LP Branislav Dugovič: Everyday Afterwork Music

Dotlač LP platne slovenského hudobníka Branislava Dugoviča "Everyday Afterwork Music". Podpor nás a získaj krásny vinyl!

  • Z nahrávania "Everyday Afterwork Music"

  • Z nahrávania "Everyday Afterwork Music"

  • Z nahrávania "Everyday Afterwork Music"

  • Braňo Dugovič

34 250 Kč
vybráno z 31 456 Kč

108%

108% splněno

15 lidí přispělo

Hudba, Umění

Bratislava, Bratislavský kraj, Slovensko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 23.11.2023 v 19:59.

Zobrazit všechny odměny

Ako sa to začalo

Začalo to kedysi dávno, keď mi jeden bluesový gitarista, s ktorým som (autor projektu Braňo Dugovič) ako veľmi mladý hrával, venoval LP klarinetistu Tonyho Scotta. Jeho "Music for Zen Meditation" mi bola výraznou inšpiráciou.

Čo je náš cieľ?

Naším cieľom je urobiť dotlač aspoň 50 kusov LP "Everyday Afterwork Music" a zároveň takto dostať našu platňu k audiofilom, ktorí sa po práci radi "dávajú dokopy" pri zapnutom gramofóne.

Detaily

S fantastickými hudobníkmi Veronikou Vitázkovou na rôznych flautách a píšťalách z celého sveta a viedenčanom Matthiasom Loibnerom na netradičnom nástroji s názvom Hurdy-Gurdy (vrátane autora projektu Branislava Dugoviča na klarinetoch a gitare) sme vo vydavateľstve HLAVA XXII vydali LP plaťnu "Everyday Afterwork Music". Pôvodný malý náklad sa nám však rýchlo minul a tak by sme chceli urobiť dotlač 50 kusov. Album má meditatívnu world music atmosféru, môže zaujať netradičnou kombináciou nástrojov a, ako už názov napovedá, je určený na domácu popracovnú rekonvalescenciu v prítomnosti pusteného gramofónu. Vypočuť si ho môžete aj v digiálnej podobe napríklad na Spotify alebo Bandcampe. Každý, kto nás podporí sumou aspoň 30 e, dostane od nás LP platňu s minimalistickým obalom od výtvarníka Róberta Szegényho a skvelým zvukom od legendárneho Joe Tarantina, v celofánovom obale so suchým zipsom, v prípade želania samozrejme aj podpísanú alebo s venovaním. 

Kto sme?

Volám sa Braňo Dugovič, som hudobník, autor hudby, klarinetista, pedagóg na VŠ. "Everyday Afterwork Music" je môj štvrtý (co)autorský album, ku ktorému som si prizval skvelých hudobníkov Veroniku Vitázkovú na tradičných dychových nástrojoch (rozumej flauty a píšťaly z rôznych kútov sveta :)) a Matthiasa Loibnera na nie úplne bežnom nástroji Hurdy-Gurdy aka Ninera. Spolu sme nahrali veľmi zaujímavú, netradičnú zvukovú paletu s nádychom ambientu a world music.

Prečo to robíme?

Pôvodný malý náklad LP sa nám veĺmi rýchlo "rozchytal", chceli by sme zopár kusov dotlačiť. Podpor nás a získaj krásny vinyl!

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 0
    Ostatné albumy Branislava Dugoviča jednotlivo na CD

    Ako pri odmene č.3, ale ak by si si nechcel/a kúpiť celú trilógiu, ale napr. len jeden album z troch, toto je Tvoja odmena!

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    251,65 Kč
    (10 €)
  • prodáno 3
    Online hodina klarinetu s Braňom Dugovičom

    Online hodina hry na klarinete alebo basklarinete s autorom projektu, známym slovenským klarinetistom Branislavom Dugovičom

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    629,13 Kč
    (25 €)
  • prodáno 1
    Ostatné albumy Branislava Dugoviča na CD ako trilógia

    Dugovičova trilógia Cross-Country Skiing, 10 Simple Melodies a Bang Bang Boogie Boogie, vydaná vydavateľstvom Real Music House 2018-21 na CD. Vynikajúci spoluhráči, ako napr. Eddie Stevens, Taru Alexander, Boris Lenko, Jozef Lupták, Roman Vícha a i., kopa zaujímavej hudby, vydarené covery a kvalitný zvuk. Bang Bang Boogie Boogie ocenené Cenou publika na prestížnej jazzovej cene ESPRIT.

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    654,29 Kč
    (26 €)
  • prodáno 12
    LP platňa "Everyday Afterwork Music"

    LP platňa slovenského klarinetistu a skladateľa Branislava Dugoviča "Everyday Afterwork Music" s nádychom world music a ambientu, určená ku každodennej popracovnej rekonvalescencii v prítomnosti gramofónu, ale použiteľná aj inak,  s minimalistickým coverom od výtvarníka Róberta Szegényho, mastrom od legendárneho kalifornského kúzelníka Joe Tarantina, skvelou hrou Dugovičových spoluhráčov Veroniky Vitázkovej a Matthiasa Loibnera, v celofánovom obale so suchým zipsom. V prípade želania s venovaním, podpismi.

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    754,95 Kč
    (30 €)
  • prodáno 1
    Koncert "Everyday Afterwork Music"

    Koncert "Everyday afterwork Music" s Branislavom Dugovičom, Veronikou Vitázkovou a Matthiasom Loibnerom priamo u vás.

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    15 099,00 Kč
    (600 €)
  • Vyprodáno!!
    30-40 minutový hudobný vstup Branislav Dugovič a hostia

    Branislav Dugovič so svojimi hudobnými hosťami violončelistom Jozefom Luptákom a akordeonistom Borisom Lenkom vám zahrajú 30-40 minút na vašom evente.

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    7 549,50 Kč
    (300 €)