Otevři s námi dveře nadanému fotografovi Vojtovi :)

Jmenuji se Kristýna a tímto projektem jsme se s kamarády rozhodli pomoci splnit sen našemu skvělému kamarádovi a velmi talentovanému umělci. Cílem projektu je podpora lokálního fotografa a splnění jeho životních snů.

  • Iron quartz - Těškov, CZ

  • Pyrite & Galena - Cavnic, Romania

  • Vanadinite - Mibladen, Morocco

164 €
vybrané z 1 414 €

11%

11% splnené

10 ľudí prispelo

Umenie, Fotografie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 14.3.2024 v 11:05.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Již několik let jsme s Vojtou Svobodou kamarádi. A všichni v okolí víme, jak ho fotografie baví. Fotí všechny naše společné akce, portréty i to, co se mu prostě v okolí líbí. A tak jsme se rozhodli mu pomoct. Vybranou finanční částkou bychom Vojtovi zjednodušili splnění snu. Měl by přístup k materiálům, které potřebuje k realizaci projektu, na kterém pracuje. Ve volných chvílích fotografuje nerosty a pod rukama mu vznikají krásná díla. Vyvrcholením jeho práce by měla být výstava, o které již dlouhou dobu sní. 

Co je náš cíl?

Cílem tohoto projektu je nejen podpora našeho Vojty, ale hlavně podpora českých umělců. Ne nadarmo se říká ,,zlaté české ručičky". A to náš Vojta opravdu má. Proto bychom mu rádi trošku pomohli vyšlapat cestičku a dali světu vědět, že mezi námi jsou i takto nadaní umělci, jako je on. 

Detaily

Tímto projektem bych ráda finančně podpořila mého kamaráda Vojtěcha Svobodu. Bydlí na vesnici kousek od Pelhřimova, pracuje na pile, stará se o svou matku a ve volných chvílích se věnuje fotografii. Nyní vymyslel geniální projekt, ve kterém shání a fotografuje nádherné nerosty. Jeho talent je ohromující, ovšem finanční prostředky velmi malé. Materiál si Vojta shání sám po bazarech, kamarádech, hodně věcí si vyrábí sám. Střádání peněz trvá dlouho a stále více se stává náročné nějaké peníze sehnat. Finanční pomoc bychom využili na nákup fotopapírů, rámů na fotografie, barvy k tisku apod. Dalším krokem by bylo částečné pokrytí pronájmu prostor k organizaci jeho historicky první výstavy fotografií, o které již dlouhou dobu sní. Věřím, že díky vaší i naší pomoci otevřeme Vojtovi dveře do úplně nového světa, který obohatíme o dalšího velmi nadějného umělce. Již nyní víme, že má Vojtova práce mnoho obdivovatelů. Snad se nám podaří splnit Vojtův sen a zároveň podpořit lokální české tvůrce :).

... a ještě něco navíc

...a tohle všechno bude jedno veliké překvapení :). Vojta je neskutečně skromný člověk a sám si o pomoc říká jen velmi těžko. Proto o celém projektu neví a vybranou finanční částku mu předáme velmi slavnostně :).

Kdo jsme?

Jsme přátelé. Lidé, kteří již roky s úsměvem na tváři přihlíží Vojtově práci. Konkrétně já, jako jejich zástupce, se jmenuji Kristýna :).  Ovšem nyní bychom chtěli, aby se tím někým stal právě Vojta. Vojta fotografuje již několik let, fotografii studoval, fotografuje opravdu kde co. Proto je právě nyní čas mu trochu pomoci ke zviditelnění a proslavení jeho umění.

Proč to děláme?

Protože jsou mezi nám tací, kteří si zaslouží slávu. Ovšem jejich skromnost jim nedovoluje si o pomoc říct. Proto jsme se rozhodli vzít situaci do svých rukou a činit :).

Děkuji všem přátelům, kteří nám pomáhají. Součástí celé akce jsou i členové našich rodin. I těm mockrát děkuji. Velké díky ale patří hlavně vám, kteří se zapojíte do naší party a pomůžete nám Vojtovi splnit sen. Vaše podpora není jen finanční, je to projev důvěry a víry v lidský potenciál.

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 4
    Nechci nic :)

    Nechci nic :). Přispívám na projekt jen tak a doufám, že se všechno podaří a z Vojty bude hvězda :).

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    4,04 €
    (100 Kč)
  • predané 3
    Pozvánka na výstavu

    Přejete si být u toho? Seznámit se s naším Vojtou a prohlédnout si jeho úžasné výtvory? Mít případně možnost koupit některou z fotografií a vystavit si jí doma? Nechte nám na sebe kontakt a my vám poštou zašleme pozvánku, kterou budeme zasílat jen VIP osůbkám :). I pozvánka bude uměleckým dílem, takže se máte na co těšit.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    14,14 €
    (350 Kč)
  • predané 2
    Jméno na seznamu sponzorů <3

    Až se nám povede zorganizovat výstavu, rozhodně nebude chybět seznam sponzorů, na kterém se objeví i vaše jméno :). A nebojte se, o výstavě se určitě dozvíte :). 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    20,20 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Kamínek, jako rekvizita k focení

    Přejete si mít doma to, co Vojta fotografuje? Řeč je o krásných nerostech a vzácných kamíncích, které Vojta fotí. Zakoupením této odměny vám Zásilkovnou zašleme jeden z kamínků, které Vojta fotografuje :). Kamínek má většinou velikost dlaně a menší. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    40,40 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Fotografie A4

    Chtěli byste mít kus Vojtovi práce doma? Není problém. Tímto příspěvkem si zakoupíte fotografii na fotopapíře ve velikosti A4, kterou obdržíte poštou přímo domů. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    48,48 €
    (1 200 Kč)
  • predané 0
    Fotografie A3+

    Chtěli byste mít ještě větší kus Vojtovi práce doma? Není problém. Tímto příspěvkem si zakoupíte fotografii na fotopapíře ve velikosti A3+, kterou obdržíte poštou přímo domů. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    64,65 €
    (1 600 Kč)
  • predané 0
    Portrét od našeho fotografa Vojty :)

    Přejete si mít krásnou fotografii? Není problém. Domluvme se kde a kdy a Vojta vám fotografii udělá :). Fotografování proběhne v Praze nebo v Pelhřimově a bude trvat cca hodinu. Samozřejmě se ale bude vše odvíjet od toho, jaká budete mít očekávání. Věřte mi, nebudete litovat.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    80,81 €
    (2 000 Kč)