Podpoř Frajera

Pivo Frajer je o podpoře komunitních projektů, inspiraci k "novému" způsobu podnikání a uvědomění si, že naše spotřeba má přímý vliv na společnost, ve které žijeme. Letos bychom potřebovali podporu my od vás, abychom mohli dále vyrábět a vy dále pít.

Autor: Pivo Frajer

  • Odměna - 6 pack

  • Odměna - 15 ks Frajerů

  • Podpořené projekty

  • Frajer na akcích

  • Standa a Martin

2 007 €
vybrané z 1 981 €

101%

101% splnené

59 ľudí prispelo

Antivir, Jedlo

Všetko alebo nič. Projekt skončil 8.11.2020 v 17:58.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo a kde jsme teď

Posláním našeho projektu je podporovat ty nápady, které vznikají u piva většinou v pokročilejších hodinách a v těch chvílích, kdy k nám promlouvají všechny múzy. Napití a veselí lidé mnohdy přesně vědí, co by změnili, co nového vytvořili, kterého politika v jeho funkci lépe nahradili! Všimli jsme si tohoto fenoménu - génia v nás - už dávno a nechtěli to nechat jen tak, a tak vzniknul Frajer. Ten nakopává ty, kdo své nápady z předchozí noci, dalšího rána ještě úplně nezapomněli, aby to nenechali jenom tak! A aby to dotáhli až k realizaci. A vymysleli jsme to jednoduše - půjde to jen tak, že budete pít dál.

Tím, že Frajera pijete, se podílíte na tom, že téměř všechen zisk z našeho piva jde totiž po uhrazení provozních nákladů právě na podporu společensky prospěšných nebo kulturně laděných projektů sociálního charakteru. Právě takových, které jste teď před pár hodinami sami vymysleli, a nebo rovnou na ten váš jedinečný projekt. A to je super.

Fungujeme 3,5 roku a k 1.1.2020 jsme věnovali téměř 100 tisíc korun mezi desítku projektů. Pivo prodáváme převážně jen v Praze a občasně na eventech. Většina našich odběrných míst a eventových přiležitostí byla zasažena vládními opatřeními a nám tak klesnul odbyt na 1/4 oproti loňskému. To je pro náš mikro-social-business hodně znatelné, a abychom přežili do dalšího roku s čistým štítem, potřebovali bychom získat peníze na novou várku piva a vyřešit distribuci v zimním období. Obracíme se tedy přímo na pijáky a milovníky piva a nabízíme možnost koupit si několik piv dopředu, ať už jako vánoční dárek, nebo pro vlastní potěšení.

Celý provoz je pro nás v první řadě o zábavě a inspiraci, než o nějakém strategickém rozvoji a chtění vyrůst za každou cenu. Letos se však i náš skromný přirozený růst zastavil, a tak bychom touto formou rádi oslovili i případné nové odběratele našeho piva a samozřejmě lidi s nápady nebo již rozběhnutými projekty, které bychom třeba mohli v příštím roce zase naopak podpořit my. 

Nejlepší kámoši ze střední

Standa je takový ten velký chlap se srdcem na dlani, kteří už moc nejsou, a který často rozjel v nějakém podniku prodej Frajera už jen tím, že vždycky přišel, podíval se a cokoliv řekl. Zní od něj silně: "nazdárek", "čau chlapi", a skoro člověk až brečí, když Standa řekne: "tak moc díky, uvidíme se zase příště." Je prostě dobrej a všechen svůj čas tráví se svou ženou Helčou a dvěma malými dětmi. No a Martin, ten je zase více někdee ve vzduchu? potažmo ve Vesmíru! Na svých vesmírných cestách ....odkud stahuje data a podstatné informace k budování značky, což ho na Frajerovi nejvíc baví. Ta myšlenka sociálního podnikání, obrázky, představy, a tak dál. Jeho potom zase naopak stahuje z Vesmíru Standova pevná ruka zpátky na zem. A to je právě největší kouzlo téhlo dvojice!! Dohromady se uzemnili natolik, že se mohli pustit do super myšlenky jako je prodej piva s nějakým tím větším smyslem pro ostatní. Jejich slovy a jednou větou: "Přátelé, jsme přátelé už 20 let, a funguje to." 

Reference a ohlasy

Aktuality

9.11.2020 Dokázali jste to!

Zdravíme a moc moc děkujeme! Díky vám můžeme plynule pokračovat v činnosti a udělat zásobu na zimu tak, aby žádný Frajer nezůstal na suchu! V nejbližších dnech Vás jednotlivě obepíšeme a domluvíme se na předání cen. Ještě jednou velké díky a krásný den:) Frajer

Viacej

2.11.2020 Blížíme se do finále

Děkujeme všem, kteří jste nám zatím přispěli v naší záchranné misi. První týden můžeme hodnotit jako úspěšný, a teď tu máme druhý, který je rovnou finálový (zbývá 5,5 dne). Proto bychom Vás chtěli poprosit o sdílení našeho projektu mezi relevantní fanoušky / pijáky dobrého piva, kteří by mohli…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 18
    Jsem Frajer

    Jsem Frajer, podpořím a nic za to nechci. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 25
    6 pack Frajerů

    6 ks Frajerů (lahev 0,33l) v kartonové odnosce. Doručení zdarma po Praze nebo osobní odběr. Mimo Prahu zaslání po dohodě přepravcem / poštou. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,83 €
    (450 Kč)
  • predané 8
    15 ks Frajerů

    15 ks Frajerů (lahev 0,33l). Doručení zdarma po Praze nebo osobní odběr. Mimo Prahu zaslání po dohodě přepravcem / poštou. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,63 €
    (1 000 Kč)
  • predané 5
    24 ks Frajerů

    24 ks Frajerů (lahev 0,33l). Doručení zdarma po Praze nebo osobní odběr. Mimo Prahu zaslání po dohodě přepravcem / poštou. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    59,44 €
    (1 500 Kč)
  • predané 2
    50 Frajerů

    50 ks Frajerů (lahev 0,33l). Doručení zdarma po Praze nebo osobní odběr. Mimo Prahu zaslání po dohodě přepravcem / poštou. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    114,92 €
    (2 900 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Pokec se Standou a Martinem

    Potkejte se se zakladateli projektu Standou a Martinem nad sklenkou Frajera a můžete s nimi probrat další směřování celého projektu. Sejdeme se v jednom z podniků, kde se pije Frajer a uvidíme, kolik jich za večer vypijeme a na co všechno přijdeme. Útrata jde samozřejmě na nás. Setkání proběhne v Praze v horizontu 3 měsíců.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,88 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Pivní bar na vaší akci

    Přijedeme s čepovaným Frajerem na vaší soukromou akci, kde osobně vyčepujeme 150 piv zdarma. Kdekoliv po ČR.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    475,53 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Tvář etikety

    Chcete se stát tváří Frajera? Vytvoříme speciální edici 1000 lahví s ilustrací vašeho obličeje, které pošleme do volného prodeje. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 981,38 €
    (50 000 Kč)