UMÍM S NÍM I MRSKAT a jiné povídky

Rád bych získal podporu, pro povídkovou knihu Toma Odpada. Vyjde v tištěné podobě, též jako audiokniha a e-kniha. Je určena pro všechny, kdo mají rádi různorodé povídky, které jsou mnohdy naturalistické, humorné i k zamyšlení.

Autor: Tom Odpad

  • Malá ukázka ze zadní strany obálky.

  • Autor náleží k druhu neandertalskému

  • Trička Umím s ním i mrskat

950 €
vybrané z 792 €

120%

120% splnené

33 ľudí prispelo

Umenie, Literatúra

Všetko alebo nič. Projekt skončil 4.1.2021 v 14:56.

Zobraziť všetky odmeny

A o čem, že to vlastně je?

Někdo sbírá známky, někdo onanuje. Jedno i druhý je relax, kde na konci je uspokojení a pro druhej případ ještě srdíčkový toaleťák. Koho svede dohromady perverzní erotická seznamka? Nenechat se udolat zhrzeným nábytkem, no a hlavně nepřemýšlet o původu slepičích brků mezi pětkou a šestkou vlevo dole.....
 
Dvacet čtyři originálních povídek nové knihy Toma Odpada, s názvem UMÍM S NÍM I MRSKAT, jejichž hrdina vás vtáhne a provede svými příběhy pitoreskních situací, které vznikají na první pohled, na obyčejných pěšinkách běžného žití.
Jejich pojítkem je úžasný nenucený a jakoby samozřejmý humor, který sem tam vybafne ze zatáčky, za kterou by ho nikdo nečekal.


Kdo jsem?

Jsem Tom Odpad, detailnější popis bez příkras v povídce Slušnej člověk. Přezdívka Odpad byla poprvé vyřčena otcem mého kamaráda, který se o mě vyjádřil jako o odpadu společnosti. Nijak jsem vůči němu nezatrpkl. Je to vlastně hezká vzpomínka na středoškolská léta. Mě se zalíbila a od té doby jsem si ji ponechal. Neživím se psaním knih, ale ve volných večerech, kterých moc není, jsem psal pro všechny, kdo mají rádi povídky a dal do nich mnoho ze svých zážitků. Fantazií, inspirací mi byli nejen lidé blízcí ale i ti, kdo se v mém životě mihli. To, že je hlavním hrdinou vždy Tomáš Vít, který má vždy ženu Jarmilu a všudypřítomný Karel... Je to záměr, nikoliv nedostatek tvůrčí invence, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Co vznikne za přispění dárců?

Za přispění dárců, by vznikla v papírové verzi, jako audiokniha, načtená Janem Šťastným a Kamilou Špráchalovou a byla by k dispozici ke stažení, jako e-kniha. Pokud se rozhodnete mi pomoci, vyberte si jednu z odměn, které mám pro vás připravené. Pokud byste chtěli přispět více než kolik je hodnota odměny, klidně můžete, v druhém kroku.

Proč přispět zrovna na tuhle knihu?

Je krapet šílená. Možná. Pár známých slabší povahy těžce kousali můj, místy brutální, naturalismus. Většina, ale kladně hodnotila a podporovala mě v myšlence vyjít s ní, jako s kůží na trh. A tak jsem tady. Že do ní vrazím svoje peníze a děti budou mít dva měsíce jen brambory? Nu což, dáme to. Nebudu první ani poslední. Já si za ní stojím. Přál bych si, aby se dostala šířeji ke čtenářům, aby mohla zpříjemnit volné chvíle, které chtějí vyplnit četbou nebo poslechem. Pokud mi pomůžete a kniha vyjde, můžete mit vy i já dobrý pocit z toho, že něco neskončilo na věky v šuplíku, který je zhusta pohřebištěm mnoha věcí, jimž nebyla dána šance vykouknout na světlo.

Pokud se chcete dozvědět víc nebo sledovat co je nového, tak můžete tady: 

https://www.facebook.com/Um%C3%ADm-s-n%C3%ADm-i-mrskat-110661044180608

S úctou Váš

Tom Odpad

Aktuality

18.12.2020 Malá ukázka z audioknihy

Včera jsme dotočili poslední povídku. Hurá!  Dnes se ještě namixuje hudba a pak už je to na mistrovi zvuku. Na audioknihu se moc těším. Nenechte si ji ujít. A zde malá ukázka z povídky TY KRABICE MĚ ZABIJOU.

Viacej

11.12.2020 Děkuji všem z podporu

Děkuju všem kdo přispěl na Hithitu k tomu aby mohlo vzniknout průlomové literární dílo . Kdo chce také získat knihu, audioknihu nebo tričko a přitom pomoci jednomu chlápkovi, tak projekt stále pokračuje. Děkuju, děkuju, děkuju.

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    E-kniha a bezva pocit

    Do čtečky, do mobilu?  Pro vás je e-kniha jasnou volbou. Stačí jakýkoli kontakt a po křtu knihy vám ji zašleme, nebo dostanete odkaz ke stažení.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,56 €
    (90 Kč)
  • predané 15
    Tištěná verze

    Pro ty, kdo si rádi lehnou s knihou do postele je tu klasické papírové vydání. Nezapomeňte uvést doručovací adresu, zašlu i s věnováním. Poštovné na účet podniku.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 8
    Audiokniha

    Velké oblibě se dnes těší audioknihy. Tuto verzi pro vás načte hvězdné herecké duo Jan Šťastný a Kamila Špráchalová. Po křtu knihy doručíme odkaz ke stažení.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 1
    Tričko + e-kniha

    Originální pánské nebo dámské tričko ve 2 velikostech. Vizuál již brzy v galerii. Nezapomeňte uvést do poznámky konfekční velikost (dámy M+L, páni L+XL)  Poštovné hradíme.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 4
    Tištěná verze + audiokniha

    Poslechněte si v autě, přečtěte si v posteli. Potřebujeme adresu k doručení nebo alespoň kontakt ať se můžeme dohodnout. Náklady na doručení bereme na sebe.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 1
    Komplet

    Tištěná kniha, e-kniha, audiokniha i tričko. Potřebuji vědět kam doručit a velikost trička do poznámky (panské/dámské). Poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    27,71 €
    (700 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Na pivko s Odpadem

    Jen pro 5 z vás! Játra mám jen jedny. Odnesete si pěknou opičku a knihu k tomu. Detaily doladíme. Praha, Brno, Blansko. Nebo i s přespáním u nás doma.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)