Vykročte ráno pravou nohou s Undout Sleep Box!

Pojďme se vrátit ke kořenům a probouzet se zcela přirozeně. Technologie Sleep Boxu pracují se světlem, animacemi i zvuky, aby připravily naši hlavu i tělo na příjemné usínání i probouzení. Pořiďte si vlastní budík a pomožte nám rozjet výrobu ve větším.

Autor: Max Kozlov

Dárky a progres s výrobou Undout Sleep Boxů.

8.6.2020

Zdravíme podporovatele Undoutu! Je čas na pořádný update. :)

  • Pozn. 1 - Tato aktualita je pouze shrnující. Detailní informace a odkazy na dárky jsme všem podporovatelům zaslali přes email. Zkontrolujte prosím, že jste ho získali. Ověřte všechny emailové schránky i spam. Email byl zaslán z hello@undout.com.
     
  • Pozn. 2 - Někteří stále nevyplnili dotazník k detailům odměny. Týká se pouze podporovatelů s odměnou Undout Sleep Box a jeho variacemi. Ze čtvrtka byste měli mít v mailu připomínku. Pokud se tak nestalo, dejte nám prosím vědět na hello@undout.com nebo napište zprávu na soc. sítích.  

Věříme, že poslední měsíce nebyly lehké pro nikoho z nás, co se týče karantény a všeho s tím spojeného. Doufáme, že jste hlavní krizové období přečkali ve zdraví a klidu.

My jsme se v krizi rozhodně nezastavili.

Jako první věc na seznamu, máme pro vás pár slíbených dárků, abyste si domácí chvilky zpříjemnili.

Video náhrávky přednášek z konference Budoucnost Spánku 

(většina zatím přístupná pouze pro podporovatele přes odkazy, které najdete v emailu od Undout Team)

E-book 10 kroků k lepšímu spánku 

Přečtěte si e-book, který shrnuje 10 kroků, které všichni můžeme udělat k tomu, abychom si zlepšili spánek. Je to výborný úvod pro úplné začátečníky ve světě spánku, ale i spánkoví veteráni, co přečetli knihu Proč Spíme, najdou v tomto e-booku praktické tipy a triky, které můžou zapojit do své každodenní rutiny. (odkaz na stažení také v mailu)

Vývoj Undout Sleep Boxů

Aktuálně jsme ve fázi testování již 3. verze Sleep Boxu od začátku Hithit kampaně. V nejnovější verzi jsme přinesli mimo opravy chyb a další zdokonalení také novou funkci v podobě rozšíření paměti budíku, jež jsme si stanovili jako cíl v Hithit kampani po dosažení 250%. 

Tak jako zbytek světa, i nás zpomalená globální logistika, kvůli covid-19, lehce zasáhla. Dodání jednotlivých součástek na zlepšené verze Undout Sleep Boxů v určitých případech trvalo i několikanásobně déle. Můžeme tedy očekávat i menší zpoždění s finálními produkty, ale není nijak zásadní. Dřeme opravdu každý den, abychom vám produkty dodali co nejdříve a přitom udrželi co nejvyšší standard kvality.

Kdy můžete očekávat dodání prvních Sleep Boxů

Na první várku odesílání se můžete těšit už během první půlky července. To se týká především našich prvních prodporovatelů s odměnou Undout Sleep Box | Super Early Bird. Následně vás budeme informovat o dodání dalších odměn. My se už nemůžeme dočkat. :-)

Aplikace

Silně jsme zlepšili celou komunikaci se Sleep Boxem. Nově si ho můžete přes aplikaci připojit na svou domácí síť. To umožňuje ovládání budíku kdekoliv z pohodlí domova. 

Naprogramovali jsme vizuální prvky aplikace a vrhli se do funkcionalit. V aplikaci si už můžete nastavit simulovaný východ a západ slunce na vámi zadaný čas s možností výběru příjemného zvuku z naší nabídky. Zde jsme pro vás připravili širokou nabídku animací a barev. Pokud vám jeden alarm nebudete stačit, můžete si jich nastavit kolik jen budete chtít. Nakonec jsme pro vás přidali i možnost ovládání noční lampičky. Tu můžete zapnout poklepáním na horní část budíku nebo přímo z aplikace. 

Webové stránky

Spustili jsme novou verzi webových stránek undout.com a na nich blog Undout Journal (zatím jen v AJ) kolem tématu spánku. V angličtině si zatím můžete přečíst články o spojení spánku a kafe, spánku a alkoholu a jak využít spánek k vaší nejlepší produktivitě. Brzy přijde i produktová stránka, kde budou pokračovat prodeje/předprodeje Undout Sleep Boxů.

Spojte se s námi na sociálních sítích!

Na našem Facebooku, Instagramu i LinkedInu pravidelně postujeme praktické tipy i zajímavosti z oblasti spánku. Budeme moc rádi, když se tam s námi spojíte, zapojíte do komunity a budete s námi debatovat.

Těšíme se na vás u dalšího updatu!

S přáním krásného večera a kouzelného spaní,

Max Kozlov a celý tým Undout 

17 250 €
vybrané z 3 958 €

435%

435% splnené

131 ľudí prispelo

Technológie, Dizajn

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 6.4.2020 v 10:39.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 13
    E-book "10 kroků k lepšímu spánku" & záznamy z přednášek konference Budoucnost Spánku

    💡Zatím nemáte možnost pořídit si Undout Sleep Box a stejně nás chcete podpořit? Budeme rádi, když nás podpoříte i menší částkou.

    📦Na oplátku vám pošleme náš praktický e-book s tipy, jak si zlepšit spánek a také záznamy z naší konference Budoucnost Spánku, kde přednáší někteří z nejlepších českých expertů v oblasti spánku propojeného s: mediciínou, světlem, jídlem, pohybem a digitálním minimalismem.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 65
    1x Undout Sleep Box | Early Bird

    🏃Získáváte slevu 1000kč (tedy 25%) vůči budoucí prodejní ceně.

    💡Získáte jeden Undout Sleep Box ve světlém, či tmavém provedení. Výběr dřeva přijde v dotazníku do mailu po kampani. 

    📦Součástí balíčku je 1x Undout Sleep Box, 1x adaptér a 1x napájecí kabel. Zaslání kurýrem je zdarma. Odeslání či osobní odběr začátkem května 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,35 €
    (2 990 Kč)
  • predané 5
    1x Undout Sleep Box s vypáleným vzkazem | Early Bird

    📝Ukažte, jak vám záleží, pomocí osobního vzkazu, který vám laserem vypálíme na povrch Sleep Boxu. Krátší věta, anebo černobílé logo rádi přeneseme na dřevo Sleep Boxu. V dotazníku po kampani vás poprosíme o připojení fotky, či textového vzkazu.

    🏃Získáváte slevu 1000kč (tedy 28%) vůči budoucí prodejní ceně.

    💡Získáte jeden Undout Sleep Box ve světlém, či tmavém provedení. Výběr dřeva přijde v dotazníku do mailu po kampani. 

    📦Součástí balíčku je 1x Undout Sleep Box, 1x adaptér a 1x napájecí kabel. Zaslání kurýrem je zdarma. Odeslání či osobní odběr začátkem května 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,14 €
    (3 490 Kč)
  • predané 19
    2x Undout Sleep Box | Early Bird

    🏃Získáváte slevu 3000kč (tedy 38% z celku) vůči budoucí prodejní ceně.

    💡Získáte dva Undout Sleep Boxy ve světlém, či tmavém provedení. Výběr dřeva přijde v dotazníku do mailu po kampani. 

    📦Součástí balíčku je 2x Undout Sleep Box, 2x adaptér a 2x napájecí kabel. Zaslání kurýrem je zdarma. Odeslání či osobní odběr začátkem května 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,51 €
    (4 990 Kč)
  • predané 8
    3x Undout Sleep Box | Early Bird

    🏃Získáváte slevu 5000kč (tedy 42% z celku) vůči budoucí prodejní ceně.

    💡Získáte tři Undout Sleep Boxy ve světlém, či tmavém provedení. Výběr dřeva přijde v dotazníku do mailu po kampani. 

    📦Součástí balíčku je 3x Undout Sleep Box, 3x adaptér a 3x napájecí kabel. Zaslání kurýrem je zdarma. Odeslání či osobní odběr začátkem května 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    276,67 €
    (6 990 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    1x Premium Undout Sleep Box | Super Sponzor | Společná večeře či snídaně se spoluzakladateli

    💎Pro zájemece, kteří by nás chtěli podpořit nad obvyklé možnosti máme limitovanou edici 10 kusů prémiových Undout Sleep Boxů z luxusního mahagonového dřeva. Prémiový Sleep Box vám předáme u společné večere či ranní kávy, na kterou vás zveme.

    📣Dle zájmu vaší osoby / firmy vás rádi představíme jako sponzory na našem webu a na jednom z našich přednáškových večerů zaměřených na spánek, který se konají přibližně každý měsíc s jiným expertem ze světa spánku.

    📦Součástí balíčku je 1x prémiový mahagonový Undout Sleep Box, 1x adaptér a 1x napájecí kabel. Osobní předání od spoluzakladatelů začátkem května 2020. Popřípadě zdarma kurýrem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,21 €
    (19 990 Kč)
  • Vypredané!!
    1x Undout Sleep Box | Super Early Bird

    🏃Prvních 20 super-rychlíků získává slevu 1500kč (tedy 37%) vůči budoucí prodejní ceně.

    💡Získáte jeden Undout Sleep Box ve tmavém, či světlém provedení. Výběr dřeva přijde v dotazníku do mailu po kampani. 

    📦Součástí balíčku je 1x Undout Sleep Box, 1x adaptér a 1x napájecí kabel. Zaslání kurýrem je zdarma. Odeslání či osobní odběr začátkem května 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,56 €
    (2 490 Kč)