Podpora Bike Bistra U Všech andělů na Singltreku

Pomozte nám přežít zimu.

  • Vánoce

  • Burger

5 105 €
vybrané z 3 929 €

129%

129% splnené

97 ľudí prispelo

Antivir

Nové Město pod Smrkem, Liberecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.2.2021 v 22:24.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo?

Jsme manželé Svobodovi a před lety jsme dostali příležitost provozovat penzion v zastrčeném koutu Jizerských hor blízko Singltreku pod Smrkem. Bike bistro a penzion U Všech andělů je rodinný podnik zaměřený na bajkery, který jsme pojmenovali dle stezky vedoucí kolem štoly Všech andělů. 

Kdo jsme?

Oba milujeme práci se dřevem a zde jsme mohli realizovat naše nápady. Celý interiér a výzdobu jsme si sami navrhovali a vyrobili. Moje žena Lucie vyrábí anděly, maluje obrazy a vytváří výzdobu penzionu. Já jsem vyrobil nábytek a poslední roky jsem se musel stát i kuchařem. Náš sen bylo vytvořit příjemné prostředí s výbornými službami. Proto jsme po čase převzali i provoz restaurace v penzionu. 

Proč hithit?

Když jsme se po letech konečně finančně stabilizovali přišla jarní covid vlna, na kterou padla i naše rezerva a vzala možnost cokoli dobudovat. S dalšími restrikcemi vlády proti restauracím nebudeme schopni vydržet do jarních měsíců, kdy se u nás teprve rozbíhá provoz.

Co chceme?

Nechceme jen vybírat peníze, ale nabízíme Vám možnost předplatit si služby nebo pobyt u nás. V létě se tak budete moci stavit na kávu, pivo nebo přijet na pobyt. Vaše příspěvky nám umožní přežít další covid vlny a hlavně, realizovat naše plány pro zkvalitnění služeb v penzionu. 

Kam v létě?

Nabízíme Vám pobyt v Jizerských horách přímo na světoznámé bajkové destinaci, Singltreku. V naší restauraci se Vám snažíme zpříjemnit odpočinek po bajkování dobrým jídlem a pitím. Pořádáme tématické gurmánské víkendové akce. V naši kuchyni vaříme výhradně z čerstvých surovin. Třeba náš burgerový koncept si již svou klientelu našel a stal se i regionálním produktem Libereckého kraje. Stejně tak jsme získali toto ocenění i pro sochu dřevěného anděla, kterého Vám nabízíme jako jednu z odměn.

Podíleli jsme se na získání titulu pro Singltrek, Evropská destinace sportu pro rok 2019.

Pokud nás chcete vidět, pusťte si díl Ano šéfe U Všech andělů.

S Vámi to dokážeme, za každý příspěvek děkujeme.

Aktuality

27.12.2020 Děkujeme

Moc si vážíme Vašich příspěvků a děkujeme Vám. Pomozte nám prosím šíři tuto výzvu dalším lidem.

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 5
    Podpora

    I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    1,98 €
    (50 Kč)
  • predané 3
    Stavte se na kávu

    Pokud pojedete na Singltrek pod Smrkem, stavte se u nás na kávu z Liberecké pražírny Nordbeans. I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,97 €
    (100 Kč)
  • predané 19
    Přijďte na pivo

    Máte rádi malé pivovary? Stavte se na pivo Albrecht z místního Zámeckého pivovaru Frýdlant, který má spoustu ocenění. Za Váš příspěvek si můžete dát dvě piva a polévku. I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,94 €
    (200 Kč)
  • predané 34
    Dřevěný anděl

    Za příspěvek na náš projekt Vám zašleme sochu dřevěného anděla na zavěšení. Jedná se o náš výrobek, který je zařazen mezi regionální produkty Jizerských hor. Každý kus je originál. I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    23,81 €
    (600 Kč)
  • predané 7
    Burger / večeře

    Zakončete výlet na Singltreku večeří u andělů.
    Za Vaši podporu Vám zašleme voucher na večeři nebo burgery dle Vašeho výběru, výběr z vína nebo piva.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    27,78 €
    (700 Kč)
  • predané 1
    Přijeďte na kolo

    Přijeďte si projet Evropskou destinaci sportu roku 2019. Dle hodnocení Redbulu se jedná o 5. nejlepší bajkovou destinaci na světě. Pokud nám přispějete, tak Vám zapůjčime naše celoodpružené Elektrokolo Corratec RS150 na celý den. Je potřeba se domluvit dopředu, abychom Vám mohli vybrat správnou velikost a kolo zamluvit - užijte si i jízdu do kopce!
    I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    39,68 €
    (1 000 Kč)
  • predané 17
    Pobyt v penzionu se snídaní

    Nabízíme Vám voucher na pobyt pro dvě osoby na dvě noci se snídaní. Voucher můžete použít pro sebe nebo Vám ho můžeme vystavit na jméno obdarovaného. Návštěvu lze realizovat během příštího roku. Po domluvě Vám voucher zašleme e-mailem. I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    79,37 €
    (2 000 Kč)
  • predané 7
    Pobyt s polopenzí

    Za tento příspěvek Vám nabízíme pobyt v penzionu pro dvě osoby na dvě noci. V ceně jsou započítané snídaně i večeře v naší restauraci. Voucher lze vystavit na jméno pro Vás nebo někoho blízkého a zaslat e-mailem. Návštěvu lze uskutečnit během příštího roku po domluvě. I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    158,73 €
    (4 000 Kč)
  • predané 3
    Teambuilding / raut

    Chystáte se na Singltrek s partou? Můžete využít náš penzion a naší restauraci. Odměnu lze odečíst od konečně útraty nebo lze na tuto částku domluvit teambuilding či raut během příštího roku u nás. I z tvého jména vytvoříme křídla anděla u vstupu na penzion. Anděla našich zachránců.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    396,83 €
    (10 000 Kč)