Dotisk knihy Bezruký Frantík

Dotisk knihy o chlapci z malé vesničky v Orlických horách, který, ač narodil se bez rukou, dokázal dobýt svět. Podal si nohu s americkým prezidentem, řídil automobil darovaný samotným Fordem. K vydání knihy nám chybí už jen peníze na zaplacení tisku.

dobrodružné hledání, předání na staromáku a věta ve znakovém jazyce...

23.11.2020

V následujících hodinách, dnech na Vás dostanu od HitHitu kontaky, ale ještě touto cestou bych Vám ráda poslala informace o zvolených dnech dobrodružného hledání, předání na Staromáku a vět ve znakovém jazyce.

DOBRODRUŽNÉ HLEDÁNÍ

Asi bude ideální, když bude jeden den v pracovním týdnu, a to v pátek 11.12. a druhý o víkendu, v sobotu 12.12. Pokud někdo nebude moci ani v jednom termínu, zkusíme najít další nejbližší možný individuálně.

Délka hledání bude záviset na Vašem důvtipu, ale v průměru by s ohledem na počasí neměla přesáhnout dvě hodiny. Vyrazit budete moci kdykoliv po desáté dopoledne až do 19h.

Podrobnější údaje Vám zašlu na kontakt, který mi bude sdělen prostřednictvím Hithitu, jinak mi můžete kdykoliv volat na 736 675 272, nebo psát na malaevzenie@seznam.cz

OSOBNÍ PŘEDÁNÍ NA STAROMÁKU

Když jsem tuto odměnu nabízela, tak bylo ještě všude otevřeno :) Tedy nyní nevím, jak to bude na mém oblíbeném místě s pivkem. Rozhodně o pivo nepřijete, ale v tento čas možná víc oceníte svařák, který budu mít s sebou. Jako předávací den nabízím 2.12., 9.12, 10.12. a případně vybereme jiné, až se spojíme.

VĚTY VE ZNAKOVÉM JAZYCE

Tak na to se speciálně těším :) ! Až na Vás dostanu kontakt, tak si domluvíme platformu, přes kterou se spojíme - FB, ZOOM, SKYPE.....

Užívejte krásné dny a kdykoliv volejte :  736 675 272

Evženie Malá


 

Jedna z nich je Vaše a zítra na HitHitu náš-Váš projekt úspěšně končí !

22.11.2020

Převeliké díky Všem, co podpořili vznik knihy. Bylo a je fajn vědět, že jsme v tom nebyly samy a věřte, že byly okamžiky, kdy jsme to opravdu potřebovaly vědět. Třeba když přišla po úvodním vyjednávání v březnu s tiskárnou první koronavirová vlna. Nebo když jsem díky své otevřenosti vytvořila rozruch v pedagogickém muzeu, kde nám nakonec vyšli vstříc s dodáním fotografie profesora Bakule. Když nám volali z tiskárny, že rozjeli tisk větší obálky, než byl rozměr stránek ... Nebo když jsme zjistily, jak distributor dokáže čarovat s cenami, až jsme se styděly za prodejní cenu 300 Kč, když knižní novinky začaly knihu nabízet o více jako deset procent levněji.... To nám zamotalo hlavu velice... Ale když tady cinkl další komentář, nebo přispěvovatel, bylo to jak šťouchnutí "jdi dál, teď nemůžeš přestat, ty lidi Vás podpořili a vy jim tu knížku musíte dát !"

Náš cíl byl a je knihu dostat na trh a ke čtenářům, a to se nám s Vaším přispěním nakonec povedlo.. To, že byly přešlapy, nás jen posunulo dál... Chci, a proto umím.... Jste skvělí !  Děkujeme !!

A děkuji Marcelce za trpělivost při opakovaném vysvětlování DPH, faktur, marže, nákladů, výdajů, provize a hlavně důležitosti daňových dokladů :)

P.S. :  Informace o "dobrodružném hledání" už zítra !

Autor Richard Sobotka

22.11.2020

Pro ty, co mají knihu s podpisem, je další krok překonán... Byl trochu delší, protože od pana Sobotky mě dělilo 350km a 4,5hodiny jízdy autem krát dvě. A vy se teď můžete těšit na odměnu díky své štědrosti k tomuto projektu.

Stý přispěvatel dostane krásné desky zdarma :)

19.11.2020

Stý přispěvatel dostane krásné desky zdarma :) Bacha je tady momentálně 99 přispěvatelů !

Prosíme stého, aby se přihlásil v pozámcei o svůj dárek . :)

Jedeme do finále :)

Deset, devět, osm dní do konce ..... a dobrodružné hledání

12.11.2020

Do konce projektu tady na hithitu nám zbývá už jen deset dní. Věříme, v úspěch!  Potom na Vás, kteří jste nás podpořili a knihu si zakoupili, obdržíme kontakty a začneme s jejím rozesíláním a také s ukrýváním v rámci dobrodružného hledání, na které se upřímně těšíme.

Trasu máme již vytyčenou... Odtajním jen, že jde o „PODHRADÍ“ :)

Termíny dobrodružného hledání vyhlásíme na cca konec listopadu a začátek prosince, abyste měli na výběr. V rámci současných omezujících opatření vše proběhne bez úzkých osobních kontaktů, tedy se ničeho nemusíte obávat. Pokud se někomu hledání protáhne přes večerku, zapůjčíme psy. :)

Kdo ještě odkaz našeho projektu na HitHitu nesdílel, prosím udělejte to, ať to na tu stovku procent dotáhneme... ! Díky moc a buďte negativní ........

V dlouhé době karanténní jsem Vám nakreslila naivistický obrázek.

24.10.2020

Frantík jako malý chlapec chtěl dělat vše co ostatní kluci. Prát se, házet kameny a  také chytat ryby.  Častokrát sedával u jamenského potoka a tento um zdokonalovatl. Akvarel 30x40

https://www.facebook.com/Bezruk%C3%BD-Frant%C3%ADk-103127364605550

Tiskárna Power Print

5.10.2020

Naše kniha je již ve vagonku v tiskárně a čeká na své zrození.

2 383 €
vybrané z 2 335 €

102%

102% splnené

108 ľudí prispelo

Literatúra

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 23.11.2020 v 12:41.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 17
    Více štěstí je v dávání, než v přijímání

    Na první pohled to může vypadat tak, že nedostáváte nic, ale opak je pravdou. Až půjdete kolem výlohy a koutkem oka knížku o Frantíkovi zahlédnete, budete mít báječný pocit sounáležitosti a spoluautorství na projektu !

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 2
    Naučím Vás ve znakovém jazyce větu

    Přes on line spojení, třeba na FB, Vás naučím větu ve znakovém jazyce .... "Chci si přečíst knihu o Bezrukém Frantíkovi " a " Chci a proto umím"  :)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,88 €
    (199 Kč)
  • zostáva 17 z 35
    Poslední šance na hithitu! Kniha v obalu !


    Nejcennější gobelíny, mince, známky a bankovky jsou s chybou. Nyní i my, díky chybě v tiskárně, můžeme Vaší knihu obalit ještě i do bonusového obalu, který vznikl díky omylu. Kniha bude samozřejmě se správnou vazbou a za stejnou cenu, ale kusy jsou limitované. :)
    Do poznámek prosím přidejte kontakt s adresou a my Vám jí zašleme buď poštou, nebo do zásilkovny, či osobně předáme. Cena je tedy včetně poštovného.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (399 Kč)
  • zostáva 12 z 15
    Osobní předání v Praze

    Osobně Vám knihu předáme s pozváním na jedno pivo na Staromáku. Tak objevíte nejlevnější pivo na tomto lukrativním místě. Pokud budete stát o osobní vyprávění a co plánujeme dál, rádi se podělíme.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • zostáva 44 z 50
    Jste spoluvydavatel

    Do knihy, kterou si zakoupíte, Vám při předání, nebo před odesláním, vlastnoručně perem zapíšeme, že jste finančně přispěl(a) na její vydání.
    Poštovné není započteno v ceně, hrazení poštovného domluvíme po skončení projektu. Nebo osobním předáním v centru Prahy.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,71 €
    (599 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Kniha s podpisem autora

    Knihu Vám podepíše sám autor. Osobní předání v centru Prahy. V případě posílání poštou nebo do zásilkovny, nezapoměnte do poznámky   uvést své telefonní číslo a adresu vaší zásilkovny :)

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,71 €
    (599 Kč)
  • zostáva 10 z 20
    Dobrodružné hledání

    Knihu Vám schováme a Vy si jí za pomoci  indícií budete muset najít na tajemném místě staré Prahy. Nebude to rozhodně lehké!  Komunikovat budeme přes FB... nebo přiložený telefoní číslo které prosím nezapoměňte uvést v poznámkách. Pojďte poznat krásné, ale méně známé místo v Praze. Pátrací dni budou v listopadu a prosinci vyhlášené zde a na stránkách FB Bezruký Frantík..

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,67 €
    (699 Kč)
  • Vypredané!!
    Prvních deset nejlevnějších !

    Prvních deset knih Vám po skončení projektu osobně předáme na Staroměstském náměstí z ručky do ručky.  Den v týdnu a podvečerní hodinu Vám ohlásíme zde :)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    10,69 €
    (270 Kč)
  • Vypredané!!
    Kniha poštou nebo do zásilkovny

    Pošleme Vám knihu poštou, nebo do zásilkovny. Do poznámky prosím nezapomeňte uvést své telefonní číslo a adresu vaší zásilkovny :). Cena je včetně poštovného zásilkovného. Po skončení projektu se na ní můžete těšit.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (399 Kč)
  • Vypredané!!
    Naivistický obrázek plus kniha

    V dlouhé době karanténní jsem pro Vás namalovala naivistický obrázek. Viz Aktuality. Jako dítě se nechtěl nechat zahambit, když kluci z Jamného chytali v potoce ryby. Tedy i tady začínala jeho nožní znožnost.
    Tu je pro Vás nová odměna společně s knihou a věnováním.  Svojí volbu předání napište do poznámky. Osobně, poštou, dobrodružné hledání...

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)