oříšek. Poznáte, kdo ke komu patří? 

    Sada obsahuje 9 dřevěných karet s nádhernými autorskými kresbami lesních rodinek v dřevěné krabici. 
    Každá karta obsahuje věrnou ilustraci samce, samice, mláděte a stopy jednoho zvířete. Karty jsou rozřezány do jednoduché skládačky ve stylu puzzle. Velikost karty je 20 x 30 cm. 

    Odměna je za zvýhodněnou cenu jen v rámci této kampaně 2000,- Kč. Obvyklá prodejní cena je 3500,- Kč
    Pokud potřebuješ odměnu poslat, připočti k ceně 69 Kč za Zásilkovnu a do poznámky nám napiš svoje telefonní číslo a adresu pobočky, kam chceš cenu doručit. Osobně můžete vyzvednout dle domluvy přímo ve školce (Libhošť).

    Cenu si můžeš prohlédnout v úvodu, za videem nebo zde:

    https://www.skolkanamechu.cz/hithit/
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    Smyslová zahrada pro děti

    Pojďte vytvořit svým dětem smyslovou zahradu svépomocí, bez architektů, s minimálními náklady, v souladu s přírodou a s respektem k dětskému vývoji. 

    Dostanete návod k tomu, jak krok za krokem vytvořit multismyslovou zahradu pro Vaše děti. Jedná se o online 10 týdenní kurz + vstup do uzavřené facebookové skupiny, podpora autorky kurzu při tvorbě právě té Vaší vysněné zahrady, plné herních prvků.

    Kurzem provází Mgr.Petra Kaňáková - sociální a předškolní pedagog, průvodce, lektorka, chůva, trenérka. Vstup do kurzu Vám bude umožněn 12.7.2021. 

    V případě, že v rámci kampaně nebude vybrána cílová částka a peníze se Vám vrátí na účet, je nutné poté uhradit kurz autorce kurzu.

    Do poznámky nám, prosím, napište Vaše telefonní číslo. 

    Více o ceně:

    https://beskydska-skolicka.cz/rozcestnik-kurzu/smyslova-zahrada-pro-deti/
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • Sold out!!
    Sponzor školky

    Líbí se Ti náš projekt a chtěl bys nás podpořit?  

    Budeš zván na komunitní akce a výroční schůzi.  
    Nabízíme ti i darovací smlouvu a poděkování na našem webu. 

    Do poznámky nám, prosím, napiš své telefonní číslo.
     

    Reward delivery: not specified

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Partner školky

    Jsi z našeho projektu nadšený? Fandíš nám? Tak pojď s námi do toho a staň se naším partnerem. 

    Budeš od nás získávat pozvánky na všechny akce, můžeš se podílet na směřování a tvorbě našeho projektu svými nápady a účástnit se schůze zakladatelů. 

    A kdykoliv jsi u nás vítaný na čaj, kávu, procházku lesem.

    Nabízíme ti darovací smlouvu a čestné místo mezi sponzory na našem webu. Do poznámky nám, prosím, napiš své telefonní číslo.

    Reward delivery: not specified

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)