Studio Equilibrium

Studio Equilibrium se zaměřuje na masáže a jógu. Pomáhá lidem, aby se cítili fit a spokojeně, zbavili se stresu a našli rovnováhu. Nyní potřebujeme vaši pomoc, aby mohlo studio fungovat i nadále.

  • Jóga vás dostane do rovnováhy.

  • Masáž, při které si odpočinete.

  • Protažení vás nemine.

  • Takhle bude vypadat nová provozovna.

  • Při masáži se uvolníte.

538 €
vybrané z 396 €

136%

136% splnené

19 ľudí prispelo

Antivir

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 20.4.2020 v 10:42.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Lidské tělo mě vždy fascinovalo. Protože jsem ho chtěla poznat detailněji, rozhodla jsem se absolvovat masérský kurz. Masáže mě nadchly a hned jsem začala aktivně masírovat. Nejdříve po wellnessech, a poté, co jsem získala více zkušeností, jsem založila vlastní studio. Často ke mě docházeli klienti s opakujícími se bolestmi v určitých partiích (většinou s bolestí zad), proto jsem se rozhodla, že si rozšířím vzdělání a absolvovala jsem instruktorký kurz jógy, abych svým klientům mohla doporučit vhodné cviky proti bolestem. Nyní bych ráda dále nabízela výše popsané služby, ale bohužel v současné situaci nemohu své studio provozovat.

Co je náš cíl?

Studio Equilibria si dává za cíl začít fungovat jako opravdové studio v nových prostorech.

Jeho činnost je momentálně nemožná, proto jej můžete podpořit zakoupením poukazů, které je možné využít hned, jak skončí karanténa.

Detaily

Aby studio Equilibria mohlo fungovat, potřebuje vaši podporu. Vzhledem k současnému nařízení není bohužel možné studio provozovat, můžete ho proto podpořit zakoupením poukazů.  Můžete si zakoupit voucher na masáž, individuální či skupinovou lekci jógy, nebo na speciální mix individuální lekce a masáže, kde si nejprve zacvičíte, doporučíme vám cviky přímo na míru, a poté bude následovat zasloužená relaxační masáž. Pokud vás nebaví cvičení podle videa a chtěli byste vědět, zda cvičíte správně, můžete vyzkoušet individuální jógu online.

Pokud vás zajímá hodnocení klientů, mrkněte na: https://www.facebook.com/masazeequilibria/

Proč to děláme?

Tělo je zázračně fungující mechanismus. Bohužel na něj někdy kvůli práci a dalším povinnostem nemáme tolik času, kolik by si zasloužilo. Nevhodným způsobem života dáváme tělu zabrat, hodně sedíme, stresujeme, nespíme se a tak. Náš fyzický stav můžeme zlepšit vhodným cvičením a pravidelou relaxací. Proto je tu pro vás Studio Equilibria, kde vám rádi pomůžeme dostat se do pohody, klidu a příjemné fyzické kondice.

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Voucher na skupinovou lekci jógy 60 minut

    Můžete se těšit na individuální přístup díky malému počtu účastníků. Pokud preferujete komorní společnost, klid a soukromí ke cvičení, dostanete jej. Začneme od základů a budeme dbát na správné provedení jednotlivých ásan. Rozhodně si ale zacvičíme. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 0
    Online individuální lekce jógy 45 minut

    Chtěli byste si zacvičit jógu hned? Nejste si jistí, zda cvičíte správně? Zkuste online lekci, která bude probíhat, jako byste byli ve studiu. Navzájem se uvidíme a můžeme konzultovat provedení jednotlivých cviků vybraných vám na míru.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 15
    Voucher na masáž 60 minut

    Užijte si zasloužený odpočinek.
    Masáž bude zaměřená na vaše aktuální potíže, či na celkovou relaxaci a uvolnění těla.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 1
    Voucher na individuální lekci jógy 60 minut

    Zaměříme se na správné postavení vašeho těla. Najdeme nejúčinnější cviky a budeme pilovat jednotlivé ásany tak, aby vám pomohly předejít bolestem pohybového aparátu a vy se cítili skvěle. Z individuální lekce odejdete se doporučenými cviky na doma a budete vědět, jak je správně cvičit. 
     

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 3
    Voucher na individuální lekci jógy a masáž 120 minut

    Speciální mix individuální lekce a masáže, kde si nejprve zacvičíte, doporučíme vám cviky přímo na míru, a poté bude následovat zasloužená relaxační masáž.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)