FUEGO kuchařka

CAMP FUEGO je první outdoorovou školou vaření v ČR (ne-li v Evropě), kde vracíme hosty zpátky ke kořenům skrze vaření na otevřeném ohni. Po 3 letech přišel čas sepsat naše originální recepty a poznatky o přežití v přírodě do FUEGO kuchařky.

  • Marek Pavala

  • Ivan a Marek v táborové kuchyni

  • CAMP FUEGO, stanování & pobyt v přírodě

  • Jak si správně připravit carpaccio

  • Recepty na salsy: roja, criolla, chimichurri...

  • Saláty

  • Rozdělávání ohně pomocí smolného dřívka a škrtadla

  • Ivan rozdělává oheň pomocí smolného dřívka

  • Bulleit Gump Shrimp co.

  • Dezerty – Spálený ananas

  • Těsto a pečení na ohni

  • Drůbež a zavěšování

  • Pstruzi pečení na špalcích

  • Omáčky

  • Pečená dýně s nakládanou cibulí a kozím sýrem

  • Kotlíkové pokrmy

  • Pečivo na ohni

  • Noční posezení u ohně v CAMPU FUEGO

  • Spálené meruňky

  • Naučíte se nejlepší hovězí steaky pečené v uhlí

52 617 €
vybrané z 19 747 €

266%

266% splnené

828 ľudí prispelo

Jedlo, Literatúra

Všetko alebo nič. Projekt skončil 30.11.2020 v 17:04.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Oheň dokáže zahřát, posvítit na cestu a vzbudit naději. Dokáže nás spojit i spálit. Především nám ale dal schopnost uvařit si jídlo. Jsme jediný živočišný druh, který si vaří potravu. Právě to nás dělá tím, čím jsme - lidmi. Ačkoliv oheň stojí za existencí lidského druhu i celé civilizace, civilizace je právě to, od čeho máme tak často potřebu utíkat. A přesně z této myšlenky vznikl CAMP FUEGO.

Seznamte se s námi

Za CAMPEM FUEGO stojí kuchař Marek Pavala a bývalý reklamní kreativec Ivan Soukup.

Marek založil FUEGO na jaře roku 2018 po letech strávených před televizními kamerami a v uzavřených kuchyních zvučných pražských restaurací jako způsob jak si najít své místo ve světě a dělat smysluplnou gastronomii. S Ivanem se poznali přímo na FUEGU, kam si Ivan přijel pročistit hlavu od stresující práce v reklamce jako vůbec první pomocník – stážista. Ivana projekt okouzlil natolik, že se po první sezóně rozhodl ukončit svou slibnou sedmiletou kariéru v reklamní branži a připojil se k Markovi jako jeho byznys partner. Od té doby se z nich stali nerozluční přátelé.

Za dobu jeho existence prošlo CAMPEM FUEGO na 2 500 hostů a hostil akce pro firmy jako jsou Krug Champange, Dior, Advantage Cars, Ambiente nebo Sony.

Co se chystáme vytvořit?

Naše kniha nebude další tuctovou kuchařkou, jakých jsou na trhu spousty. Kromě receptů pro vaření na otevřeném ohni totiž bude obsahovat také tipy pro přežití v přírodě, příběh Marka Pavaly a CAMPU FUEGO, pravdivé historky a zážitky za 3 sezóny našeho společného kempování a mixologickou část, věnovanou míchání drinků. Vše doplněné o názorné ilustrace a fotky od našeho kamaráda Lukáše Kladníčka a dalších fotografů.

Na 100 receptů v naší kuchařce je sice primárně určeno do divoké přírody, ale principy v nich popsané jsou snadno aplikovatelné i v pohodlí domácí kuchyně. Cílem každého receptu je nejen dostat čtenáře, kuchaře a strávníka zpět do přírody, ale také dokázat, že i v primitivních podmínkách se dá vytvořit jídlo, které se svou kvalitou rovná, ne-li předčí fine diningové restaurace.

Vy máte možnost kuchařku v rámci předprodeje na HitHit získat za výhodnější cenu 890 Kč. Poštovné u všech odměn s doručením činí 100 Kč.

Ukázka z FUEGO kuchařky

Držíte v ruce velmi netradiční kuchařku. Fuego totiž není jen školou vaření na otevřeném ohni, ale je to životní styl. Přistupujeme k věcem po svém a jsme na to hrdí. A nejinak je to i s naší první knihou – měla by vás naučit, že k vaření nepotřebujete váhu ani přesné postupy. Měla by vám otevřít oči do zcela nové kuchyně a ukázat vám u nás dosud nepoznaný přístup k vaření, jídlu a kultuře stolování jako takové. 

Nemusíte si pamatovat tunu receptů, abyste uměli dobře vařit. Stačí vám pochopit pár základních principů, kterých se vyplatí nějakou dobu držet, přemýšlet nad tím, co v kuchyni děláte a pak vaše snaha s velkou pravděpodobností přinese kýžené ovoce. Jedna mantra však stojí nade všemi – nebojte se, proboha! Nic nového by nikdy nevzniklo, kdyby někdo neudělal na první pohled úplnou blbost. A při vaření to platí víc než kdekoliv jinde. 

Kašlete na to, co máte pocit, že víte. Luxusní restaurace nemusí mít bílé ubrusy, v zásadě nemusí mít ani čtyři stěny. A naopak číšník v naškrobené košili a kuchař s vysokou čepicí nejsou zárukou dobré večeře. Vařte a jezte tak, jak je to příjemné vám. Pokud si s talířem chcete sednout na zem do kuchyně a lžící bagrovat kolínka s rajskou, pak je to ten správný způsob. U nás, na Fuegu, máme stoly i příbory, nicméně můj největší osobní požitek je odříznout si zakouřenou křepelku, co se v mírném žáru peče nad žhavým uhlím, roztrhnout ji vejpůl a jen tak, na špalku u ohně, si ji pomalu obírat a kosti házet do plamenů. Zkrátka si své jídlo užijte po svém. 

Drtivá většina receptů, které vás čekají na následujících stránkách, je použitelná i v prostředí obyčejné domácí kuchyně. Samozřejmě, pokud seberete odvahu a vyjedete někam mimo město a oheň si vážně rozděláte, bude váš zážitek na úplně jiné úrovni. Nutnost to však není. Oheň, ač na pochopení a “ovládnutí” velmi složitý element, je v tomto případě stále hlavně jen tepelný zdroj, se kterým vaříme. Zapněte si doma váš indukční sporák, dejte na něj těžkou pánev a vytvoříte téměř stejně dechberoucí spálená rajčata, jako my u táboráku. Jediné, co doma nikdy nenahradíte je ta omamná vůně kouře a dotek žhavého uhlí.

Proč zrovna HitHit?

Jak jste asi pochopili, CAMP FUEGO je sezónní záležitost. Z toho, co vyděláme přes léto, pak žijeme v zimě, kdy po náročné sezóně nabíráme síly na další rok, vymýšlíme nové nápady, nebo jako nyní píšeme kuchařku. A vzhledem k situaci kolem COVIDu si nemůžeme dovolit vznik knihy zafinancovat bez předem potvrzeného zájmu, proto budeme vděční, pokud vydání FUEGO kuchařky podpoříte.

Aktuality

14.12.2020 Děkujeme!

Dobrý den, ještě jednou moc děkujeme každému, kdo podpořil vydání naší kuchařky. Bez Vás by spatřila světlo světa až za několik let. Moc si Vaší důvěry a podpory vážíme. Množí se nám dotazy ohledně doručení odměn, konkrétně vánočních voucherů. Všechny vánoční vouchery jsme odeslali hned několik dn…

Viacej

18.11.2020 Kuchařka bude!

Děkujeme! Všem, kteří dosud přispěli na vydání naší kuchařky. Jen díky vám jsme překonali cílovou částku v takovém předstihu. Znamená to pro nás velký závazek, ale taky obrovskou motivaci do další práce.  Tím ovšem předprodej nekončí! Ještě máte 11 dní na to náš projekt podpořit. Díky penězům naví…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 10
    Chci podpořit vydání FUEGO kuchařky

    Kuchařku nepotřebuji, ale chci podpořit její vznik.

    Částku můžete libovolně navýšit v dalším kroku.

    Děkujeme!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,95 €
    (100 Kč)
  • predané 2
    Plátěná taška FUEGO x NeverEnough – doručení poštou

    Plátěná taška s originálním designem v limitované edici, kterou připravujeme ve spolupráci s naší oblíbenou streetwearovou značkou NeverEnough.

    Taška vám bude doručena poštou / zásilkovou službou až do domu nejpozději v dubnu 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • predané 8
    FUEGO plecháček – doručení poštou

    Černý smaltovaný plecháček s logem FUEGO nesmí chybět ve výbavě žádného dobrodruha. Oceníte ho doma i při kempování.

    Plecháček vám bude doručen poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,40 €
    (390 Kč)
  • predané 2
    Tričko FUEGO x NeverEnough – doručení poštou

    Tričko s originálním designem v limitované edici, které připravujeme ve spolupráci s naší oblíbenou streetwearovou značkou NeverEnough. 

    Tričko vám bude doručeno poštou / zásilkovou službou až do domu nejpozději v dubnu 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,20 €
    (790 Kč)
  • predané 273
    FUEGO kuchařka – doručení poštou

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit, která vám bude doručena poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,10 €
    (990 Kč)
  • predané 181
    Vánoční voucher na FUEGO kuchařku – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí FUEGO  kuchařku darovat k Vánocům ještě před jejím vydáním.
    • Ručně nadepsaný voucher, vytištěný na papíře o vysoké gramáži.
    • Prostřednictvím voucheru bude možné z našeho e-shopu  objednat 1 výtisk FUEGO kuchařky po jejím vydání v březnu / dubnu 2021.
    • Platnost voucheru bude po celý rok 2021.
    • Voucher obdržíte poštou s garantovaným doručením před Vánoci.
    • V ceně odměny je zahrnuto pouze poštovné za doručení voucheru, nikoliv kuchařky.
    • Nezapomeňte v dalším kroku uvést svoji adresu pro doručení a jméno obdarovaného, abychom mohli voucher nadepsat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,10 €
    (990 Kč)
  • predané 160
    FUEGO kuchařka s podpisy autorů – doručení poštou

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit s podpisy autorů, která vám bude doručena poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,05 €
    (1 090 Kč)
  • predané 16
    FUEGO kuchařka + plátěná taška FUEGO x NeverEnough – doručení poštou

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit v plátěné tašce s originálním designem v limitované edici, kterou připravujeme ve spolupráci s naší oblíbenou streetwearovou značkou NeverEnough.

    Obojí vám bude doručeno poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    48,97 €
    (1 240 Kč)
  • zostáva 45 z 100
    FUEGO kuchařka + láhev Bulleit Bourbonu – pouze osobní odběr v Praze

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit s lahví našeho oblíbenýho pití o objemu 0,7l pro dlouhé letní večery.

    Termín vydání: březen/duben 2021
    • Objednáním této odměny přispěvatel prohlašuje, že je starší 18 let.
    • Odměna bude k vyzvednutí osobně v Praze. Místo upřesníme e-mailem po vydání knihy.
    • Při přebírání odměny bude nutné předložit doklad totožnosti pro ověření věku.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    50,95 €
    (1 290 Kč)
  • predané 5
    FUEGO kuchařka + Tričko FUEGO x NeverEnough – doručení poštou

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit a tričko s originálním designem v limitované edici, které připravujeme ve spolupráci s naší oblíbenou streetwearovou značkou NeverEnough.

    Obojí vám bude doručeno poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    66,75 €
    (1 690 Kč)
  • predané 2
    2x vánoční voucher na FUEGO kuchařku – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí dvěma lidem darovat FUEGO kuchařku k Vánocům za zvýhodněnou cenu ještě před jejím vydáním.
    • Dva ručně nadepsané vouchery, vytištěné na papíře o vysoké gramáži.
    • Prostřednictvím každého voucheru bude možné z našeho e-shopu  objednat po jednom výtisku FUEGO kuchařky po jejím vydání v březnu / dubnu 2021.
    • Platnost voucheru bude po celý rok 2021.
    • Vouchery obdržíte poštou s garantovaným doručením před Vánoci.
    • V ceně odměny je zahrnuto pouze poštovné za doručení voucherů, nikoliv kuchařky.
    • Nezapomeňte v dalším kroku uvést svoji adresu pro doručení a jména obdarovaných, abychom mohli vouchery nadepsat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    74,25 €
    (1 880 Kč)
  • zostáva 8 z 20
    Vánoční voucher na kurz v hodnotě 2 000 Kč – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí FUEGO darovat k Vánocům, ale kuchařka tou dobou ještě nebude na světě.
    • Ručně nadepsaný voucher, vytištěný na papíře o vysoké gramáži.
    • Hodnota voucheru 2 000 Kč. V případě, že hodnota rezervace přesáhne hodnotu voucheru, si obdarovaní rozdíl doplatí.
    • Platnost voucheru bude po celou sezónu 2021.
    • Voucher bude možné uplatnit na kterýkoliv kurz z nabídky příští sezóny v libovolném termínu.
    • Nové kurzy a jejich termíny pro příští sezónu zveřejníme na přelomu února a března 2021 na našich webových stránkách.
    • Voucher obdržíte poštou s garantovaným doručením před Vánoci.
    • Nezapomeňte v dalším kroku uvést svoji adresu pro doručení a jméno obdarovaného, abychom mohli voucher nadepsat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    82,94 €
    (2 100 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    FUEGO kuchařka + vstup na private křest kuchařky, II. vlna vstupenek

    Pro velký zájem jsme navýšili kapacitu křtu!

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit, kterou si osobně převezmete z rukou autorů na soukromém křtu, kde si ji rovnou budete moci i nechat podepsat. 

    Vstup na křest platí pro jednu osobu, v ceně je welcome drink a Fuego raut. Pozvánku obdržíte e-mailem. 

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    90,44 €
    (2 290 Kč)
  • zostáva 37 z 40
    FUEGO kuchařka + voucher na kurz pro 1 osobu – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí nejen kuchařku, ale i zavítat k nám do kempu (voucher si kupují pro sebe, neboť ho obdrží až po Vánocích.)

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit, která vám bude doručena poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Voucher kurz, kde si budete moci nechat kuchařku podepsat, v hodnotě 4 390 Kč s platností po celou sezónu 2021.

    Voucher obdržíte e-mailem nejpozději do konce února 2021, abyste si mohli kurz rezervovat hned, jakmile na přelomu února a března 2021 vypíšeme termíny pro nadcházející sezónu. V případě, že hodnota Vaší rezervace přesáhne hodnotu voucheru, tak rozdíl doplatíte.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    212,48 €
    (5 380 Kč)
  • zostáva 36 z 40
    FUEGO kuchařka + FUEGO nůž šéfkuchaře – doručení poštou

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit a všestranný kuchyňský nůž šéfkuchaře v limitované edici, který pro nás na míru a dle Markovo návrhu vyrábí řemeslný nožíř. Díky ruční práci je každý nůž originál. Nože budou číslované a balené v dárkové krabici.

    Obojí vám bude doručeno poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    264,22 €
    (6 690 Kč)
  • zostáva 40 z 40
    FUEGO kuchařka + FUEGO zálesácký nůž – doručení poštou

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit a všestranný zálesácký nůž šéfkuchaře v limitované edici, který pro nás na míru vyrábí řemeslný nožíř. Díky ruční práci je každý nůž originál. Nože budou číslované a opatřené pouzdrem.

    Obojí vám bude doručeno poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    315,56 €
    (7 990 Kč)
  • zostáva 22 z 40
    Vánoční voucher na kurz pro 2 osoby – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí FUEGO darovat k Vánocům, ale kuchařka tou dobou ještě nebude na světě.
    • Ručně nadepsaný voucher, vytištěný na papíře o vysoké gramáži.
    • Hodnota voucheru 8780 Kč (nejlevnější kurz pro sezónu 2021 bude stát 4 390 Kč na osobu). V případě, že hodnota rezervace přesáhne hodnotu voucheru, si obdarovaný rozdíl doplatí.
    • Platnost voucheru bude po celou sezónu 2021.
    • Voucher bude možné uplatnit na kterýkoliv kurz z nabídky příští sezóny v libovolném termínu.
    • Nové kurzy a jejich termíny pro příští sezónu zveřejníme na přelomu února a března 2021 na našich webových stránkách.
    • Voucher obdržíte poštou s garantovaným doručením před Vánoci.
    • Nezapomeňte v dalším kroku uvést svoji adresu pro doručení a jméno obdarovaného, abychom mohli voucher nadepsat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    350,71 €
    (8 880 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    FUEGO kuchařka + voucher na kurz pro 2 osoby – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí nejen kuchařku, ale také zavítat k nám do kempu i s doprovodem (voucher si kupují pro sebe, neboť ho obdrží až po Vánocích.)

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit, která vám bude doručena poštou / zásilkovou službou až do domu.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Voucher na kurz, kde si budete moci nechat kuchařku podepsat, v hodnotě 8 780 Kč s platností po celou sezónu 2021.

    Voucher obdržíte e-mailem nejpozději do konce února 2021, abyste si mohli kurz rezervovat hned, jakmile na přelomu února a března 2021 vypíšeme termíny pro nadcházející sezónu. V případě, že hodnota Vaší rezervace přesáhne hodnotu voucheru, tak rozdíl doplatíte.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    385,86 €
    (9 770 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Zimní cocktail class pro 6 osob pod vedením FUEGO barmana Ondřeje

    Soukromý kurz mixologie pro vás a 5 vašich kamarádů nebo kolegů, kde se naučíte jak namíchat 5 nejznámějších cocktailů a dozvíte se vše o barové kultuře a (zodpovědném) pití.
    • Kurz se bude konat v Praze.
    • Na termínu se dohodneme po skončení kampaně, tedy ještě  v průběhu prosince 2020.
    • Termín kurzu musí být od 2. 1. do 31. 3. 2020.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.
    • Případné alergie vyplňte v následujícím kroku.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    627,96 €
    (15 900 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Zimní kurz domácího vaření s Markem Pavalou pro 6 osob

    Soukromý kurz vaření pro vás a 5 vašich kamarádů nebo kolegů v krásné kuchyni na Malé Straně.

    V ceně kurzu je výuka a konzumace nabízeného menu, vinné párování v množství lahev na osobu a 3 cocktaily na osobu.
    • Menu vám odtajníme po skončení kampaně a společně ho doladíme.
    • Na termínu se dohodneme rovněž po skončení kampaně, tedy v ještě průběhu prosince 2020.
    • Termín kurzu musí být od 2. 1. do 31. 3. 2020.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.
    • Případné alergie vyplňte v následujícím kroku.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    983,41 €
    (24 900 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Servírovaná večeře pro 10 osob v CAMPU FUEGO + 10x FUEGO kuchařka

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí zažít CAMP FUEGO bez práce.

    Soukromá servírovaná večeře pro vás a 9 vašich kamarádů nebo kolegů u nás v kempu + FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit s podpisy autorů pro každého z hostů.

    V ceně je pětichodové menu, vinné párování v množství lahev na osobu a nocleh v našich bavlněných stanech.
    • Kuchařky vám předáme až na akci.
    • Na termínu večeře a menu se dohodneme začátkem sezóny, tedy v květnu 2020.
    • Termín večeře může být kterýkoliv den od poloviny května do poloviny října s vyjímkou sobot, které máme vyhrazeny kurzům pro veřejnost.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 417,85 €
    (35 900 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Soukromý kurz pro 10 osob v CAMPU FUEGO + 10x FUEGO kuchařka

    Soukromý kurz vaření / teambuilding s menu dle vašeho výběru pro vás a 9 vašich kamarádů nebo kolegů u nás v kempu + FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit s podpisy autorů pro každého z hostů.

    V ceně kurzu je výuka a konzumace nabízeného menu, vinné párování v množství lahev na osobu a nocleh v našich bavlněných stanech.
    • Obsah kurzů pro příští sezónu zveřeníme na přelomu února a března 2021 na našem webu.
    • Kuchařky vám předáme až na kurzu.
    • Na termínu kurzu se dohodneme začátkem sezóny, tedy v květnu 2020.
    • Termín kurzu může být kterýkoliv den od poloviny května do poloviny října s vyjímkou sobot, které máme vyhrazeny kurzům pro veřejnost.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 970,77 €
    (49 900 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Soukromý kurz pro 10 osob v CAMPU FUEGO + all-inclusive párty balíček + 10x FUEGO kuchařka

    Soukromý kurz vaření / teambuilding s menu dle vašeho výběru pro vás a 9 vašich kamarádů nebo kolegů u nás v kempu + FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit s podpisy autorů pro každého z hostů.

    V ceně kurzu je výuka a konzumace nabízeného menu, nocleh v našich bavlněných stanech a nealko, vína, cocktaily a destiláty na našem baru v neomezeném množství, takže nás můžete zkusit přepít.
    • Obsah kurzů pro příští sezónu zveřeníme na přelomu února a března 2021 na našem webu.
    • Kuchařky vám předáme až na kurzu.
    • Na termínu kurzu se dohodneme začátkem sezóny, tedy v květnu 2020.
    • Termín kurzu může být kterýkoliv den od poloviny května do poloviny října s vyjímkou sobot, které máme vyhrazeny kurzům pro veřejnost.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 155,61 €
    (79 900 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Soukromý kurz pro 20 osob v CAMPU FUEGO + 20x FUEGO kuchařka

    Soukromý kurz vaření / teambuilding s menu dle vašeho výběru pro vás a 19 vašich kamarádů nebo kolegů u nás v kempu + FUEGO za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit kuchařka s podpisy autorů pro každého z hostů.

    V ceně kurzu je výuka a konzumace nabízeného menu, vinné párování v množství lahev na osobu a nocleh v našich bavlněných stanech.
    • Obsah kurzů pro příští sezónu zveřeníme na přelomu února a března 2021 na našem webu.
    • Kuchařky vám předáme až na kurzu.
    • Na termínu kurzu se dohodneme začátkem sezóny, tedy v květnu 2020.
    • Termín kurzu může být kterýkoliv den od poloviny května do poloviny října s vyjímkou sobot, které máme vyhrazeny kurzům pro veřejnost.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 550,55 €
    (89 900 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Soukromý kurz pro 20 osob v CAMPU FUEGO + all-inclusive párty balíček + 20x FUEGO kuchařka

    Soukromý kurz vaření / teambuilding s menu dle vašeho výběru pro vás a 19 vašich kamarádů nebo kolegů u nás v kempu + FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit s podpisy autorů pro každého z hostů.

    V ceně kurzu je výuka a konzumace nabízeného menu, nocleh v našich bavlněných stanech a nealko, vína, cocktaily a destiláty na našem baru v neomezeném množství, takže nás můžete zkusit přepít.
    • Obsah kurzů pro příští sezónu zveřeníme na přelomu února a března 2021 na našem webu.
    • Kuchařky vám předáme až na kurzu.
    • Na termínu kurzu se dohodneme začátkem sezóny, tedy v květnu 2020.
    • Termín kurzu může být kterýkoliv den od poloviny května do poloviny října s vyjímkou sobot, které máme vyhrazeny kurzům pro veřejnost.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    5 525,28 €
    (139 900 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Večeře od Marka Pavaly s vinným párováním

    Desetichodová degustační večeře pro až 4 hosty, kterou Vám Marek a náš tým uvaří a naservíruje přímo u vás doma.

    Menu vám odtajníme až na místě, ale těšit se můžete na ty nejvybranější suroviny, jako jsou ústřice, humři, steaky stařené suchým zráním, atd.

    V ceně je:
    • 10 chodů (4 předkrmy, 4 hlavní chody, 2 dezerty) + amouse bouche.
    • Vinné párování včetně Champagne Henri Giraud a výkladu someliéra.
    • Nealkoholické nápoje.
    • Zapůjčení nádobí, abyste pak nemuseli nic umývat
    • Úklid kuchyně.
    • Na termínu se dohodneme po skončení kampaně tedy ještě  v průběhu prosince 2020.
    • Termín večeře musí být od 2. 1. do 31. 3. 2021.
    • Pokud máte preferovaný termín, tak ho můžete rovnou uvést do poznámky k odměně v dalším kroku.
    • Případné alergie vyplňte v následujícím kroku.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5 924,17 €
    (150 000 Kč)
  • Vypredané!!
    FUEGO kuchařka + vstup na private křest kuchařky

    FUEGO kuchařka za výhodnější cenu v rámci předprodeje na HitHit, kterou si osobně převezmete z rukou autorů na soukromém křtu, kde si ji rovnou budete moci i nechat podepsat.

    Vstup na křest platí pro jednu osobu, v ceně je welcome drink a Fuego raut. Pozvánku obdržíte e-mailem.

    Termín vydání: březen/duben 2021

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    74,64 €
    (1 890 Kč)
  • Vypredané!!
    Vánoční voucher na kurz pro 1 osobu – doručení poštou

    Tato odměna je určena těm, kteří chtějí FUEGO darovat k Vánocům, ale kuchařka tou dobou ještě nebude na světě.
    • Ručně nadepsaný voucher, vytištěný na papíře o vysoké gramáži.
    • Hodnota voucheru 4 390 Kč (cena  pro jednu osobu na nejlevnějším kurzu v sezóně 2021). V případě, že hodnota rezervace přesáhne hodnotu voucheru, si obdarovaný rozdíl doplatí.
    • Platnost voucheru bude po celou sezónu 2021.
    • Voucher bude možné uplatnit na kterýkoliv kurz z nabídky příští sezóny v libovolném termínu.
    • Nové kurzy a jejich termíny pro příští sezónu zveřejníme na přelomu února a března 2021 na našich webových stránkách.
    • Voucher obdržíte poštou s garantovaným doručením před Vánoci.
    • Nezapomeňte v dalším kroku uvést svoji adresu pro doručení a jméno obdarovaného, abychom mohli voucher nadepsat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    177,33 €
    (4 490 Kč)