Pihovaté pralinky - tištěná kniha, ekniha i audiokniha

Pihovaté pralinky jsou povídkové etudy, co vás pohladí po duši a taky vás budou pěkně napínat. Ráda bych je společně s vámi vydala. Knížka bude tištěná, elektronická i audio. Namluvili ji herci z Divadla Husa na provázku tak, že se vám bude tajit dech.

Kdy bude knížka hotová?

Pokud se podaří vše jak má, získat finanční podporu, ale i zadat do výroby a vytisknout podle harmonogramu, mohla by být knížka "venku" už v létě. Plán je dokonce na červen. Mohli byste si tak vzít knížku už na letní dovolenou.

Jaký bude mít tištěná knížka formát?

Bude to lepená vazba v měkkých deskách s dvojitou klopou, v příjemném formátu, rovnou do kabelky - výška 23,5 x šířka 13,5 cm.

Jak bude probíhat osobní vyzvednutí?

Osobní vyzvednutí je možné pouze v Brně, a to po předchozí domluvě. Adresa je Milady Horákové 20, Brno střed a na termínu se domluvíme po emailu: makywrite@gmail.com.

Hodí se elektronická kniha pro čtečku?

Ekniha bude dodána ve formátech pdf a ePUB, což je nejrozšířenější formát pro všechny čtečky. Bude vám zaslána v obou formátech přes elektronickou úschovnu.

Pro koho je kniha nejvhodnější?

Cílové publikum jsou všichni, co mají rádi životní příběhy. Povídky jsou o vztazích, mateřství, rodině, lásce, osudu, pomíjivosti i fantazii. Každá povídka je jiná, jako jsou pralinky v bonboniéře.

Potřebujete více detailů k audioknize?

Povídky dramaticky namluvili herci Sylvie Krupanská a Dominik Teleky. Každý čte vždy sám celou povídku. Povídky jsou poskládané na přeskáčku, aby se hlasy střídaly za sebou a dobře se celá kniha poslouchala. Každá povídka je doplněná o podkresovou hudbou.

Jak je to s tou záložkou?

Záložka k tištěné knize bude papírová, v pihovatém designu celé knihy. 20 cm na výšku a 5 cm na šířku. Záložka nebude dostupná jinak, než společně s knihou.

Co je to ten Pihovatý happening?

Je to jeden z vtipných bonusů knihy, protože humoru není nikdy dost. Sejdeme po domluveném termínu na brněnském Prýglu a pobudeme chvilku spolu na čerstvém vzduchu. Součástí bonusu je tištěná kniha se záložkou. A kolik nás bude? Měla by to být malá skupinka tak, abychom vyhověli všem bezpečnostním covid nařízením.

Partner knihy a Hlavní partner knihy - co je to?

V bonusech je možnost stát se partnerem a hlavním partnerem knihy. To znamená, že když si tento bonus vyberete, vaše jméno se stane součástí knihy a to i jejich případných dotisků v budoucnu. Bude uvedeno na stránce s poděkování.

6 409 €
vybrané z 6 333 €

101%

101% splnené

133 ľudí prispelo

Umenie, Literatúra

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 23.5.2021 v 11:28.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 12
    PODPORA A DOBRÝ POCIT

    Chci podpořit vydání knížky Pihovaté pralinky. Knihu nepotřebuji, stačí mi dobrý pocit.

    Částku si navýším podle sebe, fandím splněným snům.

    Děkujeme :-)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 4
    EKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít elektronickou knížku Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Na tištěnou verzi už prostě nemám v knihovně místo. Knížka mi bude dodaná ve formátu pdf a ePUB, vhodná pro čtečky. Bude mi zaslána elektronicky přes úschovnu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    6,73 €
    (170 Kč)
  • predané 10
    ​AUDIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít audioknihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Namluvili ji herci z Divadla Husa na provázku Sylvie Krupanská a Dominik Teleky. Audioknihu dostanu ve formátu mp3. Kniha mi bude zaslána elektronicky přes  úschovnu. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 10
    ​TIŠTĚNÁ KNIHA - VYZVEDNUTÍ BRNO

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Nepotřebuji ani záložku ani věnování. Chci se trochu vyluftovat, tak si pro ni dojdu a osobně si ji vyzvednu v Brně. Více k osobnímu vyzvednutí se dozvím v často kladených otázkách. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,71 €
    (220 Kč)
  • predané 20
    ​TIŠTĚNÁ KNIHA - ZASLÁNÍ POŠTOU

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Nepotřebuji ani záložku ani věnování. Kniha mi bude zaslána poštou do schránky jako běžné psaní, poštovné mám v ceně.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    10,29 €
    (260 Kč)
  • predané 7
    ​TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS - VYZVEDNUTÍ BRNO

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Chci k tomu ale i tu príma záložku, a ještě osobní věnování. Mám Brno trochu z ruky, tak mi přijde poštou do schránky (jako běžné psaní, poštovné mám v ceně).

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    10,69 €
    (270 Kč)
  • predané 13
    ​TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS - ZASLÁNÍ POŠTOU

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Chci k tomu ale i tu príma záložku, a ještě osobní věnování. Brno mám z ruky a taky se mi nechce parkovat na déjedičce, tak mi kniha přijde poštou do schránky (jako běžné psaní, poštovné mám v ceně). 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    12,67 €
    (320 Kč)
  • predané 3
    ​KOMBO I: EKNIHA + AUDIODIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít eknihu a audioknihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Elektronická knížka mi bude dodaná ve formátu pdf a ePUB pro čtečky. Audioknihu namluvili Sylvie Krupanská a Dominik Teleky. Tohle kombo je pro mě ideální a ještě ušetřím pár kaček. Vše mi bude zasláno elektronicky přes úschovnu. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,46 €
    (340 Kč)
  • predané 14
    KOMBO II: TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS + AUDIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou i audio knížku Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Chci k tištěné verzi i tu príma záložku a ještě osobní věnování. Audioknihu namluvili Sylvie Krupanská a Dominik Teleky. Tištěná knížka mi přijde poštou (jako běžné psaní, poštovné mám zdarma). Audio knížka mi bude zaslána ve formátu mp3 elektronicky přes úschovnu. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,00 €
    (480 Kč)
  • predané 7
    TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS 2 KS

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Rovnou koupím jednu navíc, to se mi doma šikne jako dárek. Jednu knihu dostanu s osobním věnováním autorky a tu druhou čistou, abych tam mohl/a napsat své věnování. Obě knihy budou mít i tu príma záložku, a ještě ušetřím nějaké kačky. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 3
    KOMBO III: 2 KS TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS + AUDIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Rovnou koupím i jednu navíc jako dárek. Dostanu tu svou knihu s osobním věnováním autorky a tu druhou čistou, abych tam mohl/a napsat své věnování. Obě dvě knihy budou mít i tu príma záložku, a ještě ušetřím nějaké kačky. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma. Audiokniha mi přijde ve formátu mp3 přes elektronickou úschovnu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    26,52 €
    (670 Kč)
  • zostáva 14 z 20
    PIHOVATÝ HAPPENING PRÝGL

    Chci podpořit vydání knížky a stát se donátorem projektu. Mám smysl pro humor a líbí se mi netradiční akce. Chci strávit s autorkou odpoledne na brněnském Prýglu. Na sluníčku budeme chytat pihy a povídat si o životě. Třeba se ten můj příběh dostane do další knížky... Dostanu k tomu tištěnou knížku s osobním věnováním a záložkou. Akce se bude konat na čerstvém vzduchu, s distancem, takže jí zrušení nehrozí. Počet osob bude upraven podle aktuálních vládních nařízení. Více o happening si přečtu v často kladených otázkách.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • predané 2
    TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS 3 KS

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Rovnou koupím i dvě navíc pro mé přátele, budu mít alespoň vyřešené originální dárky. Dostanu tu svou knihu s osobním věnováním autorky a ty další čisté, abych tam mohl/a napsat své věnování. Všechny tři knihy budou mít i tu príma záložku. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    28,50 €
    (720 Kč)
  • predané 0
    KOMBO III: 3 KS TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS + AUDIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou i audio knížku Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Koupím rovnou dvě tištěné knížky navíc jako dárky. Jednu knihu dostanu s osobním věnováním autorky a ty další čisté, abych tam mohl/a napsat své věnování. Všechny tři knihy budou mít i tu príma záložku. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma. Audio knížka mi bude zaslána ve formátu mp3 elektronicky přes úschovnu. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    34,43 €
    (870 Kč)
  • predané 2
    ​TIŠTĚNÁ KNÍŽKA BONUS 4KS

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Rovnou koupím i tři navíc pro mé přátele, budu mít alespoň vyřešené originální dárky. Dostanu tu svou knihu s osobním věnováním autorky a ty ostatní čisté, abych tam mohl/a napsat své věnování. Všechny čtyři knihy budou mít tu príma záložku, a ještě ušetřím nějaké kačky. Knížky mi přijdou poštou a poštovné budu mít zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • predané 0
    KOMBO III: 4 KS TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS + AUDIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou i audio knížku Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Koupím rovnou tři tištěné knížky navíc jako dárky. Jednu knihu dostanu s osobním věnováním autorky a ty další čisté, abych tam mohl/a napsat své věnování. Všechny čtyři knihy budou mít i tu príma záložku, a ještě ušetřím nějaké kačky. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma. Audio knížka mi bude zaslána ve formátu mp3 elektronicky přes úschovnu

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    42,35 €
    (1 070 Kč)
  • zostáva 27 z 30
    PARTNER KNIHY

    Chci se stát partnerem a donátorem tištěné knížky a podpořit její vydání. Na straně s poděkováním v ní bude vytištěno mé jméno. Dostanu k tomu tištěnou knížku s osobním věnováním a záložkou. Knížka mi přijde poštou domů (jako běžné psaní, poštovné mám zdarma).

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,54 €
    (1 100 Kč)
  • predané 1
    TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS 5 KS

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou knihu Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Rovnou koupím i čtyři navíc pro mé přátele, budu mít alespoň vyřešené originální dárky. Dostanu tu svou knihu s osobním věnováním autorky a ty ostatní čisté, abych tam mohl/a napsat své věnování. Všech pět knížek bude mít i tu príma záložku, a ještě ušetřím nějaké kačky. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,54 €
    (1 100 Kč)
  • predané 1
    ​KOMBO III: 5 KS TIŠTĚNÁ KNIHA BONUS + AUDIOKNIHA

    Chci podpořit projekt a mít tištěnou i audio knížku Pihovaté pralinky, dřív než ostatní. Koupím rovnou čtyři tištěné knížky navíc jako dárky. Jednu knihu dostanu s osobním věnováním autorky a ty další čisté, abych tam mohl/a napsat své věnování. Všech pět knížek bude mít i tu príma záložku, a ještě ušetřím nějaké kačky. Knížky mi přijdou poštou jako běžné psaní, poštovné mám zdarma. Audio knížka mi bude zaslána ve formátu mp3 elektronicky přes úschovnu

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    48,29 €
    (1 220 Kč)
  • zostáva 6 z 20
    HLAVNÍ PARTNER KNIHY

    Chci se stát hlavním partnerem a donátorem tištěné knížky a podpořit její vydání. Na straně s poděkováním v ní bude mé jméno uvedeno jako hlavní partner. Mé jméno tam bude uvedeno už navždy, i když se bude někdy dělat dotisk. Dostanu k tomu tištěnou knížku s osobním věnováním a záložkou, elektronickou knihu a audioknihu. Knížka mi přijde poštou domů (jako běžné psaní, poštovné mám zdarma), audiokniha a ekniha přes elektronickou úschovnu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)