Lék pro duši v kartách KDO

Pomozte mi přivést na svět lék pro duši. Recept na fenomén zvaný stres. Můj největší životní objev, kým jsme, k vám promlouvá z léčivých obrázků třiceti výkladových osobních karet KDO. Předběhněte strach a starosti. Poznáte více sebe. Svoji skrytou sílu.

Autor: Romana Rosa

  • Obsah balíčku karet KDO

  • Pár karet z balíčku

  • Na každé kartě je jeden z originálních obrazů

  • V balíčku najdete návod, jak si karty vyložit

226 €
vybrané z 9 499 €

2%

2% splnené

11 ľudí prispelo

Umenie, Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 2.5.2021 v 09:34.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Víte co je snazší než strach? Dovolit si prostě nevědět. Málokdo ví, že vás to otevře novým nápadům.  Zažívám to u malování. Před rokem mi psala kamarádka, zda namaluji karty beze slov. Přišlo mi to jako skvělý nápad. Projekt byl na světě. Myšlenku jsem začala rozvíjet. Došlo mi, že kartami oslovím mnohem více lidí k životu ke svobodnějšímu životu bez stresu. Malovala jsem pro mnoho lidí obrazy na téma štěstí, vztahů, rodiny, pro zlepšení podnikání a pro děti. Tyto obrazy najdete v kartách. Budete inspirováni zajímavými tématy z obrázků. Bohužel se projekt začátkem března zastavil kvůli pandemii. K projektu jsem se teď vrátila. Nedal mi spát. Není lepší doba, kdy balíček karet přivést mezi vás, než teď, v této době.

Detaily

30 osobních výkladových karet KDO - Třicet léčivých obrazů vložených do výkladových karet vás zbaví starostí, strachu a špatných emocí zevnitř. Nabijí vás energií. Každý obrázek promlouvá k vašemu nitru. Vytáhněte si každé ráno kartu pro sebe. Nastartujete svůj den s lepší náladou. Vaše nitro je plné lásky. Někdo to umí s dětmi, jiný s květinami, čísly, technikou a další je pekařem. Budete prožívat více to, kým jste. V léčivých obrazech vložených do osobních výkladových karet objevíte sílu změnit to, co si přejete. Dozvíte se o sobě více, než myslíte, že už víte. Rozjasní se váš den. Budete překvapeni, jak se vaše situace postupně mění. Ke každému obrázku karty je stručný popis s konkrétním doporučením, jak se naladit na intuici. Budete mít svůj lék pro duši. Karty skvěle pomohou také vám, kdo pracujete s lidmi. Například v kadeřnictví, masážních salónech, kosmetice. Své si najdou i obchodníci. Díky kartě se naladíte s klienty na lepší komunikaci a pohodovou spolupráci. Uvolněte se z nepotřebných trápení, omezení a nedorozumění, že vám něco nejde, nedaří se vám nebo si neumíte poradit. S kartami KDO je život jednodušší.

... a co vás potěší

V balíčku je karta, do které odevzdáte, co vás tíží. Kartu hned vyzkoušela maminka ročního chlapečka. Chvíli se na kartu dívala a řekla: ‚‚Ještě nevím, jaký je význam této karty, ale vtáhla problém, na který jsem myslela‘‘.

Jak s kartami pracovat?

Nejdříve se s kartami seznamte bez hodnocení, který obrázek se vám líbí více, či méně. S kartami si můžete hrát podle vlastních nápadů nebo přiloženého návodu.

Podle návodu si karty zamícháte a požádáte o kartu na tento den. Rozložíte je do vějíře nebo položíte na stůl obrázkem dolů a vytáhnete si kartu. Obrázek karty ve vás vyvolá svými barvami a tvary pocity. Váš vnitřní hlas k vám bude promlouvat. Stačí naslouchat. 

  1. Pokud potřebujete najít snazší řešení situace, položíte si konkrétní otázku. Zamícháte karty. Při míchání po celou dobu myslíte na řešení situace. Vytáhnete si kartu a necháte na sebe působit obrázek. Naslouchejte intuici, vždy vám přijdou informace k hledanému řešení. Dále si přečtete doporučení v brožurce. Budete vědět, jak pokračovat.
  2. Pro řešení situace si můžete dle návodu vytáhnout více karet. V krabičce najdete přiložený návod pro výklad se třemi kartami.
  3. Pro celkový obraz sebe, vztahu, činnosti, projektu, použijte návod na 4 a více karet. Tady už dostáváte hodně informací a je vhodné vybrat si jednu oblast života, kde si přejete zlepšení. Necháte na sebe působit obrázky a přečtete si doporučení ke kartám. Budete vědět, co dál. Návod a nákres najdete přiložený ke kartám.

Účelem karet není vyprávět vám příběhy o vás a oblastech života. Účelem karet je porozumět více sobě. Porozumět fungování mysli. Obrázky vám pomohou naslouchat více intuici a doporučení v textech ke kartám vás naučí,  jak si usnadnit život.

Co mě vede k malování léčivých obrazů

S tužkou v ruce jsem se snad narodila. Malovala jsem olejomalby, obrazy na panely infratopení. Bavilo mne dívat se skrz obrázky na svět. Pořádala jsem výstavy a různá setkání, kde si děti i dospělí hráli a malovali své spontánní obrázky. Z obrázků, se dozvěděli o svých talentech, schopnostech a nových možnostech, které za jejich kresbami vidím. Moje tvorba se změnila po mém největším životním objevu. Prožila jsem zážitek změněného stavu vědomí. Viděla jsem život z druhé strany. Od té doby maluji pro vás do obrazů na míru kým skutečně jste. Více než 12 let vytvářím obrazy na míru na základě rozhovoru se zákazníkem. Z obrazu se vždy o sobě dozví o schopnostech, talentech a možnostech, o kterých neví. Karty jsou vytvořené z těchto obrazů, za kterými se skrývá hlubší porozumění života. Jsou lékem pro duši. A kým jsem? Baví mne vše, co dělám, malířství, transformativní koučink. Pomáhám lidem porozumět sobě v různých oblastech života.

Proč to dělám?

Vím, že to jde v životě i jinak, než jsme se naučili. Porozumět více sobě nás nikdo neučil. Přitom je to zcela zásadní pro náš život.

Další z obrázků v balíčku karet.

Děkuji vám za podporu projektu.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    Odměna pro dobrý pocit

    Fandím vám a držím palce!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 5
    Osobní e-pohlednice

    Potěšte vaše blízké v této době a pošlete jim sílu energie jejich osobní pohlednice. Podle data narození vytvořím jejich osobní obrázek, který je každý den bude nabíjet pozitivní energií a zvládat těžké chvíle. Pohlednice je dodána elektronicky.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    E-book ''Jiná DIMENZE'' - kdo jsem

    Napsala jsem pro vás pár krátkých příběhů ze života. Jeden z příběhů je ze života po životě, kterým jsem prošla. Uvidíte sami sebe tak, jak vám to nikdo neukázal. Z opačné strany.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • zostáva 8 z 8
    Kalendář obrazů 2021

    Nevadí, že rok už běží. Ještě máte před sebou kopu měsíců pro naladění pohody ve vašem prostředí

    Dvanáct obrazů, které pro vás vytvoří rovnováhu prostředí. Dodají vám energii a zároveň v nich najdete inspiraci a motivaci pro sebe sama. Rokem 2021 vás budou provázet obrazy pro zdravou efektivitu, vnitřní harmonii, hezké vztahy, rodinu, nové možnosti, pohodu, léčivý Buddha, sváteční chvíle a další. Obrazy jsou sestaveny pro váš nejlepší rok 2021 nejen v osobním, ale i pracovním životě.

    Kalendář má velikost A2.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    Vaše spontánní čmáráníčko

    Během online hodiny si se mnou namalujete spontánní obrázek. Rozlousknu vás jako oříšek. Vyložím vám, co jste si namalovali. Dozvíte se o sobě to, co ještě nevíte. Vyzkoušejte si tuhle bezva hru.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • predané 3
    Karty KDO

    Třicet osobních výkladových karet KDO promění vaše dny do bezva nálady. Obrázky na kartách ve vás podpoří intuici a inspiraci. Najdete v nich svoji odpověď na situaci, která se děje. Budete mít více energie. Čeká vás bezva hraní, dny plné nápadů a nových možností.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,50 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Když nemáte hranice - 4 online hodiny

    Vylezte ze své krabičky pravidel a poznáte více sebe sama. Porozumíte, jak  žít bez starostí v konkrétní oblasti života, kterou si určíte. Čtyři online konzultace - jedno setkání týdně. Celé čtyři týdny pro vás budou intenzivní a dobrodružné. Bez omáčky a dobrých rad. Co pro vás chystám? Budete si se mnou spontánně čmárat. (nebojte, nemusíte umět kreslit) Budeme si povídat. Budete se čtyři týdny dívat. Nečekejte AŽ....pojďte se pobavit.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    316,64 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Karty - Umožni si nemožné

    Vytvořím pro vás jeden originální balíček třiceti projektových karet na míru. S kartami se naučíte vytvořit nemožné. Naučíte se triky a návody, jak přivést na svět projekt nebo sen snazší cestou. Jinak, než už znáte. Bude vás více bavit tvořit nové projekty a posunout je za hranice současných možností.
    • Jak posunout stávající projekt na novou úroveň. 
    • Na krabičku karet nechám vytisknout vaše logo.
    Balíček obsahuje:
    • 30 obrazových karet
    • Brožurka s texty
    • Budeme mít 2 online rozhovory  během 2 týdnů

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 029,09 €
    (26 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Váš osobní obraz na míru

    Objednejte si obraz pro sebe. Bude se vám ráno lépe vstávat. Navodí vám příjemnou atmosféru. Do obrazu vám namaluji vaše přání, sny a speciální šifru. Budete objevovat nové možnosti. Dozvíte se o sobě, co ještě nevíte. Objevte více, kým jste.
    • Obrazy vytvářím na základě online rozhovoru s vámi (2 hodiny)
    • Obraz - plátno /akrylové barvy/ rozměr  od 70x80  - 80x90 cm

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 385,32 €
    (35 000 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Obraz na míru změní váš svět

    Řekněte mi své nejtajnější sny a přání. Namaluji vám je do obrazu. V obraze je vaše originální šifra. Je v něm více to, kým jste. Objevíte nové možnosti a více energie. Dozvíte se to, co o sobě ještě nevíte. 

    Obraz namaluji na základě dvou online rozhovorů s vámi (jeden rozhovor trvá 2h)

    Obraz - plátno /akrylové barvy/ rozměr  od 90x100- 90x120 cm

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Tři v jednom

    Během 100 dní vám pomůžu objevit to nejlepší, co ve vás je. Budete vždy vědět na co se v životě spolehnout. Život vás bude více bavit. Porozumíte více sobě. Budeme mít 15 online rozhovorů - 1,5h týdně (po celou dobu budeme v kontaktu). Na základě této spolupráce a rozhovorů vám namaluji podrobný obraz na míru. V obraze budete mít svoji vlastní šifru štěstí. Bude Vás provázet životem. K tomu dárek pro vás karty KDO.
    • Osobní obraz - plátno /akrylové barvy/ rozměr  od 90x120cm - 100x140cm / jiný tozměr po domluvě/
    • 3 měsíce osobní transformace
    • Balíček karet KDO

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 958,04 €
    (100 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Staňte se sponzorem

    Staňte se sponzorem pro vytištění karet. Logo nebo Váš podpis bude na krabičce karet KDO. Budu s Vámi spolupracovat na Vaších vizích a projektech po dobu jednoho roku. Setkávání by probíhalo online nebo osobně dvakrát měsíčně. Vaše projekty nabudou nový rozměr. Ušetříte si energii, čas a naučíte se tvořit efektivně.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9 499,31 €
    (240 000 Kč)