HORY A NEKONEČNO - Vydáváme Viktorčinu knihu!

Vydáváme Viktorčinu knihu příběhů z dálkového treku přes Kavkaz. Jak se vyrovnat s pozorností, kterou osamocená žena na cestách vzbuzuje, se strachem, nepřízní počasí a byrokracií, jež právě v těch nejodlehlejších místech může být největší překážkou?

  • Bivak v horách Gudamakari

  • Na návštěvě v Ázerbajdžánu

  • Adžárijka před svým domem

  • Starobylé věže ve Svanetii

  • Na návštěvě v Adžárii

  • Pod horou Kazbek

  • Vybavení na sedmiměsíční cestu

  • Lahev Platypus SoftBottle najdete v odměnách

  • Obálka knihy :)

9 659 €
vybrané z 5 937 €

162%

162% splnené

520 ľudí prispelo

Komunita, Literatúra

Všetko alebo nič. Projekt skončil 15.10.2020 v 15:30.

Zobraziť všetky odmeny

Co je náš cíl?

   Chceme vydat knihu Viktorky Hlaváčkové o její sedmiměsíční cestě, během níž přešla pěšky Kavkaz od Černého moře v Gruzii ke Kaspickému moři v Ázerbajdžánu. V knize jsou zachyceny rozhovory s obyvateli hor, jejich pestré osudy i příběh samotné autorky a její vnímání světa, které se s časem stráveným každodenní chůzí v odlehlých horách proměňuje. Záleží nám také na kvalitním grafickém zpracování, které má na starost grafička Marie Magdalena Lázně, text bude doplněn Viktorčinými fotografiemi. Cílem je vytvořit knihu, která se obsahově i vizuálně liší od běžné cestopisné produkce.
   Kniha je již napsaná, začátkem září bude dokončená editace textu a korektury, během září proběhnou grafické práce a sazba. Vydání knihy plánujeme na začátek listopadu. Vybrané peníze použijeme na zaplacení tisku, pokud bychom vybrali o něco víc, investujeme do kvalitnějšího papíru i obálky a přidáme více fotek.

Ukázka z knihy Hory a nekonečno

UKÁZKA 1, Gruzie - hory Gudamakari. Scházím z hřebene, protože se mi pádem ze srázu rozbil fotoaparát. Mířím k silnici v údolí, abych odtud dostopovala do Tbilisi a koupila si v bazaru jiný...

   Při sestupu mě doběhne uřícený pastevec. V těchto horách je i na úbočích o společnost nouze, což znamená, že jakákoli lidská bytost, která sem zavítá, přináší s sebou velkou radost. Strávit večer s hostem je svátek a potěšení na duši. Je-li člověk dlouho sám, stává se i cizinec bratrem během několika prvních vět, během prvního úsměvu. Skutečnost, že jsme lidé a tím jsme stejní, stává se zřetelnější.

   Doprovází mě pastvinou k salaši. Rezavá postel ve výšce dva tisíce metrů nad mořem, nad ní je do áčka vypnutá plachta a celé to stavení si stojí jen tak na louce. Neukotvené, ničím nepodložené. „Tak tady bydlím,“ ukazuje mi své obydlí, „půl roku pasu své ovce, půl roku pracuju jako ochranka na ragbyovém stadionu ve Tbilissi.“ „Tady spíte? A kde máte normální salaš?“ „Tam dole je kamenná salaš, ale ta slouží jako sklad. Je tam spousta harampádí, jen si tam chodím pro věci. Bydlím tady.“ Žasnu. „To je perfektní! Corbusieur hadr, toto je architektura, dělaná pro člověka!“ zvolám s lehkou nadsázkou, poněvadž málo domů je tak krásných jako ty Courbusieurovy. Kdybych si ale měla vybrat mezi některým z domů výjimečného architekta a starou železnou postelí tady v horách, nerozmýšlela bych se příliš. „Můžu si vás vedle vašeho nádherného obydlí vyfotit, prosím?“ žádám pastevce, který hned ochotně zapózuje. Foťák se mi včera rozbil pádem ze srázu, takže vytáhnu mobil a pořídím snímek. „Víš co? Zůstaň tu přes noc. Když se ti ta moje postel tolik líbí, tak v ní můžeš spát. A já si lehnu pod širák s ovcemi.“ povídá. „A na tvoji počest zaříznu berana!“ dodá nadšeně. Nevím, jestli mě víc vyděsila nabídka trávit noc s pastevcem nebo to, že bych způsobila předčasnou smrt nebohého zvířete. „Děkuju, ale to nejde. Strašně spěchám, můj manžel právě přiletěl do Tbilisi a čeká tam na mě.“ vytahuju argument svého fiktivního manžela. Mám snubní prsten, nad jeho fotkou v mobilu se dovedu zaníceně rozplývat, znám jeho životopis a dovedu bez váhání odpovědět na všeliké otázky, které mi pokládají ti, kdo jeho existenci zpochybňují. Aby mě to aspoň trochu bavilo, mám těch fiktivních manželů v zásobě několik – vždycky si vyberu toho, na nějž mám zrovna náladu. Když pastevec pochopí, že mě nepřesvědčí, pozve mě aspoň na oběd. „Tak se zdrž aspoň chvíli, dáme si spolu kus sýra.“ Pokračujeme níž, k té jeho kamenné salaši, která slouží jako sklad. Opravdu je tam tolik harampádí, že by se tam ležící člověk nevešel. Sedneme si na sudy, vypijeme kávu a pustíme se do tvrdého chleba se sýrem. Máme oba úplně stejný nůž a porovnáváme si, kdo ho má lépe naostřený. Chvíli se pozdržím, aby měl radost, že má společnost, daruju mu pohlednici a pak pospíchám dolů k silnici. Za manželem.

UKÁZKA 2, Ázerbajdžán - při sestupu z hor v pohraniční zóně mě zadrželi vojáci. Prohledali mi věci a počáteční výslech se změnil v přátelský rozhovor. Dokonce mi dali najíst...

   Nálada se uvolní a já, konečně trochu najedená, začínám vtipkovat. Mého tlumočníka to zaskočí. Už si chvíli tykáme: „Hele, a… ty nevíš, že půjdeš do vězení?“ povídá mi opatrně. Koukám na něj jako sůva. Cože?! „Do vězení?“ opakuju po něm, protože si nejsem jistá, zda jsem rozuměla správně.

„No ano. Samozřejmě, že půjdeš do vězení. Přijedou si pro tebe policajti.“ „Sem? Sem přijedou policajti a odvezou mě někam pryč? Kam?“ „No to já přesně nevím. Zavřou tě možná na tři dny, možná na dva týdny…“ a dívá se na mě s lítostí tak hlubokou, že se v těch jeho smutných očích skoro topím. Oukej, tak jsem to asi s tím svým zaujetím pro svobodu a krásu hor trochu přehnala. Když mě zavřou, tak co, najíst mi tam dají. Ale to už mně asi nedovolí dokončit tu cestu k moři. Takovou hloupou chybou to muselo skončit, že jsem šla po cestě? Ach jo. „Tam,“ mávne rukou, „za tu závoru nesmí nikdo.“ „Ale vždyť odtud přijeli ti lesáci.“ namítám. „Ázerbajdžánci můžou pro vstup dostat povolení, ale cizinec nikdy. Copak vy to ve vaší zemi takhle nemáte?“ ptá se tónem dospěláka, který trpělivě hovoří k děcku, jež zapomnělo, jak se zavazují tkaničky. „Ne. My máme Schengen.“ odpovím rázně a s patřičnou hrdostí. Chlapec tomu nerozumí. Zjevně se ostýchá zeptat, co to ten Schengen je, ale mě se honí hlavou tolik věcí najednou, že nemám chuť cokoli vysvětlovat.

Jak to začalo?

Když se Viktorka vrátila z Kavkazu, rozhodla se, že o svých zkušenostech z hor napíše knihu. Ihned se jí ozval nakladatel, se kterým si plácli. Odjela na půl roku na Island v domnění, že se tam do psaní pustí, ale Island ji vtáhl do děje tak poutavého, že neměla pochyb o tom, že další knihu právě žije. Na psaní nebyl čas. Nebyl na něj čas celý další rok. A když se do toho konečně pustila a bylo skoro hotovo, ozval se nakladatel s omluvou, že jejich dohodu musí z osobních důvodů zrušit. Bylo to zklamání, ale hned druhý den se všecko otočilo. Plácli si s ní totiž kluci z BWT Books. Okamžitě mezi nimi vzplanula tvůrčí energie, zapojili se kamarádi z Pod 7 kilo a kniha a vše kolem ní se dalo do pohybu. 

Kdo jsme?

Viktorka Hlaváčková – cestuje nalehko, bez stanu a nejradši chodí po horách. A úplně nejradši chodí tam, kam žádné turistické trasy nevedou. Má za sebou čtyři cca půlroční cesty, během nichž přešla Karpaty ze Zlína do Banátu, Balkán z Banátu do Istanbulu, Kavkaz od Černého moře ke Kaspickému a procestovala Island, kde pracovala jako honačka ovcí. Na cestách dobrovolničí, fotí, točí videa a testuje outdoorové vybavení pro obchod Pod 7 kilo.
Více o Viktorce

BWT Books – nakladatelství, které založili Honza a Vláďa, kamarádi od dětství, kteří milují vlaky, cestování a pivo. Říkají si Beer with Travel a loni vydali svou první knihu Transsibiřská magistrála, aneb s pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři. V lednu a únoru letošního roku podnikli Expedici Lenka 2020 na podporu devítileté Lenky, která trpí těžkým autismem a o této výpravě na východ natočili film.
Více o BWT Books

Pod 7 kilo – parta nadšenců do cestování nalehko. V roce 2012 založili první kamennou prodejnu v ČR zaměřenou na ultralehké vybavení na cesty. Od té doby stihli inspirovat tisíce cestovatelů mířících za dobrodružstvím do přírody, za odpočinkem a exotikou nebo na pracovní cesty.
Více o Pod 7 kilo

Aktuality

14.10.2020 PODĚKOVÁNÍ A PÁR INFORMACÍ NA ZÁVĚR

Přátelé, náš projekt na Hithitu je téměř u konce a my bychom vám rádi poděkovali za podporu, které si moc vážíme. Knihu jsme už poslali do tiskárny a díky vám se bude tisknout na kvalitní papír, na kterém by měly dobře vypadat jak fotky, tak i text. Pokud jste nestihli živé vysílání autorského…

Viacej

7.10.2020 AUTORSKÉ ČTENÍ Z KNIHY HORY A NEKONEČNO ŽIVĚ ONLINE!

Připravili jsme pro vás autorské čtení, abyste věděli, jakouže knihu jste podpořili nebo možná ještě podpoříte. Viktorka přes facebookové živé vysílání přečte několik kapitol z Gruzie i Ázerbájdžánu a bude prostor i pro vaše dotazy. Teda doufáme, že včas stihne dorazit z albánských hor někam do…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 43 z 50
    Přednáška + workshop Jak si nalehko sbalit na trek

    Viktorka se s tebou podělí o své zkušenosti s vybavením a balením nalehko na treky. Přinese svůj vlastní sbalený batoh a zájemcům ho po přednášce ponechá k prozkoumání. Ke konzultaci můžeš přinést také svůj vlastní sbalený batoh.

    Datum: 20.2.2021
    Čas: od 17:00
    Místo: Rock Café v Praze
    (ul. Národní 116)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 120
    Podepsaná kniha (poštou)

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti knihu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,06 €
    (330 Kč)
  • predané 82
    Podepsaná kniha + tištěný návod Co si sbalit na vícedenní trek (osobní vyzvednutí)

    333 je polovina čísla 666. Proto doporučujeme objednat tuto odměnu dvakrát. Knihy budou ještě teplé z tiskárny, ale můžeš si představit, že je to teplo z pekel.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí ihned po vydání knihy v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,18 €
    (333 Kč)
  • predané 116
    Podepsaná kniha + tištěný návod Co si sbalit na vícedenní trek (poštou)

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti knihu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,16 €
    (383 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd 2 (osobní vyzvednutí)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Kešu Nasi, Viktorčinu oblíbenou pochoutku s poctivou náloží kešu ořechů od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,14 €
    (433 Kč)
  • zostáva 3 z 12
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd (poštou)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Pasta alle Noci, Viktorčiny oblíbené těstoviny s ořechy od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,12 €
    (483 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd 2 (poštou)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Kešu Nasi, Viktorčinu oblíbenou pochoutku s poctivou náloží kešu ořechů od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,12 €
    (483 Kč)
  • zostáva 6 z 13
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 4 L (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 4 litry v oranžové barvě. Udrží v suchu všecky tvoje drobnsti jako či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 16
    Podepsaná kniha + nástěnný kalendář 2021 (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš nástěnný kalendář formátu A3 s výběrem nejlepších fotografií z Viktorčiných cest na Balkán, Kavkaz a Island. Fotky ti každý den strávený doma připomenou, že teď je ten pravý čas vyrazit ven.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • zostáva 9 z 12
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 4 L (poštou)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 4 litry v oranžové barvě. Udrží v suchu všecky tvoje drobnsti jako či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • predané 20
    Podepsaná kniha + nástěnný kalendář 2021 (poštou)

    Ke knize dostaneš nástěnný kalendář formátu A3 s výběrem nejlepších fotografií z Viktorčiných cest na Balkán, Kavkaz a Island. Fotky ti každý den strávený doma připomenou, že teď je ten pravý čas vyrazit ven.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • zostáva 17 z 30
    VIP pozvánka na křest knihy + pivo s Viktorkou + podepsaná kniha

    Bude to párty, na kterou nezapomeneš ani v případě, že vypiješ víc, než kolik sneseš. A ty na ní budeš VIP. Těšit se můžeš na Pecha Kucha Travel Night, na které vystoupí známí cestovatelé i necestovatelé. Už víme, kdo bude kmotrem. Ale nemusíme hned všecko vyzradit, že jo.  

    Zdarma dostaneš pivo, které si můžeš vypít u jednoho stolu s Viktorkou.

    Na místě ti Viktorka předá svou knihu, do které ti napíše nebo nakreslí, co budeš chtít.

    Datum: 24.11.2020
    Čas: od 19:30
    Místo: Rock Café v Praze
    (ul. Národní 116)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    26,36 €
    (666 Kč)
  • zostáva 3 z 10
    Dárkový poukaz na nákup v obchodě Pod 7 kilo v hodnotě 777 Kč

    Tahle odměna je speciální. Dostaneš dárkový poukaz v hodnotě 777 Kč na nákup kvalitního ultralehkého vybavení na cesty v obchodě Pod 7 kilo. Celá částka jde přímo na podporu knihy, takže nás maximálně obšťastníš, a ještě si uděláš radost. Nebo někomu pod stromečkem.

    Navíc ti Viktorka nabízí osobní půlhodinovou konzultaci přímo v obchodě Pod 7 kilo, během níž s ní můžeš probrat ledacos od vybavení po zkušenosti z cest. K dispozici ti bude v otvíracích hodinách obchodu od středy 4.11 do středy 11.11. 2020.

    Poukaz ti pošleme poštou. Pokud ti stačí v elektronické podobě, napiš nám to do poznámky a dostaneš ho e-mailem.

    Obchod Pod 7 kilo najdeš na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    30,75 €
    (777 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    Fotoobraz na plátně z Islandu, Kavkazu nebo Balkánu (osobně či poštou)

    Pošleme ti fotoobraz z Islandu, Kavkazu nebo Balkánu. Je to nejelegantnější řešení, pokud máš na zdi nějakou skvrnu a nechce se ti malovat. A tobě se určitě nechce malovat.

    Vyber si Viktorčinu fotku z cest, která se ti líbí a  napiš nám její číslo do poznámky. My ti ji vytiskneme na plátno velikosti 40 x 60 cm a pošleme poštou.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Pokud si odměnu chceš vyzvednout osobně v obchodě Pod 7 kilo, napiš nám to do poznámky. Obchod Pod 7 kilo najdeš na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Bivakování s Viktorkou pro kmety 60+

    Ať už máš za sebou tisíce nocí pod širákem nebo to chceš vyzkoušet poprvé v životě, vezme tě Viktorka na výlet po kopcích kolem Adršpašsko-teplických skal. Společně strávíte jednu noc pod širákem a v případě deště si postavíte přístřešek. Určeno pouze lidem starším 60 let. Pokud chceš tohle dát babičce nebo dědovi jako dárek, pošleme ti dárkový certifikát.

    Jsi-li v bivakování nováček a hledáš odvahu bivakovat sama/sám, nechá tě Viktorka na domluveném místě a ty budeš vědět, že pro tebe kdykoli dojde, když jí zavoláš.

    Zájemcům předvede několik způsobů stavby přístřešku z plachty a společně si venku uvaříte. Jednu večeři dostaneš zdarma.

    Podmínkou účasti je zvládnout bez potíží ujít 10 km denně kopcovitým terénem a potřebná výbava. V omezeném množství ti můžeme některé části výbavy zapůjčit.

    Termín: 25. - 26.5.2021 (v případě nepříznivé předpovědi počasí bude vyhlášen náhradní termín)
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Bivakování s Viktorkou pro junáky

    Ať už máš za sebou tisíce nocí pod širákem nebo to chceš vyzkoušet poprvé v životě, vezme tě Viktorka na výlet po kopcích kolem Adršpašsko-teplických skal. Společně strávíte jednu noc pod širákem a v případě deště si postavíte přístřešek. Věkem neomezeno. Pokud chceš tohle dát někomu jako dárek, pošleme ti dárkový certifikát.

    Jsi-li v bivakování nováček a hledáš odvahu bivakovat sama/sám, nechá tě Viktorka na domluveném místě a ty budeš vědět, že pro tebe kdykoli dojde, když jí zavoláš.

    Zájemcům předvede několik způsobů stavby přístřešku z plachty a společně si venku uvaříte. Jednu večeři dostaneš zdarma.

    Podmínkou účasti je zvládnout bez potíží ujít 25 km denně kopcovitým terénem i mimo stezky a potřebná výbava. V omezeném množství ti můžeme některé části výbavy zapůjčit.

    Termín: 29. - 30.5.2021 (koná se za jakéhokoli počasí)
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Viktorčin stand-up v obýváku

    Pozvi rodinu a kámoše k sobě na návštěvu, Viktorka vám přijede povídat o svých cestách až k tobě domů, kamkoli po České republice. Na tvojí televizi nebo monitoru přímo u tebe v obýváku promítne fotky a videa, povypráví svoje top historky a zodpoví vaše otázky.

    Na termínu a tématu převyprávění se domluvíte e-mailem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    175,90 €
    (4 444 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Chci všechno! Balíček TOP fanouška

    Jsi prostě velkorysý člověk. Za tvou štědrost
    otiskneme v knize poděkování s tvým jménem (toto platí, pokud svou objednávku pošleš do konce září. Bohužel nemůžeme zaručit, že později bude možné otisknutí stihnout).

    Vybrat si můžeš všechny tyto odměny:
    vzkaz v knize do 160 znaků
    Přednáška jak se nalehko sbalit na trek
    2 knihy s podpisem a věnováním
    fotokalendář
    fotoobraz
    bivakování s Viktorkou
    a VIP pozvánka na křest knihy

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    351,79 €
    (8 888 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Sponzor

    Chceš se stát sponzorem knihy. A to je ušlechtilé!

    Logo tvé firmy nebo tvé jméno s poděkováním otiskneme přímo v knize (toto platí, pokud svou objednávku pošleš do konce září. Bohužel nemůžeme zaručit, že později bude možné otisknutí stihnout).

    Viktorka přijede k tobě do firmy nebo domů s jednou ze svých přednášek pro tebe, tvoje kámoše nebo zaměstnance. Promítne fotky a videa, povypráví svoje top historky a zodpoví otázky, vybrat si můžeš tady: https://www.ultraviktorka.net/prednasky

    A k tomu dostaneš 5 knih s podpisem a věnováním.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    MEGASPONZOR

    Chceš se stát magasponzorem knihy. A to je megaušlechtilé!

    Logo tvé firmy nebo tvé jméno s poděkováním otiskneme přímo v knize (toto platí, pokud svou objednávku pošleš do konce září. Bohužel nemůžeme zaručit, že později bude možné otisknutí stihnout).

    Viktorka otestuje něco ze sortimentu tvé firmy a napíše o tom recenzi nebo natočí krátké video. Čekej upřímnou recenzi, falešné chvály se u ní nedočkáš. Můžete se s Viktorkou samozřejmě domluvit i na jiné formě spolpráce.

    Viktorka přijede k tobě do firmy nebo domů s jednou ze svých přednášek pro tebe a tvoje kámoše nebo zaměstnance. Promítne fotky a videa, povypráví svoje top historky a zodpoví otázky.

    K tomu dostaneš 5 knih s podpisem a věnováním.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Jediné triko na světě, které přešlo přes Kavkaz

    Nevíš, co s prachama, ale náš projekt se ti líbí a chceš ho maximalně podpořit? Pak máš jedinečnou příležitost dostat od Viktorky merino triko, v němž přešla Kavkaz. Jediné triko, v němž ho přešla, protože s sebou na treky nosí vždy pouze jedno. Vzhledem k četným a mnohokrát zašívaným dírám se jedná o originální exemplář, který jinde na světě nenajdeš. Když budeš chtít, podepíše se ti na něj nebo na něj napíše věnování.

    K tomu dostaneš 2 knihy a Viktorka ti celou odměnu předá osobně. Protože to triko má pro ni takovou hodnotu, že chce vědět, kdo se stane novým majitelem. Milované koťátko taky nikdo nedá někomu cizímu, že jo.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Napiš do knihy svůj vzkaz!

    Staň se součástí knihy a do poznámky připiš svůj vzkaz, který najdeš otisknutý přímo v knize.

    Může jít o tvou vlastní krátkou báseň, vyznání lásky, inzerát, který ti pomůže najít parťáka na cestování nebo cokoli, co tě napadne. Vzkaz nesmí mít xenofobní nebo urážlivý obsah a nesmí porušovat autorská práva.

    Uprav cenu podle počtu znaků ve vzkazu. 15 Kč stojí jeden znak, mezery jsou zdarma! Maximální počet znaků je 160, minimální počet 10.
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    0,59 €
    (15 Kč)
  • Vypredané!!
    Kniha pro nejrychlejší! (pouze osobní vyzvednutí)

    Slevová akce pro nejrychlejší! Prvních 25 z vás dostane knihu za extra cenu 250 Kč. To je asi 7 piv. Čili jedno pivo za měsíc Viktorčiny cesty, během níž přešla Kavkaz.

    K osobnímu vyzvednutí ihned po vydání knihy v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    Ultralehká peněženka z tyveku Mighty Wallet Explorer (osobní vyzvednutí)

    Dostaneš s 20% slevou Viktorčinu oblíbenou ultralehkou peněženku Mighty Wallet Explorer, která je vyrobena z tyveku - tenkého, odolného a nepromokavého materiálu. Co je na ní super, že vypadá jako složená mapa, takže je zlodějům úplně šumák. Má přihrádky na dvě měny a na karty, a aby se ti z ní nesypaly drobáky, Viktorka ti vlastnoručně vyrobí v peněžence dvě kapsy na suchý zip. Pokud chceš peněženku i s Viktorčiným podpisem nebo vzkazem, napiš si o to do poznámky.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    12,51 €
    (316 Kč)
  • Vypredané!!
    Ultralehká peněženka z tyveku Mighty Wallet Explorer (poštou)

    Dostaneš s 20% slevou Viktorčinu oblíbenou ultralehkou peněženku Mighty Wallet Explorer, která je vyrobena z tyveku - tenkého, odolného a nepromokavého materiálu. Co je na ní super, že vypadá jako složená mapa, takže je zlodějům úplně šumák. Má přihrádky na dvě měny a na karty, a aby se ti z ní nesypaly drobáky, Viktorka ti vlastnoručně vyrobí v peněžence dvě kapsy na suchý zip. Pokud chceš peněženku i s Viktorčiným podpisem nebo vzkazem, napiš si o to do poznámky.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    14,49 €
    (366 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd (osobní vyzvednutí)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Pasta alle Noci, Viktorčiny oblíbené těstoviny s ořechy od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí ihned po vydání knihy v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,14 €
    (433 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + Lahev na vodu Platypus 1L (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčinu oblíbenou lahev Platypus Softbottle o objemu 1L. Design waves (můžeš si ji prohlédnout na Viktorčině FB). Tahle lahev nezabere v batohu o moc víc místa než samotná voda v ní, je lehoučká a navíc se snadno vejde i pod nízký kohoutek.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,10 €
    (533 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + rychleschnoucí ručník (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený sbalitelný a rychleschnoucí ručník Sea to Summit AIRlite v modré barvě a velikosti L. Vejde se do dlaně, uschne raz dva a materiál výborně saje.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,97 €
    (555 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + Lahev na vodu Platypus 1L (poštou)

    Ke knize dostaneš Viktorčinu oblíbenou lahev Platypus Softbottle o objemu 1L. Design waves (můžeš si ji prohlédnout na Viktorčině FB). Tahle lahev nezabere v batohu o moc víc místa než samotná voda v ní, je lehoučká a navíc se snadno vejde i pod nízký kohoutek.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,08 €
    (583 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 13 L (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 13 litrů v modré barvě. Udrží v suchu tvůj spacák nebo oblečení či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + rychleschnoucí ručník (poštou)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený sbalitelný a rychleschnoucí ručník Sea to Summit AIRlite v modré barvě a velikosti L. Vejde se do dlaně, uschne raz dva a materiál výborně saje.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,95 €
    (605 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 13 L (poštou))

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 13 litrů v modré barvě. Udrží v suchu tvůj spacák nebo oblečení či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti knihu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)