Rodinné CD: 10 rokov lásky od Sašky Kešeľovej

Toto jedinečné CD mamy 3 detí je určené tehotným ženám, detičkám - rodinkám, ktoré chcú počúvať a spievať ľúbezné a radostné piesne. Vyzbieraná suma posunie už takmer hotový - svojpomocne nahratý album do výroby hudobných nosičov a oficiálneho vydania.

Predstavujem vám Vstávanku

9.11.2017

Milí prispievatelia, posielam vám link na ďalšiu pieseň z albumu, na ktorý ste šľachetne prispeli. Každým dňom sa o kúsok posúva zelená čiarka a mňa to motivuje sa angažovať, aby sa nám to spoločne podarilo a mali sme o to veselšie Vianoce :)

Dnes: Vstávanka https://www.youtube.com/watch?v=0sIGyr5bF2k&feature=youtu.be

Spoločné nahrávanie! :)

8.11.2017

Všetkých vás srdečne pozývam 15.11. na 17tu do hudobného štúdia Sinus Record vo Valalikoch naspievať pieseň Ľúbim Zem z albumu Vílie pesničky. Túto pieseň som zložila dcérke Naire k jednému rôčku a má svoje opodstatnené miesto na pripravovanom albume 10 rokov lásky. Už dávno som vedela, že na albume by si mali zaspievať aj moje spriaznené duše a kamarátka Martuška mi pomohla s výberom piesne. Každý, kto má chuť byť súčasťou, je vítaný! Napíšte mi prosím n mejl alexandrakeselova@gmail.com, že máte záujem a pošlem vám adresu Deti všetkého veku sú samozrejme vítané! Im by mal patriť priestor v naspievaní sloh, dospelým som pridelila refrén :)

Premiéra Uspávanky

5.11.2017

Milí moji prispievatelia, či fanúšikovia, z vďačnosti za vašu pozornosť a podporu vám prinášam ďalšiu ukážku z albumu https://www.youtube.com/watch?v=w1RBltrT0uk&feature=youtu.be

Ďakujem, že prvých 10 percent rozpočtu  projektu je naplnených! <3

Premiéra Laion

2.11.2017

Milí podporovatelia, vašu priazeň si veľmi vážim a preto vám prinášam exkluzívnu premiéru piesne, ktorá je samozrejme medzi ďalšími 20 na albume :) :

https://www.youtube.com/watch?v=Ti5wb2SH4zk&feature=youtu.be

51 698 Kč
vybráno z 48 982 Kč

105%

105% splněno

49 lidí přispělo

Hudba

Košice, Košický kraj, Slovensko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 1.12.2017 v 12:58.

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 6
    Naira ti namaľuje obraz

    Naira miluje maľovanie a sníva o tom, že predá nejaký svoj kúsok. Nie je veľká podnikateľka, pretože vyvolávacia cena za jeden obraz je podľa jej priania 26 KČ (1 €) plus poštovné 50 KČ (2 €). Je ale na tebe, akou sumou prispeješ, v ďalšom kroku sa dá suma ľubovoľne nastaviť. Ďakujeme!



     

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    25,14 Kč
    (1 €)
  • prodáno 5
    Pre dobrý pocit :)

    Aj keď nemáš záujem o žiadnu z odmien, ale máš chuť byť súčasťou oficiálneho CD, pošli ľubovoľnú sumu. Výška príspevku sa dá nastaviť podľa chuti hneď v ďalšom kroku. Ráta sa každý groš :) Ďakujem!

    Doručení odměny: nespecifikováno

    75,43 Kč
    (3 €)
  • prodáno 6
    CD 10 rokov lásky v elektronickej podobe

    CD 10 rokov lásky v elektronickej podobe
    V deň vydania obdržíš link na stiahnutie. Ďakujem!



     

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    201,16 Kč
    (8 €)
  • prodáno 20
    Album na CD poštou

    Hneď po vydaní ťa bude CD čakať na odbernom mieste v Košiciach (presné miesto pošlem v správe), alebo ho pošlem 1. triedou poštou. V tomto druhom prípade je potrebné pripočítať poštovné a balné 2 eurá alebo 50 KČ. Ďakujem!

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    251,45 Kč
    (10 €)
  • prodáno 3
    Album na CD poštou s venovaním

    CD s venovaním pošlem 1. triedou poštou. V tomto prípade je potrebné pripočítať poštovné a balné 2 eurá, alebo 50 KČ. Ďakujem!



     

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    352,03 Kč
    (14 €)
  • prodáno 2
    CD a vstupenka na krst pre jednotlivca

    Uži si s nami náš premiérový koncert na krste albumu v Košiciach alebo Bratislave a zároveň obdržíš CD s grátis poštovným ihneď po vydaní. Ďakujem!

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    427,46 Kč
    (17 €)
  • prodáno 3
    Tvoje meno na obale + CD + vstup na krst

    Týmto príspevkom sa tvoje meno navždy zapíše do dejín, keďže bude vytlačené na zadnom obale CD v poďakovaní. Hudobné nosiče posielam poštou prvou triedou v tomto prípade s grátis poštovným a zároveň sa vidíme na krste :). Ďakujem!

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    729,20 Kč
    (29 €)
  • prodáno 2
    Rodinná vstupenka na krst + CD

    Vychutnajte si aj s detičkami náš premiérový koncert, zabavte sa s nami, dosýta vyšantite a zároveň získavate CD s grátis poštovným. Ďakujem!



     

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    754,35 Kč
    (30 €)
  • prodáno 1
    Súkromná lekcia spevu a hudobnej tvorby

    Počas 90 minút ti odovzdám všetky moje grify pre tvorbu piesne a povenujeme sa aj technike spevu :). K tejto odmene je potrebné pripočítať cestovné náklady, pokiaľ to bude na inom mieste ako v Košiciach. Rada za tebou prídem kdekoľvek :). Ďakujem!

    Doručení odměny: nespecifikováno

    880,07 Kč
    (35 €)
  • prodáno 0
    Pesnička na objednávku

    Tvorba piesní mi ide sama od seba. Skladanie piesne je pre mňa exkluzívny relax a veľká radosť! Na mejl alexandrakeselova@gmail.com mi napíšeš niečo o sebe a aký hudobný štýl preferuješ a vlastnú pieseň máš zaručenú! Ďakujem!

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    6 789,15 Kč
    (270 €)
  • prodáno 0
    Pesnička na objednávku + nahrávanie s hudobníkmi v štúdiu

    Okrem toho, že ti zložím pieseň na mieru, nahráš ju spolu so špičkovými hudobníkmi v profesionálnom štúdiu! Na mejl alexandrakeselova@gmail.com mi stačí poslať info o tebe a pieseň sa bude zhmotňovať jedna radosť! Ďakujem!

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    20 116,00 Kč
    (800 €)
  • prodáno 1
    Súkromný koncert

    Doprajte si súkromný koncert u vás doma, na garden párty, či inej súkromnej akcii! Rôznorodosť piesní umožňuje vyskladať pesničky čisto pre detské publikum, dospelých, alebo aj zmiešané akcie. K cene sa po dohode cez mejl alexandrakeselova@gmail.com pridajú náklady na cestu podľa toho, kde sa  akustický koncert bude konať :). Ďakujem!

    Doručení odměny: nespecifikováno

    25 145,00 Kč
    (1 000 €)
  • zbývá 5 z 5
    Mega reklama tvojej firmy + 5 kusov CD + VIP voľný vstup na krst a koncerty

    Takýto tvoj vzácny a veľavážený bohatý príspevok  odmením propagáciou tvojej spoločnosti, firmy, prevádzky, webu... plagátom na mojich vlastných verejných koncertoch a zároveň umiestnime tvoje logo na zadnú stranu obalu CD. Taktiež automaticky získavaš 5 kusov CD a VIP voľný vstup na krst a koncerty. Na krste ti verejne poďakujem a venujem pieseň. Veeeeeľmi pekne ďakujem!

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    27 659,50 Kč
    (1 100 €)