Podporte tlač vinylov a CD k albumu n5 od Katarzie

Drahí priatelia, zbieram peniaze na tlač vinylov, cédečiek a spevníkov k albumu n5, ktorý som vydala v decembri 2021. Keďže som album vydávala sama bez vydavateľstva, potrebujem vašu pomoc. Verím, že to dokážeme vyzbierať a strašne ďakujem!

Autor: Katarzia

  • LP n5

  • CD n5

  • katarzia na Marse

  • katarzia na Mesiaci

  • šatyz koncertu Hudba Európy od Lenky Sršňovej

  • sukňa z krstu Generácia Y od Lenky Sršňovej

  • cover art Alexandr Martsynyuk

  • spevník: grafický design Martin Czeller

  • spevník: grafický design Martin Czeller

  • spevník: grafický design Martin Czeller

  • spevník: grafický design Martin Czeller

  • sukňa od Lenky Sršňovej

232 778 Kč
vybráno z 120 000 Kč

193%

193% splněno

221 lidí přispělo

Hudba, Umění

Česko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 27.3.2022 v 15:36.

Zobrazit všechny odměny

Ako to celé začalo?

Milí fans a podporovatelia Katarzie a jej doterajších projektov, táto zbierka prebieha kvôli tomu, že som si prvý krát vydávala album sama a to zatiaľ iba digitálne a teraz by som chela konečne vytlačiť vinyly, cédečká a spevník. Keďže tlač hmotných nosičov tento krát nezabezpečuje vydavateľstvo, chcela by som vás poprosiť o pomoc s financovaním. Každý, kto sa rozhodne podporiť môj cieľ - vytlačiť 300 ks LP, 500 ks CD a 50 ks spevníkov (predbežné počty kusov) dostane za odmenu to, čo si na tejto crowdfundingovej stránke vyberie. Nesponzorujete teda vzduch s lilac omáčkou, ale konkrétne "dárečky", ktoré nájdete v ponuke kampane. V spevníku, ktorý plánujeme tlačiť na risografe, môžete nájsť akordy k pesničkám z albumu n5, niekoľko tabulatúr a noty k pesničkám Samota mi nevadí, Milovať s hudbou. Na niektoré strany sme s grafikom Martinom Czellerom pridali moje básničky popísané po zošitoch z posledných mesiacov. 

Čo je mojim cieľom?

Digitálne som album vydala v decembri 2021. Cieľom je zafinancovať výrobu vinylov v tlačiarniach, tlač CD a spevníkov k albumu, tlačených na risografe. Ak sa podarí spniť prvý míľník, ktorým je 120 000,- Kč, tak Vás chcem poprosiť o pomoc aj so zafinancovaním videoklipu. 

V čom je album n5 špeciálny?

Tento album je od mojich predchádzajúcich albumov odlišný v tom, že je viac elektronický a zaznamenáva obrazy zo života počas roku 2021. Aj tento rok bol, určite aj pre vás, veľmi špeciálny). Texty sú v porovnaní so staršou tvorbou minimalistickejšie. Hudbu som skladala v DAW (digital audio workstation) - Abletone. Iba dve pesničky sú zložené na gitare, ktorú v nich môžete aj počuť.

Ako producent na albume spolupracoval pražský muzikant Oliver Torr, výnimočne vnímavé ucho z elektronickej scény, pracujúci hlavne so sound designom. Niektoré pesničky (pravdu, myslíš) doprodukoval Jonatán Pastirčák (Isama Zing), s ktorým som robila predchádzajúce albumy Celibát (2020) a Antigona (2018).  Na dvoch trackoch spolupracovali Ancestral Vision a Evil Medvěď.

Album mixoval Aid Kid a 3D cover art nakreslil Alex Martsynyuk. Spevník graficky spracoval Martin Czeller a web nakódoval Marián Rehák.

Tento album je významným posunom v mojej hudobnej práci, aj preto by som sa chcela dožiť jeho hmotnej podoby na pamätihodnostiach, ako sú vinyly, cédka a spevníček. Prosím vás o podporu tohto plánu a o pomoc zrealizovať niečo, čo je po období covidu a nemožnosti koncertovať finančne náročné.

Aktuality

27.3.2022 Poďakovanie

Drahí prispievatelia! Vďaka vám budem môcť zrealizovať tlač vinylov, cédečiek, plagátov, tričiek a ešte k tomu budem môcť natočiť video. Strašne ste mi pomohli, pretože bez vás by som nemohla po dvoch rokoch kultúrnej krízy znova naštartovať celý chod mojej hudby. Hneď ako dostanem kontakty na vás…

Více

27.2.2022 Prešiel iba týždeň a podarilo sa nám vyzbierať 124 % z cieľovej sumy. Obrovské ďakujem!

Drahí prispievatelia,  Dnes prešiel týždeň od spustenia kampane a v priebehu tohto prvého týždňa sa nám podarilo vyzbierať 124% z cieľovej sumy. To znamená, že vinyly, CD a spevníky budú!  To je neuveriteľné, som vám všetkým mimoriadne vďačná za takú podporu a prejav lásky. V týchto dňoch som…

Více

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 19
    Podpora realizácie LP + CD + spevníka n5

    -aj malá sumička nás priblíži k Bohu tlačiarní vinylov. 

    -v druhom kroku je možné sumu navýšiť na ľubovoľnú.

    Ďakujem za podporu!

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    150 Kč
  • zbývá 239 z 300
    CD n5 s podpisom Katarzie

    - CD je suvenírom do každého staršieho auta alebo old school disko prehrávača vo vašej obývačke. Poslúži aj ako malá pamiatka na rok 2021 v poličke vašej knižnice.

    - CD vám osobne podpíšem, zabalím a pošlem až domov/ do vybranej Zásielkovne, hneď ako ho doveziem z tlačiarne.

    - cover art obsahuje okrem front page, ktorú už poznáte z digitálnej distribúcie, aj ďalší kúsok umenia -  3D obrázok na zadnej strane obalu, ktorého autorom je 3D artist Alexandr Martsynyuk (UA).

    - v cene je zahrnuté poštovné cez Zásielkovňu a balné

     - ak vo vašom bydlisku nemáte Zásielkovňu, pošlem vám CD poštou.

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo a aj komu CD pri podpise venujem. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    350 Kč
  • prodáno 7
    Plagát n5 s podpisom

    - plagát A2 ako art od designéra artworku k albumu n5 Alexandra Martsynyuka

    - tlač na kvalitný matný papier 

    - posielam v kartónovom tubuse, aby sa predišlo poškodeniu

    - prosím v poznámke uveďte, či si želáte podpis na zadnú alebo prednú stranu plagátu

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo a aj komu plagát pri podpise venujem. Prípadne ak chcete, aby som Vám plagát poslala poštou, tak poštovú adresu.
     

    Doručení odměny: nespecifikováno

    560 Kč
  • zbývá 150 z 250
    LP (vinyl) n5 s podpisom Katarzie

    - vinyl je dôležitým dôvodom, prečo som sa rozhodla rozbehnúť túto crowdfundingovú kampaň, bude teda logické, ak sa ho rozhodnete prostredníctvom hit-hit-u zakúpiť.

    - vinyl vám osobne podpíšem, zabalím a pošlem až domov/ do vybranej Zásielkovne, hneď ako ho vyzdvihnem z tlačiarní

    - cover art obsahuje okrem front page, ktorú už poznáte z digitálneho sveta sociálnych sietí, aj ďalší obraz:  3D art piece na zadnej strane obalu, ktorého autorom je 3D artist Alexandr Martsynyuk (UA)

    - v cene je zahrnuté poštovné cez Zásielkovňu a balné 

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo a aj komu vinyl pri podpise venujem. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    650 Kč
  • zbývá 39 z 50
    Spevník A4 s akordami a notami n5 + bonus noty Milovať s hudbou a Samota mi nevadí

    - v spevníku n5 nájdete texty a akordy k pesničkám z albumu n5, tabulatúry a noty k pesničkám Samota mi nevadí a Milovať s hudbou. Pomedzi pesničky sme pridali do spevníka niekoľko mojich tajných básničiek z roku 2021. 

    - spevník je tlačený risotlačou

    - spevník vám rada podpíšem, zabalím a pošlem cez Zásielkovňu / poštou až k vám domov

    - cena zahŕňa aj poštovné (89/69 Kč) a balné (15Kč)

    - spevník vychádza v limitovanej edícii 100 kusov a je tlačený v plnej farebnosti sieťotlačou

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo a aj komu bude spevník  venovaný. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    850 Kč
  • zbývá 83 z 100
    Tričko n5

    - tričko veľkosti S / M / L / XL s potlačou n5 na kvalitnej bavlne s ohľadom na enviromentálnu záťaž a pracovné podmienky továrne

    - tričko čiernej alebo krémovo bielej farby

    - v cene je poštovné a balné

    - prosím do poznámky napíšte veľkosť trička, ktoré si želáte, pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 150 Kč
  • prodáno 2
    7 čarovných vinylov n5 za cenu šiestich

    - v tomto balíku získavate 7 kusov LP n5, aby ste mohli darovať aj svojim známim a priateľom, prípadne najlešpím zamestnancom vo Vašej firme

    - vinyl je hlavným dôvodom, prečo som sa rozhodla rozbehnúť tuto kampaň, bude teda logické, ak sa ho rozhodnete prostredníctvom hit-hit-u zakúpiť.

    - vinyl vám osobne podpíšem, zabalím a pošlem až domov/ do vybranej Zásielkovne, hneď ako ho vyzdvihnem z tlačiarní

    - cover art obsahuje okrem front page, ktorú už poznáte z digitálneho sveta, aj ďalší obraz:  3D art piece na zadnej strane obalu, ktorého autorom je 3D artist Alexandr Martsynyuk (UA)

    - v cene je zahrnuté poštovné (59/89 Kč pre Zásielkovňu + 100 Kč za obal)

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo. Pridajte aj mená, komu mám vinyly venovať. Prípadne ak chcete poslať balík poštou, tak poštovú adresu.

    Doručení odměny: na adresu, do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    3 190 Kč
  • zbývá 1 z 1
    Šaty z koncertu Hudba Európy na Devíne od designérky Lenky Sršňovej

    - BONBON šaty z legendary koncertu Katarzie s orchestrom na Devíne (Milovať s hudbou, Paranoje). Šaty sú nepoškodené a nemajú žiadne známky nosenia. Môžu znova ožiť, alebo dekorovať interiér vo vašej vitrínke.

    - šaty sú one piece only. Lenka tieto šaty ušila špeciálne pre mňa na tento koncert.

    Rozmery šiat:

    - obvod pása 76 cm
    - dĺžka sukne od pása dole predný diel 50 cm
    - dĺžka sukne zadný diel: 62 cm
    - obvod prsia: 94 cm
    - šírka ramien 44 cm

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    15 100 Kč
  • zbývá 11 z 12
    Mecenáš n5: domáci koncert pre vašich známich

    - ako mecenáš n5 získavate domáci koncert Katarzie s gitarou, na Vaše narodeniny/oslavu/ oslavu Vašich príbuzných/partnerov, na ktorom sa dohodneme v priebehu 365 dní od ukončenia crowdfundingu

    - navštívim Vás na mieste, ktoré si vyberiete a zahrám pre Vás na gitare moje obľúbené pesničky.

    - koncert je určený na súkromné účely pre Vašich priateľov a rodinu, u Vás doma, alebo pre uzavretú spoločnosť, max. 30. osôb.

    - tento koncert nie je určený pre verejnosť na akomkoľvek verejnom priestranstve a nie je možné na neho vyberať vstupné.

    - prosím do poznámky napíšte Vaše telefónne, číslo, poštovú adresu a mailovú adresu.

    - okrem koncertu získavate aj titul mecenáša albumu a osobné aj verejné poďakovanie na krste v apríli 2022


     

    Doručení odměny: na adresu, do roku po ukončení projektu na Hithitu

    20 000 Kč
  • zbývá 10 z 12
    Hlavný sponzor n5

    - ako Hlavný sponzor získavate "4 večné lístky" na  na každý koncert, ktorý v budúcnosti odohrám 

    - v cene je zahrnutý domáci koncert Katarzie s gitarou, na Vaše narodeniny/oslavu/ oslavu Vašich príbuzných/partnerov, na ktorom sa dohodneme v priebehu 365 dní od ukončenia crowdfundingu

    - koncert je na súkromné účely pre Vašich priateľov a rodinu, u vás doma alebo pre uzavretú spoločnosť, max. 30. osôb.

    - tento koncert nie je určený pre verejnosť na akomkoľvek verejnom priestranstve a nie je možné na neho vyberať vstupné.

    - ako Hlavný sponzor získavate všetky darčeky v balíku n5 (LP, CD, spevník, s podpisom, tričko vybranej veľkosti)

    - osobné a verejné poďakovanie na krste albumu n5

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem poslať balíček s darčekmi a Vaše telefónne číslo a aj komu pri podpise jednotlivé veci venujem. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.


     

    Doručení odměny: na adresu, do roku po ukončení projektu na Hithitu

    30 000 Kč
  • Vyprodáno!!
    Sukňa z krstu CD Generácia Y od designérky Lenky Sršňovej

    - sukňa z pravého hodvábu od designérky Lenky Sršňovej z kolekcie Galaktika 2014, ktorú som mala oblečenú v deň koncertu a krstu prvého debutového albumu Generácia Y

    - obvod pása je 76 cm a dĺžka sukne je  82 cm

    - sukňa je na svete one piece only

    - prosím do poznámky napíšte pobočku Zásielkovne, kam Vám môžem balíček poslať a Vaše telefónne číslo. Prípadne ak chcete poslať poštou, tak poštovú adresu.
     

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    10 100 Kč