Rotenstein z domu

Prvý online festival z domu, z dôvodu pandémie. Ide o náhradný online projekt zrušeného historického festivalu Rotenstein s dlhoročnou tradíciou a priemernou návštevnosťou 8000 ľudí.

Kupujem si týmto lístok na festival?

Nie, zaslaním akejkoľvek sumy na tento projekt podporíte fungovanie Agentúry Hector v roku 2020, kedy naše príjmy z dôvodu pandémie COVID-19 drasticky klesli. Ako protihodnotu dostanete náš keramický pohár (ak si zvolíte túto možnosť) a pre všetkých pripravíme jednodňový online program. Tu Vám predstavíme zákulisie agentúry, nácvik predstavení a všetko čo ste do teraz nemali možnosť vidieť. Rotenstein z domu si budete môcť pozrieť na FB evente 30.5.2020.

Čo podporím mojimi peniazmi?

Zaslaním akejkoľvek sumy na tento projekt podporíte fungovanie Agentúry Hector v roku 2020, kedy naše príjmy z dôvodu pandémie COVID-19 drasticky klesli. Ako protihodnotu dostanete náš keramický pohár (ak si zvolíte túto možnosť) a pre všetkých pripravíme jednodňový online program. Tu Vám predstavíme zákulisie agentúry, nácvik predstavení a všetko čo ste do teraz nemali možnosť vidieť.

Kedy dostanem keramický pohár, za ktorý som zaplatil?

V prípade úspešného ukončenia projektu (predpokladaný termín ukončenia zbierky je 16.máj) budeme všetky poháre obratom distribuovať a najneskôr sa k Vám pohár dostane do 30.5.2020.

Čo ak sa nevyzbiera celá suma?

Ak sa nám náhodou nepodarí celú sumu vyzbierať, projekt sa neuskutoční. Nebojte sa, o Vaše peniaze neprídete. Budú Vám automaticky zaslané spätne na Váš účet.

Ako môžem podporiť projekt inou sumou?

Pri výbere možnosti "dobrovoľný príspevok" si v ďalšom kroku môžete sumu upraviť na výšku, ktorá Vám vyhovuje.

Čo sa stane, ak bude vyzbieraných 100% sumy?

Ak sa nám podarí vyzbierať 100% sumy, teda 6000€ projekt "Rotenstein z domu" bude realizovaný. Zároveň je možné projekt podporiť naďalej po tom, čo bol finančný ciel dosiahnutý na 100%. Takto vyzbierané peniaze naviac budú využité na podporu činnosti a chod Agentúry Hector v roku 2020, kedy naše príjmy z dôvodu pandémie COVID-19 drasticky klesli.

159 119 Kč
vybráno z 151 590 Kč

104%

104% splněno

298 lidí přispělo

Antivir

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 21.5.2020 v 10:57.

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 86
    Aj 5€ pomôže

    Za sumu 5€  nám pomôžete v chode agentúry a my sa Vám za to odvďačíme online programom "Rotenstein z domu" 💚
    V prípade, že chcete prispieť inou sumou, v ďalšom kroku môžete sumu zmeniť na ľubovolnú hodnotu.

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    126,32 Kč
    (5 €)
  • zbývá 455 z 600
    12€ Keramický pohár

    Za sumu 12€  nám pomôžete v chode agentúry a my sa Vám za to odvďačíme online program "Rotenstein z domu" ku ktorému dostanete keramický pohár z ktorého by ste pili na našom podujatí 💛

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    303,18 Kč
    (12 €)
  • zbývá 16 z 50
    Set dvoch historických cínových pohárov 0,15L

    Za sumu 40€  nám pomôžete v chode agentúry a my sa Vám za to odvďačíme online program "Rotenstein z domu" ku ktorému dostanete set dvoch historických cínových pohárov z ktorých pijú i naše princezné a rytieri💛

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 010,60 Kč
    (40 €)
  • zbývá 17 z 50
    Set dvoch historických cínových pohárov 0,25L

    Za sumu 60€  nám pomôžete v chode agentúry a my sa Vám za to odvďačíme online program "Rotenstein z domu" ku ktorému dostanete set dvoch historických cínových pohárov z ktorých pijú i naše princezné a rytieri💛

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 515,90 Kč
    (60 €)