Dvetisíc kníh má už majiteľa - uchmatni si jednu z dotlače!

Rezervuj si tvoj exemplár pôvodného slovenského diela, ktoré sa bleskovo stalo hitom. Náklad druhého, upraveného a rozšíreného vydania „Radodajky“ bude 3 000 kusov. Využi jedinečnú šancu získať ho s neopakovateľnou predpredajovou cenou iba tu a iba teraz!

Autor: Andy Morávek

  • Prvá edícia knihy "Radodajka"

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v kníhkupectve

  • Ako robí "Radodajka" radosť čitateľom

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v kníhkupectve

  • Ako robí "Radodajka" radosť čitateľom (haha)

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v domácej knižnici

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v domácej knižnici

  • Prvá edícia knihy "Radodajka"

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v domácej knižnici

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v domácej knižnici

  • Ako robí "Radodajka" radosť čitateľke

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v domácej knižnici

  • Prvá edícia knihy "Radodajka" v kníhkupectve

2 778 Kč
vybráno z 25 000 Kč

11%

11% splněno

9 lidí přispělo

Umění, Literatura

Bratislava, Bratislavský kraj, Slovensko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 14.3.2024 v 12:17.

Zobrazit všechny odměny

V stručnosti o knihe ako takej

Tlačená kniha pôvodne vôbec nebola v pláne. Avšak na podklade úspechu e-knihy, ktorá vyšla v lete 2019 a celé desiatky týždňov sa držala na úplnom špici v predajnosti na Martinuse, nebolo možné nezvážiť aj verziu tlačenú. Pomerne odvážny náklad prvej edície, dvetisíc kusov (v predaji od začiatku roka 2020) sa v tejto chvíli dopredáva a do tlače už bola reálne odovzdaná verzia číslo dva. Upravená, vyladená a rozšírená oproti prvej o šesť príbehov.

Ako prispievateľ máš teraz možnosť získať druhé vydanie za ideálnych okolností so zľavou až 50 % (!) oproti finálnej maloobchodnej cene, ktorá bude € 15.99. Bude mať pevnú väzbu rovnako ako edícia jedna, atraktívny a pútavý obal a bude mať 376 strán.

Čo je cieľom kampane

Mohlo by sa zdať, že cieľom je pokryť časť nákladov na tlač knihy. To však sedí iba z malej časti. V skutočnosti je nastavená cieľová suma ledva desatinou celkových nákladov na vydanie tejto knihy. Autorovi kampane ide skôr o to, ponúknuť niečo ako rezerváciu knihy záujemcom, ktorí sú ochotní chvíľku si na svoj exemplár počkať, a získať ho za to so skvelou zľavou.

Ako sa to celé začalo

Meno mňa ako tvorcu kampane a projektu samotného je Andy Sebastian Morávek. V časoch môjho pôsobenia v erotickom priemysle ma oslovila viac-menej už bývalá prostitútka s tým, že by rada napísala knihu. O vlastnom živote. Že už pracuje na spisovaní jednotlivých príbehov, ale sama si je vedomá faktu, že nemajú čitateľnú formu. A ponúkla mi spoluprácu. Prečo práve mne? Jednak preto, že okrem činnosti v sexbiznise už vtedy som aktívne písal - bol som dlhoročným blogerom a pracoval som na tom, posunúť sa na úroveň špičkového copywritera. Tým už dnes som, je to jednou z mojich činností (popri sprostredkovaní a poskytovaní služieb profesionálneho spoločníka, nie gigola atď.).  Tiež potrebovala zástupcu v styku s kýmkoľvek ďalším, pretože sama odmieta čo aj len najmenej odhaliť svoju identitu. Bol som, stále som a zrejme aj zostanem jediným človekom, ktorý ju pozná. Pretože ako jedinému mi - na podklade našej spolupráce z minulosti aj na podklade môjho renomé ako človeka z brandže - dôveruje.

Médiá už o Radodajke vedia…

Rozhovor s autorkou, ktorá v ňom vystupuje pod jej umeleckým, a teda pracovným menom Diana zverejnil kedysi Refresher. Link naň nájdeš v časti „odkazy“ pod textom.

Kto vlastne sme?

Ja sám ako editor a oficiálny vydavateľ diela som dlhoročne médiami titulovaný guruom slovenského erotického priemyslu. Veľakrát som sa v televízii aj v tlačených médiách vyjadroval k všetkému možnému z tejto oblasti. Vo viacerých Črepinách s hviezdičkou som hovoril aj priamo o mojej vlastnej práci. Podobne je možné nájsť so mnou kopu podcastových rozhovorov aj videí. K erotickej brandži som pristupoval rovnako seriózne, ako dnes pristupujem ku všetkému, čomu sa aktuálne venujem. Či už na profesionálnej, súkromnej alebo komunitnej báze.

Prečo to robíme?

Náklady na vydanie tlačenej knihy sú pomerne vysoké. Zhruba € 1.000 je potrebných len na prípravu podkladov pre tlač: grafické spracovanie obálky, zalomenie kompletného textu do špeciálneho formátu atď. A že toho textu nie je málo: ako už bolo zmienené, druhé vydanie Radodajky bude mať 376 strán. Bude to teda skutočne citeľný a veľmi pohľadný prírastok do každej knižnice, do ktorej sa dostane. Prírastok nepochybne atraktívny - dizajnovo aj obsahovo.

Bonus pre teba ako prispievateľa

Každý z prispievateľov do tejto zbierky na financovanie nákladov vydania získa automaticky kupón. Jeho predmetom bude zľava vo výške € 2 na kúpu kvázi pokračovania Radodajky pod názvom Kupliarka. Autorka už v tejto chvíli reálne pracuje na spísaní jej  kompletného životopisu. Trúfame si tvrdiť, že to bude kniha, ktorá na slovenskom trhu nemá obdobu. Budú prezradené a odhalené tak pikantné a šokujúce detaily zo života ako Radodajky samotnej, tak z fungovania slovenského sexbiznisu, aké si u nás nikdy doteraz nikto v takejto ucelenej forme neprečítal. A všetko to budú reálne fakty podobne, ako je tomu v tejto knihe. Publikovaná bude Kupliarka najneskôr začiatkom roka 2025.

Poznámka k neúspechu prvej kampane

Žiaľ, autor zbierky nemal pred kampaňou z roku 2020 s ničím podobným ani tú najmenšiu skúsenosť. Sociálne siete odmietali vtedy akúkoľvek propagáciu z titulu „háklivosti obsahu“ a pre aktuálne finančné vyčerpanie nebolo vtedy v silách vydavateľa niečo s tým urobiť. To ti však nijako nebráni získať v tejto chvíli tvoj exemplár - aj viaceré, ak chceš atraktívny dar pre blízkych - za vynikajúcu predpredajovú cenu.

Pobav sa a podpor pôvodnú slovenskú tvorbu!

Investíciou do tej z ponúkaných odmien, ktorá ti najviac „sadne“, získaš prinajmenšom dve veci. Po prvé, skvelú zábavu pre seba a/alebo niekoho blízkeho. A po druhé, napriek tomu, že sa hovorí, že dobrý pocit za peniaze nezískaš, ty to dosiahneš. Dostaneš ho ako bonus, keď vkladom do Radodajky podporíš dielo, ktoré od prvého písmenka textu po posledný kúsok papiera, na ktorom je vytlačené, vzniklo na Slovensku. To celé odhliadnuc od faktu, že výberom odmeny, ktorej predmetom je čo len jedna kniha, kúpiš toto dielo s pekelnou zľavou oproti následnej cene v maloobchodnej sieti či na internete.

Aktuality

19.3.2024 Ponuka z kampane naďalej platí…!

Kampaň teda napokon, žiaľ, úspešnou nebola. Kniha však napriek tomu existuje a pre podporovateľov (a pre každého, kto si ponuku na tomto mieste prečíta) platia všetky uvedené odmeny. Bez časového obmedzenia. Stačí kontaktovať editora a vydavateľa a odvolať sa na "podporu projektu cez portál Hithit".

Více

21.2.2024 Kniha je fyzicky na svete a v rukách vydavateľa!

Dňa 21. 02. 2024 si vydavateľ a tvorca tejto kampane vyzdvihol prvých 705 výtlačkov, ktoré bude svojpomocne distribuovať mimo bežnej predajnej siete (kamenné a online kníhkupectvá). Vďaka tomu dokáže sľúbiť dodanie tvojej tadiaľto zakúpenej knihy "Radodajka" do piatich dní od ukončenia kampane.…

Více

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 0
    Bez knihy, nezištná podpora projektu

    Jednoducho príspevok na tvorbu. Pretože sa mi páči odvaha autorky písať o tom, o čom sa na Slovensku spravidla nahlas nerozpráva. A možno odvaha vydavateľa priniesť toto info na trh.

    Aj za tento príspevok však získam kupón so zľavou € 2 na budúcu kúpu knihy Kupliarka priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    50,05 Kč
    (2 €)
  • zbývá 7 z 10
    Desať kníh za neuveriteľnú knihu pre najrýchlejších Bratislavčanov!

    Limitovaný počet desať kusov druhého vydania Radodajky za cenu nižšiu než výpredajovú či bazárovú! Za takto smiešnu čiastku už Radodajku nikdy nikde nekúpim...!

    Iba osobné vyzdvihnutie v bratislavskom Novom Meste. Automaticky s kupónom na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom  Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    200,20 Kč
    (8 €)
  • prodáno 0
    Dvojtretinová cena pre ochotných Bratislavčanov

    Kniha v budúcej maloobchodnej predajnej cene € 15 so zľavou až 33 %! Na vyzdvihnutie v bratislavskom Novom Meste, na želanie aj s podpisom vydavateľa. Za najlepšiu možnú cenu, jednoducho za to, že mi nerobí problém vyzdvihnúť si a osobne sa stretnúť s editorom.

    Automaticky s kupónom na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    250,25 Kč
    (10 €)
  • prodáno 5
    Kniha "Radodajka 2024" poštou (vrátane poštovného)

    Tlačená kniha v budúcej predajnej cene € 15 (plus nevyhnutné cca € 3.30 poštovné, prirodzene) cez Packetu do Z-boxu alebo na výdajné miesto v rámci Slovenska, na želanie aj s podpisom vydavateľa. Možnosť nechať poslať knihu s podpisom alebo bez neho priamo obdarovanému a to aj s uvedením mena mňa ako darovateľa, ktorý ju posielam.

    Automaticky s kupónom na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: Zásilkovna, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    325,32 Kč
    (13 €)
  • prodáno 0
    Dve "Radodajky 2024" osobne v Bratislave

    Dva exempláre (pre mňa a ako parádny dar) tlačenej knihy v predajnej cene € 15/kus (čiže spolu € 30) na vyzdvihnutie v bratislavskom Novom Meste, na želanie aj s podpisom vydavateľa.

    Automaticky s dvoma kupónmi na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    450,45 Kč
    (18 €)
  • prodáno 1
    Dve "Radodajky 2024" poštou (vrátane poštovného)

    Dva exempláre (pre mňa a ako úplne skvelý darček) tlačenej knihy v predajnej cene € 15/kus (plus nevyhnutné € 4 poštovné, prirodzene, spolu teda cca € 34) cez Packetu - Z-box alebo výdajné miesto - v rámci Slovenska, na želanie aj s podpisom vydavateľa.

    Automaticky s dvoma kupónmi na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: Zásilkovna, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    550,55 Kč
    (22 €)
  • prodáno 0
    Tri čerstvé "Radodajky" osobne v hlavnom meste

    Tri exempláre (pre mňa a ako fascinujúce darčeky pre blízkych) tlačenej knihy v predajnej cene € 15/kus (čiže spolu € 45) na vyzdvihnutie v bratislavskom Novom Meste, na želanie aj s podpisom vydavateľa.

    Automaticky aj s kupónmi na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    625,62 Kč
    (25 €)
  • prodáno 0
    Kniha a selfie, na ktorom dostávam sladký bozk od editora

    Osobné odovzdanie môjho čerstvého exempláru Radodajky s venovaním vydavateľa a možnosťou odfotiť sa, ako od neho dostávam šťavnatú pusu na tvár pri odovzdávaní mojej odmeny.

    Knihu si prídem vyzdvihnúť do bratislavského Nového Mesta. Ak som žena, bozk môže byť aj na pery. Ako muž ho smiem dostať na líčko.

    Automaticky s kupónom na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    750,75 Kč
    (30 €)
  • zbývá 3 z 3
    Profesionálny spoločník so zľavou a predčítaním z knihy

    Keďže vydavateľom Radodajky je jediný oficiálny profesionálny spoločník (pozor, v žiadnom prípade nie gigolo) na Slovensku, mám jedinečnú príležitosť nielenže získať so zľavou jeho čas. Ak si to budem želať, v rámci nášho stretnutia mi bude ešte aj predčítať z knihy. Tú teda, celkom logicky, získavam tiež v cene.

    Spoločnosť Andyho Morávka si v tejto odmene kupujem na 5 hodín (štandardná cena len tohto času bez knihy je € 100). V prípade jeho cesty za mnou mimo Bratislavy platia podmienky a nevyhnutnosť krytia súvisiacich nákladov, ako sú uvedené na oficiálnej webstránke. Zabezpečenie občerstvenia z mojej strany sa pri päťhodinovej spoločnosti berie ako samozrejmosť.

    Doručení odměny: do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    2 252,25 Kč
    (90 €)
  • zbývá 3 z 3
    Tvoja vlastná, súkromná veta v pokračovaní "Radodajky"

    V životopisnom pokračovaní aktuálneho diela pod názvom Kupliarka (vydanie plánované na začiatok roka 2025) hlavná hrdinka vo vhodnom kontexte „povie“ (v skutočnosti napíše, prirodzene) vetu, ktorú vymyslím. Bude na editorovi a vydavateľovi, aby môj nápad zasadil do textu. V princípe môže ísť skutočne o akékoľvek vyjadrenie, ktoré nebude spojené s na Slovensku ilegálnou činnosťou a nebude porušovať zákon tejto krajiny.

    Veta môže byť v texte úplne anonymne a teda spôsobom, pri ktorom okrem mňa nikto nebude ani len tušiť jej skutočný pôvod.  Naopak, ak si to želám v poznámke pod čiarou môže byť vysvetlený a príp. aj menovaný jej autor.

    Automaticky s kupónom na zľavu € 2 z tlačenej verzie pripravovaného pokračovania pod názvom Kupliarka pri kúpe priamo od vydavateľa cez rovnomenný web.

    Doručení odměny: déle než rok po ukončení projektu na Hithitu

    2 477,47 Kč
    (99 €)
  • zbývá 1 z 1
    Získavam kapitolu v knihe len a len o mne!

    Čítam naozaj správne. Ak mám gule na to, investovať do tejto odmeny, naplním šmahom ruky cieľovú sumu a „je vymaľované“, ako sa hovorí. A čo získam? Debatou s editorom a vydavateľom Radodajky aj Kupliarky dospejeme k forme, ako ma prepašovať do druhého zmieneného diela. Ako zo mňa urobiť hlavnú hrdinku či hrdinu jednej z kapitol pripravovaného životopisného pokračovania Radodajky.

    Ani netreba zveličovať na to, aby si všetci mohli byť istí, že k podobnej odmene už sa nikdy znova nemusím dostať. Môže to byť doslova mojou životnou príležitosťou! A tú si predsa nenechám ujsť...

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    24 999,97 Kč
    (999 €)