Znížme úmrtnosť topiacich sa detí a dospelých pri plávaní!!!

Viete si predstaviť vynález, ktorý dokáže vaše plavky zmeniť na záchrannú pomôcku? Áno, dobre ste počuli! Prvé kroky vo vývoji, výrobe produktu máme za sebou a jeho budúcnosť je vo vaších rukách. Naštartujme výrobu revolučného produktu do sveta spoločne!

  • Záchranný integrovaný systém v krabičke

  • Tričko s logom SOS eMSky z prednej strany

  • Tričko s logom LIFEGUARD zo zadnej strany

  • Krabičky s integrovaným systémom v obale

  • Krabičky eMSky - foto zo zadnej strany

  • Náhľad samotných krabičiek s logom SOS eMSky

  • Vystrelené airbagy po použití krabičky eMSky

  • Živá fotografia výzoru krabičiek s logom eMSky

  • Osvedčenie, zápis úžitkového vzoru PUV 96-2023-16

  • Rozmery produktu v 3D

  • Obrázok 3D z prednej strany

  • Obrázok 3D /integrovaný systém/

  • Obrázok 3D /integrovaný systém/

  • Znázornenie produktu zo zadnej strany po otvorení

  • Pohľad 3D z bočnej strany po otvorení

  • Pohľad 3D z bočnej strany v uzatvorenom stave

247 Kč
vybráno z 494 900 Kč

0%

0% splněno

29 dní do konce

2 lidé přispěli

Technologie, Sport

Slovensko

Přispět

Všechno, nebo nic. Tento projekt bude úspěšný pouze v případě, že dosáhne alespoň cílové částky do 19.6.2024 do 13:32.

Zobrazit všechny odměny

                                                             

       Naštartujte výrobu a predaj revolučného vynálezu vo

                             svete pod značkou eMSky

                     

                                                         

Čo je účelom tohto vynálezu v krátkosti?

     Viete si predstaviť vynález, ktorý dokáže vaše plavky zmeniť na záchrannú pomôcku?
Áno, dobre ste počuli! V súčasnej dobe máme vyrobených niekoľko kusov konečných a funkčných prototypov....

   Týmto Vám predstavujem môj revolučný vynález eMSky, ktorý môže vďaka vám, zvýšiť bezpečnosť plavcov vo vode či už pri rekreačnom kúpaní, alebo plávaní vhodný pre Vaše deti aj dospelých. Ukážte nám, že o tento produkt máte vážny záujem a že naša niekoľko ročná práca nebola zbytočná a my začneme so sériovou výrobou do celého sveta!!!!Lebo sami neviete, kedy takúto pomôcku budete potrebovať vy, vaše deti, známy, alebo vaši rodinný príslušníci.

     Záchranná krabička eMSky, ktorá sa uchádza o vašu podporu, je už druhou generáciou vynálezu. Nie je to náhodný výkrik či počin naivného snílka, ale premyslený, praxou overený úžitkový vzor  (patent) pod číslom /PUV 96-2023-16/. Už prvá generácia vynálezu eMSky bola 100% funkčná. Vtedy bol záchranný mechanizmus pevne integrovaný do plaviek. Nebola to ideálna situácia, pretože kto chcel zvýšiť svoju bezpečnosť pri pobyte vo vode, musel si kúpiť plavky eMSky so záchranným mechanizmom. Viacerých záujemcov toto riešenie odradilo od kúpy, pretože si nechceli kupovať ďalšie plavky. Som vynálezca, a tak som začal spoločne aj s kolektívom vybraných ľudí pracovať na druhej generácii. Po niekoľkých pokusoch vznikla malá krabička pod značkou eMSky, ktorá má v sebe integrované záchranné zariadenie. Krabičku si pripevníte na svoje vlastné plavky a zvýšite tak svoju bezpečnosť vo vode bez toho, aby ste museli znižovať svoje nároky v oblasti dizajnu a modernosti plaviek. Na tejto funkčnej technológii a dizajne pracujeme už vyše troch rokov, pričom sme dospeli k výrobe prvých piatich prototypov.

Stručný popis vynálezu 2. generácie

     Vynález eMSky spočíva v unikátnej technológii malého, avšak mimoriadne účinného nafukovacieho zariadenia. To je ukryté v plastovej krabičke, ktorú si pomocou klipu pripevníte k vašim plavkám. Rozhodnutie, kedy zariadenie aktivujete, je na vás. Môže to byť napríklad:

• v prípade, že vás niečo vo vode vystraší,

• unavíte sa,

• dostanete kŕč,

• máte pocit, že už nevládzete bezpečne doplávať k brehu,

• a mnoho iných situácií.

     V hlbokej vode hrá čas proti Vám, preto sme zariadenie navrhli tak, aby všetko prebehlo rýchlo a pre vás predvídateľne.

1. zariadenie aktivujete potiahnutím páčky,
2. okamžite sa záchranný airbag nafúkne a vypláva na hladinu,
3. airbag je prepojený s krabičkou, takže ostáva vo vašej blízkosti,
4. nafúknutý airbag je dostatočne veľký, aby poskytol oporu bez problémov aj dospelému človeku,
5. svojou oranžovou farbou a nápisom SOS priláka pozornosť okolia, čo zvyšuje
    šancu príchodu pomoci.

     Okamžitou reakciou vynálezu eMSky a dômyselným riešením sa úroveň stresu plavca v ohrození rapídne zníži, plavec nepanikári a koná racionálne. Nízka úroveň stresu je pri krízových situáciách vo vode veľmi dôležitým faktorom. Po následnom použití je možné po výmene bombičky co2 (12g so závitom) možné vymeniť a po zrolovaní airbagu do krabičky opätovne použiť aj niekoľko krát.

Prevedenie produktu v nasledujúcom linku:

 https://www.facebook.com/100064211314902/videos/785461866433867

Príklady použitia vynálezu:

     Predstavte si situáciu, kde mladý plavec, unavený po náročnom výkone, začne bojovať s kŕčmi. V takomto prípade jednoduchým potiahnutím páčky aktivuje zariadenie. Okamžite sa nafúkne výrazne oranžový airbag, ktorý plavcovi pomôže udržať sa na hladine. Keď opadne prvotný stres, môže pomaly doplávať k brehu alebo zavolať pomoc. Alebo sa vžite do role rodiča, ktorý je so svojimi deťmi pri vode. Neustále sleduje, či sú deti v poriadku a namiesto relaxu sa nechtiac stáva dozorcom a plavčíkom. Keď majú deti krabičku eMSky pripevnenú na plavkách, rodič vie, že majú záchrannú pomôcku neustále po ruke. Či už ste športovec, rekreačný plavec alebo rodič, vynález eMSky posunie bezpečnosť pobytu vo vode na vyšší level.

Účel projektu na stránke Hithit

     Vaša podpora vynálezu eMSky je nevyhnutná, aby ste nám ukázali hlavne vážny záujem o takýto produkt pre pomoc na záchranu života a zdravia topiacich sa detí a dospelých, čo nás ako kolektív posunie k zakúpeniu formy pre zahájenie sériovej výroby produktu v čo najkratšom čase, ďalšie zdokonalenie produktu a následnú distribúciu, či už do Českej republiky, Slovenskej republiky, ale taktiež do prímorských krajín.  Kúpou jedného z balíčkov nielenže podporíte inovatívny vývoj v oblasti plávania a bezpečnosti, ale zároveň získate exkluzívny prístup k tomuto revolučnému produktu medzi prvými. Nezmeškajte príležitosť zmeniť svet plávania k lepšiemu! Podporte tento vynález ešte dnes na HitHit.

Kto som?

   Som vynálezcom uvedeného produktu, ktorý je zapísaný ako úžitkový vzor (patent) pod č. PUV 96-2023-16 na Úrade priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky a spolupracujem s firmami, ktoré sa podieľali a podieľajú na výrobe produktu, grafike, marketingu, vývoja a podobne. Po dosiahnutí cieľovej sumy na HitHit sa spoločnými silami okamžite pustíme do sériovej výroby popísaného revolučného produktu eMSky,  v čom Vám pomôže jedine úspešná kampaň na HitHite, takže máte to vo svojich rukách ak Vás náš projekt zaujal a podporíte nás k požadovanému cieľu za čo Vám úprimne ďakujeme.

Prečo to robíme a čo je naším cieľom?

    Podľa štatistík Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) je utopenie tretím najčastejším smrteľným úrazom na svete a každoročne zomrie na utopenie viac ako 236.000 ľudí, preto je potrebné tento počet znížiť a to aj pomocou nášho vynálezu, ktorý chceme spoločnými silami rozšíriť do celého sveta. Myslím si, že aj mnohí z nás zažili rôzne nepredvídané komplikácie pri plávaní, alebo rekreačnom kúpaní, alebo ste minimálne o niekom počuli kto takúto skúsenosť zažil. Týka sa to každého z nás, pretože pred vstupom do vody nikdy nevieme k akým nepredvídaným okolnostiam môže dôjsť a preto je potrené byť pripravený.

   Na základe Vašej podpory na stránke Hithit nám tento cieľ pomôžete splniť, nakoľko finančné prostriedky budú potrebné na výrobu formy, certifikácie produktu a v neposlednom rade marketingu. 

Za čo budeme ako kolektív veľmi vďační?

   Samozrejme by pre nás bolo najvhodnejšie a najľahšie ak by ste nás podporili v podobe finančných prostriedkov (príspevkami ako daru) no takýmto štýlom bude asi ťažké nazbierať cieľovú čiastku pokiaľ sa naše volanie o podporu nedostane k dostatočnému množstvu ľudí, ale náš názor je že práve takáto stránka ako je HitHit je tou správnou cestou, kde je možné podporiť nové revolučné nápady a vynálezy a to obzvlášť pre pomoc ľudom pri záchrane života a zdravia.

    Preto ak máte k dispozícii nejaké sociálne siete (facebook, instagram, tiktok), e - mail,   telefón, alebo akýkoľvek iný komunikační prostriedok, ktorý by mohol pomôcť našu kampaň šíriť aj do iných štátov, budeme za vaše zdieľanie nesmierne vďační a verte že v dnešnom svete aj malá zmienka o takejto myšlienke a celkovom projekte našej kampani veľmi pomôže. Ešte raz ďakujeme!!!! :) 

Odmeny

1. Páči sa mi Váš nový produkt a za doterajší vývoj produktu a vynaložené náklady naň mi stačí Vaše poďakovanie :)

                   5.- Eur

 

2. Podporím Váš revolučný produkt a to zakúpením si trička bielej farby s logom "SOS eMSky" a nápisom "LIFEGUARD" :)

                                          19.- Eur

3. Jedna záchranná krabička na plavky s logom "SOS eMSky" bielej farby v originálnom balení

                                                                              32.- Eur

4. Jedna záchranná krabička na plavky s logom "SOS eMSky" čiernej farby v originálnom balení

                                                                               32.- Eur

5. "Pláva celá rodina" 3 kusy záchranných krabičiek s logom "SOS eMSky" bielej farby v originálnych baleniach

                                                                              90.- Eur

6. "Pláva celá rodina" 3 kusy záchranných krabičiek s logom "SOS eMSky" čiernej farby v originálnych baleniach

                                                                             90.- Eur

     Ak máte akékoľvek otázky využite sekciu "Otázky a odpovede"  po prípade nás kontaktujte na email emsky.org@gmail.com

To je za mňa a kolektív všetko. Ďakujeme Vám za Vašu podporu z celého srdca! 

     Kolektív eMSky

Odkazy projektu

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 2
    Vynález eMSky sa mi páčia....chcem Vás podporiť

    Zapáčil sa Vám môj nový patentovaný (užitkový vzor) produkt eMSky a chcete ho podporiť?
     
       Posielame veľké ĎAKUJEM v mene každého, komu eMSky vo vode pomôžu pri záchrane života a zdravia!!!!!
     
      Veľmi si vážime každého láskavého darcu, ktorý tak pomôže nášmu novému patentovanému  produktu vo svete dostať do povedomia ľudí a verím, že tento náš produkt pomôže znížiť úmrtnosť osôb v dôsledku utopenia sa vo vode, či už v prímorských krajinách ako aj v tuzemsku za pomoci takéhoto novo vyvinutého revolučného produktu. Taktiež nás svojím finančným príspevkom podporíte aj v motivácii, že o takýto produkt bude vo svete vážny záujem, v dôsledku čoho budeme ďalej pracovať na zdokonaľovaní a inovácii produktu, preto že nikdy nevieme, kedy budeme takúto pomoc my sami, alebo naši blízky potrebovať v kritickej situácii, či to už na dovolenkách, alebo pri rekreačnom kúpaní niekde na vodnej ploche.
     
    Sumu je možné aj navýšiť.
     
    Ešte raz ďakujeme!!!

    Doručení odměny: nespecifikováno

    Přispět 123,73 Kč
    (5 €)
  • zbývá 1000 z 1000
    Propagujem revolučný produkt eMSky a preto ako odmenu si vyberám tričko s logom eMSky

        Posielame veľké ĎAKUJEM v mene každého, komu revolučný produkt eMSky vo vode pomôže a po úspešnom ukončení kampane vám pošleme  tričko s logom eMSky na prednej strane trička a s nápisom LIFEGUARD na zadnej strane trička (vhodné aj pre plavčíkov a záchranárov), pričom je potrebné uviesť aj veľkosť trička.

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    Přispět 470,16 Kč
    (19 €)
  • zbývá 300 z 300
    Moja bezpečnosť, môj revolučný produkt eMSky

         Milujete vodu? Záchranná krabička eMSky posunie vašu bezpečnosť pri plávaní na vyšší level ako pre dospelú osobu tak aj pre Vaše dieťa. Pošleme vám ju po úspešnom ukončení kampane medzi prvými!!!!!

       Záchranná krabička s integrovaným systémom v odtieni bielej farby v peknom originálnom balení.

          Poďme tento projekt dotiahnuť spoločne do konca!!!!

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

     

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    Přispět 791,84 Kč
    (32 €)
  • zbývá 300 z 300
    Moja bezpečnosť, môj revolučný produkt eMSky

            Milujete vodu? Záchranná krabička eMSky posunie vašu bezpečnosť pri plávaní na vyšší level ako pre dospelú osobu tak aj pre Vaše dieťa. Pošleme vám ju po úspešnom ukončení kampane medzi prvými!!!!!

       Záchranná krabička s integrovaným systémom v odtieni čiernej farby v peknom originálnom balení.

          Poďme tento projekt dotiahnuť spoločne do konca!!!!

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    Přispět 791,84 Kč
    (32 €)
  • zbývá 100 z 100
    "Pláva celá rodina v bielom" :)

         Každý rodinný výlet k vode je zábava. Vďaka revolučnému produktu eMSky bude relax strávený pri vode naozaj relaxom. Po úspešnom ukončení kampane vám pošleme 3 záchranné krabičky eMSky bielej farby v originálnom balení.

         Poďme tento projekt dotiahnuť spoločne do konca!!!!

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    Přispět 2 227,05 Kč
    (90 €)
  • zbývá 100 z 100
    "Pláva celá rodina v čiernom" :)

         Každý rodinný výlet k vode je zábava. Vďaka revolučnému produktu eMSky bude relax strávený pri vode naozaj relaxom. Po úspešnom ukončení kampane vám pošleme 3 záchranné krabičky eMSky čiernej farby v originálnom balení.

          Poďme tento projekt dotiahnuť spoločne do konca!!!!

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    Přispět 2 227,05 Kč
    (90 €)
  • zbývá 50 z 50
    Ste majiteľom firmy, predajne, alebo ste podnikateľ?

        Máte záujem o tento prezentovaný produkt na ďalší predaj zákazníkom ako firma, podnikateľ, alebo predajňa? Skvelá cena pre  Vás v počte 10 kusov podľa Vášho výberu, či už to v prevedení bielej, alebo čiernej záchrannej krabičky podľa Vášho zvolenia. Počty a farby je potrebné uviesť do poznámky.

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do roku po ukončení projektu na Hithitu

    Přispět 7 176,05 Kč
    (290 €)