Kniha fotografií Jindřicha Štreita a CD Věřím na zázraky

Přátelé, pomozte nám vydat knihu s fotografiemi legendárního fotografa Jindřicha Štreita a CD s písničkami k jeho fotografiím. S vaší pomocí knihu vydáme, natočíme CD a dorazíme k vám s komponovaným pořadem Věřím na zázraky, kde se společně setkáme.

Univerzální vstupenka na pořad Věřím na zázraky

31.3.2023

Přátelé, posíláme vstupenku na pořad Věřím na zázraky. Můžete si ji vytisknout, ale nemusíte. Stačí když před vstupem do sálu sdělíte své jméno a příjmení. První pořad je v Olomouci 26.4.2023 ... Věřím na zázraky ⋆ Divadlo na Šantovce (divadlonasantovce.cz). Vaše vstupenka platí, ať jste z jakéhokoli místa v ČR. S pořadem potom navštívíme řadu jiných měst a tak si určitě vyberete vám nejbližší.  

S pozdravem Jindra a Standa

Ps. Kniha už je hotová v úterý 4.4.2023 si ji budeme vyzvedávat z výroby a postupně expedovat.

 

17 025 €
vybrané z 14 215 €

119%

119% splnené

271 ľudí prispelo

Umenie, Fotografie

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 17.9.2022 v 19:17.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 60
    Pro dobrý pocit

    Pro ty, kdo chtějí jen tak nezištně přispět, velmi si vaší podpory vážíme. Částku lze  při placení dobrovolně navýšit. Pošleme Vám emailem poděkování s vybranou fotografií Jindřicha Štreita.

    Děkujeme.

     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 9 z 30
    Fotografie č. 3 od Jindřicha Štreita + vstupenky

    Skvělá fotografie na stěnu ve formátu A4 na šířku, od Jindřicha Štreita s jeho originálním podpisem. Fotografii si můžete prohlédnout v popisu projektu s označením Fotografie č. 3. Dále dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky. Doručení je v ceně odměny.

    Děkujeme.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 81 z 100
    Nástěnný kalendář 2023 JŠ + CD + vstupenky

    Celý rok 2023 se můžete radovat z kalendáře fotografií Jindřicha Štreita, který si doma pověsíte na stěnu. K tomu si můžete pustit CD Věřím na zázraky a užívat si domácí pohodu. Ke kalendáři obdržíte dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky, kde se budete moci osobně setkat s Jindřichem Štreitem.  Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,59 €
    (800 Kč)
  • zostáva 295 z 300
    Triko Věřím na zázraky + vstupenky

    Toto kvalitní a krásné triko nás bude doprovázet po celou dobu našeho projektu, vyrazíme v něm na TOUR 2023. Triko můžete mít v bílé a černé variantě, dámský nebo pánský střih. Velikosti M,L,XL, XXL. K tomu dvě vstupenky na náš pořad Věřím na zázraky, kde vám triko rádi podepíšeme. Děkujeme a těšíme se na setkání. Doručení je v ceně odměny. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,54 €
    (900 Kč)
  • zostáva 34 z 50
    PŘED A PO - dvě ikonické fotografie + vstupenky

    Před svatbou a mnoho let po svatbě, to je další naše odměna pro vás. Dvě již ikonické fotografie na stěnu ve formátu A4 na výšku a šířku, od Jindřicha Štreita s jeho originálním podpisem. Fotografie si můžete prohlédnout v Aktualitě projektu s označením PŘED A PO. Dále dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky. Doručení je v ceně odměny.

    Děkujeme.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 254 z 300
    Nová kniha fotografií Jindřicha Štreita + vstupenky

    Kniha Věřím na zázraky obsahuje fotografie Jindřicha Štreita, které jsme vybrali podle životních etap autora. V knize bude věnování s vlastnoručním podpisem JŠ. K této knize obdržíte také dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky, kde se budete moci osobně setkat s Jindřichem Štreitem.  Doručení je v ceně odměny.

    Děkujeme.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,23 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 299 z 300
    Nová Kniha + nové CD + vstupenky

    Kniha fotografií Jindřicha Štreita Věřím na zázraky a CD s písničkami písničkáře Nosláva. V knize bude věnování s vlastnoručním podpisem JŠ. K tomu obdržíte také vstupenku na pořad Věřím na zázraky, kde se budete moci osobně setkat s Jindřichem Štreitem. Doručení je v ceně odměny. 

    Děkujeme.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,08 €
    (1 800 Kč)
  • zostáva 84 z 100
    Všechno v krabici

    V této odměně jsou úplně všechny naše výtvory položené pěkně do krabice. Nová kniha Věřím na zázraky a nové CD Věřím na zázraky + dvě vstupenky na náš NOVÝ pořad. Dále CD Zastavit čas a kniha Zastavit čas, kterou jsme vydali v roce 2019. Na knihu zastavit čas a CD Zastavit čas se můžete podívat v popisu projektu v části Všechno v krabici.

    Děkujeme.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    98,72 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 27 z 30
    Fotografický workshop s písničkami v Olomouci

    Dvoudenní workshop s Jindřichem Štreitem a písničkářem Nosláva. Fotografování, zpívání, tvoření a poznávání krás Olomouce. Každý si odveze osobní fotografický portrét s věnováním od mistra Jindřicha Štreita a album svých fotografií z workshopu. Realizace jaro 2023. Workshop proběhne pro dvě skupiny po 15 lidech, aby byl zajištěný osobní přístup. Ubytování, stravování, portrét je v ceně odměny. Těšíme se na setkání.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 25 z 27
    Fotografický workshop s písničkami + kniha + CD

    Dvoudenní workshop s Jindřichem Štreitem a písničkářem Nosláva. Fotografování, zpívání, tvoření a poznávání krás Olomouce. Každý si odveze osobní fotografický portrét s věnováním od mistra Jindřicha Štreita a album svých fotografií z workshopu + knihu Věřím na zázraky a CD. Realizace jaro 2023. Workshop proběhne pro dvě skupiny po 15 lidech, aby byl zajištěný osobní přístup. Ubytování, stravování, portrét je v ceně odměny. Těšíme se na setkání.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Partner TOUR 2023 - Věřím na zázraky

    V příštím roce vyrazíme s Jindřichem Štreitem na TOUR 2023. Budeme uvádět po celé ČR pořad Věřím na zázraky a novou knihu. Vaše firma se může stát naším partnerem. Logo vaší firmy bude na všech plakátech, pozvánkách, v knize která vyjde, na banneru při uvedení pořadu a promo videu. Na pořadech budeme prezentovat vaše dodané propagační materiály. Navíc obdržíte podepsanou knihu, CD, kalendář, a trojici fotografií. Na jeden pořad vás vezmeme do zákulisí, aby jste si užili celodenní atmosféru TOUR 2023. Děkujeme a těšíme se.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    987,17 €
    (25 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Generální partner TOUR 2023 - Věřím na zázraky

    Generální partner s námi bude na TOUR 2023, na kterém uvedeme po celé ČR pořad Věřím na zázraky a novou knihu. Speciálně pro tohoto partnera zrealizujeme komponovaný pořad s Jindřichem Štreitem, besedu, autogramiádu (podle přání partnera i v tomto roce - 2022). Na pořadech konaných po celé ČR představíme vaši firmu před vystoupením a budeme prezentovat vaše dodané propagační materiály. Firma generálního partnera bude mít své logo na všech plakátech, vstupenkách, pozvánkách, v knize která vyjde, na banneru při uvedení pořadu a promo videu. Generální partner obdrží podepsanou knihu, CD, kalendář, a trojici fotografií. Také vás vezmeme na jeden pořad do zákulisí, aby jste si užili celodenní atmosféru TOUR 2023. Děkujeme a těšíme se.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 974,33 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Fotografie č. 1 od Jindřicha Štreita + vstupenky

    Skvělá fotografie na stěnu ve formátu A4 na šířku, od Jindřicha Štreita s jeho originálním podpisem. Fotografii si můžete prohlédnout v popisu projektu s označením Fotografie č. 1. Dále dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky. Doručení je v ceně odměny.

    Děkujeme.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Fotografie č. 2 od Jindřicha Štreita + vstupenky

    Skvělá fotografie na stěnu ve formátu A4 na šířku, od Jindřicha Štreita s jeho originálním podpisem. Fotografii si můžete prohlédnout v popisu projektu s označením Fotografie č. 2. Dále dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky. Doručení je v ceně odměny.

    Děkujeme.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Soubor fotografií č. 1,2,3 + vstupenky

    Tři skvělé fotografie na stěnu ve formátu A4 na šířku, od Jindřicha Štreita s jeho originálním podpisem. Fotografie si můžete prohlédnout v popisu projektu s označením Fotografie č. 1,2,3. Dále dvě vstupenky na pořad Věřím na zázraky. Doručení je v ceně odměny.

    Děkujeme.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    47,38 €
    (1 200 Kč)