Psychoterapie pro pracovníky první linie

Situace se poslední dny obrací k lepšímu a velké díky za to patří především zdravotníkům a osobám v první linii, kteří obětovali svou energii a čas pro lepší zítřky. My bychom jim to chtěli touto cestou vrátit a vy nám s tím můžete pomoci!

Autor: MindTherapy

Autor zatiaľ žiadne otázky a odpovede nepridal. Pokiaľ vás niečo zaujíma, opýtajte sa! Otázku nemusíte zverejniť, len sa odošle autorom na e-mail a oni sa vám ozvú späť s odpoveďou.

53 €
vybrané z 7 916 €

0%

0% splnené

5 ľudí prispelo

Komunita, Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 17.6.2021 v 16:26.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 4
    Dobrá duše

    Je-li vám náš projekt sympatický, ale nemáte zájem o nic hmotného, získejte pouhý pocit k nezaplacení! Váš dobrý skutek pomůže dalším lidem a za to jsme moc vděční!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Antistresová příručka

    O antistresových omalovánkách už jste určitě slyšeli, ale co si o tom stresu něco málo přečíst? Naše Antistresová příručka byla sestavena týmem našich skvělých terapeutů a poskytne vám základní tipy, jak se stresem pracovat a jak se s ním co nejlépe vypořádat.

    Příručka Vám bude zaslána elektronicky, prostřednictvím e-mailu obratem po dokončení projektu. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    9,90 €
    (250 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Bavlněná taška "Terapie pomáhá"

    O tom, že plátěná taška vypadá lépe než igelitka asi není pochyb. Navíc je ekologická, praktická a ta naše dokonce ze 100% bio bavlny!

    Po dokončení projektu Vám bude taška odeslána prostřednictvím České pošty, a to do měsíce od jeho dokončení. Cena již zahrnuje poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 0
    Plecháček MindTherapy

    Kdo by v této době vynechal výlety do přírody! Ať už vrazíte na chalupu, pod stan nebo na procházku do hor, originální plecháček Vám nesmí chybět! 

    Po dokončení projektu Vám bude hrneček odeslán prostřednictvím České pošty, a to do 3 měsíců od jeho dokončení. Cena již zahrnuje poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 99 z 100
    Deník mojí duše

    Sepsání si myšlenek, které se vám honí hlavou, vám vždycky pomůže si v těchto myšlenkách udělat pořádek, trochu si je v hlavě urovnat a uchopit je za ten správný konec. 

    My o tom víme své, a proto jsme pro vás navrhli designový deníček, kam si tyto myšlenky můžete zapisovat. Uděláte si v životě zase o něco větší pořádek, a to ještě stylově!

    Náš Deník je velikosti A5 a má celkem 96 stran, kam si své myšlenky budete moci zapisovat.

    Po dokončení projektu Vám bude deník odeslán prostřednictvím České pošty, a to do 3 měsíců od jeho dokončení. Cena již zahrnuje poštovné.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,73 €
    (549 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Bavlněné tričko "Terapie pomáhá"

    Tričko, které baví, padne jako ulité a ještě navíc skvěle podtrhne Váš názor a podporu, kterou tímto psychoterapii a obecně psychohygieně vyjadřujete. 

    Po dokončení projektu Vám bude tričko odesláno prostřednictvím České pošty, a to do 3 měsíců od jeho dokončení. Cena již zahrnuje poštovné.

    Do poznámky nám prosím případně uveďte požadovanou velikost trička.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • predané 0
    Chci to taky zkusit!

    I když náš projekt v současné době cíli především na osoby v první linii, máme tým vyškolených terapeutů, kteří chtějí pomáhat každému nezávisle na jeho věku. Proto pokud chcete pomoci a zároveň udělat první krok ke zlepšení svého duševního zdraví, zkuste s námi terapeutické sezení online. Odměnou vám tedy bude 1x online sezení s naším terapeutem v délce 50 minut.

    Po dokončení projektu se s Vámi spojíme a společně vymyslíme, jaký terapeut pro vás bude ten pravý, abyste z kontaktu s námi získali skutečně co nejvíce. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • predané 0
    3x sezení s terapeutem

    Zajímá vás náš projekt a zároveň chcete o své duševní zdraví pečovat také? Vyzkoušejte pravidelná sezení s našimi terapeuty, a to hned 3x!

    Termín si domluvíte dle vlastního uvážení, stejně tak se s Vámi spojíme, abychom Vám doporučili terapeuta, se kterým si dle našeho názoru padnete nejlépe. Délka jednoho sezení je 50 minut.

    Po dokončení projektu se s Vámi spojíme a společně vymyslíme, jaký terapeut pro vás bude ten pravý, abyste z kontaktu s námi získali skutečně co nejvíce. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    106,87 €
    (2 700 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Buď kamarád MindTherapy

    Sami to nezvládneme. A proto potřebujeme  podporu, za kterou vám děkujeme.

    Staňte se přítelem našeho projektu a my vás budeme uvádět nejen na webových stránkách, ale  i v našich dalších propagačních a edukačních materiálech!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Workshop na téma duševní zdraví

    Ať už jste skupina kamarádu, žen, mužů, kolegů v práci či známých, jsme si téměř jistí, že společné sezení na téma duševního zdraví otevře oči a pomůže každému z vás k lepšímu životu. 

    Náš terapeut s Vámi probere kroky, jak harmonizovat své duševní zdraví, základy psychohygieny, případně cokoliv, co vás bude v daný moment zajímat. Jde o jednodenní skupinový workshop, během kterého vám bude zajištěno mimo jiné i základní občerstvení, abyste skutečně mohli věnovat veškerou svoji pozornost pouze a jenom našim terapeutům.

    Workshop se bude konat na Praze 4, kde se na vás všechny budeme moc těšit. Maximální kapacita je 50 osob. Zakoupený voucher je platný až pro 5 osob společně.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    879,56 €
    (22 222 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Partnerská spolupráce

    Uvedeme Vás na našich webových stránkách jako partnera a podporovatele projektu a zároveň se společně domluvíme na možnostech, jak se do projektu zapojit. Ať už se bude jednat o Vaši propagaci na našich stránkách či v edukačních materiálech, případně uvedení Vás jako partnera na námi realizovaných workshopech. 

    + jako součást odměny samozřejmě účast na všech našich workshopech v roce 2021 zcela zdarma..

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    989,51 €
    (25 000 Kč)