English For Fun - kreativní angličtina online!

Školy jsou zavřené. I ty jazykové! Ale pro učitelku, která srší energií, neexistuje rozdíl mezi prezenční a online výukou! Podpořte nás prosím a vyzkoušejte si to na vlastní kůži! Vouchery můžete zakoupit pro sebe, pro své zaměstnance, i pro své blízké.

Autor: ArtSpiritJoy

  • Creative English With Joy

  • ArtSpiritJoy

  • ArtSpiritJoy Rock Band

  • The Art of Zen

  • English for Adults

  • A rose is a rose is a rose

  • Don't forget the mask!

  • Let's play!

  • Pat and Mat?

  • Enjoy Your Unexpected Holiday!

174 €
vybrané z 1 981 €

8%

8% splnené

2 ľudia prispeli

Antivir, Vzdelávanie

Ostrava, Moravskoslezský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2020 v 16:10.

Zobraziť všetky odmeny

Co je ArtSpiritJoy? Kreativní výuka angličtiny - nyní online!

ArtSpiritJoy je kreativní, na míru šitá výuka angličtiny pro děti i dospělé. Od roku 2017 v Ostravě, v areálu Moravskoslezského inovačního centra učíme skupinovou i individuální angličtinu ve firmách, máme dětské skupiny, Ladies Club, Music Club a pořádáme  "Recreational Retreats". Díky těmto aktivitám rozvíjíme komunitu kreativních lidí, kteří usilují o osobní růst a sebepoznání. Aktuální situace nás inspirovala rozšířit naši klíčovou aktivitu - výuku angličtiny - online (ideálně pro cílovou skupinu 15 - 99 let). Věříme, že se nám s vaší pomocí podaří překlenout složité období, než zase budeme moci ArtSpiritJoy otevřít pro veřejnost.

Kdo je Andreea?

Andreea je ředitelkou a hlavní lektorkou ArtSpiritJoy. Narodila se v Rumunsku, a na univerzitě v Bukurešti absolvovala obor Filozofie a žurnalistika. "ArtSpiritJoy byl dlouhou dobu mým snem. Ještě déle, už od dětství, jsem ale snila o tom, že se stanu učitelkou angličtiny. Na cestě za tímto cílem jsem objevila řadu odlišných způsobů sebevyjádření: malování, hudbu, keramiku, psaní, hraní. V našem kreativním centru pro výuku angličtiny se mi podařilo všechny tyto zájmy skloubit dohromady!"

Proč bychom měli spolupracovat?

Ráda bych vás podpořila v tom, aby se angličtina stala vašim přítelem, abyste se zbavil(a) strachu z ní a získal(a) sebedůvěru. Na konci naší spolupráce bych vás ráda viděla, jak prezentujete v anglickém jazyce na konferenci pro 1.000 lidí. Ačkoli, promiňte, nechtěla jsem vás urazit - pro 10.000 lidí!

Jak se pozná dobrá učitelka?

Kdykoli se mě lidé ptají, jak se pozná dobrý učitel, říkám, že musí být na prvním místě zajímavý. Dnes bych ještě dodala, že musí být také autentický. Podstatou mé práce je dokonalé "2 in 1": efektivita a zábava. Anebo možná "27 in 1".

Přečtěte si, prosím, můj článek na toto téma: http://bit.ly/desaterokouzel

Co o mě říkají studenti?

Jsem velmi vděčná, že jsem měla příležitost poznat Andreeu. Není jen výborná učitelka, ale také velice srdečný a inspirativní člověk. Angličtinu učí velmi zajímavým způsobem, protože se vždy snaží přizpůsobit specifickým potřebám svého klienta. Je si vědoma, že každý student potřebuje jiný přístup, a udělá vše proto, aby si k němu našla cestu. Velice oceňuji její zapálení a trpělivost.

Markéta Franke (MORAVIA STEEL a.s.)

Andreea pro mne na srpen 2019 připravila třicetidenní výzvu 😅 zaměřenou na konverzaci ve vybraných tématech a automatické používání zvolených (pro mne problematických 🤓) gramatických jevů. Tomu říkám prázdniny s přidanou hodnotou!

Alena Danielová (Moravskoslezské inovační centrum)

Andreea učí mé děti angličtinu. Jinak, než bych čekala. Nezapisují si slovíčka, neučí se gramatiku. Místo toho hrají společenské hry. Koukají na mistra Beana. Čtou si Deník Poseroutky. Vše pochopitelně v angličtině. Z vedlejší místnosti slyším, že s ní u toho moje děti MLUVÍ ANGLICKY. Třeba ne bezchybně, a nejspíš nevědí nic o časování sloves, ale dovedou se domluvit. Andreea v nich dokázala otevřít tu největší bariéru, kterou v cizím jazyce máme - nebát se mluvit. A navíc se u toho ozývají salvy smíchu.

Jenifer Kaločová (psycholožka)

Aktuality

9.4.2020 Delicious English - nabídněte si, prosím!

Pro své stávající i nové studenty jsem založila Facebookovou skupinu DELICIOUS ENGLISH Je pro vás angličtina "a piece of cake"? Co není, může být! Vyzkoušejte zde: https://www.facebook.com/groups/1514735008674031/

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 99 z 100
    1 testovací lekce online

    Chcete zjistit, jak jste na tom s angličtinou? Jaká je vaše úroveň v psané či mluvené angličtině? Chcete si vyzkoušet, jak by se vám s Andreeou spolupracovalo? Potřebujete pořádnou dávku svěží energie, která prorazí i sklo monitoru? Nebo nás chcete jenom podpořit? Díky moc, ať už se rozhodnete jakkoli!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,85 €
    (400 Kč)
  • zostáva 40 z 40
    5 lekcí online

    Pět kreativních lekcí angličtiny šitých na míru vašich potřeb. V kratším časovém období je možné zaměřit se na konkrétní téma a vypilovat ho k dokonalosti. Může se jednat o přípravu na pohovor, schůzku nebo prezentaci případně osvojení specifické slovní zásoby.

    Doporučujeme pro studenty ve věku 15-99 let

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,26 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    10 lekcí online

    Deset kreativních lekcí angličtiny šitých na míru vašich potřeb. Největší užitek získají studenti, kteří mají základní znalost mluveného jazyka, a chtějí se zdokonalit v nějaké konkrétní oblasti: psané angličtině, prezentačních dovednostech nebo se připravují na certifikaci.

    Doporučujeme pro studenty ve věku 15-99 let

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    158,51 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Třicetidenní výzva!

    Intenzivní online výuka angličtiny s hmatatelným výsledkem. 30 minut denně, každý den, třicet dní v kuse. Vhodné pro období letních prázdnin, ale realizovatelné i při plném pracovním vytížení. Je to přece jen půlhodina denně! Jen pro odvážné a odhodlané!

    Doporučujeme pro studenty ve věku 18-99 let

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    237,77 €
    (6 000 Kč)