Podpořte náš výzkum a poznejte, co skrývají vaše geny

Jsme firma, která se zabývá nutrigenetikou. Nutrigenetika je obor, který zkoumá, co naše geny chtějí jíst. Proto je analyzujeme a výsledky překládáme do srozumitelného jazyka. Tyto výsledky vám pomohou zlepšit vaši výživu, výkon a zdraví.

V čem mi může genetická analýza pomoci?

V nastavení výživového a tréninkového plánu, abyste dosáhli ideální tělesné hmotnosti a maximálního výkonu. Zjistíte, jaká u vás existují zdravotní rizika a jak jim předejít.

Co zjistím genetickou analýzou z krve?

Můžete si koupit předpoklady, které vás zajímají. Dozvíte se, jak nastavit příjem bílkovin, sacharidů a tuků, zda u vás je zvýšené riziko diabetu II. typu, obezity, metabolického syndromu, poranění, osteoartritidy atd.

Jak probíhá analýza z krve?

Po zakoupení balíčku se můžete dostavit na náš odběrový den, nebo si objednáte odběrovou sadu domů. Potom se píchnete do prstu a pošlete nám svůj vzorek. O zbytek se postaráme.

Je analýza z krve bolestivá?

Je nutné píchnutí do prstu pro odběr kapky krve. Trochu to štípne, ale nejedná se o nic bolestivého.

Jak dlouho trvá, než mi přijdou výsledky z analýzy krve?

Výsledky obdržíte do 10 pracovních dnů od chvíle, kdy obdržíme vzorek.

Co se po analýze z krve děje s mým vzorkem?

Je zničen, nebo ho můžeme uchovat za účelem odemčení dalších genů. Na základě souhlasu je vzorek skladován v souladu s bezpečnostními předpisy a pravidly o ochraně osobních údajů.

Mohu požádat o odstranění vzorku krve?

Máte nárok požádat o odstranění vzorku a dalších dat z naší databáze a to kdykoliv na základě pravidel o ochraně osobních údajů.

Jak vypadají výsledky genetické analýzy z krve?

Výsledky analýzy naleznete po přihlášení do našeho portálu. Zde si můžete zakoupit další genetické předpoklady. U svého výsledku najdete obecný popis předpokladu, zajímavost a doporučení pro vás.

Mohou se geny změnit?

Vaše geny zůstanou po dobu vašeho života neměnné. Může se změnit pouze interpretace výsledků dle nových vědeckých poznatků.

Co vliv epigenetických změn na výsledky?

Při epigenetických změnách se geny nemění, pouze se aktivují či deaktivují.

Zjišťujete při analýze i aktuální hladiny vitamínů a minerálních látek?

Nezjišťujeme. Při analýze DNA sledujeme geny, které ovlivňují hladinu vitamínů a minerálních látek a odhalíme predispozice k jejich nedostatku.

Je test vhodný pro děti?

Ano, test můžete udělat i dětem od 3 let. Výsledky jim mohou následně sloužit celý život. Při doporučeních je třeba myslet na to, že jsou vytvořené pro dospělého.

Co je to vlastně genetický předpoklad?

Je to geneticky podmíněná vlastnost spojená se zdravím, sportovním výkonem, nebo metabolismem živin. Každý předpoklad je kódován jedním a více geny. Interpretace předpokladů jsou vytvořeny na základě aktuálních vědeckých studií, které prokázaly vliv genů na tyto vlastnosti.

Co se dozvím z předpokladu: reakce na bílkoviny?

Bílkoviny neboli proteiny jsou jedna ze tří základních živin a v těle jsou nezbytné pro řadu funkcí. Pravděpodobně vás nepřekvapí, že bílkoviny tvoří naše svaly. Tvoří i některé hormony (například inzulin) a enzymy, které slouží k trávení živin či tvorbě DNA. Na základě analýzy zjistíte, jaký váš optimální příjem bílkovin.

Co se dozvím z předpokladu: reakce na sacharidy?

Sacharidy jsou v současnosti démonizovanou živinou a objevují se tendence omezovat jejich příjem. Tento způsob stravování může být výhodnější, pokud není extrémní. My dokážeme určit, jaké množství sacharidů je pro vás ideální.

Co se dozvím z předpokladu: reakce na mononenasycené tuky?

Mononenasycené tuky (MUFA) se řadí mezi neesenciální živiny, naše tělo je tedy schopné je vytvořit. Mají řadu pozitivních vlivů na naše zdraví a je na místě je zařazovat do jídelníčku v dostatečném množství. Po otestování jsme schopni stanovit váš doporučený příjem.

Co se dozvím z předpokladu: reakce na polynenasycené tuky?

Mezi polynenasycené tuky řadíme známé omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Na rozdíl od ostatních tuků jde o esenciální živiny a naše tělo není schopné je vytvářet. Proto je nezbytné jich přijímat ve stravě dostatek. Omega-3 působí protizánětlivě a mohou příznivě ovlivňovat hladinu cholesterolu a triglyceridů. Z výsledků se dozvíte doporučený denní příjem tuků tohoto typu.

Co se dozvím z předpokladu: reakce na nasycené tuky?

Nasycené tuky byly dlouhou dobu pranýřovány a společně s cholesterolem označeny za viníka kardiovaskulárních onemocnění a obezity. Dnes víme, že to není pravda a nelze určit jednu příčinu v podobě živiny v našem jídelníčku. Pomocí naší analýzy zjistíte, zda je pro vás vyšší množství nasycených tuků rizikové a jaký by měl být jejich příjem.

Co se dozvím z předpokladu: reakce na středomořskou stravu?

Lidé žijící kolem Středozemního moře konzumují tisíce let dietu bohatou na vlákninu, ovoce a zeleninu, kvalitní zdroje tuků a bílkovin a nevzdali se ani dobrého vína. Tento způsob stravování nebo životní styl se nazývá Středomořská dieta a je považován za jeden z nejzdravějších způsobů stravování. My jsme schopni zjistit, zda má významnější účinek na vaše zdraví.

Co se dozvím z předpokladu: riziko nadváhy?

Narůstající výskyt nadváhy a obezity donutil vědce hledat i jejich genetické příčiny. Dnes již lépe rozumíme souvislosti mezi nadváhou, obezitou a některými geny. Vaše riziko nadváhy můžete zjistit odemčením tohoto předpokladu. Součástí výsledků jsou osobní doporučení pro snížení rizika nadváhy.

Co se dozvím z předpokladu: bažení po jídle?

Přepadá i vás někdy neodolatelná chuť na jídlo? Dokonce i toto nutkání je spojeno s vašimi geny. Záleží právě na nich, zda bažíte po jídle častěji, než ostatní. Časté bažení po jídle je rizikovým faktorem pro vaše zdraví a kondici. Odemčením můžete zjistit, zda máte tyto rizikové předpoklady a jak je kompenzovat.

Co se dozvím z předpokladu: intenzita dopadu dietních chyb?

Máte i vy někdy období, kdy si dopřáváte více než obvykle? Je známo, že dietní chyby mají na každého člověka rozdílný dopad. Jak se dietní chyby projeví na vaší postavě, je podmíněno i vašimi geny. Jestli vás zajímá, jakým způsobem se dietní chyby projeví u vás, odemkněte si tento předpoklad. Navíc vám poradíme jakým způsobem se těmto chybám vyvarovat.

Co se dozvím z předpokladu: spalování tuku?

V současnosti jsou velice populární diety s unikátními názvy, nabízející "zaručený" recept na hubnutí. Pokud mluvíme o krátkodobém hubnutí, je tomu skutečně tak. Nicméně pokud chcete zhubnout dlouhodobě, je potřeba najít udržitelnou cestu. Z naší analýzy se dozvíte, zda máte předpoklady ke snadnému redukování tělesného tuku, nebo vám to bude trvat déle. Případná delší cesta k ideální postavě už vás pak neodradí.

Co se dozvím z předpokladu: riziko diabetu II. typu?

Věděli jste, že jeden z deseti dospělých Čechů trpí cukrovkou II. typu? Diabetes má v mnoha ohledech nepříznivý dopad na život, ale dá se mu předejít životním stylem. Na jeho vzniku se podílí životní styl, genetika a vlivy prostředí. Zjistěte, jaký vliv mají vaše geny na rozvoj tohoto onemocnění a jak jej kompenzovat.

Co se dozvím z předpokladu: riziko vysokého krevního tlaku?

Krevní tlak je regulován pomocí nervů řídících činnost srdce a cév. Ačkoliv je nezbytný proto, aby krev mohla proudit tělem, jeho vysoké hodnoty žádoucí nejsou. Hodnotu krevního tlaku můžete významně ovlivnit životním stylem, nicméně jsou lidé, u kterých je riziko vysokého krevního tlaku vyšší vlivem genetiky. V tomto ohledu vám může pomoci náš test, se kterým obdržíte doporučení k úpravě životního stylu.

Co se dozvím z předpokladu: riziko onemocnění srdce?

Onemocnění srdce se řadí mezi nejčastější příčinu úmrtí. V minulosti byly kvůli problémům se srdcem démonizovány nasycené tuky. Dnes víme, že je zde mnoho dalších příčin a značný vliv může být i genetika. Pomocí naší analýzy zjistíte, zda je u vás toto riziko zvýšené a měli byste dbát na zdravý životní styl.

Co se dozvím z předpokladu: citlivost na inzulín?

Hormon inzulín zodpovídá za vstup glukózy do buněk, čímž reguluje množství dostupné energie. Nadměrná konzumace jídla způsobuje jeho vyšší produkci. To vede k nižší citlivosti buněk na tento hormon. Odtud je to už jen krůček ke vzniku diabetu II. typu a metabolického syndromu. Genetika může proces zrychlit nebo zpomalit. Odemčením tohoto předpokladu zjistíte, jak jste na tom vy a co s tím případně dělat.

Co se dozvím z předpokladu: adiponektin?

Adiponektin je hormon regulující řadu metabolických procesů. Ovlivňuje spalování tuků, má protizánětlivé účinky, jeho nižší hladiny souvisí s vyšším množstvím tělesného tuku. Jeho vyšší hladiny jsou spojeny s lepším zdravím jater a srdce. Pokud máte předpoklad k nižším hladinám adiponektinu, měli byste se snažit jeho hladinu zvyšovat. Neštěstí na to existuje mnoho postupů, které vám pošleme s výsledky.

Co se dozvím z předpokladu: riziko metabolického syndromu?

Metabolický syndrom je termín související s vyšším množstvím viscerálního tuku (tuk v oblasti orgánů) a zhoršeným zdravotním stavem. Dochází při něm ke snížení citlivosti na inzulín, vysokému krevnímu tlaku, či onemocnění srdce a cév. S námi můžete objevit, zda jste náchylní k ukládání tuku v oblasti vnitřních orgánů a je u vás vyšší riziko vzniku tohoto stavu.

Co se dozvím z předpokladu: riziko onemocnění kloubů?

Osteoartritida je onemocnění, při kterém dochází k deformaci kloubu nebo až k jeho rozpadu. Osteoartritida se projevuje bolestí, což vás omezí při sportu i v běžném životě. Významnou roli zde hrají také geny. Odemknutím tohoto předpokladu můžete zjistit, zda je u vás zvýšené riziko osteoartritidy a co s tím.

Co se dozvím z předpokladu: sklon ke vzniku zánětu?

Zánět je přirozená reakce organismu na poškození či průnik škodlivých látek do těla. Dochází k němu i po tréninku. Problémem jsou záněty chronické, které mohou vést k rozvoji závažných onemocnění. Někteří jedinci mají předpoklady k rozvoji chronických zánětů a měli by tomu přizpůsobit životní styl. Zjistěte, jak jste na tom vy.

Co se dozvím z předpokladu: minimální potřeba pohybové aktivity?

Pohyb je nezbytnou součástí života. Navzdory tomu se lidé v současné době hýbou čím dál tím méně. Málo pohybu v kombinaci s nadměrnou konzumací potravin vede ke vzniku nadváhy a obezity. To může být umocněno nepříznivými geny. Zde zjistíte, kolik času týdně věnovat pohybu, aby to bylo v souladu s vašimi předpoklady.

Co se dozvím z předpokladu: predispozice u svalové struktury?

V posledním desetiletí bylo objeveno mnoho genů ovlivňujících sportovní výkon. Jedním z nejslibnějších je ACTN3, označován jako „gen rychlosti“. Jedna z jeho vzácnějších variant se opakovaně objevuje mezi elitními sportovci. V Česku jí má i Jiří Tkadlčík - vícenásobný šampion v Arnold Classic Strongman. Po odemčení zjistíte, zda máte stejné předpoklady.

Co se dozvím z předpokladu: hladina testosteronu?

Víte, že testosteron hraje klíčovou roli při budování a udržení svalové hmoty? Mimo to ovlivňuje i růst vousů a libido. Jeho nedostatek však postihuje čím dál víc mužů. Vliv na množství svalové hmoty bývá častým důvodem ke zneužívání umělých náhražek, což má řadu negativních účinků. Nemáte i vy předpoklady pro nižší hladinu testosteronu?

Co se dozvím z předpokladu: riziko poranění stehenních svalů?

Natažené a přetržené vazy jsou nejčastější úrazy s dlouhou dobou rekonvalescence. Často jsou tyto úrazy způsobené stálým přetěžováním pohybového aparátu bez dostatečného času na odpočinek a kompenzačního cvičení. Odemčením tohoto předpokladu zjistíte, zda patříte k jedincům méně či více náchylným k poranění stehenních svalů.

Co se dozvím z předpokladu: regenerační kapacita?

Vedle stravy hraje regenerace důležitou roli při prevenci zranění a zlepšení výkonu. Platí to obzvlášť v dnešní uspěchané době. Nedostatečná regenerace zvyšuje riziko poranění a zhoršuje výkon. Odemčením tohoto předpokladu zjistíte vaší potřebu regenerace. Díky tomu dosáhnete lepších výsledků a budete spokojenější.

963 €
vybrané z 11 846 €

8%

8% splnené

15 ľudí prispelo

Antivir, Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.6.2020 v 20:35.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 5
    Podpora vědeckého vývoje

    Chcete  podpořit naší práci, ale nemáte zájem o žádný z produktů?  Přispějte nám a my vám pošleme osobní poděkování. Navíc budete vědět, že vaše peníze byly využity pro tvorbu analýzy nových genů. Metoda pro analýzu každého dalšího genu totiž stojí nemalé peníze a úsilí. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 198 z 200
    Webinář: Základy nutriční a sportovní genetiky

    Zajímá vás, co lze pomocí genetické analýzy zjistit? Chcete vědět jak výsledky využít pro nastavení jídelníčku nebo tréninku? Pokud jste odpověděli ano, tak je tento webinář určený právě vám. 

    Webinář  přednese Ing. Ladislav Žatečka. Láďa je aktivní sportovec a trenér, ale jeho hlavní vášní je výživa. Studoval ji na České zemědělské univerzitě, díky které získal  zkušenosti i v Německu, Izraeli, Belgii a dalších zemích. Aktivně přednášel i na mezinárodní konferenci ve Švédsku. V oboru nutriční genetiky se rozvíjí na doktorském studiu, kde zkoumá geny spojené s rizikem obezity.   

    Časový rozsah: 60 minut
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 199 z 200
    Webinář: Úvod do genetiky

    V tomto webináři doktor Tichopád představí genetiku a co ovlivňuje. Obsah je vytvořen pro laiky.

    Kdo je Dr. Aleš Tichopád?

    Aleš vyvíjel metody pro měření aktivity genů v Mnichově a nyní působí v medicínskému výzkumu a publikuje své poznatky.

    Časový rozsah: 60 minut

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • predané 1
    Dárkový poukaz na genetickou analýzu

    Podpořte náš projekt zakoupením  slevového voucheru na genetickou analýzu, který můžete  využít sami, nebo ho věnovat. Bude mít formu kódu a přijde vám emailem. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 200 z 200
    Webinář: Mikriobiom a jeho vliv na zdraví

    V rámci webináře doktroa Tichopáda se dozvíte, co vše ovlivňuje střevní mikrobiom a jak se pojí s nadváhou a obezitou

    Kdo je Dr. Aleš Tichopád? 

    Aleš vyvíjel metody pro měření aktivity genů v Mnichově a nyní na působí v medicínskému výzkumu a publikuje své poznatky.

    Časový rozsah: 60 minut
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 500 z 500
    Dárkový poukaz na genetickou analýzu

    Podpořte náš projekt zakoupením  slevového voucheru na genetickou analýzu, který můžete  využít sami nebo ho věnovat. Bude mít formu kódu a přijde vám emailem. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 200 z 200
    Flexibilní balíček BASIC

    V tomto balíčku si můžete vybrat libovolný genetický předpoklad. Potom získáte přístup do klientské sekce, kde si budete moci odemknout další geny za 300 Kč/ jeden.

    Seznam genetických předpokladů: 
    • Reakce na: ​bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy  
    • Reakce na tuky (MUFA)
    • Reakce na tuky (PUFA)
    • Reakce na nasycené tuky 
    • Reakce na středomořskou stravu 
    • Spalování tuku  
    • Potřeba pohybové aktivity 
    • Dopad dietních chyb 
    • Bažení po jídle 
    • Riziko nadváhy  
    • Riziko diabetu II. typu 
    • Riziko hypertenze 
    • Riziko onemocnění srdce 
    • Riziko onemocnění kloubů 
    • Citlivost na inzulín 
    • Adiponektin 
    • Sklon k zánětu 
    • Hladina testosteronu 
    • Riziko poranění  
    • Regenerační kapacita 
    • Sklon ke vzniku zánětu 
    • Svalové struktura 

     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    71,08 €
    (1 800 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Nutriční balíček PREMIUM

    S tímto balíčkem  sestavíte svůj jídelníček  podle svých genů. Zjistíte totiž, kolik přijímat sacharidů, bílkovin a tuků. Navíc dostane  personalizovaný jídelníček přímo od nás .

    Zahrnuje tyto genetické předpoklady:
    • Reakce na bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy  
    • Reakce na mononenasycené tuky 
    • Reakce na polynenasycené tuky
    • Reakce na nasycené tuky 
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    114,51 €
    (2 900 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Balíček pro spalování tuků PREMIUM

    S tímto balíčkem zjistíte, kolik hodin týdně  věnovat pohybové aktivitě, zda vám hrozí riziko nadváhy a jaký dopad na vás mají dietní chyby. Prozradíme vám i to, jaké máte  předpoklady pro spalování tuků.

    Zahrnuje tyto genetické předpoklady:
    • Spalování tuku
    • Potřeba pohybové aktivity
    • Intenzita dopadu dietních chyb
    • Bažení po jídle
    • Riziko nadváhy 
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    114,51 €
    (2 900 Kč)
  • zostáva 98 z 100
    Flexibilní balíček PREMIUM

    Pokud nemáte zájem o specializované balíčky a chcete si vytvořit vlastní kombinaci předpokladů, je zde flexibilní balíček. Při zakoupení si můžete vybrat 5 libovolných předpokladů.

    Seznam předpokladů: 
    • Reakce na: ​bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy  
    • Reakce na tuky (MUFA)
    • Reakce na tuky (PUFA)
    • Reakce na nasycené tuky 
    • Reakce na středomořskou stravu 
    • Spalování tuku  
    • Potřeba pohybové aktivity 
    • Dopad dietních chyb 
    • Bažení po jídle 
    • Riziko nadváhy  
    • Riziko diabetu II. typu 
    • Riziko hypertenze 
    • Riziko onemocnění srdce 
    • Riziko onemocnění kloubů 
    • Citlivost na inzulín 
    • Adiponektin 
    • Sklon k zánětu 
    • Hladina testosteronu 
    • Riziko poranění  
    • Regenerační kapacita 
    • Sklon ke vzniku zánětu 
    • Svalová struktura
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    114,51 €
    (2 900 Kč)
  • zostáva 99 z 100
    Balíček pro spalování tuků PREMIUM PLUS

    Tento balíček vám pomůže upravit příjem jednotlivých živin (sacharidů, tuků, bílkovin) dle genetických vloh. Zjistíte, zda je pro vás vhodnější dieta s nižším nebo naopak vyšším obsahem sacharidů. Řekneme vám, kolik hodin týdně  věnovat pohybové aktivitě, zda vám hrozí  riziko nadváhy a prozradíme, jaký dopad na vás mají dietní chyby. Rovněž se dozvíte, jaké máte  předpoklady pro spalování tuků.

    Zahrnuje tyto genetické předpoklady:
    • Spalování tuku  
    • Potřeba pohybové aktivity 
    • Dopad dietních chyb 
    • Bažení po jídle 
    • Riziko nadváhy  
    • Reakce na bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy 
    • Reakce na mononenasycené tuky 
    • Reakce na polynenasycené tuky 
    • Reakce na nasycené tuky 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    154,00 €
    (3 900 Kč)
  • zostáva 49 z 50
    Balíček pro zlepšení zdraví PREMIUM PLUS

    Díky tomuto balíčku zjistíte, jaká zdravotní rizika jsou u vás zvýšená a jak jim předejít. Dozvíte se, zda vám hrozí  riziko diabetu II. typu, vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce, kloubů a zda máte  sklony ke vzniku chronického zánětu. Kromě rizik vám prozradíme, kolik hodin týdně věnovat pohybové aktivitě a jaká je vaše citlivost na inzulin.

    Zahrnuje tyto genetické předpoklady:
    • Citlivost na inzulín 
    • Adiponektin 
    • Potřeba pohybové aktivity 
    • Sklon ke vzniku zánětu 
    • Reakce na středomořskou stravu  
    • Riziko diabetu II. typu 
    • Riziko vysokého krevního tlaku 
    • Riziko onemocnění srdce 
    • Riziko metabolického syndromu 
    • Riziko onemocnění kloubů 


     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    154,00 €
    (3 900 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Balíček pro zlepšení sportovního výkonu PREMIUM PLUS (MUŽI)

    Díky tomuto balíčku budete schopni upravit tréninkový plán pro  zlepšení sportovního výkonu. Odhalíte, jaký typ svalové struktury ve vašem genetickém profilu převládá. Poznáte svojí regenerační kapacitu a hrozící  riziko poranění. Dozvíte se, jak genetika ovlivňuje vaší hladinu testosteronu. A protože výživa je nezbytná pro zlepšení kondice, ukážeme vám optimální způsob stravování.

    Zahrnuje tyto genetické předpoklady:
    • Hladina testosteronu 
    • Riziko poranění stehenních svalů 
    • Regenerační kapacita 
    • Sklon ke vzniku zánětu 
    • Predispozice u svalové struktury  
    • Reakce na bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy  
    • Reakce na mononenasycené tuky 
    • Reakce na polynenasycené tuky
    • Reakce na nasycené tuky 
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    154,00 €
    (3 900 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Balíček pro zlepšení sportovního výkonu PREMIUM PLUS (ŽENY)

    Díky tomuto balíčku  budete schopni upravit tréninkový plán pro  zlepšení sportovního výkonu. Odhalíte, jaký  typ svalové struktury ve vašem genetickém profilu převládá. Poznáte svojí  regenerační kapacitu a hrozící  riziko poranění, Dozvíte se, jak efektivně dokážete spalovat tuk. A protože výživa je nezbytná pro zlepšení kondice, ukážeme vám  optimální způsob stravování.​

    Zahrnuje tyto genetické předpoklady:

    • Hladina testosteronu 
    • Riziko poranění stehenních svalů 
    • Regenerační kapacita 
    • Sklon ke vzniku zánětu 
    • Predispozice u svalové struktury  
    • Reakce na bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy  
    • Reakce na mononenasycené tuky 
    • Reakce na polynenasycené tuky
    • Reakce na nasycené tuky 
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    154,00 €
    (3 900 Kč)
  • zostáva 48 z 50
    Flexibilní balíček PREMIUM PLUS

    Pokud nemáte zájem o specializované balíčky a  chcete si vytvořit vlastní kombinaci předpokladů, je zde flexibilní balíček. Při zakoupení si můžete vybrat 10 libovolných předpokladů.

    Seznam předpokladů: 
    • Reakce na: ​bílkoviny 
    • Reakce na sacharidy  
    • Reakce na 3 typy tuků
    • Vhodnost středomořské stravy 
    • Spalování tuku  
    • Potřeba pohybové aktivity 
    • Dopad dietních chyb 
    • Bažení po jídle 
    • Riziko nadváhy  
    • Riziko diabetu II. typu 
    • Riziko hypertenze 
    • Riziko onemocnění srdce 
    • Riziko onemocnění kloubů 
    • Citlivost na inzulín 
    • Adiponektin 
    • Sklon k zánětu 
    • Hladina testosteronu 
    • Riziko poranění  
    • Regenerační kapacita 
    • Sklon k zánětu 
    • Svalová struktura  

     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    154,00 €
    (3 900 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Rodinný balíček PREMIUM (4 analýzy)

    Zakoupením získáte 4 genetické analýzy, skládajících se  z balíčků PREMIUM. Ty  obsahují pět genetických předpokladů.

    Můžete si vybrat balíček pro spalování tuků, nutriční balíček nebo flexibilní balíček

     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    430,40 €
    (10 900 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Rodinný balíček PREMIUM PLUS (4 analýzy)

    Zakoupením získáte 4 genetické analýzy, zahrnující výběr z balíčků PREMIUM PLUS. Ty obsahují deset genetických předpokladů.

    Můžete si vybrat  balíček pro spalování tuků, pro lepší zdraví, pro lepší sportovní výkon nebo flexibilní balíček. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    572,56 €
    (14 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    VIP Balíček (návštěva laboratoře, analýza, konzultace)

    Po zakoupení budete mít možnost vybrat si libovolných 10 předpokladů. Před výběrem s vámi budeme mít hodinovou online konzultaci, abychom vám doporučili kombinaci předpokladů na míru. Potom budete moci nahlédnout do laboratoře BIOCEV a uvidíte,  co se děje s vaším vzorkem. Navíc získáte vstupenku na jeden z našich webinářů. 
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,73 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Firemní balíček PREMIUM (10 analýz)

    Dejte vašim zaměstnancům originální dárek v podobě genetické analýzy. Díky tomu zlepší svůj životní styl a budou podávat lepší výsledky. 

    Balíček zahrnuje 10 genetických analýz z balíčků PREMIUM. Ten  zahrnuje pět genetických předpokladů

    Můžete si vybrat  balíček pro spalování tuků, nutriční balíček nebo flexibilní balíček

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 026,65 €
    (26 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Firemní balíček PREMIUM PLUS (10 analýz)

    Dejte vašim  zaměstnancům originální dárek v podobě genetické analýzy. Díky tomu zlepší svůj životní styl a budou podávat lepší výsledky. 

    Tento  balíček zahrnuje 10 genetických analýz  z balíčků PREMIUM PLUS.  Zahrnuje deset genetických předpokladů


    Můžete si vybrat  balíček pro spalování tuků, pro lepší zdraví, pro lepší sportovní výkon nebo flexibilní balíček. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 421,52 €
    (36 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Oficiální partner LIFE TEST (propagace, 20 analýz, návštěva laboratoře)

    Staňte se na rok partnerem LIFE TEST na veřejných akcích, sociálních sítích a webových stránkách.

    Pokud nás podpoříte,  budeme vás  uvádět jako partnera na všech školeních, které pořádáme třeba na půdě Akademie věd,  odběrových dnech či jiných veřejných akcích.

    Navíc vám nabídneme kompletní genetickou analýzu všech předpokladů a to až pro 20 osob. Také  nahlédnete do naší laboratoře

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    11 846,00 €
    (300 000 Kč)