Bagind - Podpořte vznik ručně vyráběných doplňků z Kolumbie

Vědět kdo, jak a z čeho vyrobil batoh, se kterým každý den vyrážíte na dobrodružnou cestu životem, je dar. Rozbalte si ten náš a pomozte nám zahájit novou výrobu z udržitelných materiálů v horském údolí v Kolumbii. Ručně, transparentně a bez kompromisu.

Autor: Bagind

  • Kožený batoh je naším nejnovějším přírůstkem.

  • Linderman - náš kamarád a šikovný výrobce

  • Ručně vyráběný kožený batoh (Koňaková/Černá))

  • Ručně vyráběná kožená kabelka (Koňaková/Černá)

  • Ručně vyráběná pánská kožená peněženka

  • Ručně vyráběné kožené pouzdro na Airpods

  • Ručně vyráběná kožená klíčenka (Koňaková/Černá)

  • Linderman se svojí fenkou Kiarou.

  • Villa de Leyva - město, kde se rodí zázraky

16 899 €
vybrané z 15 400 €

109%

109% splnené

295 ľudí prispelo

Dizajn, Móda

Ostrava, Moravskoslezský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 11.6.2021 v 11:32.

Zobraziť všetky odmeny

Už čtyři roky si značka Bagind získává srdce zákazníků v České republice. Prostřednictvím ručně vyráběných kožených batohů, tašek a kabelek z pouštního města Jaisalmer v Indii přinášíme unikátní kombinaci důmyslného a funkčního designu a ruční výroby. 

Doba jde dopředu a držet krok s trendy je čím dál větší oříšek. Touhy a přání našich zákazníků nám pomohly stvořit modely, které si našly své místo v šatnících tisíců z vás. Když jsme se zamysleli nad tím, jaký produkt, střih, materiál nebo barva by měli být přelomovým momentem, věděli jsme jediné - chceme zachovat tradiční výrobní metody, udržitelné zdroje a materiály, transparentní přístup k procesu výroby a úzký vztah s těmi, kdo věří v naší filozofii.

Stejně jako před 6 lety, kdy náš zakladatel, charismatický 18letý Lukáš Matějček, objevil v Jaisalmeru obchod s koženým zbožím místního podnikatele Denise, i tentokrát hraje v příběhu hlavní roli přátelství a důvěra. V kolumbijském koloniálním městečku Villa de Leyva se Lukáš při své cestě po jižní Americe seznámil s Lindermanem, ambiciozním mladým řemeslníkem, který vlastnoručně vyrábí minimalistické batohy a tašky. Kombinuje v nich pružnost a robustnost bavlny s majestátností pravé hovězí kůže. Nebojí se experimentovat s odolnými a nepromokavými materiály, aby obsah zavazadla zůstal vždy v maximálním bezpečí. Oba si velice rychle sedli a za pár dní si potřásli rukou.

Snem Lindermana je ukázat světu, že má poctivá ruční výroba na trhu stále své místo. A jen díky vám se jeho sen promění ve skutečnost. Společně chceme pomoci Lindermanovi vykročit za jeho snem nákupem potřebné techniky, náborem nových, kvalifikovaných zaměstnanců a zabezpečením spolehlivé přepravy výrobků k nám. Chceme naše společníky za jejich práci odměnit férovou mzdou, rozvíjet jejich znalosti a také podporovat místní komunity a oblasti, které pomoc nejvíce potřebují. Jak už to tak v životě bývá, začátky jsou vždycky nejtěžší. Věříme, se s vaší pomocí všechny nezdary překonáme.

Vaše pomoc pro nás, i pro nadějného mladého kluka, který vyrůstal v prostředí plantáží koky, hodně znamená. Zasloužíte si sledovat cestu našeho kamaráda a výrobce Lindermana od samého počátku. Ať už se nás rozhodnete podpořit jakkoliv, zůstaneme s vámi v kontaktu, abychom vám dokázali, že se vaše pomoc vyplatila.

Za svou pomoc si odnesete odměnu. Na výběr máte z několika prvních modelů batohů a tašek z nových materiálů a za zvýhodněnou cenu. Radost si můžete udělat také vybranými kousky z naší stále nabídky nebo některou ze zážitkových odměn. Výběr je na vás.

Dbáme na tradice, poctivost a neuhýbáme z našich standartů kvality. Všechny produkty Bagind jsou vyrobeny ručně s maximální precizností.

Nehledě na výši příspěvku si vážíme každého, kdo se zapojí do našeho dobrodružství. Byli, jste a budete to právě vy, naši zákazníci a fanoušci, kdo tvoří příběh Bagind. 

Poctivá ruční výroba je to, co činí Bagind jedinečným. Cesta každého nového modelu začíná u nás na papíře. Lukáš rozkreslí návrh a společně s týmem ho vyladí k dokonalosti. Myslíme při tom na vlastní zkušenosti, ale i na vaše přání a připomínky. Jakmile je návrh hotový, putuje k výrobcům do zahraničí. Ti vyrobí prototyp podle zadání a s nejbližší zásilkou jej pošlou k nám. Pokud se nám líbí, stačí ho jen pojmenovat a vyslat ho za vámi. Takhle jednoduché to je!

Být globální a zároveň poctiví. Posláním značky Bagind je dostat se do srdcí a šatníků našich zákazníků. Věříme, že díky nové výrobě a spolupráci s kreativními designéry můžeme nabídnout jedinečný výrobek. Takový, který díky své kvalitě vydrží a dělá radost dlouhá léta.

Chceme rozšířit výrobu o další ručně vyrobené kousky a nadále pomáhat v zemích, kde je pomoc potřebná. Plánujeme ukázat, že každá země světa má své talenty a dokáže na náš trh přinést kvalitu, poctivost a udržitelnost.
Díky vaší pomoci se náš sen stává skutečností. Děkujeme vám.

Kromě toho, že nám můžete přispět finančně, budeme rádi také za vaše sdílení přátelům, známým nebo lidem ve vašem okolí.

Sdílejte náš sen na:

         

Pokud na nás máte jakékoliv otázky, využijte sekci "Otázky a odpovědi", kontaktujte nás na e-mailu hithit@bagind.cz nebo zavolejte na telefonní číslo +420 736 207 381.

Děkujeme, že se s námi pokusíte změnit sen mladého, nadějného výrobce, proměnit ve skutečnost. Je to pro nás pocta.

Váš tým Bagind.

Aktuality

23.7.2021 Nová výroba jede na plné obrátky! A to díky vám. 💯

Naši milí, rád bych vám dnes předal dobré zprávy, které k nám v posledních dnech dorazily z nové výroby v Kolumbii. Díky téměř tří stům přispěvatelů a vybraným 427 970 Kč jsme mohli splnit Lindermanův sen o vlastní výrobě. ✨ Díky vaší pomoci se nám také podařilo dát práci dalším 15 lidem, kteří ji…

Viacej

12.6.2021 Cíl splněn! 🎉 Děkujeme vám.

Naši milí,  když jsem s nadšením seděl v letadle do Kolumbie, ani ve snu by mě nenapadlo, jaké dobrodružství mě tam čeká. ⛰️ Věřím, že vás život zavede tam, kam má, když se nebojíte rizika a vkročíte do neznáma. Seznámení s novým výrobcem Lindermanem pro mě bylo osudové. Zpočátku jsem si to…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 33
    Fandím vám a obejdu se bez odměny

    Každá pomoc se počítá!

    Moc si vážíme vaší podpory a příspěvku. I díky vám budeme moci novou řemeslnou výrobu v kolumbijských horách proměnit ve skutečnost.

    Děkujeme vám, že jste součástí příběhu značky Bagind.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,50 €
    (190 Kč)
  • zostáva 1 z 50
    Mystery Box - nechám se překvapit odměnou

    Těšte se na ochutnávku kvalitních produktů  vyrobených s citem pro detail. Praktická klíčenka a kožená peněženka z naší indické výroby, nebo originální plechový hrneček - co z toho dorazí právě vám? Nechte se překvapit!

    Vaší podpory si moc vážíme. Děkujeme vám za váš příspěvek. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,40 €
    (390 Kč)
  • zostáva 25 z 30
    Přidáváme: Ručně vyrobená kožená klíčenka z nové výroby

    Díky vašemu příspěvku pomůžeme novému výrobci v Kolumbii k lepším pracovním podmínkám. Buďte s námi na začátku nového dobrodružství značky Bagind a získejte navíc praktickou klíčenku.

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Rozměr klíčenky je 9x7x0,5 cm.

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,40 €
    (390 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Kniha zakladatele Bagind + originální plechový hrnek

    Udělejte si radost knížkou Dobrodruh z paneláku našeho zakladatele Lukáše Matějčka, kde píše o svých dobrodružných cestách a začátcích firmy Bagind. K napínavé knize si navíc uděláte horké kafe do krásného plecháčku s logem Bagind, který vám přijde spolu s knihou. Co víc si přát?

    Objem plecháčku je 370 ml.

    Poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,30 €
    (590 Kč)
  • zostáva 24 z 30
    Ručně vyráběné kožené pouzdro na Airpods a Airpods Pro z nové výroby

    Víme, jak snadno se mohou bezdrátová sluchátka zatoulat. Uložte je do bezpečí ve stylovém pouzdru Bagind, které nádherně vypadá a díky kvalitní kůži vydrží dlouhá léta. 

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Variantu výrobku (Apple Airpods/Apple Airpods Pro) a barvu specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,25 €
    (690 Kč)
  • zostáva 12 z 30
    Ručně vyrobená kožená peněženka z nové výroby

    Kvalitní kožená peněženka je základ pánského šatníku. Objevte tu z naší nové kolekce Bagind mezi prvními. Je vyrobena ručně s citem pro detail z pravé hovězí kůže.

    Vybrat si můžete ze dvou barev:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Rozměr peněženky je 9x11x1 cm.

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,19 €
    (790 Kč)
  • zostáva 15 z 30
    Dárkový poukaz 1000,- Kč o 10 % výhodněji

    Dáváte přednost dárkovému poukazu? Zakoupením poukazu podpoříte naši novou výrobu v Kolumbii a uděláte radost sobě nebo někomu blízkému ve svém okolí. 

    Dárkový poukaz získáte elektronicky po ukončení kampaně. Je platný 1 rok na celou nabídku na e-shopu Bagind.cz.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    35,54 €
    (900 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Hithit Starter Pack: Klíčenka, obal na AirPods a kožená peněženka

    V tomto ultimátním balíku produktů z naší nové kolumbijské výroby dostanete stylovou klíčenku, kožený obal na AirPods (AirPods nebo AirPods Pro) a módní peněženku. Za nejvýhodnější cenu můžete mít vše mezi prvními a navíc podpoříte nového výrobce v Kolumbii. 

    U každého z produktů (klíčenka, pouzdro na sluchátka a peněženka) prosím specifikujte barevnou variantu v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. 

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Barevné varianty můžete také kombinovat.

    U koženého pouzdra na sluchátka prosím specifikujte v poznámce požadovanou variantu: 
    • AirPods
    • AirPods Pro

    Poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    58,84 €
    (1 490 Kč)
  • zostáva 73 z 100
    Ručně vyrobená kabelka z nové výroby (super-zvýhodněná cena)

    Kabelka Bagind bude díky nové kolumbijské výrobě vypadat ještě lépe. Je ale jasné, že se pohodlně nosí přes rameno a uschováte do ní vše potřebné. 

    Vybrat si můžete ze dvou stylových variant:
    • Koňaková kůže a šedo-béžová látka
    • Černá kůže a černá látka

    Rozměr kabelky je 40x45x12 cm.

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    70,68 €
    (1 790 Kč)
  • zostáva 15 z 30
    Dárkový poukaz 2000,- Kč o 10 % výhodněji

    Udělejte radost sobě, nebo svým blízkým dárkovým poukazem v hodnotě 2000 Kč.

    Dárkový poukaz získáte elektronicky po ukončení kampaně. Je platný 1 rok na celou nabídku na e-shopu  Bagind.cz.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    71,08 €
    (1 800 Kč)
  • zostáva 7 z 30
    Náš bestseller: Kožená kabelka Belka o 15 % levněji

    Belka vychází vstříc zastánkyním klasických kabelek. Prostornou hlavní kapsu na zip doplňuje důmyslný systém kapsiček a elegantní látková podšívka. Díky intuitivnímu popruhu ji můžete nosit na rameni, na předloktí i v ruce a snadno se vám tak přizpůsobí. 

    K dispozici v růžové, černé, modré, hnědé, světle modré, světle zelené a oranžové barvě.

    Rozměr kabelky je 33×38×11 cm.

    Vámi preferovanou barvu výrobku prosím napište do poznámky, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    76,96 €
    (1 949 Kč)
  • zostáva 8 z 30
    Náš bestseller: Kožený batoh Daila o 15 % levněji

    Dámský batoh z pravé kozí kůže. Vyražte s Dailou objevovat svět, a nebo ji vezměte do práce. Daila se vám přizpůsobí. Do vnitřní kapsičky na zip bezpečně uložíte peněženku a klíče. Hlavní kapsa zase schová něco k jídlu, vodu i skládací deštník. Vaše nejlepší kamarádka Daila. 

    K dispozici v hnědé, růžové nebo černé barvě.

    Rozměr batohu je 34×25×11 cm.

    Vámi preferovanou barvu výrobku prosím napište do poznámky, kterou najdete v dalším kroku při placení. 

    Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    86,83 €
    (2 199 Kč)
  • zostáva 76 z 100
    Ručně vyrobený batoh z nové výroby (super-zvýhodněná cena)

    Moc si vážíme vaší podpory, díky které můžeme posunout značku Bagind zase o krok dál. A že to bude opravdu velký krok. Výrobu rozšíříme do Kolumbie, kde pomůžeme místnímu výrobci k lepším pracovním podmínkám. 

    Nový batoh můžete mít za super-zvýhodněnou cenu a je k dispozici ve dvou trendy barevných provedeních:
    • Koňaková kůže a šedo-béžová látka
    • Černá kůže a černá látka

    Batoh je vyroben z kvalitní a odolné hovězí kůže a 100% přírodní bavlněné látky, tzv. canvasu.

    Rozměr batohu je 40×24×16 cm.

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    102,27 €
    (2 590 Kč)
  • zostáva 26 z 30
    Dárkový poukaz 3000,- Kč o 10 % výhodněji

    Vykouzlete úsměv na tváři někomu blízkému a obdarujte jej poukazem v hodnotě 3000 Kč na kožené výrobky Bagind.

    Dárkový poukaz získáte elektronicky po ukončení kampaně. Je platný 1 rok na celou nabídku na e-shopu  Bagind.cz.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    106,61 €
    (2 700 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Den se zakladatelem značky Lukášem Matějčkem

    Sympatický zakladatel značky Bagind vám představí firmu, kanceláře a sklad v Ostravě. Budete mít jedinečnou možnost nahlédnout za oponu celé firmy, která roste bleskovou rychlostí. Poté se vydáte objevovat dominanty Ostravy a jejího okolí. Na závěr dne si s Lukášem u ohně a špekáčků popovídáte o všem, co vás zajímá.

    Termín upřesníme po skončení kampaně. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,46 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Dárkový poukaz 4000,- Kč o 10 % výhodněji

    Zakoupením poukazu podpoříte naši novou výrobu v Kolumbii a uděláte radost sobě, nebo někomu blízkému ve svém okolí.

    Dárkový poukaz získáte elektronicky po ukončení kampaně. Je platný 1 rok na celou nabídku na e-shopu  Bagind.cz.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    142,15 €
    (3 600 Kč)
  • zostáva 25 z 30
    Dárkový poukaz 5000,- Kč o 10 % výhodněji

    Pošleme vám poukaz na krásných pět tisíc a můžete si vybrat to, po čem toužíte. Nebo udělat radost někomu ve svém okolí.

    Dárkový poukaz získáte elektronicky po ukončení kampaně. Je platný 1 rok na celou nabídku na e-shopu  Bagind.cz.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    177,69 €
    (4 500 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Kabelka dle vlastního návrhu nebo návrhu designéra

    Společně s naším designérem upravíte ikonický Bagind střih a vytvoříte koženou kabelku svých snů. 

    Výběr barev a detailů bude na vás. Navíc budete moci výrobku vtisknout jedinečné označení, třeba s vašimi iniciálami.

    Návrh výrobku s vámi domluvíme po skončení kampaně, do té doby se ale můžete inspirovat, aby byl výsledek co nejdokonalejší.

    Poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    272,46 €
    (6 900 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Batoh dle vlastního návrhu nebo návrhu designéra

    Společně s naším designérem upravíte ikonický střih nového batohu a vytvoříte si společníka na cesty či do práce dle vlastní fantazie.

    Výběr barev a detailů bude na vás. Navíc budete moci výrobku vtisknout jedinečné označení, třeba s vašimi iniciálami.

    Návrh výrobku s vámi domluvíme po skončení kampaně, do té doby se ale můžete inspirovat, aby byl výsledek co nejdokonalejší.

    Poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    272,46 €
    (6 900 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    30 ručně vyráběných kožených klíčenek s personalizací - vhodné pro firmy

    Odměňte své přátele nebo zaměstnance originální klíčenkou z pravé kůže. Díky vašemu příspěvku budeme moci nastartovat novou výrobu a dostat tak jedinečné kousky mladého řemeslníka k rukám našich zákazníků.

    V rámci odměny vás každá klíčenka vyjde o 20 % levněji.

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Počty jednotlivých provedení specifikujte v poznámce při placení nebo je s vámi domluvíme po skončení kampaně.

    Rozměry klíčenky jsou 9x7x0,5 cm.

    Barevnou variantu specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    276,01 €
    (6 990 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    50 ručně vyráběných kožených klíčenek s personalizací - vhodné pro firmy

    Odměňte své přátele nebo zaměstnance originální klíčenkou z pravé kůže. Díky vašemu příspěvku budeme moci nastartovat novou výrobu a dostat tak jedinečné kousky mladého řemeslníka k rukám našich zákazníků.

    V rámci odměny vás každá klíčenka vyjde o 30 % levněji.

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Počty jednotlivých provedení specifikujte v poznámce při placení nebo je s vámi domluvíme po skončení kampaně.

    Rozměry klíčenky jsou 9x7x0,5 cm.

    Barvu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,47 €
    (9 990 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    30 ručně vyráběných kožených peněženek s personalizací - vhodné pro firmy

    Odměňte své přátele nebo zaměstnance originální peněženkou z pravé kůže. Díky vašemu příspěvku budeme moci nastartovat novou výrobu a dostat tak jedinečné kousky mladého řemeslníka k rukám našich zákazníků.

    V rámci odměny vás každá peněženka vyjde  o 20 % levněji.

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Počty jednotlivých provedení specifikujte v poznámce při placení nebo je s vámi domluvíme po skončení kampaně.

    Rozměry peněnženky jsou 9x11x1 cm.

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    749,85 €
    (18 990 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    50 ručně vyráběných kožených peněženek s personalizací - vhodné pro firmy

    Odměňte své přátele nebo zaměstnance originální peněženkou z pravé kůže. Díky vašemu příspěvku budeme moci nastartovat novou výrobu a dostat tak jedinečné kousky mladého řemeslníka k rukám našich zákazníků.

    V rámci odměny vás každá peněženka vyjde  o 30 % levněji.

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Počty jednotlivých provedení specifikujte v poznámce při placení nebo je s vámi domluvíme po skončení kampaně.

    Rozměry peněženky jsou 9x11x1 cm. 

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Poštovné po ČR je součástí odměny. 

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 091,41 €
    (27 640 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Zažijte novou výrobu na vlastní kůži - cesta do výroby v Kolumbii

    Nezapomenutelný výlet do Kolumbie na 7-10 dní s Lukášem, zakladatelem značky Bagind. Na vlastní kůži poznáte místní kulturu a hlavně precizní výrobu a postupy, při kterých vznikají oblíbené výrobky Bagind. 

    Objevíte nádherné kolumbijské vrcholy a malebné městečko Villa de Leyva. Právě tam bude nová výroba probíhat. Z hlavního města Bogota zabere cesta asi 2 a půl hodiny. Dobrodružství začíná! Pojďte do toho s námi. 

    Součástí odměny jsou zpáteční letenky do Kolumbie, transport a ubytování.

    Termín bude upřesněn po skončení kampaně.
      ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★ 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 974,33 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Ručně vyrobená kožená klíčenka z nové výroby

    Díky vašemu příspěvku pomůžeme novému výrobci v Kolumbii k lepším pracovním podmínkám. Buďte s námi na začátku nového dobrodružství značky Bagind a získejte navíc praktickou klíčenku.

    Vybrat si můžete ze dvou barevných variant:
    • Koňaková kůže
    • Černá kůže 

    Rozměr klíčenky je 9x7x0,5 cm.

    Variantu výrobku specifikujte v poznámce, kterou najdete v dalším kroku při placení. Cena za poštovné po ČR je součástí odměny.

    ★ Jako poděkování navíc získáte 15% slevu na všechny výrobky z Kolumbie, které letos vydáme. ★

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,45 €
    (290 Kč)