Prosím, podpořte tisk knihy s titulem 2022: Rok hlupců

Jsem pisálek, který s optimismem sobě vlastním zkouší sílu crowdfundingu při snaze získat finance na tisk knihy, určené především všem přemýšlivým čtenářům a fandům normálního života. Více o obsahu v anotaci. A předem moc děkuji za podporu. :-)

Autor: Jaroslav Pomp

Ochutnávka na přání

18.11.2022

Prvním vyžádaným datem se stalo 23. 6. - bez specifikace proč. Vadí? Nevadí!

Sex s aplikací v mobilu

V mikropivovaru Apollo v Kodani se Karlovi s Janou moc líbilo, ochutnávali různé pivní styly, a i když byli odkojeni českým ležákem, chutnalo jim také místní spodně kvašené pivo, kterému celý svět říká Pils, Pilsner či Pilsener. Pivo prokládali polibky, a když polibky získávaly jasnou převahu nad degustací, byl čas na cestu do hotelu. Šli mlčky, vychutnávali si vlahý teplý večer a Karel v duchu vzpomínal.

Brzy oslaví teprve druhé výročí známosti, i když ji znal již dvacet let, a přesto si pamatuje i sebemenší detaily první schůzky. Vybavuje si, jak seděli s Janou u stolu v periferní hospodě v Praze, popíjeli Starouše (nic moc), a když se po chvíli propojily jejich ruce, zeptal se Jany: „Můžu tě políbit?“ A ona ho svojí odpovědí povznesla do ráje, protože se mu vždy moc líbila. „Můžeš,“ řekla. A poprvé se políbili.

Už tehdy to bylo něco úžasně sladkého, jejich rty i jazyky nemusely hledat soulad, jakoby se propojovaly od nepaměti. Prolíbali tehdy v poloprázdné hospodě téměř celý večer, jejich ruce se nepustily ani na okamžik. Ten večer byl plný vzájemného porozumění, souladu duší. Nebyla to ještě láska, ale už tehdy to bylo krásné, cituplné i vášnivé. „Jsem dole úplně mokrá,“ přiznala se Jana při odchodu a on se troufale zeptal: „Můžu si sáhnout?“ Přikývla. Rozepnul jí na schodech poklopec na džínách a vnořil ruku do jejích kalhotek. Byly opravdu vlhké. A když dvěma prsty vniknul do její kundičky, jako by je ponořil do teplé studánky. Nebylo v tom nic vulgárního, bylo to jemné, něžné, vzrušující. Nemohli se pak rozloučit, ale to jim nejde dodneška.

Když se poprvé milovali, bylo to stejně nádherné jako první polibek; spontánně vášnivé, plné něhy, žádné neohrabané tápání a hledání. Jakoby se milovali od nepaměti, jakoby jejich těla i duše do sebe zapadly jako puzzle.

„Jak je možné, že to se mnou tak krásně umíš, že mě tak šíleně vzrušuješ,“ ptala se Jana, když se uvelebila v jeho náručí a vrněla jako spokojené koťátko, které právě vypilo mlíčko. Tu otázku mu pak položila mnohokrát. A on mnohokrát hledal odpověď, i na otázky, které si kladl sám.

Jasně, Jana je krásná, ale ne s každou krásnou ženou je milování krásné, může to být i pěkná nuda. Je smyslná a citlivá; stačí se jí dotknout a rozechvěje se jako struna na jeho kytaře. Má ráda a potřebuje něhu – a něhy se jí od něj dostávalo a dostává vždy maximum, protože ví, co potřebuje. A miluje, když se na sebe s Janou dívají, je jedno, zda po sexu, v hospodě nebo na procházce; jejich oči se propojí a v údivu oba beze slov kroutí hlavou, kde se ten soulad duší vzal. Je to láska!

Hlavou kroutí, i když je sám bez Jany. „Jak je možné, že ji mám tak moc rád, že moje duše a srdce, okoralé pragmatickým cynismem, se dokázaly tak projasnit a naučily se zase milovat?“

Když došli do hotelu, rozepnul Janě jednoručně podprsenku, jako vždy se rozpustile zasmála. Čekal na to. Pak se milovali a bylo to jako vždy nádherné; nejprve ji líbal zepředu, sjížděl od vlasů a čela přes její krásné oči, nosík a rty. Olíbal jí krk a zastavil se u prsou, protože věděl, že její citlivé bradavky čekají na laskání. Nádherně se zachvěla. Pak sjížděl svými rty, které hladce klouzaly po její jemné sametově heboučké pleti, dolů přes bříško ke kundičce a jazykem ji prozkoumal; byla úžasně vlhká a připravená ho přijmout. Pak pokračoval přes stehna, kolena až ke kotníčkům a když dospěl k prstíkům, ani nemusel moc naznačovat; otočila se na bříško a on se přes štíhlá lýtka propracoval polibky k její prdelce, kterou vždy laskal tak rád. Když se přes záda prolíbal ke krku, Jana se otočila a něžně, ale i divoce se pomilovali. Snažila se nekřičet, ale sousedi v hotelu určitě záviděli, protože neumí být potichu; milování si vždy vychutnává a v extázi je nádherně nezkrotná. Bylo to snové a plné lásky, s mokrým Janiným orgasmem. Pak ji beze slov hladil, občas se napili červeného vína. Potom se pomilovali ještě jednou. Jana se po vášnivé smršti uvelebila prdelkou do jeho klína a v bezpečném objetí okamžitě usnula. Jemu to jako obvykle trvalo déle, něžně ji hladil, aniž by o tom už věděla.

Náhle se Karlovi orosilo čelo a pocítil prudkou fyzickou i mentální nevolnost. „Ty vole, asi jsem překročil dánský zákon, loni schválený Parlamentem.“ 

...no a dál jsme se nedostaneme, protože počet znaků zde je limitovaný. Zbytek povídky, která byla publikována v magazínu Playboy č. 8/2022, tedy až v knížce. 

579 €
vybrané z 1 974 €

29%

29% splnené

13 ľudí prispelo

Literatúra

Všetko alebo nič. Projekt skončil 15.12.2022 v 15:19.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 1
    Dobrý pocit

    Pro lidi, kteří rádi pomáhají, i když nemusí, jen tak, pro svůj dobrý pocit. Částku lze libovolně navýšit. Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,92 €
    (99 Kč)
  • predané 0
    Kniha

    Obdržíte jeden výtisk knihy (poštovné v ceně). Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,86 €
    (249 Kč)
  • predané 1
    Kniha s podpisem autora

    Obdržíte jeden výtisk knihy s podpisem autora (poštovné v ceně). 
    Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    10,33 €
    (261 Kč)
  • predané 8
    Kniha s osobním věnováním

    Obdržíte jeden výtisk knihy s osobním věnováním autora (poštovné v ceně). 
    Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,20 €
    (283 Kč)
  • predané 2
    Dvě knihy s pozváním na křest

    Získáte dva výtisky knihy s osobním věnováním (poštovné v ceně) a pozvánku na lednový křest v Plzni s koncertem rock&blues bandu Beer Reminder, termín a místo včas upřesním. Budete na guest listu.
    Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,54 €
    (999 Kč)
  • predané 1
    Deset knih a reklamní strana, pivo s autorem

    Budu vás blahořečit a všude chválit, zajdeme spolu na pivo (Praha nebo Plzeň), dostanete 10 výtisků knihy s podpisem nebo osobním věnováním autora, a když budete chtít, i reklamní stranu v knize. A samozřejmě pozvánku na lednový křest v Plzni s koncertem Beer Reminder, termín a místo včas upřesním. Budete na guest listu.
    Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    395,76 €
    (9 999 Kč)
  • predané 0
    Dvacet knih a reklamní dvoustrana, pivo s autorem

    Budu vás blahořečit a všude chválit, zajdeme spolu na pivo (Praha nebo Plzeň), dostanete 20 výtisků knihy s podpisem nebo osobním věnováním autora, a když budete chtít, i reklamní dvoustranu v knize. Pozvánka na lednový křest v Plzni s koncertem Beer Reminder je samozřejmostí, místo a termín včas upřesním. Budete na guest listu.
    Děkuji, jste skvělí!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    791,69 €
    (20 002 Kč)