Nanuky LUNAR po celé ČR

Změňte s námi trh s nanukama, aby hlavní roli nehrála cena na úkor kvality. Od roku 2018 vyrábíme nanuky LUNAR, abychom se mohli více rozrůstat potřebujeme trochu technické podpory. V italském Rimini mají dokonalej nanukovej stroj, pomůžete?

Radka Popiolková

14 626 €
vybrané z 13 870 €

105%

105% splnené

627 ľudí prispelo

Jedlo

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 20.6.2021 v 10:00.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 28
    Dobrý pocit a nanuk k tomu

    Dobrý pocit je krásná věc, že seš to ty, tak přihodíme ještě nanuka k tomu. Můžeš si ho kdykoliv vyzvednout v našem novém obchodě LUNAR v Praze.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 136
    Dobrý pocit na druhou

    Dobrého pocitu není nikdy dost, takže ti za tvůj velkorysý dar nabízíme dva nanuky LUNAR k vyzvednutí kdykoliv v našem novém obchodě v Praze. Můžeš tak na nanuka pozvat kámoše nebo svoje rande.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9,91 €
    (250 Kč)
  • predané 35
    Dobrý pocit "vzhůru nohama" - PRO KLOKÁNKY

    Léto, nanuky a děti patří neodmyslitelně k sobě. Ne všechny děti však mají to štěstí, aby si mohly dopřát nanuk, kdy se jim zachce. A tak na popud našeho kamaráda Františka Gébra, přicházíme s možností podpořit nás a zároveň poslat pár nanuků °LUNAR do Klokánků. Po celé ČR Fond ohrožených dětí provozuje 15 Klokánků - zařízení pro okamžitou pomoc dětem, aktuálně se starají o více jak 200 dětí. My věnujeme 50 středních nanuků.

    Vy se k nám můžete přidat a přihodit koupí téhle odměny dalších 5 nanuků pro děti z Klokánků. Věříme, že budeme mít dost nanuků pro všech 15 Klokánků. Franta, který tohle celé vymyslel a je zároveň ambasadorem KlokArt slíbil, že je spolu s námi během léta rozveze - což budeme dokumentovat u nás na sociálních sítích, abyste viděli, že držíme slovo a vaše odměna doputovala, kam měla.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,91 €
    (250 Kč)
  • predané 9
    Ponožky V PÁRU včetně poštovného

    Limitovaná edice nanukovo-vesmírných ponožek  V PÁRU navržených speciálně pro LUNAR. Ponožky jsou navrženy a vyrobeny v České republice, konkrétně na Vysočině. Aby zůstaly v páru, mají na sobě připínací cvočky. Po ukončení kampaně si budete moc zvolit velikost ponožek a my vám je kurýrem zašleme až k vám domů. Odměna zahrnuje poštovné a balné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    14,46 €
    (365 Kč)
  • predané 18
    Dobrý pocit pro čtyři

    Víc dobrého pocitu už snad ani neuneseš, tohle ti karma nezapomene a tvoje rodina nebo kamarádi taky ne, až je k nám do nanukového obchodu, za koupi téhle odměny, pozveš na ČTYŘI nanuky LUNAR dle svého výběru. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,06 €
    (380 Kč)
  • predané 45
    V PÁRU jde všechno líp + 2x nanuk

    Limitovaná edice nanukovo-vesmírných ponožek V PÁRU navržených speciálně pro LUNAR. Ponožky jsou navrženy a vyrobeny v České republice, konkrétně na Vysočině. Aby zůstaly v páru, mají na sobě připínací cvočky. Až si je půjdete vyzvednou do nanukového obchodu v PRAZE, dostanete k nim dva nanuky, které si na místě můžete nechat dozdobit. Doporučujeme proto, příjít si je vyzvednou v páru.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,45 €
    (390 Kč)
  • zostáva 15 z 40
    LIMITOVANÁ EDICE TVARŮ

    Krabička obsahuje 6 nanuků LUNAR v ovocných a jogurtových příchutích (mango, jahoda a černý rybíz) ve speciálních tvarech: 2x srdíčko, 1x ananas, 1x meloun, 1x tukan a 1x palma. Box bude možné vyzvednou si osobně v obchodě LUNAR v Praze.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,83 €
    (450 Kč)
  • predané 7
    Ještě lepší pocit "vzhůru nohama" - PRO KLOKÁNKY

    Léto, nanuky a děti patří neodmyslitelně k sobě. Ne všechny děti však mají to štěstí, aby si mohly dopřát nanuk, kdy se jim zachce. A tak na popud našeho kamaráda  Františka Gébra, přicházíme s možností podpořit nás a zároveň poslat pár nanuků °LUNAR do  Klokánků. Po celé ČR  Fond ohrožených dětí provozuje 15 Klokánků - zařízení pro okamžitou pomoc dětem, aktuálně se starají o více jak 200 dětí. My věnujeme 50 středních nanuků.

    Vy se k nám můžete přidat a přihodit koupí téhle odměny dalších 10 nanuků pro děti z Klokánků. Věříme, že budeme mít dost nanuků pro všech 15 Klokánků.  Franta, který tohle celé vymyslel a je zároveň ambasadorem  KlokArt slíbil, že je spolu s námi během léta rozveze - což budeme dokumentovat u nás na sociálních sítích, abyste viděli, že držíme slovo a vaše odměna doputovala, kam měla.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • zostáva 29 z 40
    LUNAR SRDÍČKA

    Krabička 8 ks speciálního tvaru SRDÍČKO lehce smočeného v čokoládě - 2x jahoda sorbet, 2x pistácie, 2x jahoda jogurt a 2x mango jogurt. Box bude možné vyzvednou si osobně v obchodě LUNAR v Praze.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    22,19 €
    (560 Kč)
  • predané 0
    Dětské nanukovo-vesmírné tričko °LUNAR

    Dětské tričko v barvě NAVY - námořnická modř s originálním nanukovo-vesmírným potiskem z grafické dílny  _remembership. Tričko je z bio bavlny a bude dostupné ve čtyřech velikostech ve věkovém rozmezí 3 až 8 let. Vel. 98 až 128. Grafický návrh si můžete prohlédnout zde.

    Tričko si budete moct vyzvednout u nás v nanukovém obchodě na Vyšehradská 53.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    22,19 €
    (560 Kč)
  • predané 29
    Box 20 mini nanuků

    Dvacet mini nanuků ve 4 oblíbených příchutích mango a jahoda sorbet a mango a jahoda s jogurtem. K osobnímu vyzvednutí v prodejně nanuků LUNAR v Praze.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,38 €
    (590 Kč)
  • predané 4
    2 x V PÁRU - Lunar ponožky s dopravou

    Limitovaná edice nanukovo-vesmírných ponožek V PÁRU navržených speciálně pro LUNAR. Ponožky jsou navrženy a vyrobeny v České republice, konkrétně na Vysočině. Aby zůstaly v páru, mají na sobě připínací cvočky. Po ukončení kampaně si budete moc zvolit velikost u obou párů ponožek a my vám je kurýrem zašleme až k vám domů. Odměna zahrnuje poštovné a balné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    24,57 €
    (620 Kč)
  • predané 0
    Dětské nanukovo-vesmírné tričko °LUNAR + zásilkovna

    Dětské tričko v barvě NAVY - námořnická modř s originálním nanukovo-vesmírným potiskem z grafické dílny  _remembership. Tričko je z bio bavlny a bude dostupné ve čtyřech velikostech ve věkovém rozmezí 3 až 8 let. Vel. 98 až 128. Grafický návrh si můžete prohlédnout zde.

    Tričko vám zašleme na vámi vybranou pobočku zásilkovny, vyřešíme to spolu až po ukončení kampaně.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    24,97 €
    (630 Kč)
  • predané 57
    Ochutnávkový box všech 10 příchutí vyzvednutí PRAHA

    Naše kompletní nabídka, šťastných deset v jedné krabici. Ochutnejte všechny Lunar příchutě. Najdete zde smetanový slaný karamel, mango sorbet, jahoda sorbet, smetanovou vanilku s borůvkou, jogurtovou jahodu s bílou čokoládou, jogurtové mango s hořkou čokoládou, čokoládu zdobenou kokosem a mrazem sušenými jahodami, avokádo, jogurtovou pistácii s ruby čokoládou a ovocnou duhovku - mango, jahoda a černý rybíz sorbet v jednom. Každý nanuk je samostatně balený a dohromady tvoří cenově zvýhodněný multipack. K osobnímu vyzvednutí v prodejně nanuků LUNAR v Praze.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    25,36 €
    (640 Kč)
  • predané 40
    Ochutnávkový box všech 10 příchutí vyzvednutí BRNO

    Naše kompletní nabídka, šťastných deset v jedné krabici. Ochutnejte všechny Lunar příchutě. Najdete zde smetanový slaný karamel, mango sorbet, jahoda sorbet, smetanovou vanilku s borůvkou, jogurtovou jahodu s bílou čokoládou, jogurtové mango s hořkou čokoládou, čokoládu zdobenou kokosem a mrazem sušenými jahodami, avokádo, jogurtovou pistácii s ruby čokoládou a ovocnou duhovku - mango, jahoda a černý rybíz sorbet v jednom. Každý nanuk je samostatně balený a dohromady tvoří cenově zvýhodněný multipack. ​K osobnímu vyzvednutí u partnerského prodejce v BRNĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    25,36 €
    (640 Kč)
  • predané 11
    Ochutnávkový box všech 10 příchutí vyzvednutí OSTRAVA

    Naše kompletní nabídka, šťastných deset v jedné krabici. Ochutnejte všechny Lunar příchutě. Najdete zde smetanový slaný karamel, mango sorbet, jahoda sorbet, smetanovou vanilku s borůvkou, jogurtovou jahodu s bílou čokoládou, jogurtové mango s hořkou čokoládou, čokoládu zdobenou kokosem a mrazem sušenými jahodami, avokádo, jogurtovou pistácii s ruby čokoládou a ovocnou duhovku - mango, jahoda a černý rybíz sorbet v jednom. Každý nanuk je samostatně balený a dohromady tvoří cenově zvýhodněný multipack. ​K osobnímu vyzvednutí u partnerského prodejce v OSTRAVĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    25,36 €
    (640 Kč)
  • predané 24
    Ochutnávkový box všech 10 příchutí rozvoz PRAHA

    Naše kompletní nabídka, šťastných deset v jedné krabici. Ochutnejte všechny Lunar příchutě. Najdete zde smetanový slaný karamel, mango sorbet, jahoda sorbet, smetanovou vanilku s borůvkou, jogurtovou jahodu s bílou čokoládou, jogurtové mango s hořkou čokoládou, čokoládu zdobenou kokosem a mrazem sušenými jahodami, avokádo, jogurtovou pistácii s ruby čokoládou a ovocnou duhovku - mango, jahoda a černý rybíz sorbet v jednom. Každý nanuk je samostatně balený a dohromady tvoří cenově zvýhodněný multipack. ​Nanuky vám po domluvě necháme zavést doručovací službou s chladícím autem až k vám domů - rozvoz platí pouze pro PRAHU.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    31,31 €
    (790 Kč)
  • predané 0
    Tričko s astronautem Kubou

    Originální bílé tričko z bio bavlny s nápisem: What are you dreaming about? S potiskem fotky, na které je Kuba jako astronaut s nanukem °LUNAR - fotil Honza Martinec. Grafický návrh _remembership. Tričko bude možné vybrat v pánském i dámském střihu ve velikostech S, M, L nebo XL. Vizuál i střihy triček najdete zde.

    Chápeme, že kromě nanuků, které jsou tak dobré, že je hned sníte, byste si u nás možná rádi pořídili něco trvalejšího, pěkného, co by vám zárověň neustále připomínalo, jak jste super, že jste nás podpořili.

    Tričko si budete moct vyzvednout u nás v nanukovém obchodě na Vyšehradská 53.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,27 €
    (890 Kč)
  • predané 11
    Nanukové předplatné 15 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku s 15 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    35,66 €
    (900 Kč)
  • predané 0
    Tričko s astronautem Kubou + zásilkovna

    Originální bílé tričko z bio bavlny s nápisem: What are you dreaming about? S potiskem fotky, na které je Kuba jako astronaut s nanukem °LUNAR - fotil  Honza Martinec. Grafický návrh  _remembership. Tričko bude možné vybrat v pánském i dámském střihu ve velikostech S, M, L nebo XL. Vizuál i střihy triček najdete  zde.

    ​Chápeme, že kromě nanuků, které jsou tak dobré, že je hned sníte, byste si u nás možná rádi pořídili něco trvalejšího, pěkného, co by vám zárověň neustále připomínalo, jak jste super, že jste nás podpořili.

    Tričko vám zašleme na vámi vybranou pobočku zásilkovny, vyřešíme to spolu až po ukončení kampaně.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    38,04 €
    (960 Kč)
  • predané 6
    Nanukové předplatné 20 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku s 20 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    47,55 €
    (1 200 Kč)
  • predané 1
    Párová trička °LUNAR

    Ukažte, že patříte k sobě, že máte smysl pro humor, a že podporujete nanuky °LUNAR. Speciálně pro vás jsme s _remembership vytvořili párová trička. ON v černé barvě a pánském střihu a ONA v bílé barvě a dámském střihu i designu. Vybrat si budete moct hned ze tří párových variat. ON&ONA, ONA&ONA a ON&ON. Na vizuály třiček i jejich střihy se můžete podívat zde. Trička jsou z bio bavlny.

    Chápeme, že kromě nanuků, které jsou tak dobré, že je hned sníte, byste si u nás možná rádi pořídili něco trvalejšího, pěkného, co by vám zárověň neustále připomínalo, jak jste super, že jste nás podpořili.

    Trička si budete moct vyzvednout u nás v nanukovém obchodě na Vyšehradská 53.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,04 €
    (1 490 Kč)
  • zostáva 2 z 10
    ZVÝHODNĚNÉ nanukové předplatné 30 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 30 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,44 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Párová trička °LUNAR + zásilkovna

    Ukažte, že patříte k sobě, že máte smysl pro humor, a že podporujete nanuky °LUNAR. Speciálně pro vás jsme s  _remembership vytvořili párová trička. ON v černé barvě a pánském střihu a ONA v bílé barvě a dámském střihu i designu. Vybrat si budete moct hned ze tří párových variat. ON&ONA, ONA&ONA a ON&ON. Na vizuály třiček i jejich střihy se můžete podívat  zde. Trička jsou z bio bavlny.

    Chápeme, že kromě nanuků, které jsou tak dobré, že je hned sníte, byste si u nás možná rádi pořídili něco trvalejšího, pěkného, co by vám zárověň neustále připomínalo, jak jste super, že jste nás podpořili.

    Trička vám zašleme na vámi vybranou pobočku zásilkovny, vyřešíme to spolu až po ukončení kampaně.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    61,82 €
    (1 560 Kč)
  • predané 1
    Ozdob si sám - set na oslavu

    Deset klasických a deset mini nanuků, všechny nedozdobené s balíčkem 4 druhů čokolád, které doma rozpustíte a sami si je namočíte a nazdobíte námi připravenými ořechy, lyofilizovaným ovocem a sprinkles.

    Set bude potřeba vyzvednout si osobně v Praze na obchůdku, popřípadě bude možné domluvit dodatečné zaslání kurýrem po Praze (to bude účtováno zvlášť a není zahrnuto v ceně odměny).

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    63,01 €
    (1 590 Kč)
  • predané 0
    Nanukové předplatné 30 ks

    ​Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 30 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    71,33 €
    (1 800 Kč)
  • predané 0
    Nanukové předplatné 40 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 40 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    95,11 €
    (2 400 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    EXTRA zvýhodněné nanukové předplatné pro opravdové fanoušky

    Přidáváme jedinečnou šanci pro 5 z vás. Za exklusivní cenu 40,- za kus si můžete pořídit tohle velké nanukové předplatné na 100 ks nanuků LUNAR. Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 100 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit. Nanuky si tak můžete užít na oslavách narozenin, jen tak doma z mrazáku nebo na ně pravidelně chodit mlsat k nám na Vyšehradskou 53.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    158,51 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    ZVÝHODNĚNÉ nanukové předplatné 100 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 100 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    198,14 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    Nanukové předplatné 100 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 100 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    237,77 €
    (6 000 Kč)
  • predané 0
    Nanukový bar na vaši oslavu či svatbu

    Přijedeme až k vám v rámci celé ČR, přivezeme náš pojízdný bar s mrazící vitrínou a 100 nanuky (pokud jich budete chtít více, není problém je po domluvě dokoupit) a na místě je budeme 2 až 4 hodiny rozdávat. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    475,53 €
    (12 000 Kč)
  • predané 0
    Nanuky pro všechny

    Udělejte radost svým zaměstnancům a dejte jim do firmy na léto nanuky LUNAR. Zapůjčíme vám náš mrazák a naplníme ho 250 nanuky. Léto v práci ještě nikdy nebylo zábavnější. V ceně je samozřejmě i doprava až k vám po celé ČR.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    792,55 €
    (20 000 Kč)
  • predané 0
    Vaše vlastní příchuť - vhodné pro firmy

    Uděláme vám příchuť a zdobení na míru, dle vašich přání a specifikací - například firemní barvy. Vaši limitovanou edici budeme vyrábět pouze pro vás. V tomto výrobním balíčku máte 2x ochutnávku a 500 vašich nanuků s dopravou a zapůjčením mrazáku na léto v ceně.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 783,24 €
    (45 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Poukaz do Lelí's Cupcakes v hodnotě 500,-

    ​Není tajemstvím, že v gastru jsme již od roku 2012, kdy jsme začali s cukrářskou výrobou pod značkou Lelí's Cupcakes a protože je LUNAR vlastně takový mladší brácha, přispěchaly dortíky na pomoc a věnují do kampaně cenově zvýhodněné poukazy do dortíkového království Lelí's Cupcakes Poukaz budete moci uplatnit jak na konzumaci v kavárně,  objednávku cupcakes, tak i elektronicky na nákup na eshopu. Vlastně si tímto poukazem u Lelí's Cupcakes zajišťujete slevu 10%. Poukaz je nutné využít vždy celý na jeden nákup.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,83 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    Velká CUPCAKES bible od Lelí's Cupcakes

    Není tajemstvím, že v gastru jsme již od roku 2012, kdy jsme začali s cukrářskou výrobou pod značkou Lelí's Cupcakes a protože je LUNAR vlastně takový mladší brácha, přispěchaly dortíky na pomoc a věnují do kampaně DESET knih Velký sen o malém dortíku za speciální zvýhodněnou cenu, kniha je o 100 Kč levnější a navíc s podpisem a věnováním přímo od Lelí. Kdykoliv budete mít možnost vyzvednout si ji v nanukovém obchodě LUNAR v Praze. Po domluvě a doplacení dopravy (ta není v ceně) ji samozřejmě můžeme zaslat v rámci ČR až k vám domů.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,38 €
    (590 Kč)
  • Vypredané!!
    VIP vstup na oslavnou PÁRTY

    Jestli se nám podaří vybrat finální částku, bude potřeba to náležitě oslavit. Pozveme ambasadory, infleuncery a taky vás! Stačí si koupit tuhle odměnu a můžete být součástí první nanukové PÁRTY ve vnitrobloku domu, kde je nanukový obchod LUNAR. Ano, párty se bude konat venku, bude DJ, budou nanuky a protože jsme v Praze bude do 22h po všem :) I tak věříme, že si s námi užijete skvělé odpoledne plné letní pohody v centru města. Chybět nebude ani menší občerstvení, jako welcome drink dostanete prosecco s jahodovým sorbetem, do kávy vanilkový mini nanuk, abyste si užili výjimečné chuti affogata... a nanuků kolik jen sníte. Vstupenka je pro jednu osobu, je tedy potřeba koupit ji dvakrát, pokud nechcete dorazit sami. Nanuky, zábava a veškeré občerstvení je v ceně vstupenky. Těšíme se na vás ve čtvrtek 15. července 2021.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Kniha ŽIVOTA s podpisem Tamary Klusové

    Kniha Života je knihou, která pojednává o prvních sedmi letech života děťátka. Jejím autorem je ten nejúžasnější spisovatel - Rodina. Nehledejte v ní však kolonku na zaznamenání prvního zoubku, ale výzvu k popsání všech emocí, které tančí ve vašem srdci. Hlas knihy a její obrázky s láskou vytvořila naše ambasadorka Tamara Klusová, ketrá nám pro vás knihy věnovala a podepsala. Jako bonus od nás dostanete jeden nanuk LUNAR od cesty, až si k nám do pražského obchodu na Vyšehradská 53 půjdete knihu vyzvednout.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    ZVÝHODNĚNÉ - nanukové předplatné 15 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku s 15 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    31,70 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    ZVÝHODNĚNÉ - nanukové předplatné 20 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku s 20 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    38,83 €
    (980 Kč)
  • Vypredané!!
    Velká CUPCAKES bible od Lelí's Cupcakes + poukaz na 500,-

    Není tajemstvím, že v gastru jsme již od roku 2012, kdy jsme začali s cukrářskou výrobou pod značkou Lelí's Cupcakes a protože je LUNAR vlastně takový mladší brácha, přispěchaly dortíky na pomoc a věnují do kampaně DESET knih Velký sen o malém dortíku za speciální zvýhodněnou cenu spolu s poukazem v hodnotě 500 Kč do dortíkového království  Lelí's Cupcakes. Poukaz budete moci uplatnit jak na konzumaci v kavárně,  objednávku cupcakes, tak i elektronicky na nákup na eshopu. Poukaz je nutné využít vždy celý na jeden nákup. Kniha je spolu s pouzazem o 200 Kč levnější a navíc s podpisem a věnováním přímo od Lelí. Kdykoliv budete mít možnost vyzvednout si ji i s poukazem v nanukovém obchodě LUNAR v Praze. Po domluvě a doplacení dopravy (ta není v ceně) můžeme tuto odměnu samozřejmě zaslat v rámci ČR až k vám domů.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,23 €
    (990 Kč)
  • Vypredané!!
    Set všech tří kuchařek od Cat&Cook

    Naše ambasadorka Ivka Jindřichová alias Cat&Cook nás už víc jak rok neúnavně podporuje, radí nám a pomáhá. Teď nám pro vás věnovala tři sety svých kuchařek, které obsahují první a druhý díl a navíc sladkou. Sety u nás nyní pořídíte za zvýhodněnou cenu, jako bolestné, že na ně musíte počkat až do konce kampaně. Knihy bude možné kdykoliv vyzvednout v nanukovém obchodě LUNAR v Praze, cena nezahrnuje poštovné, ale po jeho doplacení se jde samozřejmě domluvit i na zaslání v rámci ČR. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    51,12 €
    (1 290 Kč)
  • Vypredané!!
    ZVÝHODNĚNÉ nanukové předplatné 40 ks

    Majitel téhle odměny od nás obdrží speciální věrnostní kartičku se 40 okýnky a může si své nanukové předplatné vybrat klidně po jednom, najednou nebo po menších částech během následujících 2 let v pražském obchodě. Kartičku obdržíte při první návštěvě obchodu LUNAR, kde ji bude možné rovnou uplatnit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    79,26 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Kup si HONZU, nanuk dostaneš ZDARMA

    Honza Martinec je náš kamarád, ambasador, fotograf a od teď taky filantrop. Protože nám pro vás věnoval exklusivní limitované tři POUKAZY na půlhodinové focení. To bude probíhat v Praze v blízkosti obchůdku s nanuky LUNAR, kde se s Honzou nejprve setkáte, dáte si nanuka, domluvíte se na tom, co od focení očekáváte... a pak bude Honza na půl hodiny za objektivem jen váš. Za nás je to jeden z nejlepších českých fotografů, focení můžete využít jako pár, rodina, sami, s kamarády nebo jen tak na zachycení aktuálních emocí, protože právě to Honza fakt umí. Nebojte, fotek za tu chvilku vznikne opravdu dost a budete nadšení.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    99,07 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Kup si HONZU, nanuk dostaneš ZDARMA

    Pro velký úspěch a brzké vyprodání, přidává Honza Martinec ještě další tři POUKAZY. Honza je náš kamarád, ambasador, fotograf a od teď taky filantrop. Protože nám pro vás věnoval další tři limitované POUKAZY na půlhodinové focení. To bude probíhat v Praze v blízkosti obchůdku s nanuky LUNAR, kde se s Honzou nejprve setkáte, dáte si nanuka, domluvíte se na tom, co od focení očekáváte... a pak bude Honza na půl hodiny za objektivem jen váš. Za nás je to jeden z nejlepších českých fotografů, focení můžete využít jako pár, rodina, sami, s kamarády nebo jen tak na zachycení aktuálních emocí, protože právě to Honza fakt umí. Nebojte, fotek za tu chvilku vznikne opravdu dost a budete nadšení.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    99,07 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Houpačka SPECTRA od UTUKUTU

    Gábi a Viki z Utukutu jsou neuvěřitelní srdcaři, a tak nám pro vás věnovali 3x duhovou houpačku Spectra. Vy ji u nás teď pořídíte o 600,- levněji a navíc, až si ji na Vyšehradskou 53 půjdete vyzvednou, dostanete od cesty ještě dva nanuky Lunar do ruky.

    Spectra je chytrá hračka s prvky Montessori. Stimuluje smysly, probouzí fantazii, posiluje svaly a podporuje rozvoj rovnováhy a umění čarovat.

    Z houpačky Spectra se jednoduchým kouzlem stane most, žebřík, tunel, domeček, sedátko, prolézačka, skluzavka nebo pultík. Čím nápaditější kouzelník, tím více proměn. A pozor – malí kouzelníci a kouzelnice se do Spectry na houpání vejdou hned po dvou. Díky barevnému provedení může být Spectra nenápadným přírodním doplňkem, ale také výrazným designovým prvkem, který rozzáří vaše děti i byt.

    My Utukutu milujeme, a houpačku Spectra najdete i u nás na obchodě pro zabavení vašich dětí.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    118,49 €
    (2 990 Kč)