Debutový album kapely Secret Session

Ahojte! Sme Secret Session, hráme pestrock a do toho nás oblievajú farby z meotaru. Máme pre vás rozmanité skladby, ktoré by sme radi vydali na debutovom albume. Pomôžete nám s jeho realizáciou? Vyberte si odmenu a poďte s nami do kapely. Ďakujeme.

  • Zvolenský zámok v legendárnej čajovni

  • Predkapela filmu Woodstock v Banskej Bystrici

  • Žijeme koncertami, príď sa zoznámiť

  • V lese v klube Pod Lampou s bongami!

  • Still got the blues

  • Naši koncertní hostia sú naozaj rôznorodí

  • It´s psychedelic baby

  • Hudobní pomocníci sú nám nad slnko vzácnejší

  • Perepúť a industriál

  • Radosť na pódiu

  • Nielen naša muzika je analógová

  • Vonku v Markovi Twainovi, naj oáze v hlavnom meste

  • Letná pohoda pri starom ramene Dunaja

  • Kultové Vianočné páky

  • Rock and roll pod klenbami

  • Pod hviezdami Kulturáku

  • Vesmír mimo nás - na nás

  • Jar, mandolína a kapela

92 161 Kč
vybráno z 75 915 Kč

121%

121% splněno

111 lidí přispělo

Hudba, Umění

Slovakia

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 6.1.2019 v 23:19.

Zobrazit všechny odměny

Ako sa to začalo

Skupina Secret Session vznikla pred približne piatimi rokmi ako vysnívaný projekt nášho speváka a gitaristu Pa(b)la Gajdoša. Ten popri intenzívnom účinkovaní v all metalovej kapele Sunity vždy chcel skúsiť, aké je hrať farebnú rockovú hudbu podľa vzoru kapiel z prelomu šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov. Po presídlení do hlavného mesta sme zložili rôznorodé autorské skladby, ktoré by sme radi nahrali a dostali medzi ľudí v podobe debutového albumu. Keďže celý proces okolo hudby vnímame ako posvätný, snažíme sa, aby sme v každom jeho štádiu urobili pre hudbu najviac ako vieme. Od nájdení správnych melódií, aranžmánov, textov či zvukov sme sa dostali až pred bránu sveta nahrávaného zvuku. Aby bol výsledok taký, aký veríme, že si naša hudba zaslúži, potrebujeme ju čo najlepšie nahrať v profesionálnom štúdiu pod dohľadom skúsených ľudí, starostlivo zmixovať a s veľkým citom zmastrovať. Veríme, že na konci tohto procesu budeme môcť odovzdať svetu nahrávku, akých na Slovensku veľa nie je. Preto vás pozývame stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho príbehu.

Čo je náš cieľ?

Naším cieľom je vyzbierať peniaze, ktorými by sme z väčšej časti mohli pokryť náklady spojené so vznikom nášho prvého albumu. Od financovania nahrávania, následne komplexného post produkčného procesu až po hotový fyzický nosič v podobe CD s krásnym bookletom a fantastickým zvukom.

Detaily

Skupina Secret Session je zo Zvolena, no domov má v Bratislave. Spolu tvoríme hudbu, ktorú voláme Pestrock. Jedná sa o nákazlivú anachronickú hudobnú zmes kombinujúcu rock, psychedéliu, prog rock či blues. Predstavte si všetky kapely z Woodstocku v jednej, prefiltrované cez naše rôzne osobnosti a ste na pol ceste. Ctíme si dynamiku, kontrasty, improvizáciu, pompéznosť aj minimalizmus. Keďže hudba je pre niektorých z nás full time hobby, okolo múz sa točíme oveľa častejšie a istejšie ako okolo peňazí. Hudobní producenti, nahrávacie štúdiá, zvukoví inžinieri a vydavateľstvá  sa pochopiteľne pohybujú (aj) vo svete financií. Z toho dôvodu naša snaha potrebuje externú pomoc práve od vás: fanúšikov a priaznivcov našej kapely, slobodného umenia, vzácnosti hudby, kreativity ako takej, či jednoducho dobrého úmyslu. Pre lepšiu predstavu, tu sú zhrnuté naše náklady celého procesu:

Profesionálne nahrávacie štúdio: 300,- eur/deň (potrebovali by sme 6 dní) = 1800,- eur

Mixáž nahrávky: 200,- eur/skladba (nahrať chceme 8 dlhších skladieb) = 1600,- eur

Mastering nahrávky: 50,- eur/ skladba  =  400,- eur

Odmeny pre prispievateľov: cca 800,- eur

Spolu: 4600,- eur

Kto sme?

V Secret Session hrá päť rôznych osobností, ktorých spája vášeň pre tvorivú rockovú hudbu a originálne umenie.

   

  Kapelníkom je hudobný mega nadšenec Pa(b)lo Gajdoš, predajca hudobných nosičov a vysokoškolský doktorand z Katedry estetiky UK, ktorý pod vedením uznávaného hudobného skladateľa Vladimíra Godára vyučuje predmet Poetiky rockovej hudby.






 

   

   Na gitaru hrá Dano Kéry, ktorý študuje gitaru na JAMU v Brne a zúčastnil sa stáže na viedenskej Universität für Musik und darstellende Kunst. Popri škole sa venuje vyučovaniu hry na gitare od klasiky, cez rockovú hudbu až po improvizáciu.









   

   Bubeník Matej Šalko nehľadá farebnosť len hudobnú, ale aj filmovú. Mimo kapely sa pohybuje v televízno-filmovej sfére, kde spolupracuje s legendárnymi česko-slovenskými kameramanmi. Postprodukčne rozhoduje o vzhľade reštaurovaných filmových klasík, ale i novej televíznej tvorby. 







   

   Basové tóny má na starosti Belinda Rašnerová. Tá už ako sedemnásťročná spievala a hrala v kapele Definitívum po boku Marcela Daniša, niekdajšieho basgitaristu legendárneho Deža Ursinyho. Má blízko k vizuálnemu umeniu, na strednej škole študovala animovanú tvorbu.







   Výnimočné postavenie v kapele má Iva Macková, ktorá sa stará (aj) o našu vizuálnu identitu. Pomocou meotaru, farieb, olejov, alkoholov a iných tajných tekutín dáva našim skladbám cez svoje abstraktné projekcie na koncertoch nový rozmer. Ivi okrem pôsobenia na Katedre bábkarskej tvorby VŠMU v Bratislave spolupracuje ako scénografka s viacerými profesionálnymi divadlami po celom Slovensku.









Prečo to robíme?

Aké sú dôvody, ktoré vás primäli k tomu začať váš projekt a zbierať naň peniaze pomocou služby Hithit?

Hudba je naše sebavyjadrenie a duchovná prax zároveň. Nechceme, aby bola limitovaná finančnou stránkou. Cítime voči nej zodpovednosť a veríme vo výnimočnosť nášho poslania, ktoré by sme chceli robiť naplno. Keďže odmietame robiť umelecké kompromisy, je pre nás viac ako logické spojiť sa s ľuďmi, pre ktorých je nezávislá hudba a umenie ako také podobným spôsobom dôležité . Bez takýchto ľudí by nikto z nás nezačal hrávať a ani by táto skupina nevznikla. Sme presvedčení, že náš prvý album si takýto prístup zaslúži, preto sme sa rozhodli našich fanúšikov zapojiť prostredníctvom zbierky priamo do jeho vzniku.

Ďakujeme

Iva, Belinda, Pa(b)lo, Maťo a Dano

a SECRET SESSION

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 6
    Instant KARMA

    Ideš len tak okolo, zdá sa ti to sympatické a rád pomôžeš?

    Toto je presne pre teba, sedem je číslo plnosti, vesmír ho pozná a tak ti to odplatí.

    Vďaka za podporu!

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    177,14 Kč
    (7 €)
  • prodáno 18
    Album v MP3 formáte

    Ak väčšinou počúvaš hudbu v telefóne, alebo by si mal rád v počítači nový priečinok s názvom Secret Session, empétrojky sú ideálna voľba.

    Samozrejme k nim pribalíme digitálny booklet, aby bolo jasné o čom to točíme.

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    227,75 Kč
    (9 €)
  • prodáno 12
    Album v mp3 formáte + VSTUPENKA na krst

    Príď zistiť, aký je rozdiel medzi zvukom nášho albumu z mp3 a zvukom koncertným na jednom z dvoch albumových krstov.

    Môžeš to porovnať na jednej z dvoch osláv jeho uvítania do života. Jedna bude v Bratislave a druhá vo Zvolene alebo v Banskej Bystrici. Lístok už máš.

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    354,27 Kč
    (14 €)
  • prodáno 28
    Album v CD formáte

    Naše debutové CD profesionálne a s vášňou nahraté len pre teba alebo ako darček pre tvojich blízkych a milovaných.

    Rýchle, pomalé, veselé, smutné skladby, kde niekedy ide o všetko a inokedy zas o nič. Radi ti CD dáme osobne (ak chceš, aj s podpismi) na koncerte alebo aj mimo neho v Bratislave, Zvolene alebo Brne.
    Poštovné náklady v rámci územia Slovenska hradíme my, zahraničie ty. 

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    404,88 Kč
    (16 €)
  • prodáno 26
    Album v CD formáte + vstupenka na krst

    Rád v ruke držíš hmotný nosič a ešte radšej ho počúvaš doma v prehrávači, v aute alebo na riadnej aparatúre? Ponúkame poctivo vydané CD s farebným bookletom, textami a všetkým čo k tomu patrí.

    A keď už budeš ten strieborný kotúč vlastniť, môžeme ti ho rovno s vďakou podpísať na krste, na ktorý budeš mať vstupenku. Jeden krst prebehne v Bratislave a druhý vo Zvolene alebo v Banskej Bystrici.

    V prípade záujmu môžeme CD aj poslať, poštovné a balné hradíme my.

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    480,80 Kč
    (19 €)
  • zbývá 6 z 20
    Ručne robené kapelné TRIČKO + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Chceš nás počúvať, tešiť sa s nami na koncerte a ešte nás chceš aj hrdo nosiť na hrudi?

    Ivi robí upcycling od dôb, keď ešte ten pojem hádam ani neexistoval. Starostivo vybrané tričká vzkriesime živou batikovanou vodou a v spojení s inými craftovými technikami sa dopracujeme k unikátnemu výsledku kapelného trička. Belinda a Ivi  ti vlastnými rukami vyrobia vec, akú okrem teba nikto na svete nemá a ešte si ju aj môžeš obliecť!

    Tričká budú babské, chalanské, rôznych veľkostí a strihov... Kto skôr klikne ten prv vyberá.
     

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    1 113,42 Kč
    (44 €)
  • zbývá 4 z 4
    LEKCIA gitary + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Náš šesťstrunový drak Danko Kéry vyučuje hru na gitare. Je jedno či chceš základy, improvizáciu, vychytávky, alebo túžiš preniknúť do našich skladieb,  toto všetko sa dá.

    Klasická alebo rocková gitarová lekcia sa bez problémov môže ušiť na mieru pre začiatočníkov aj pokročilých. Samozrejme máš k tomu náš fyzický album a lístok na koncert.

    Jedna lekcia trvá hodinu a pol a podľa záujmu sa bude konať v Bratislave, v Brne alebo vo Zvolene.
     

    Doručení odměny: do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    1 670,13 Kč
    (66 €)
  • prodáno 0
    Meotarový WORKSHOP + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Vždy ťa zaujímalo čo je za tými všakovakými farbami lejúcimi sa cez oleje, vod(k)y a samorasty? Na akom princípe to funguje alebo je to všetko len náhoda? Jasné, že je to tajné, ale Ivi je ochotná to vyzradiť a priamo si to s vami (možno aj na koncerte) skúsiť.

    Workshop tekutého svetla by podľa záujmu prebehol v Bratislave alebo (aj) vo Zvolene.

    Samozrejme pri tom môžete počúvať vaše - naše CD, len si neoblečte najobľúbenejšie veci...
     

    Doručení odměny: do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    1 948,49 Kč
    (77 €)
  • prodáno 2
    ZAHRAJ SI s nami NA KONCERTE + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Vyber si nástroj, vyber si skladbu (skladby) a ideme spolu hrať! V skúšobni to pekne nacvičíme a potom vybalíme na ľudí. Rád sóluješ na gitare, hráš na bubny, klávesy alebo uctievaš nejaký cimbal alebo nineru?

    Všetko sa dá, je jedno či si introvert alebo pódiový king!

    Ak cítiš naše pesničky, toto je tvoja príležitosť. Keď budeš príliš dobrý, človek nikdy nevie...


     

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    2 505,20 Kč
    (99 €)
  • zbývá 1 z 3
    NAPÍŠEME ti PESNIČKU + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Aký je to pocit, keď ti niekto napíše pesničku? Trubadúrske doby sú už dávno preč, no pre nás staromilcov vôbec! Skladba na mieru od nás pre teba alebo pre tvojich milovaných ako ultra originálny darček.

    Máš predstavu o téme, štýle, poetike, alebo máš dokonca názov, textový námet či melódiu? Ak cheš, môžeš to celé vymyslieť a zaranžovať s nami. Ak sa ti nechce nevadí, nechaj to na nás!

    Pieseň ti na krste naživo radi zahráme a venujeme, a ak nás očarí a dovolíš nám to, môžeme ju hrávať až do konca vekov.

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    3 112,52 Kč
    (123 €)
  • zbývá 4 z 5
    Súkromný AKUSTICKÝ KONCERT + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Prídeme ti zahrať unplugged koncert. Môže to byť u teba v detskej, obývačke či na chate, na Kriváni alebo ako súkromná oslava v obľúbenom priestore. Možno aj všetko medzi tým.

    Bez elektriny alebo s minimálnou aparatúrou zahráme za svitu mesiaca, sviečok alebo očí hostiteľov naše piesne v tichších verziách najlepšie ako vieme.

    Cesta, doprava a náklady v rámci územia Slovenska s tým spojené idú na nás. Ty len povedz kedy a kde.


     

    Doručení odměny: do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    8 122,91 Kč
    (321 €)
  • zbývá 2 z 3
    Napíšeme a NAHRÁME ti pesničku + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Ty alebo tebou obdarený človek bude mať svoju pesničku, akú nemá nikto v šírom kraji. Môžeme zhudobniť tvoje  (jeho, jej) najtajnejšie zákutia, najväčšie radosti/starosti alebo aj hocičo iné. Najprv to (ak chceš spoločne) vymyslíme, zložíme, zaranžujeme, nakúšame a potom nahráme.

    Vyhradíme si deň v riadnom štúdiu a čoskoro dostaneš od nás unikátnu skladbu. Soundtrack k tvojej duši pripomína psychedelický rock letiaci vesmírom, nepárny prog rock s divnými harmóniami či drevnatý blues? Alebo všetko dokopy?

    Bude nám potešením zhudobniť a pre ďalšie pokolenia s vášňou a v patričnej kvalite zaznamenať práve Teba.

     

    Doručení odměny: do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    8 426,57 Kč
    (333 €)
  • zbývá 2 z 3
    Súkromný KONCERT + album v CD formáte + vstupenka na krst

    Máš dobrých susedov, bývaš ďaleko od ľudí alebo by si chcel usporiadať akciu (pre uzavretú spoločnosť) v milovanom podniku, na ktorú sa tak skoro nezabudne?

    Iba tak ti radi prídeme zahrať náš plnohodnotný koncert s tonou aparatúry, dynamiky, improvizácie a našich pesničiek. Ak máš nejaký cover, bez ktorého nás nepustíš domov, môžeme sa na to pozrieť...

    Prídeme všade na Slovensku, my platíme našu dopravu, cestu, dialničné známky, pokuty a ty elektrinu:)

    Ak by nás niekto chcel aj mimo SR vieme sa dohodnúť.


     

    Doručení odměny: do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    12 627,20 Kč
    (499 €)