Kniha Zpověď bodyguarda

Osobní zpověď člověka, který strávil víc než deset let jako bodyguard velkých světových hvězd. Arnold Schwarzenegger, Michael Jackson, Tina Turner atd. Knihu mám rozepsanou, ale na její dokončení, tisk a propagaci bych rád získal prostředky zde.

Autor: Roman Anton

Fotka dětského pokoje Arnolda Schwarzeneggera.

14.10.2020

Arnoldův pokoj v jeho rodném domě.Vážení a milí, dnes Vám jako aktualitku předkládám fotku, která byla pořízena při návštěvě muzea Arnolda Schwarzeneggera v Thalu, kde se v roce 1947 narodil a žil až do svého odchodu do armády. I Arnoldově cestě na vrchol jsem věnoval kapitolku v knize Zpověď Bodyguarda.

Tady je malá ochutnávka z knihy Zpověď bodyguarda.

21.9.2020

Kill ‘em all, let god sort them out... Ležím po lokty v blátě, mám hadry úplně mokrý, je mi kosa a nade mnou stojí šlachovitý čtyřicátník, náš instruktor, a řve na mě: Hurry up! Go, Go, Go, Hurry up! 

Je duben roku 1993 a já jsem spolu s dvanácti dalšími kluky v campu pro osobní strážce. Tady v severní Francii jsme už pátý den a čekají nás ještě tři další. Paleta národností je pestrá. Jsou tu tři Rusové, dva Francouzi, dva Němci, dva Britové a po jednom adeptovi z Irska, Slovenska a Švýcarska a já Čech. Jo, to heslo Kill ’em all… aneb Zabij je všechny, bůh si je přebere. To heslo speciálních jednotek má ten křičící instruktor výcviku napsáno na spodní straně předloktí, spolu s lebkou a baretem. Frantík jeden, mám pocit, že se po mně vozí od začátku výcviku. Je tak o pět cenťáků menší a minimálně o deset kilo lehčí. Před pár dny bych řekl, že ho dostanu, kdy se mi zachce. Před pád dny, dnes už ne. Mezi zásady, které mě tady naučili, je nikdy nikoho nesoudit podle vzhledu a figury. Dobrý odhad je průsečíkem správného vyhodnocení několika ukazatelů a podle toho se zvolí řešení situace. U lidí, jako je náš instruktor Saim, byste se lehce spletli. Za těch pět dní mě tady už seřezal několikrát. Tohle není můj první výcvikový camp pro bodyguardy, ale rozhodně je to ten nejobtížnější. Je mi pětadvacet, mám za sebou průpravu v bojových sportech, zvláštní armádní výcvik a nějakou praxi jako osobní strážce, ale tenhle frajer je jinde.

Vstávám z toho hnusnýho bláta a běžím, jo běžím bos. O boty jsem přišel asi před půl hodinou, protože jsem v nácviku pudové střelby trefil maketu civilní osoby. Musím teď bos proběhnout vytyčenou trať asi dva kilometry dlouhou, a to s kládou na ramenou. Už jsem si tady zvykl na permanentní pocit únavy, na neustálý tlak od instruktorů a nutnost rozhodování se v krajních situacích pod extrémní psychickou a fyzickou zátěží. Chápu, že tohle všechno je potřeba, jednou se mi to bude hodit...

287 €
vybrané z 9 895 €

2%

2% splnené

12 ľudí prispelo

Literatúra

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 5.11.2020 v 16:22.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 7
    Kniha s věnováním

    Nárok na jedno vydání knihy s osobním věnováním, s cenou o 100 ,-Kč nižší, než bude prodejní cena.
    Doručení přes Zásilkovnu za 65,-Kč, nebo osobně v Praze a okolí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 3
    Kniha + foto

    V této odměně dostanete knihu Zpověď bodyguarda s věnováním a dále fotografii, kterou vidíte v náhledu (Já a Arnold) také s mým podpisem a věnováním.
    Doručení přes Zásilkovnu za 65,-Kč, nebo osobně v Praze a okolí.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    VIP vstup na křest knihy

    Za tuto částku získáte jako odměnu VIP vstup na slavnostní křest knihy za účasti známých osobností, se kterými jsem se díky své profesi osobně setkal. Křest proběhne v březnu 2021 v Praze. O přesném místě a čase budete včas informováni.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • predané 2
    2x VIP vstup na křest a 2x kniha s věnováním

    Za tuto částku získáte jako odměnu 2x VIP vstup na slavnostní křest knihy za účasti známých osobností, se kterými jsem se díky své profesi osobně setkal a k tomu také dvě knihy Zpověď bodyguarda i s věnováním. Křest proběhne v březnu 2021 v Praze. O přesném místě a čase budete včas informováni.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Přednáška

    V této odměně získáte zajímavou přednášku, ve které vám poutavou formou budu vyprávět o práci tělesného strážce VIP osobností, s video ukázkami některých technik nácviku ochrany VIP osob, zároveň můžete získat výtisky knihy za zvýhodněnou cenu s věnováním. Přednáška v délce cca 90 minut je určena pro skupinu do 30 osob ve Vámi vybraném místě v ČR.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    Den s bodyguardem

    Jeden den být VIP? Proč ne? Za tuto částku získáte jeden den s veškerým VIP servisem. Budete mít svého vlastního bodyguarda, který pro Vás přijede limuzínou a celý den bude s Vámi pro Vaše bezpečí a pocit výjimečnosti. Dopředu mi dáte svoje požadavky na denní program a pak už se o Vás starám já.
    Platí pro území ČR.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)