Slunce v podhlavníku (básnický sborník)

Záměrem projektu je v první řadě podpora vydání knihy Slunce v podhlavníku. Ale nejen to, projekt se rovněž snaží představit nakladatelství TOFANA, které je spjato s autorem této knihy a nabízí prostor k seberealizaci všem kreativním psavcům.

Autor: Jiří Raichl

Kdy můžu knížku očekávat?

Oficiální datum vydání je po dohodě s distributorem stanoveno na 27. dubna. Čili někdy v té době (pravděpodobně o nějaký ten den dřív) by měla být kniha hotová a připravená putovat doby odměna všem, kdo ji v rámci projektu podpoří.

Proč vlastně vznikla TOFANA? A proč ten název?

Dva nadšení literáti hledali cestu k publikaci své tvorby. Po určitých zkušenostech s džunglí českého knižního trhu padlo rozhodnutí: zkusíme to po svém. Zkusíme splnit svoje sny prostřednictvím vlastního nakladatelského labelu. Pro název jsme nemuseli chodit daleko. Jestliže je řeč o splněných snech, potom výstup na Tofanu di Mezzo (3244 m n.m.) byl také splněným snem - snem o zdolání hory náročnou cestou, která důkladně prověřila naše odhodlání. A zcela totožná charakteristika sedí i na smysl a poslání nakladatelství TOFANA.

Co má TOFANA za sebou a co plánuje do budoucna?

Za první dva roky vyšlo celkem dvanáct titulů převážně z oblasti prózy. Poezie je zastoupena knížkou Mariky Korcové Milovat se a sborníkem 6 hlasů lásky - jak název napovídá, jedná se o milostnou lyriku šesti autorů. V roce 2021 vyjdou kromě Slunce v podhlavníku další dva kousky: povídkové leporelo Mirka Vostrého Nejrychlejší kůň na světě a lehce (humorně) střelený psychothriller Nikomu nevěř! Nikomu. z pera záhadné autorky pod pseudonymem Adéla Y.

830 €
vybrané z 795 €

104%

104% splnené

33 ľudí prispelo

Umenie, Literatúra

Dobruška, Královéhradecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.4.2021 v 11:00.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 4
    Slunce v podhlavníku

    Vaší odměnou je knížka s osobním věnováním... za zvýhodněnou cenu zahrnující náklady na doručení ... a k ní jako bonus dobrý pocit, že jste napomohli jejímu vydání.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,56 €
    (140 Kč)
  • zostáva 7 z 20
    Slunce v podhlavníku... plus 6 hlasů lásky

    Vaší odměnou je knížka s osobním věnováním... za zvýhodněnou cenu zahrnující náklady na doručení... a k ní jako bonus sborník 6 hlasů lásky. V jednom úhledném balíčku.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,34 €
    (210 Kč)
  • predané 6
    Slunce v podhlavníku... plus "cokoli"

    Vaší odměnou je knížka s osobním věnováním... za zvýhodněnou cenu zahrnující náklady na doručení... a k ní jako bonus kterýkoli další titul ze současné či budoucí produkce nakladatelství TOFANA. 
    Po skončení projektu se s Vámi osobně spojím a nabídnu výběr konkrétní bonusové knihy. Aktuální portfolio najdete na  www.pribehy.eu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,93 €
    (250 Kč)
  • predané 7
    Double Double :)

    Nechal jsem se inspirovat basketbalovým termínem, nicméně stále se pohybujeme v oblasti literatury. Asi tušíte, co znamená double double: jakési zdvojení předchozí odměny. Získáte dva výtisky Slunce v podhlavníku + dvě další knížky dle vlastního výběru (vše s osobním věnováním) - pro sebe a pro někoho, koho toužíte obdarovat.
    Po skončení projektu se s Vámi osobně spojím a nabídnu výběr konkrétních bonusových knih. Aktuální portfolio najdete na  www.pribehy.eu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,07 €
    (480 Kč)
  • predané 0
    Autorské čtení

    Nabízím autorské čtení ze Slunce v podhlavníku (a v případě zájmu i z další mojí tvorby). Po domluvě přijedu na místo dle vašeho přání, v termínu dle oboustranné dohody.
    Součástí této odměny jsou dva výtisky knihy Slunce v podhlavníku + dvě další knížky z produkce TOFANY dle vlastního výběru (vše s osobním věnováním).

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,68 €
    (1 980 Kč)
  • predané 3
    Vydejte svou vlastní knihu v TOFANĚ

    Jste talentovaný psavec? Máte už něco v šuplíku? Nebo teprve ťukáte do klávesnice, případně o tom pouze uvažujete?
    Nakladatelství TOFANA se ujme vašeho rukopisu a stvoří z něj knihu - za exkluzivních podmínek a s důkladnou individuální péčí.
    Součástí této odměny je kompletní grafické zpracování obálky vaší knihy + redakce a korektura textu.
    Na finalizaci zakázky se s vámi domluvím ihned po skončení tohoto projektu. A protože chci hrát fér, zavazuji se vrátit vám finanční hodnotu odměny v plné výši, pokud z jakéhokoli důvodu nedojde k realizaci záměru dle výše uvedeného.

    Jako bonus obdržíte dva výtisky Slunce v podhlavníku + dva další tituly z produkce TOFANY dle vlastního výběru (vše s osobním věnováním).

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    158,16 €
    (3 980 Kč)