Mercuria Laser Game - vystřílej si jedinečné vouchery!

Nabízíme speciální vouchery, které bude možné využít až s roční platností hned po našem otevření. Jakákoliv podpora nám nyní velmi pomůže, děkujeme! Při dosažení cílové částky navíc věnujeme nejen IZS, ale i jejich dětem laser game na 2 měsíce zdarma! :)

  • Na Braníku je kapacita baru až 170 osob.

  • Ideální místo pro firemní a narozeninové akce.

  • Mercuria Braník - arkádové automaty

  • Na Braníku může hrát až 40 hráčů najednou.

  • Před hrou vás rádi zaučíme.

  • Ideální prostory pro firemní akce

  • Ideální prostory pro dětské narozeninové oslavy

  • Po hře se o vás rádi postaráme :)

  • Na Braníku můžete využít také virtuální realitu

  • Na Holešovicích je kapacita baru 80 osob

  • Mercuria Holešovice - arkádové automaty.

  • Na Holešovicích může hrát najednou až 26 hráčů.

  • Mercuria Hamleys - aréna přímo v centru Prahy

  • Aréna cesta kolem světa - Eiffelova věž

  • Aréna cesta kolem světa - Antarktida

  • Aréna cesta kolem světa - USA

  • Nejnovější systém Gen 8 od australského Laserfoce

5 047 €
vybrané z 3 175 €

158%

158% splnené

164 ľudí prispelo

Antivir, Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2020 v 10:28.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

V roce březnu 2014 jsme otevřeli naši první pobočku na Holešovicích a od té doby jsme ušli velký kus cesty. Nejen, že se náš tým rozrostl na 50 úžasných lidí, ale nezůstali jsme také pouze u jedné arény. V dubnu 2018 jsme otevřeli v Branickém pivovaru jedno z největších laser game center v Evropě a v listopadu 2019 naši třetí pobočku v centru Prahy v hračkářství Hamleys. 

Mercuria Braník:

Co je náš cíl?

Nouzový stav se bohužel stále protahuje a my se už nemůžeme dočkat dne, kdy opět otevřeme a uvidíme šťastné tváře zákázníků. Buďte jedním z našich spokojených zákazníků a zakupte speciální vouchery :) 

Podpořením projektu navíc uděláte dobrou věc. My chceme po otevření věnovat jako poděkování celému IZS laser game zdarma na 2 měsíce. Když se nám však podaří dosáhnout cílové částky, tak laser game zdarma se bude vztahovat také na jejich děti! :) Všichni z IZS teď jedou na maximum a po skončení si zaslouží odpočinek s rodinou.

Detaily

Nabízíme Vám ke koupi speciální vouchery, které půjdou uplatnit ode dne otevření a mají platnost až do 31.7.2021. Všechny vouchery zašleme online na Váš mail, takže si pro ně nikam nemusíte chodit. Nabízíme několik variant a věříme, že si každý najde tu svou.

... a ještě něco navíc

Ke každému voucheru jde napsat speciální věnování.

Kdo jsme?

Jsme největší laser game komplex v ČR. Momentálně máme pobočky na Holešovicích, na Braníku a v hračkářství Hamleys. Všechny pobočky jsou ideální možností pro uspořádání firemní akce, narozeninové oslavy (zejména dětské), školních výletů nebo jen tak posezení s kamarády. Pořádáme různé turnaje, máme školní laser game ligu (okolo 100 školních týmů), vysokoškolské turnaje a také členskou ligu. Pro děti máme navíc i kroužek laser game, který nám navštěvuje přes 100 dětí a v létě chystáme několik příměstkých táborů. 

Mercuria Holešovice:

Proč to děláme?

Pro udržení všech arén bychom potřebovali právě Vaši pomoc. Při nouzovém stavu musíme mít všechny pobočky zavřené a u každé musíme řešit provozní náklady jako je zejména nájem a platy zaměstnanců. Nějaké rezervy jsme se snažili vždy držet, ale podle posledních vyjádření vlády budeme bohužel muset mít zavřeno mnohem déle než do 11.4. a začínáme tedy hledat různé formy podpory. Za jakýkoliv příspěvek děkujeme! 

Aktuality

8.5.2020 Všechny vouchery jsou odeslané

Dobrý den,  s radostí oznamujeme, že všechny vouchery by měly být odeslané a najdete je ve svém mailu. U některých mailů jsme omylem zapomněli dát předmět, tak prosím zkontrolujte i svůj spam. Kdyby byl náhodou jakýkoliv problém a voucher jste nedostali nebo jste dostali menší počet voucher než…

Viacej

4.5.2020 Mercuria Laser Game Vám moc děkuje!

S radostí oznamujeme, že se nám podařilo překonat potřebnou částku a tím bychom Vám chtěli za celý tým Mercurie moc poděkovat! Strašně si vážíme Vaší podpory, jste úžasný a už se na Vás moc těšíme! Právě přebíráme Vaše kontaktní údaje od portálu Hithit a v průběhu zítřka můžete očekávat vouchery v…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Hra za členskou cenu

    Nejste členem? Nevadí! S tímhle voucherem můžete mít jednu hru (12 minut) se slevou až 30%. Počet voucherů je neomezený. 

    *navíc podpoříte dobrou věc. Při dosažení cílové částky věnujeme laser game zdarma na 2 měsíce nejen IZS, ale také jejich dětem! ;) 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,93 €
    (99 Kč)
  • predané 17
    Pozvánka na znovuotevření

    Jakmile budeme moct otevřít, tak uděláme speciální večer pro všechny naše podporovatele. Celý večer bude laser game a doprovodné aktivity zdarma. V ceně voucheru bude i sklenička šampaňského pro každého (pro řidiče samozřejmě dětské), protože na tohle znovuotevření si bude potřeba připít :) 
    Akce se uskuteční v Mercuria Holešovice nebo v Mercuria Braník. 

    *navíc podpoříte dobrou věc. Při dosažení cílové částky věnujeme laser game zdarma na 2 měsíce nejen IZS, ale také jejich dětem! ;) 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9,92 €
    (250 Kč)
  • predané 109
    All you can play and all you can drink

    Jste vášnivý hráč laser game nebo máte doma dítě, které by chtělo hrát laser game od rána do noci. Věřte, že za tento voucher Vám utrhne ruku a bude poslušné ještě několik dnů :) Při koupi tohoto voucheru můžete u nás hrát a pít celý den. A pozor, tenhle voucher se vztahuje také na všechny doprovodné aktivity jako je virtuální realita, arkádové automaty, stolní fotbálek apod. Prostě přijďte a užijte si den naplno! :)
    * voucher platí pouze pro 1 osobu. Do akce all you can drink se nepočítá tvrdý alkohol. 

    **navíc podpoříte dobrou věc. Při dosažení cílové částky věnujeme laser game zdarma na 2 měsíce nejen IZS, ale také jejich dětem! ;) 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,84 €
    (500 Kč)
  • predané 12
    Dárkový voucher se slevou 20%

    Využijte voucher v hodnotě 1.000 Kč se slevou 20%. Ideální voucher k narozeninám nebo pro Vaše potěšení, který se dá využít na laser game, občerstvení i doplňkovou zábavu. 

    *navíc podpoříte dobrou věc. Při dosažení cílové částky věnujeme laser game zdarma na 2 měsíce nejen IZS, ale také jejich dětem! ;) 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    31,75 €
    (800 Kč)
  • predané 23
    Dárkový voucher se slevou 25%

    Využijte voucher v hodnotě 2.000 Kč se slevou 25%. Ideální voucher k narozeninám nebo pro Vaše potěšení, který se dá využít na laser game, občerstvení i doplňkovou zábavu. 

    *navíc podpoříte dobrou věc. Při dosažení cílové částky věnujeme laser game zdarma na 2 měsíce nejen IZS, ale také jejich dětem! ;) 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,52 €
    (1 500 Kč)