Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy

Kuchařka, ve které najdete více než 70 receptů bez cukru, lepku a laktózy. Pomozte mi s jejím vydáním, pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě nebo trpí nesnášenlivostí na některou z vyloučených surovin.

4 042 €
vybrané z 3 958 €

102%

102% splnené

141 ľudí prispelo

Jedlo, Literatúra

Všetko alebo nič. Projekt skončil 17.11.2019 v 12:51.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo...

Všechno začalo na mých konzultacích. Testuju svým klientům, které potraviny jsou pro ně vhodné, podpoří jejich zdraví a cítí se po nich dobře, a které naopak mohou tělu škodit. Zajímá vás víc? Koukněte sem.

Z mé 5leté praxe jsem vypozorovala, že právě cukr, lepek a kravské mléko s laktózou nesedí většině lidí. Když jsem tedy následně doporučila svým klientům některou ze surovin (či jejich kombinace) z jídelníčku vyloučit, byli zděšení a velmi často se cítili bezradně. Báli se, že se nenají, že to bude příliš drahé, vaření zabere spoustu času, a navíc to ani nebude dobré. Zkrátka vůbec netušili, co vařit a jak. 

A protože já už jsem se takto stravovala několik let, přišlo mi to jako hračka. Proto jsem jim zpočátku některé recepty sepisovala a zasílala e-mailem. Ale to mi po čase přišlo neefektivní a motivovalo mě to k tomu vytvořit elektronickou Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy a přesvědčit je o opaku. A mí klienti byli nadšení.

Časem však stále časteji volali po papírové verzi, které jsem z důvodu finanční náročnosti dlouho odolávala, ale nakonec jsem se rozhodla jim vyjít vstříc. Protože přeci jen tištěná kuchařka je tištěná kuchařka. Můžete si v ní listovat, zakládat, psát poznámky, nezmizí Vám, když jste chvíli neaktivní... No prostě těch výhod je celá řada.

A vy mi s tím nyní můžete pomoci!

Proč a pro koho jsem se rozhodla kuchařku vytvořit?

Ráda bych pomohla všem, kteří nemohou nebo nechtějí jíst cukr, lepek a laktózu a neví jak na to a nebo hledají další inspiraci. Té totiž není nikdy dost. 

Chci lidem ukázat, že zdravá strava není žádná věda. Chtěla bych je přesvědčit o tom, že si velmi snadno, rychle, z dostupných surovin, a navíc velmi chutně. A dokonce také levně.

Nevěříte? Přesvědčte se v mé Kuchařce #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy sami.

Na co se můžete v kuchařce těšit?

Na 72 receptů rozdělených do 6 kategorií – snídaně, polévky, hlavní chody, přílohy (včetně pečiva), saláty a dezerty. Celkem 60 receptů je pak vhodných pro vegetariány, 34 pro vegany a 55 z nich neobsahuje vejce. U každého receptu naleznete reálnou fotku a srozumitelný popis přípravy. K většině receptů jsem vám přidala taky užitečné tipy.

Najdete v ní především inspiraci ke zdravému vaření, které zabere minimum času a bude chutnat celé rodině.

... a ještě něco navíc

Tvorbou kuchařky jsem strávila několik měsíců svého života. Nesmírně mě to bavilo a obohatilo, ale chvílemi taky značně vyčerpalo. Střídaly se mi pocity nesmírné radosti a totálního zoufalství. Dokonce jsem se dostala po 3 týdnech každodenního vaření a focení do fáze, kdy jsem se jednou ráno probudila a cítila se tak, že jestli půjdu ten den ještě uvařit jediný recept, tak mě to zabije. Ale chtělo to jen pár dní pauzu, oddych a pak šlo vše zase hladce. Protože ten pocit, že můžete někomu pomoct, prostě stojí za to!

Kdo vlastně jsem?

Jsem Zdena Plavcová, vystudovaný ekonom, který po mnohaleté práci na manažerské pozici v korporátu zjistil, že tahle cesta ho nenaplňuje. A tak jsem se vydala jinou cestou. Cestou zdravého životního stylu, hledání příčin nemocí a možností, jak pozitvně ovlivňovat naše tělo, aby se cítilo dobře, nejen bylinkami a bylinnými extrakty, ale také jídlem a pozitivním myšlením. Zkrátka cestou, která mi dává smysl a naplňuje mě. To, jak přesně moje cesta vypadala, si můžete detailněji přečíst na mém webu.

Já s prototypem kuchařky

Proč to dělám?

Protože vím, jak je těžké změnit zajeté zvyklosti a vzorce chování. Také proto, že vím, že strava je jedním ze základních stavebních kamenů našeho zdraví a dokáže nás velmi výrazně ovlivnit, ať už pozitivně, anebo negativně. A já bych si moc přála, aby těch, co budou ovlivněni právě tím pozitivním způsobem, bylo co nejvíc.

Aktuality

19.2.2020 Tak konečně...

Hezký den, včera se mi konečně podařilo vyzvednout z tiskárny zbylé kuchařky, takže ti z vás, kteří kuchařku ještě nemají, tak ji mohou očekávat začátkem příštího týdne. 3x hurá! Moc děkuji za vaši trpělivost. Přeji ať se vám kuchařka líbí a ať podle ní rádi vaříte. Budu ráda, když mi dáte vědět.…

Viacej

31.1.2020 První várka kuchařek odeslána

Krásný den, ráda bych vás informovala, že první várku kuchařek jsem úspěšně odeslala a už mi píšete, že dorazily. Jsem moc ráda. Další dotisky budu mít koncem příštího týdne a pak obratem odesílám. Mějte se fajn, Zdena

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 10
    Dobrý pocit :-)

    Chcete přispět prostě jen tak?
    Tak to je skvělé, moc si toho vážím! 

    Částku si můžete libovolně navýšit.

    Z celého srdce vám děkuji.


     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 60
    Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy

    Získáte mou Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařku vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 33 z 50
    Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy s osobním věnováním

    Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy ode mě dostanete za předprodejní cenu a navíc s osobním věnováním pro větší radost (a to již včetně poštovného a balného).

    Do poznámky, prosím, napište, pro koho věnování bude.

    Kuchařku vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 6
    Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy a e-book k tomu

    Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy vám zašlu za předprodejní cenu a ebook k tomu, tak abyste měli kuchařku vždy při ruce, i když budete třeba na cestách (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařku vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 1
    Zástěra s logem #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy

    Nechám pro vás vyrobit krásnou kuchyňskou zástěru s logem #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy tak, abyste se při vaření už nikdy neumazali a navíc vám to ještě víc slušelo. 

    A zašlu vám ji poštou přímo domu.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 17 z 30
    2× Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy

    Pošlu vám dvě mé Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu, takže vánoční dárek pro maminku, babičku, sestru, kolegyni či kamarádku máte vyřešený (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařky vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    Zástěra s logem a kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy k tomu

    Pošlu vám mou Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného) a k tomu pro vás nechám vyrobit krásnou kuchyňskou zástěru s logem #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy tak, aby jste se při vaření už nikdy neumazali a slušelo vám to ještě víc.

    Oboje vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,66 €
    (800 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    3× Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy

    Získáte tři mé Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu, takže vánoční dárky pro maminky, babičky, sestry, kolegyně či kamarádky už opravdu řešit nemusíte (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařky vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    33,64 €
    (850 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Plný pekáč buchet a Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy s věnováním k tomu

    Dostanete mou Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařku vám dodám do Vánoc.

    Navíc jen a jen pro vás upeču skvělý dezert a k němu připravím kávu či čaj, během kterého si můžeme popovídat o dobrém a zdravém jídle. Během toho vám do kuchařky napíšu  velmi ráda věnování.  Co nesníte hned, zabalím vám sebou, tak abyste mohli potěšit i svou rodinu a přátele.

    A protože možná budete mít přes Vánoce mlsání dost, můžete se zastavit až do konce dubna 2020.

    Těšit se na vás budu v Praze v Karlíně.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    33,64 €
    (850 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Testování potravin na míru a Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy s věnováním k tomu

    Má Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného) až k vám domu.

    Kuchařku vám dodám do Vánoc.

    A navíc konzultace zaměřená na testování vhodnosti potravin v délce 90 min, během které vám na míru otestuji, které potraviny vám sedí a které ne. Budete tak naprosto přesně vědět, co jíst, abyste se cítili skvěle. 

    Věnování do kuchařky vám ráda napíšu po skončení konzultace.

    Konzultaci bude možné uskutečnit do konce dubna 2020.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,24 €
    (1 800 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Degustace vín s občerstvením pro 10 osob a Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy pro každého

    Dohromady deset mých Kuchařek #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařky vám dodám do Vánoc.

    Navíc vás a 9 Vašich přátel pozvu na skvělou degustaci vín, ke kterým vlastnoručně připravím občerstvení bez cukru, bez lepku a bez laktózy. Během degustace vám do všech kuchařek ráda napíši věnování.

    Degustaci je možné po dohodě uspořádat kdykoliv do konce června 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    514,55 €
    (13 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Partnerství

    Zaujal vás můj projekt natolik, že byste se chtěli stát mým partnerem?
    Tak to je skvělé a gratuluji!

    Protože já pro své partnery udělám vše, co jim na očích vidím.

    Připravím pro vás ne pět, ani deset, ale rovnou dvacet Kuchařek #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy.
    Věnuji vám celou jednu stranu ve své kuchařce. 
    Oficiálně vám poděkuji na Facebooku a Instagramu.
    Napíšu o našem partnerství článek na web a dám o něm vědět na sociálních sítích a v newsletterech všem mým fanouškům, a že jich není málo.
    A pokud jste výrobce surovin, které jsou v kuchařce použity, ráda v těchto receptech uvedu Vaše logo.

    Kuchařky vám dodám do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 385,32 €
    (35 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy pro nejrychlejší

    Moc si vážím vaší odvahy být mezi prvními, kdo projekt podpoří, a proto si zasloužíte mou Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za opravdu vyjímečnou cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařku vám dodám do Vánoc a pokud jste z Prahy, tak vám ji ráda předám osobně.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • Vypredané!!
    Pozvání na večeři pro 2 a k tomu pro každého Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy s věnováním

    Zašlu vám dvě mé Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařky vám dodám do Vánoc.

    Navíc vás pozvu k sobě na večeři, kde pro vás a jednoho vašeho hosta připravím 3-chodové menu. Během večeře vám do kuchařky napíšu věnování.  

    Na večeři se můžete zastavit až do konce dubna 2020.

    Budu se na vás těšit v Praze v Karlíně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pozvání na večeři pro 2 a k tomu pro každého Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy s věnováním

    JEŠTĚ JEDNA NAVÍC!!!
    Pozvání na večeři pro 2 a k tomu pro každého Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy s věnovánímZašlu vám dvě mé Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařky vám dodám do Vánoc.

    Navíc vás pozvu k sobě na večeři, kde pro vás a jednoho vašeho hosta připravím 3-chodové menu. Během večeře vám do kuchařky napíšu věnování.  

    Na večeři se můžete zastavit až do konce dubna 2020.

    Budu se na vás těšit v Praze v Karlíně.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Individuální kurz vaření (Praha a okolí) a Kuchařka #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy k tomu

    Dostanete mou Kuchařku #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy za předprodejní cenu (a to již včetně poštovného a balného).

    Kuchařku vám dodám do Vánoc.

    A navíc vám uspořádám individuální kurz vaření bez cukru, bez lepku a bez laktózy na téma, které spolu vybereme a to přímo ve vaší kuchyni. Na kurz si můžete přivést jednoho kamaráda.

    Věnování do kuchařky vám ráda napíšu během kurzu.

    Individuální kurz vaření bude možné uskutečnit do konce dubna 2020.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    213,73 €
    (5 400 Kč)