Surfovací vlna na pražské Štvanici

Chybí ti surfování, ale k oceánu ti to zkrátka nevyjde? 😎To známe! A proto jsme se rozhodli na starém vodáckém kanále na Štvanici zrealizovat surfařskou vlnu s výhledem na Hrad a vdechnout celému prostoru nový život. Půjdeš do toho s náma?

  • Výhled na jedničku!

  • Takhle to bude vypadat!

  • Vodácký kanál na Štvanici

  • Tenhle skvělý sufrt můžeš mít jako jednu z odměn

  • Štvaničtí vlnaři:)

  • Pája na rodeovém válci

  • Kristýna ve válci

  • Kanál Štvanice - střední úsek

  • Tady bude vlna!

  • Paddleboard a pádlo od TAMBO

  • Summer pončo os SURFRu

  • Balanční deska od SURFRu

  • Tričko: varianta 1

  • Tričko: varianta 2

  • Tričko: varianta 3

  • Šaty Báry Polákové

  • Pánské tričko od HIKO

  • Dámské tričko od HIKO

  • Kšiltovka

  • Kšiltovka

26 217 €
vybrané z 18 957 €

138%

138% splnené

638 ľudí prispelo

Komunita, Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 24.10.2021 v 16:10.

Zobraziť všetky odmeny

Děkujeme, že jsi přišel na náš HitHit! ✌️Jsme parta nadšenců do vodních sportů, která se rozhodla dovést k realizaci svůj dlouholetý sen. Revitalizovat druhý kanál s divokou vodou na pražské Štvanici a otevřít jej pro veřejnost. Že si o něm nikdy neslyšel? 🤔No právě! Rádi bychom, aby v budoucnu Štvanice měla stejné jméno jako současný kanál v Tróji. Jenže to nás čeká ještě dlouhá cesta. 

A co vlastně teď chceme? 😁Jako první krok na dlouhé cestě k revitalizaci bychom rádi postavili na Štvanici přírodní surfovací vlnu. Surfování na Vltavě! Úlet co? My ale máme hotový projekt, za kterým stojí náš kamarád z ČVUT a bývalý reprezentant ČR ve slalomu na kajaku Vojta Bareš a teď jsme připravení vše realizovat. Co nám však chybí jsou finance na realizaci stavební firmou. A to už sami nezvládneme. 

Proto budeme moc rádi, když nám s tímto projektem pomůžete a vyberete si jednu z našich surfovacích odměn! 🌊

Pro lepší představu jsme připravili takovou malou prezentaci našich cílů 👇

Vlnou ale naše ambice nekončí! Štvanici proměníme v prostor otevřený všem disciplínám na divoké vodě. Po dostavbě vlny se zaměříme na úpravy celé tratě v původním umístění, aby vyhovoval nejen slalomářům, ale také paddleboardistům, creekařům (aka "plasťákům") nebo raftařům. Nakonec máme v plánu celý kanál přesunout do vhodnější pravé propusti přiléhající karlínskému břehu a kompletně trať přestavět a ještě více usnadnit přístup a zvýšit požadavky na bezpečnost. 

Vlna je koncipována tak, aby ji na nové místo bylo možné snadno přesunout. 

Surfovací vlna přináší na Štvanici další sportovní vyžití, které hraje významnou roli v ekonomice celého vodáckého areálu. 

Podporou vlny umožníte, aby se realizoval celý projekt a zajistíte tak ježdění i všem ostatním! 

 

Martin Leskovjan „Divoká voda mě formovala od 12 let, kdy jsem začal jezdit vodní slalom v Českých Budějovicích. V 16 letech jsem se dostal do juniorského reprezentačního družstva a získal bronz na mistrovství Evropy juniorů v kategorii 3xC1. Během studií v Praze jsem s vodou na nějakou dobu přestal. Vrátil jsem se k ní v roce 2014 postupně se jí začal věnovat víc a víc."

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojil?

Kanálu na Štvanici by byla ohromná škoda, takže první motivací byla záchrana povedené dráhy v centru Prahy, dalším je udělat z Popelky princeznu - odhalit ostatním skrytý potenciál místa a udělat z něj pražský hot spot. Třetím faktorem touha zanechat po sobě něco hodnotného. Lidský život je krátký a navíc na něj máme jen jeden pokus. Když se objeví takto smysluplná možnost kus života naplnit, jdu do toho.

Co od projektu očekávám?

Štvanice by se měla stát novým epicentrem zájmu o divokou vodu a riversurfing. Vodácké sporty jsou u nás velmi oblíbené, ale ne až tak rozšířené, jak by mohly, protože mnoho lidí neví jak nebo kde začít - a to právě chceme usnadnit. Jde o velmi zdravý životní styl, který vás drží v intenzivním kontaktu s přírodou a živly. Divoká voda všestranně pozitivně rozvíjí člověka a to je dnes velmi potřeba.

Vojta Müller „produkční, sháněč věcí a propojovač lidí. Jezdil jsem dřív na vodě a pak mi to přestalo jít, narozdíl od jinejch věcí. Asi."

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojil?

Protože dělat věci je super. A dělat věci, co mají smysl a mění pohled na veřejný prostor, o to víc.

Co od projektu očekávám?

Že v Praze vznikne další skvělý místo. Jen se nechte překvapit, plány máme a když to všechno klapne, tak to bude velký.

Nikola Aichingerová „aktuálně ještě studentka práv, organizátorka a nadšenkyně do hezkých projektů se společenským přínosem."

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojila?

Potkala jsem Martina, kterýmu se hodila pomocná ruka a ačkoliv nejsem vodačka ani surfařka, chtěla jsem se na tomto projektu podílet- stát u zrodu něčeho, co je v Praze ojedinělý a zároveň něčeho, co pomůže zrevizalizovat trochu zanedbanou Štvanici.

Co od projektu očekávám?

Vytvoření nového komunitního centra nejen pro vodáky, ale i pro všechny ostatní, co chtějí trávit čas mimo pražské zaprášené ulice.

Eva Ornstová kajakářka,slalomářka na divoké vodě. Bývalá reprezentantka ČR a mistryně světa v hlídkách.

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojila?

Na Štvanici jsem strávila spoustu hodin zimní přípravy na kajaku. Jedná se o skvělé místo, kterému jen chybí dostatečná péče a nadšení lidé, kteří vybojují pro vodáky na Štvanici pořádné zázemí. Chci pomoci, protože takové místo v Praze chybí a zde může být k dispozici velmi rychle. Voda a řeka je moje šťastné místo. Jsem vodní živel a mám velkou motivaci Štvanici zprovoznit pro sebe a svou vodáckou rodinu.

Co od projektu očekávám? 

Že rozjede vlny a divokou vodu v centru Prahy. Oživí místo a změní ho v takové, kde budou k vidění pořádné kousky zkušených a kde každý, kdo se chce seznámit s vodními sporty, bude vítán. 

Jan Vondra - bývalý profesionální vodní slalomář. Aktuálně trenér české reprezentace ve vodním slalomu a nadšený surfař.

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojil?

Viděl jsem ve Štvanickém kanálu velký potencionál, který zatím nebyl využitý. Vlny Štvanice tomu dávají ten pravý smysl.

Co od projektu očekávám?

Zábavu a trénink pro všechny vodní nadšence.

Štěpán Tichý - Věnuji se slalomu na divoké vodě už přes 10 let. Začal jsem jezdit ve Valaškém Meziříčí, poté v Olomouci a nyní reprezentuji barvy oddílu Dukla Praha.

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojil?

Je to nabídka, která se neodmítá. Jsem velice vděčný, že mám šanci stát u zrodu takhle úžasného projektu, který má veliký potenciál. Nemám rád promarněné příležitosti a Štvanice bohužel chátrala již dlouho.

Co od projektu očekávám?

Dáme Praze nové sportoviště, nové možnosti a obnovíme přitom chátrající slalomový kanál. Ukážeme lidem krásu vodních sportů a to i na špinavé Vltavě v centru Prahy.

Vojta Zeman - Jsem bývalý vodní slalomář, student architektury a nadšenec do surfingu.

Proč jsem se do projektu Vlny Štvanice zapojil?

Přeju si mít možnost zasurfovat si kousek od domova. Chci se podílet na vzniku této příležitosti.

Co od projektu očekávám?

Očekávám vznik úžasného areálu plného lidí, zážitků, vln a surfů.

No je to snadné - projekt už je hotový, tak nás čeká realizace! A náklady na celý projekt jsou následující: 

1. Konstrukce riversurfingové vlny vyhotovená dodavatelem Mystic Construction s.r.o. - dle nabídky je předpokládaná cena 375 000 Kč

2. Přípravné práce pro instalaci konstrukce (nákup materiálu, zapůjčení techniky pro zajištění podklady) - předpokládané náklady 3 000 Kč 

3. Úprava prostředí kolem Vlny - především nátěry a odstranění nebezpečných čouhajících předmětů, jednoduše, aby to bylo hezké a bezpečné - předpokládané náklady 5 000 Kč

4. Zajištění odměn našim přispěvatelům (Zakoupení vybavení pro zrealizování některých odměn, pohoštění při odměnách atp.)

5. Náklady na realizaci projektu na HitHit.cz

Díky moc a těšíme se na vlnách! 🌊

Aktuality

16.11.2021 Děkujeme a posíláme podrobnější informace o doručení odměn! :)

Drazí přispěvatelé a nadšenci do surfovací vlny, děkujeme každému z vás, za příspěvěk a podporu našeho projektu a zároveň za důvěru v úspěšnou realizaci něčeho tak velkého. Jak jsme již zmiňovali, vybrané peníze použijeme na výstavbu riversurfingové vlny na Vltavě mezi Štvanicí a Karlínem, na…

Viacej

26.10.2021 Odměny budou!

Naše sbírka na Hithit je u konce a my bychom vám rádi z celého srdce poděkovali - je vidět, že v naší republice je spousta nadšených vodáků a surfařů. Bude ještě chvíli trvat než ukončení projektu administrativně vyřídíme a hned poté se vrhneme na distribuci odměn, očekáváme, že během příštíh…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 15
    Dobrák od prkna

    Fandíš projektu revitalizace a chtěl bys mít surfovou vlnu na Štvanici? Budeme moc rádi, když nám přispěješ jen tak! 🌊

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • predané 108
    Dobrák na vstupu

    Chtěl bys něco na památku, ale brandované předměty ti nejsou zrovna po chuti? 😁Tak tohle je tvoje odměna - na tabuli u vstupu bude uvedeno tvoje jméno. ✌️🌊

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 9 z 50
    Označkuj se

    Připravíme pro tebe perfektní designovou samolepku od našeho grafika, která se bude skvěle vyjímat na tvém surfu, lodi nebo klidně počítači. Každopádně dáš najevo na první pohled, že ti osud Štvanice není lhostejný!
    Jako ilustrace, jak bude samolepka vypadat, ti poslouží naše logo. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • predané 11
    Nemáš co na sebe?

    Oblíbená trička jsou už sepraná a tak trochu ohraná? V tom případě pro tebe máme tričko s originální grafikou naší Vlny! Tričko je bílé a jeho vzhled najdeš v galerii. Do poznámky nám prosím napiš svou velikost a výběr varianty 1, 2 nebo 3.

    K vyzvednutí na Štvanici.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • zostáva 9 z 40
    Adoptuj fošnu

    Konstrukce vlny se bude skládat z ocelové konstrukce a dřevěných robustních fošen. Zakoupením fošny, která bude umístěná na nástupním mole vedle Vlny budeš na fošně zvěčněn pod jménem svým, nebo nebo jiným, které nám zadáš (skvělý dárek pod stromeček nebo k narozeninám!). K tomu dostaneš pozvání na slavnostní zahájení provozu vlny. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Růžový rolák od Báry Polákové!

    Potřebuješ se v tomhle počasí trochu zahřát a zároveň být originální a podpořit Vlnu? Pořiď si růžový rolák od Báry Polákové a k tomu navrch naši samolepku.
    Předání na Štvanici nebo po domluvě zašleme.​


    Zvolit si můžeš velikost M/L. Napiš nám ji do poznámky. Vzhled roláku najdeš zde.

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Fialový rolák od Báry Polákové!

    Potřebuješ se v tomhle počasí trochu zahřát a zároveň být originální a podpořit Vlnu? Pořiď si fialový rolák od Báry Polákové a k tomu navrch naši samolepku.
    Předání na Štvanici nebo po domluvě zašleme.​


    Zvolit si můžeš velikost M/L. Napiš nám ji do poznámky. Vzhled roláku najdeš   zde.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Dámské tričko od Evy Samkové!

    Hledáš originální tričko, který nenosí úplně každej? V tom případě pro tebe máme jedno takové od Evy Samkové a k tomu navrch naši samolepku.
    Předání na Štvanici nebo po domluvě zašleme.​

    Velikost nám napiš do poznámky. Vzhled trička najdeš zde.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Pánské tričko od Evy Samkové!

    Hledáš originální tričko, který nenosí úplně každej? V tom případě pro tebe máme jedno takové od Evy Samkové a k tomu navrch naši samolepku. 
    Předání na Štvanici nebo po domluvě zašleme.​

    Velikost nám napiš do poznámky. Vzhled trička najdeš  zde.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,34 €
    (1 300 Kč)
  • zostáva 25 z 50
    Chci být lepší surfař!

    Už si na prkně párkrát stál, máš svoje vybavení, ale chtěl by ses posunout o trochu dál, než zase odletíš na oceán? 😎 Pak není lepšího treninku, než s naším koučem na Vlně Štvanice. 

    Během dvou hodin ti ukáže, co všechno máš zlepšit, naučí tě ověřené triky a posune tě o kousek dál! To zní dobře ne? 🌊

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 50 přispěvatelů, tak neváhej! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    První hvězda vlny

    Chceš být za každou cenu první? 😎Tak tohle je odměna pro tebe! Budeš mezi prvními deseti surfaři, kteří vyrazí na vlnu a ukážou všem svý umění! 🌊

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Kšiltovka podepsaná olympionikem Lukášem Rohanem

    Kšiltovka od HIKO "Inwaterwelive" podepsaná samotným stříbrným  olympijským medailistou z letošních OH Lukášem Rohanem!

    Dvě barevné kombinace najdeš v galerii. Výběr nám napiště do poznámky. Velikost unisex. Předání na Štvanici/ dle domluvy.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    Nepolíbený / nepolíbená

    Jsi vodou nepolíbený / nepolíbená? Hledáš odvahu zkusit si poprvé jízdu na kajaku, singlkanoi nebo surfu? Ostřílení členové Vln ti budou trpělivými průvodci! Projdeme vše od umění vsoukat se do neoprénu až po první záběry. Potřebné vybavení pro tebe zajistíme, odměnu zašleme v podobě voucheru platného na jeden rok. Lekce bude trvat zhruba 1,5 hod.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,74 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Základy singlkanoe, bezpenčosti na internetu, kryptoměn nebo třeba biohackingu... s Martinem

    Jestli máš hlavu otevřenou a chceš spojit trénink nebo svou první jízdu na singlkanoi s povídáním na libovolné Martinovi blízké téma, na kterém se dohodnete, pak je tahle odměna právě pro tebe. Vše potřebné pro tebe připravíme. Odměnu zašleme v podobě voucheru platného na jeden rok. Lekce bude trvat zhruba 1,5 hod.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,74 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Šaty od Báry Polákové!

    Máme pro tebe šaty  od Báry Polákové z limitované kolekce! Mají certifikaci GOTS, je to biobavlna a jsou nabarvené přírodními pigmenty. Tvého těla se tím pádem nebude dotýkat žádná syntetika. Šijí ženy z dílny kousek od Varů.
    Předání na Štvanici nebo po domluvě zašleme a přibalíme ti k tomu ještě naši samolepku.

    Zvolit si můžeš velikost S/M. Napiš nám ji do poznámky. Vzhled šatů najdeš v galerii.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    110,58 €
    (2 800 Kč)
  • zostáva 73 z 100
    Surfař na měsíc

    Pláž a slanou vodu neumíme, ale i surfování s výhledem na Pražský hrad nemusí být úplně za trest. 😎 Ceny za letenky schovej zatím do prasátka a dej si měsíční trénink na Štvanici. A nějaký ty konktejly taky zvládnem! 

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 100 přispěvatelů, tak neváhej! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,48 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Dej si balanc

    Klíč k surfingu leží v perfektní rovnováze. Proto top surfaři doporučují balanční prkno, které můžete vytáhnout a začít cvičit balanc úplně kdekoliv.

    Balanční deska je účinný nástroj na trénink stability a posílení středu těla. Jedinej háček je v tom, že se na ní můžeš nedobrovolně proletět a následovně nouzově přistát. Proto v setu najdeš multifunčkní pěnový válec, který je bezpečnější a zároveň funguje jako masážní roller.

    Vyrobeno v České republice.

    Odkaz na prkno najdeš zde, tady zas  web a  IG

    Předáme si na Štvanici nebo zašleme po předchozí domluvě. 
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    130,33 €
    (3 300 Kč)
  • zostáva 3 z 25
    Surfař začátečník

    Nikdy jsi na prkně nestál, ani nemáš vybavení? To nevadí. U nás tě to naučíme. 😎 Během šesti hodin výuky ti dáme teoretické i praktické základy surfování, pujčíme vybavení a připravíme tě na oceán. 🌊

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 25 přispěvatelů, tak neváhej! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    157,98 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 24 z 25
    Surfař na léto

    Plánuješ přes léto zůstat v Česku, ale bez surfování nemůžeš vydržet? ☀️ Tak to je nejlepší variantou tříměsíční permice na vlnu do Štvanice! 🌊

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 25 přispěvatelů, tak neváhej! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    335,70 €
    (8 500 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Teambuilding na vlně

    Už vás v práci nebaví únikové hry, wellness nebo bowling? 😁Tak to pojďme trochu rozjet! Udělejte si u nás na jeden den firemní teambuilding, užijte si odpoledne u vody a vyblbněte se na vlnách s instruktory z našeho spolku. 🌊 To zní dobře ne? 

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 10 přispěvatelů, tak neváhejte!

    Kapacita teambuildingu je až 15 lidí na jeden voucher. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 184,83 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    ​Nejlepší den v tvým životě!

    Chcete si užívat jeden celý den surfování a dalších vodáckým radovánek s kámošema?

    Připravíme pro vás legendární den. Ráno jako přivítání připravíme snídaňový brunch, k obědu vám pořídíme nějakou libovku třeba z Ambiente dle vašeho přání a mezitím jen pro vás pustíme vodu a můžete celý den surfovat. Kanál bude vyhrazen jen vám a vašim přátelům. Budeme mít pro vás surfy, kajaky, i raft. Po společné večeři si ještě budete moct zadovádět ve vodě za hezkého nočního nasvícení s výhledem na Pražský hrad, během toho vás budeme zásobovat drinky a večer bude zakončen velkou párty s DJ.  V průběhu dne pro vás připravíme vodácké lekce na vaše přání,příp. ještě skateboardingu.

    Počet účastníků je omezen na cca 6 osob.
    Odměnu vám dodáme ve formě voucheru  s platností jeden rok.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 949,45 €
    (100 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Hodinový surfař

    Chceš si vyzkoušet surfování na Štvanici a užít si skvělý výhled na Hrad? 😎V tom případě pro tebe máme voucher na hodinu surfování! 

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 100 přispěvatelů, tak neváhej! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Hodinový surfař

    Chceš si vyzkoušet surfování na Štvanici a užít si skvělý výhled na Hrad? 😎V tom případě pro tebe máme voucher na hodinu surfování!  

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny.  

    Z důvodu velkého zájmu jsme přidali odměnu pro pár dalších zájemců.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Pražskej serfař 1.0

    Přijď si vyzkoušet jeden trénink s Pražským serfovým klubem. 🌊Na tréninku se poznáš s dalšíma pražskejma serfařema a kluboví trenéři se postarají o to, aby byl tvůj zážitek co nejbezpečnější. 😎 Poradí ti s technikou a dají ti tipy, na co se do příště zaměřit. 💪 Ve vodě budeme hodinu. Platnost odměny je jeden rok. 

    Odměnu získáš v podobě voucheru

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    Pražskej serfař 1.0

    Přijď si vyzkoušet jeden trénink s Pražským serfovým klubem. 🌊Na tréninku se poznáš s dalšíma pražskejma serfařema a kluboví trenéři se postarají o to, aby byl tvůj zážitek co nejbezpečnější. 😎 Poradí ti s technikou a dají ti tipy, na co se do příště zaměřit. 💪 Ve vodě budeme hodinu. Platnost odměny je jeden rok.  

    Odměnu získáš v podobě voucheru

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    Dvouhodinový surfař

    Jestli už teď víš, že ti hoďka surfování rozhodně nebude stačit, tak pro tebe máme voucher na dvouhodinovou vlnovou nálož! 🌊

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny. 

    Jde o zavádějící cenu pro prvních 100 přispěvatelů, tak neváhej! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Dvouhodinový surfař

    Jestli už teď víš, že ti hoďka surfování rozhodně nebude stačit, tak pro tebe máme voucher na dvouhodinovou vlnovou nálož! 🌊 

    Platnost voucheru je jeden rok od otevření Vlny.  
    Z důvodu velkého zájmu jsme přidali odměnu pro pár dalších zájemců.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Packrafťákem v partě

    Slyšel jsi někdy o packraftu, malý lehký lodi, se kterou se dá plout po Sázavě, ale i sjet Čerťáky nebo se toulat po divokých řekách Gruzie?

    Nyní máš možnost okusit a potrénovat pod vedením Vojťáka nebo bOSÁKa, také známých jako Packraft Guru. Můžeš být nepolíbený začátečník nebo zkušený bourák, na každého jsme připraveni.

    Pořiď si tuto odměnu a získáš skupinový dvouhodinový trénink včetně veškerého vybavení 
    (packraft, helma, vesta, pádlo). Ve skupince budeme max. 3+1. Jako dárek na konci frťan gruziňáku na brzké shledání na další vodě.
     Platnost odměny je jeden rok. Termíny od jara. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    Pražskej serfař lvl. 1552

    Chceš mít jistotu, že se ti během serfování na vlně bude celou dobu na 100 % věnovat někdo, kdo tomu opravdu rozumí? 😎 Pak jsme pro tebe přichystali individuální lekci s Kubou nebo Matyášem z Pražskýho serfovýho klubu.🌊Lekce bude včetně úvodní, asi půlhodinový přípravy na suchu, trvat 2 hodiny a během týhle doby budeš mít jednoho z těchhle zkušenejch serfařů jenom pro sebe. 🌤 Zašleme vám voucher platný jeden rok.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    61,30 €
    (1 552 Kč)
  • Vypredané!!
    Packrafťákem na plný kule

    Slyšel jsi někdy o packraftu, malý lehký lodi, se kterou se dá plout po Sázavě, ale i sjet Čerťáky nebo se toulat po divokých řekách Gruzie?

    Nyní máš možnost okusit a potrénovat pod vedením Vojťáka nebo bOSÁKa, také známých jako Packraft Guru. Můžeš být nepolíbený začátečník nebo zkušený bourák, na každého jsme připraveni.

    Pořiď si tuto odměnu a získáš individuální dvouhodinový trénink včetně veškerého vybavení

    (packraft, helma, vesta, pádlo). Jako dárek na konci frťan gruziňáku na brzké shledání na další vodě.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,09 €
    (1 800 Kč)
  • Vypredané!!
    Pražskej serfař 2.0

    Pojď svoje serfový umění posunout zase o kus dál díky pěti tréninkům s Pražským serfovým klubem. 😎 Na tréninku se poznáš s dalšíma pražskejma serfařema a kluboví trenéři se postarají o to, aby sis neodnesl žádný zlozvyky a svoje serfový dovednosti jsi rozvíjel tím správným směrem. ✌️

    Ve vodě budeme vždycky hodinu. Jako dárek navíc dostaneš kšiltovku nebo triko PSK. 🎽

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Surfr summer pončo

    Když se vrátíš z vlny, chce to ten správný svršek, který tě zahřeje a je příjemný na dotek. Když navštívíš ty nejlepší surfingový spoty na světě, uvidíš kolem běhat surfaře v ponču, jako je toto.
    Nezatěžuje batoh, ani přírodu. Nepostradatelný multifunkční parťák na výlety k oceánu, jezeru, řece nebo rybníku. Z každého ponča navíc pošleme 100 Kč organizaci  Coral Gardeners.

    SURFR ponča jsou vyrobené z organické vafloviny s certifikací GOTS, která skvěle saje, ale zároveň jsou lehká a skladná. Díky skryté gumičce se dají složit do malé ruličky. 

    Barvy - lněná, tmavě šedá, světle modrá, růžová 
    Velikost - dospělá unisex, střední
    Najdeš zde, tady zas web a IG. Výběr nám napiš do poznámky. 

    Vyrobeno v ČR.
    Předání na Štvanici nebo po domluvě zašleme.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pražskej serfař 2.0

    Pojď svoje serfový umění posunout zase o kus dál díky pěti tréninkům s Pražským serfovým klubem. 😎 Na tréninku se poznáš s dalšíma pražskejma serfařema a kluboví trenéři se postarají o to, aby sis neodnesl žádný zlozvyky a svoje serfový dovednosti jsi rozvíjel tím správným směrem. ✌️ 

    Ve vodě budeme vždycky hodinu. Jako dárek navíc dostaneš kšiltovku nebo triko PSK. 🎽

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Dámské tričko od HIKO + společný trénink

    Stylové lycrové tričko ideální pro všechny vodní sporty s předávkou na společném tréninku na vodě. Společný trénink bude dle domluvy s členy našeho spolku a jinými vodáckými kapacitami kdykoliv se domluvíme a bude trvat přibližně 1,5 hod. :)
    Zvolenou velikost nám napiš do poznámky. Vzhled trička najdeš v galerii.
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pánské tričko od HIKO + společný trénink

    Stylové lycrové tričko ideální pro všechny vodní sporty s předávkou na společném tréninku na vodě. Společný trénink bude dle domluvy s členy našeho spolku a jinými vodáckými kapacitami kdykoliv se domluvíme a bude trvat přibližně 1,5 hod. :)
    Zvolenou velikost nám napiš do poznámky. Vzhled trička najdeš v galerii.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Něco pro zkušené - jsi pokročilý slalomář, kajakář nebo surfař?

    Jeden z iniciátorů Vlny je Jan Vondra - profesionální trenér a bývalý reprezentant Čr ve vodním slalomu, ale také vynikající surfař. Vyzkoušej si trénink pod vedením profesionála ve kterékoliv disciplíně, kterou lze na vlně dělat! 
    Lekce bude trvat cca 1,5 hodiny.
    Zašleme vám voucher platný jeden rok.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,23 €
    (3 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Chci surf jako žádnej jinej

    Správné surfové prkno na říční vlnu se trochu liší od klasického surfového prkna na oceánské vlny a ty můžeš díky téhle odměně získat prkno, které bude přizpůsobené jak naší vlně, tak i tvým tělesným proporcím a surfovým schopnostem. 💪

    Pražští šejpři z FRAME surfboards ti prkno udělají na míru a budeš ho mít připravené na první otevírací den. 😎 Uvítáme tě v naší dílně a tam se dohodneme, co by se ti líbilo. Případně to lze vyřešit i na dálku. 
    Můžeš se začít těšit tady nebo tady

    Prkno ti předáme osobně na Štvanici a budeš si ho moci hned vyzkoušet v rámci jedné hodiny zdarma!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    473,93 €
    (12 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Nebuď sup, kup si SUP

    Na prkně s pádlem v ruce se na Štvanici rozhodně neztratíš. Celosvětově nejlepší paddleboardy se vyrábějí v ČR a ty můžeš mít jedno darované přímo výrobcem: univerzální SUP TAMBO CORE 9‘7‘‘ ECO, vhodné na klidnou i tekoucí vodu pro spíše lehčí jezdce (děti, ženy, zkušenější jezdci do 90 kg). K tomu dostaneš profi skládací pádlo a kolečkový bag - prostě vyladěnou kompletní sadu.
    Více zde:  SUP, pádlo, bag

    Předáme si na Štvanici nebo zašleme po předchozí domluvě.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    829,38 €
    (21 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pojmenuj vlnu

    Chceš se zapsat do historie tučným písmem? 😎 Dej první riversurfingové vlně název, který oficiálně ponese. 🌊 Název zaneseme do našeho profilu na sítích a do online map. 
    Názvy značek nebo komerční brandy se ale k naší vlně nehodí, takže si vyhrazujeme právo takové názvy odmítnout a požádat o jiný návrh. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 974,72 €
    (50 000 Kč)