Otevřená Sexualita - webináře osobního rozvoje

Projekt Otevřená Sexualita poskytuje unikátní webináře, které vám pomůžou lépe pochopit sebe, druhé, své tělo a emoce či myšlenky. Cílem je osvěta, osobní rozvoj pro jednotlivce nebo páry, aby se lépe zorientovali ve svých osobních prožitcích a příbězích.

  • Momenty natáčení

  • Patrik Balint lektor

  • MUDr.Pavel Špatenka

  • Terezie Dubinová lektorka

  • Vendy Kociánová lektorka

  • Honza Komeda lektor

1 026 €
vybrané z 7 916 €

12%

12% splnené

47 ľudí prispelo

Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.11.2020 v 11:17.

Zobraziť všetky odmeny

Vše začalo mým osobním příběhem a především zvědavostí. Chtěla jsem se dozvědět víc o svém vnitřním světě, těle a prožitcích. Bylo velmi náročné vybrat opravdové odpovědi a hlavně zkušené odborníky, ve kterých bych našla své osobní rádce. Původně jsem se zaměřovala na svůj vlastní rozvoj a věděla jsem, že je toho víc než to, co vidím kolem sebe a že jde jít hlouběji. Bylo mi známo, že je víc takových lidí jako jsem já, co tápou a nevidí pod povrch. Pak už přišla jen myšlenka, která jakoby spadla z nebe, proč se o tyto poklady nepodělit s ostatními? Proto teď stojím před Vámi s tímto projektem. A tak začala cesta webinářů o otevřené sexualitě.

Projekt Otevřená Sexualita je postavený především na webinářích, kde hlavními tématy jsou vztahy v širším slova smyslu a konkrétněji uchopená sexualita. Lektoři jsou profesionální terapeuti a lidé s dlouholetou zkušeností ve svém oboru. Platformu chci startovat po skončení projektu Hithit. Prostředky získané v projektu Hithit bych použila na vytvoření portálu, na honoráře lektorů, kameramana a střihače a na techniku (světla, kamera, apod.). Věřím, že osobní témata a především sexualita je silné téma a hlavně oblast, na které je potřeba pracovat. Vždyť sexualitou to vše začíná a život se kolem ní točí neustále. Platforma Otevřená Sexualita je dobrým prostředkem pro všechny z nás jak se stát svým lepším rádcem a porozumět svým pocitům a pocitům jiných.

Kvalitní produkce, honoráře a zařízení stojí nemalé prostředky a aby vše mohlo vzniknout a fungovat, budou webináře zpoplatněny formou členství.

  • měsíčně za 290,-Kč na 1/2 roku
  • měsíčně za 230,-Kč na rok
  • měsíčně za 190,-Kč na 2 roky

Každý měsíc bude přibývat další obsah a platforma se bude plnit kvalitními tématy a cvičeními pro náš hlubší rozvoj. Minimálně 2 webináře pro vás budou nachystané každý měsíc. 

Do budoucna plánuji online webináře. Na ně bude možné se přihlásit a v reálném čase být součástí webináře formou vašich vlastních dotazů. Cílem je zodpovědět přesně to, co vás zajímá a přiblížit tak téma k vám a vašim osobním příběhům. Součástí rozvoje budou debaty lektorů na jedno téma a tím posouvání kontextů do vyšších rozměrů. Chystáme se na festivaly a různá setkání. Jedním s nepřehlédnutelných kroků je překlopení online sféry do reality. Tohoto bych ráda dosáhla formou prodloužených víkendů, kde mimo relaxační část proběhnou praktická cvičení seberozvoje. I když je zmíněné v tuto chvíli jen hudba budoucnosti, věřím, že s vaší pomocí se mi podaří tyto melodie opravdu zahrát.

Novinky, úryvky z webinářů a postřehy z natáčení pravidelně představím na facebookové stránce, instagramu a prostřednictvím lektorů a jejich komunikačních kanálů.

V neposlední řadě bych ráda poděkovala kameramanovi Martinu Karlíczkovi a společnosti Daramis, která mi poskytla prostory. Bez nich by nebylo možné ani zasadit semínko tohoto projektu. Ze srdce mockrát děkuji.

Zde najdete krátký sestřih webinářů pro ukázku https://vimeo.com/457728762

Ukázka některých lektorů, kteří se představí v projektu Otevřená Sexualita

MUDr.Pavel Špatenka

Doktor medicíny

Přístup sebepoznání využívá MUDr. Špatenka v individuální práci s klientem, přednáší o něm na odborných seminářích, vede školu sebepoznání a kurzy, kde sebepoznání prakticky vyučuje. Vyvíjí bohatou publikační činnost v populárně-odborné oblasti, vydal pět knih a nesčetně tematických článků v médiích.

  Jeho témata v projektu jsou 

  • Nevěra: je nevěra morální propadák, nebo příležitost k růstu
  • Mužský a ženský princip: mužství a ženství jako dva póly jednoho bytí
  • Sexualita a morální tabu
  • Sexualita a láska

Terezie Dubinová

lektorka, autorka knih, astroterapeutka

  

Vystudovala kulturologii a hebraistiku, věnuje se tematice ženské spirituality, židovské spirituality, spirituality nového paradigmatu. Autorka knih mj. Ženy v Bibli, ženy dnes a Kořeny ženské spirituality: Návrat a transformace starověké moudrosti. Miluje Středozemní moře, Slunce, teplo, svoji rodinu a svoji kočku:-).

Její témata v projektu jsou

  • Sexualita v židovství
  • Sexualita v křesťanství
  • Láska a partnerství: léčení rozštěpu spirituality a sexuality

Patrik Balint

Regresní a vztahový terapeut

Patrik se zabývá především regresní terapií. Vede semináře a kurzy orientované na přítomnost. Jeho další specializací je psychická příprava na porod a mateřství, numerologie, koučování firem, sportovců, manažerů a klientů.

Jeho témata v projektu jsou

  • Menstruační cyklus
  • Výchova dětí
  • Sexualita v různých částech života

Vendula Kociánová

průvodkyně vztahy, sexualitou, zdravím a životními výzvami

Autorka ebook Oáza rozkoše pro uzdravení ženského lůna v domácím prostředí. Propagátorka hojného života bez dřiny a trápení. Každodenní průvodce v osobních konzultacích. Motivátorka přesně tam, kde potřebuješ. Šťastná partnerka. Šťastná máma v neustálém zácviku. Nadšená blogerka.

Její téma v projektu je

  • Sexualita v rodičovství

Ivo Janeček

Lektor, couch a terapeut

Na svých kurzech a terapií s jednotlivci i páry využívá pouze takové techniky, které umožňují přímé prožití vlastní jedinečné zkušenosti. Prošel jsem si mnoha metodami a směry – koučink, hlubinná abreaktivní psychoterapie, šamanismus, Tantra, Reiki, holotropní dýchání, aromaterapie, masáže, astrologie, tarot, muzikoterapie.

Jeho témata v projektu jsou

  • Tantrická masáž jako cesta k léčení, rozšiřování potenciálu potěšení a posouvání hranic
  • Tantrické BDSM
  • Mužský a ženský princip v komunikaci a sexualitě
  • Jak se mění sexualita s věkem

Jan Komeda

lektor, couch, zakladatel Školy Umění milování

Jan provází skupiny, páry i jednotlivce na cestě osobního rozvoje tantrou, transformací stínu a vztahovou dynamikou s radostí, hloubkou a humorem. Tyto metody vnímá jako účinnou cestu k nalezení plné živosti, osobní svobody, skutečné lásky, naplnění a radosti v životě. Prošel mnoha výcviky tantry, šamanismu, transformace stínu a moderních sexuologických a vztahových témat v různých koutech světa.

Jeho témata v projektu jsou

  • Tantrická - celostní masáž
  • Fyzické a celostní energetické orgasmy
  • Transformace osobního stínu - plné sebepřijetí a sebeláska, jako základ pro plné prožívání sexuality
  • Intimita a plná sexualita jako zásadní zdroj pro šťastné partnerství

MgA. Daniela Maya Gébová, CSB

lektorka, couch, kambo praktikantka a jiné

Cestovatelka a dokumentaristka, kambo naturista praktikant. Věnuje se sexuologické práci s tělem, tantře, masážím, terapiím a šamanismu. Vede semináře a zaměřuje se na individuální práci s klientem v oblasti osobního rozvoje a vědomé transformace, mimo jiné zaměřené na intimitu a sexualitu.

Její témata v projektu jsou

  • Vědomá Sexualita a práce s tělem
  • Šamanské medicíny
  • Plastické operace a jejich dopad na sexualitu

A mnoho dalších zajímavých témat spolu s projevy špičkových lektorů.

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 8
    Podporuji tento projekt a chci od tebe jen poděkování

    Budu ráda za každý váš příspěvek :)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 31 z 50
    Webinář dle vlastního výběru

    Prvních 50 z vás může využít tuto zvýhodněnou nabídku. Vyberte si webinář dle vlastního výběru na stránkách www.otevrenasexualita.cz a to ihned po spuštění. Stránky se aktivují po skončení kampaně na hithitu.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,90 €
    (149 Kč)
  • predané 9
    Webinář dle vlastního výběru

    Vyberte si webinář dle vlastního výběru na stránkách www.otevrenasexualita.cz a to ihned po spuštění. Stránky se aktivují po skončení kampaně na hithitu.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,88 €
    (199 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Videohovor s lektorkou Danielou Mayou

    Využij možnost si osobně promluvit s lektorkou Danielou Mayou. Tématem Vašeho rozhovoru může být sexuological bodywork, šamanské medicíny, tantra nebo konzultace v oblasti sexuálních disfunkcí. Váš diskrétní rozhovor bude trvat 1 hodinu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Videohovor s kulturoložkou Terezii Dubinovou

    Využij možnost si osobně promluvit s kulturoložkou Terezii Dubinovou. Tématem Vašeho rozhovoru může být židovství, křesťanství, nová spiritualita nebo současné společenské změny. Váš diskrétní rozhovor bude trvat 1 hodinu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Videohovor s lektorem Ivem Janečkou

    Využij možnost si osobně promluvit s couchem Ivem Janečkou. Ivo je otevřen jakémukoliv tématu jak z osobní tak profesní roviny. Váš diskrétní rozhovor bude trvat 1 hodinu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Videohovor s lektorem Honzou Komedou

    Využij možnost si osobně promluvit s lektorem Honzou Komedou. Tématem Vašeho rozhovoru můžou být vztahy, intimita sexuality, vědomý dotek nebo práce s potlačenými osobními tématy. Váš diskrétní rozhovor bude trvat 1 hodinu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,50 €
    (1 200 Kč)
  • predané 3
    Zvýhodněné předplatné na 1/2 roku

    Využij výhodnou nabídku předplatného jen za 250,-Kč měsíčně a měj přístup na všechny webináře projektu Otevřená Sexualita.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,33 €
    (1 499 Kč)
  • predané 3
    Zvýhodněné předplatné na rok

    Využij výhodnou nabídku předplatného jen za 208,-Kč měsíčně a měj přístup na všechny webináře projektu Otevřená Sexualita.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    98,91 €
    (2 499 Kč)
  • predané 1
    Zvýhodněné předplatné na 2 roky

    Využij výhodnou nabídku předplatného jen za 167,-Kč měsíčně a měj přístup na všechny webináře projektu Otevřená Sexualita.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    158,28 €
    (3 999 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Zkus si moderovat webinář

    Staň se moderátorem jednoho z webinářů Otevřené sexuality! Máš jedinečnou možnost vyzkoušet si to na vlastní kůži. Otázky k danému tématu budou pouze na tobě. Posuneš téma dál právě ty? Součástí je roční předplatné.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    178,07 €
    (4 499 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Natočíme vám vlastní rozhovor nebo webinář v našich prostorách

    Chcete natočit svůj vlastní webinář a nemáte na to zkušenosti nebo techniku? Rádi vás pozveme k nám do studia a natočíme video dle vašich představ. Naše technika, zkušenosti a střih videa jsou součástí odměny.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    316,64 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Natočíme vám vlastní rozhovor nebo webinář přímo u vás

    Chcete natočit svůj vlastní webinář a nemáte na to zkušenosti nebo techniku? Rádi k vám přijedeme s naší technikou a zkušenostmi a natočíme video dle vašich představ. Jako bonus vám video i sestříháme.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Staň se partnerem projektu Otevřená Sexualita!

    Zaujala tě naše tvorba a rád bys do startu pomohl větším obnosem peněz? Staň se sponzorem a během jednoho roku bude tvé jméno nebo firemní logo uváděno na všech našich komunikačních kanálech.
    +  poděkování na našem webu
    + poděkování v titulcích u všech webinářů
    + natočíme video se speciálním poděkováním, které můžeš publikovat

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 187,41 €
    (30 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Videohovor s lektorem MUDr.Pavlem Špatenkou

    Využij možnost si osobně promluvit s terapeutem MUDr.Pavlem Špatenkou. Pavel je otevřen jakémukoliv tématu jak z osobní tak profesní roviny. Váš diskrétní rozhovor bude trvat 1 hodinu.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)