Film Vlci na hranicích

Dokument o návratu vlků do přírody na Broumovsku a jejich (ne)přijetí místními. Má tento predátor v naší přírodě ještě místo? Podpořte dokončení našeho filmu, vybrané peníze použijeme na práci ve střižně a kvalitní zvukovou a obrazovou postprodukci.

Autor: Martin Páv

  • Protagonista filmu: farmář Jan Šefc

  • Protagonista filmu: hydrolog Jiří Malík

  • Protagonistka filmu: farmářka Lenka Štíhlová

  • Protagonista filmu: Jan Koranda

  • Protagonisté filmu: Jiří Malík a Tomáš Havrlant

  • Plakát k filmu

18 485 €
vybrané z 17 769 €

104%

104% splnené

409 ľudí prispelo

Film

Všetko alebo nič. Projekt skončil 19.12.2019 v 10:40.

Zobraziť všetky odmeny

O filmu

Vlci jsou zpět! Před více než dvěma staletími byli vlci na Broumovsku vyhubeni, teď se do naší přírody pomalu vrací a mění tak životy spousty lidí. Dokument Vlci na hranicích portrétuje jejich problematické přijetí: zatímco pro jedny znamenají naději na ozdravení české krajiny, pro jiné ztělesňují nepřítele vraždícího bezbranná zvířata farmářů, proti kterému není možné se účinně bránit. Dokážeme vlky opět přijmout?

Podpořte vznik filmu Vlci na hranicích o návratu této divoké šelmy do naší přírody!

Téma vlků je v současnosti hojně diskutované v médiích. Ochránci přírody se radují, že se tato šelma přirozeně vrátila na naše území a rozšiřuje tak přirozenou biodiverzitu, farmáři už na ni ale nejsou zvyklí. Myslivci se proti vlkům bouří, protože podle nich narušují rovnováhu lesního života. A tak vlci rozdělují společnost v názoru na to, co s nimi. Vydejte se s režisérem Martinem Pávem na cestu na Broumovsko, kde byl roku 2016 potvrzen výskyt čtyřčlenné vlčí smečky a od té doby počet vlků narůstá. Potkejte místní farmářku, která vlky hájí, farmáře, který proti nim naopak bojuje, starostu malé obce, který brání práva svých občanů a pomáhá jim vypořádat se se změnou, kterou vlci do jejich života přináší, ale i další postavy a jejich příběhy pevně spjaté s vlky.

Režisér Martin Páv natáčel na východě Čech dva roky a sledoval tak vývoj situace. Jeho předchozí film Kibera: Příběh slumu vidělo celkem 115 000 diváků, vyhrál cenu diváků na dokumentárním festivalu MFDF Ji.hlava, Speciální cenu poroty na festivalu Jeden svět v Bratislavě a následně byl promítán po celé Evropě i v Africe.

Na co peníze použijeme?

Za peníze vybrané na Hithitu budeme schopni film dokončit ve vysoké kvalitě, kterou si podle nás zobrazení přírody zaslouží. Zaplatíme plnohodnotnou obrazovou a zvukovou postprodukci: barevné korekce a zvukový mix, a dále grafický vizuál. Díky Vaší podpoře na Hithitu budeme moci film podpořit propagačně, aby na něj do kina dorazilo co nejvíce lidí. V rámci kampaně k filmu chceme rozšiřovat povědomí o problematice vlků, ochrany naší přírody a biodiverzity obecně. Budeme například spolu s projekcemi pořádat diskuze se zastánci obou názorů, s ekology a odborníky.

Pokud se nám ale podaří vybrat víc peněz, máme však i další plány.

1. meta – 450 000 Kč

Plnohodnotná obrazová i zvuková postprodukce, grafika, distribuce a propagace.

2. meta – 550 000 Kč

Náš film je o přírodě, o tom, jak k ní má člověk přistupovat. Také je ale o přirozeném strachu v nás, strachu z neznámého. Myslíme si, že Vlci na hranicích tak můžou fungovat jako skvělý výukový materiál pro žáky i studenty. Vytvoříme proto manuál pro učitele, kteří budou film promítat v rámci školy. V manuálu budou tipy na diskuzi, otázky, pracovní listy, stejně jako doplňkové videomateriály. Nebudou chybět ani tipy na to, koho si do diskuze o přírodě i o přijímání nám neznámého pozvat.

Jak to celé začalo?

Když se Martin vracel z Afriky z natáčení svého předchozího filmu Kibera: Příběh slumu, bylo mu líto, že se jedna velká životní kapitola neodvratně blíží ke konci. Rozesmutnělý listoval novinami a netušil, že nová etapa začne hned za pár stran – vzápětí objevil článek o farmářích na Broumovsku, kteří zorganizovali protest proti vlkům. Námět na nový film se začal rodit okamžitě. Čím více o tématu mluvil s ostatními, tím více mu bylo jasné, že v sobě téma nese mnohem víc než pouhou rozpravu o návratu vlků do české krajiny. Postupně si se svými spolupracovníky začali uvědomovat, že ve skutečnosti vytváří velký portrét společnosti, která reaguje na přítomnost něčeho nového. Vlci na hranicích se tak stali metaforou současné společenské krize. Myšlenka se zalíbila jak České televizi, tak Státnímu fondu kinematografie, a film se začal pomalu rozvíjet.

O tvůrcích

Martin Páv, režisér

Martin vystudoval hranou režii na FAMU, krátce nato se však začal věnovat dokumentu. Svoje zkušenosti s hranou režií považuje při natáčení dokumentů za velkou výhodu – primárně mu jde nejen o silné a emočně naplněné příběhy, ale i silné audiovizuální zpracování. Debutoval filmem Kibera: Příběh slumu, který loni vyhrál Cenu diváků na MFDF v Jihlavě. V současné době nastupuje na doktorát na Ústavu mezinárodních vztahů, kde se věnuje postkoloniální identitě slumů a měst zemí globálního jihu. Střetávání kultur a jejich vzájemné ovlivňování je jedním z Martinových nejzásadnějších témat, kterým se chce ve své tvorbě věnovat. Neméně důležitým tématem je pro něj i vztah člověka k přírodě a jeho dopady na lidskou psychiku, což do hloubky analyzuje právě ve svém nově vznikajícím filmu Vlci na hranicích.

Zuzana Kučerová, producentka

Zuzana debutovala celovečerním dokumentárním filmem o největším africkém slumu – Kibera: Příběh slumu (rež. Martin Páv), který loni vyhrál Cenu diváků na dokumentárním festivalu v Jihlavě. Kromě Vlků na hranicích připravuje krátký animovaný film Marka Náprstka s názvem Ant Hill a se scenáristy Adélou Kabelkovou, Klárou Vlasákovou a Radkem Hosenseidlem vyvíjí seriál Dear Universe. Kromě producentství pracuje pro Českou televizi v Centru mezinárodních programových projektů. Vystudovala katedru produkce na FAMU a dokončuje magistra na mediálních studiích Univerzity Karlovy.

Na filmu se dále podílí:

Kamera: Petr Racek

Zvuk: Adam Bláha

Grafický design: Jan Němec

PR a propagace: Hana Blaha Šilarová, Martin Černý

Hudba: Jiří Trtík

Vedoucí produkce: Augustina Micková

O Frame Films

Jsme mladá česká produkční společnost, zaměřujeme se především na dokumentární filmy. V kině jste od nás mohli vidět dokumenty Central Bus Station či Budovatelé říše, ale také hraný snímek Sněží! Režisér Martin Páv v loňském roce debutoval filmem Kibera: Příběh slumu, který získal cenu diváků na MFDF Ji.hlava 2018 a byl uveden na festivalech ve Francii, v Polsku, na Slovensku, v Zambii či v Bosně a Hercegovině.

   

Aktuality

9.2.2022 TV premiéra Vlků na hranicích - 15. února na ČT 2

Drazí přispěvatelé, po dlouhé pouti po festivalech a českých kinech se Vlci na hranicích dostávají i na televizní obrazovky. Náš film bude v televizní premiéře uveden v úterý 15. února od 21:25 na ČT 2. Nalaďte se společně s námi! Budeme rádi, když dáte vědět i vašim přátelům. Pokud nestihnete…

Viacej

25.5.2021 Premiéra Vlků na hranicích už 3. června!

Drazí přispěvatelé, máme skvělou zprávu! Kina se otevírají a my se tak konečně budeme moct potkat na projekcích! Film bude mít premiéru 3. června, tak se přijďte podívat! Těšíme se na Vás na projekcích a na debatách po nich! Podívejte se na trailer. Těm z vás, kteří jste si jako odměnu vybrali…

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 38
    Přispějte jen tak

    Jestli se Vám náš film líbí, podpořte nás pro svůj dobrý pocit!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    5,92 €
    (150 Kč)
  • predané 25
    Nalepovací tetování

    Celá A4 plná různých obrázků vlků a motivů z filmu.

    *Pokud chcete tetování jako vánoční dárek, prosím, objednávejte do 5. prosínce 2019.
    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • predané 71
    Film ke streamu

    Chcete se na náš film podívat v klidu doma? Pořiďte si ho ke streamu online. Ve spolupráci s DAFilms.cz.

    *Snímek bude k dispozici až po jeho uvedení v kinech.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • predané 23
    Designový sešit oldschool VOALA (60 stran)

    Společně s českým grafickým studiem Voala jsme pro vás připravili sešity spojující design Voala a Vlků na hranicích. 
    Sešit A5, 60 stran.

    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou/kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • predané 35
    Plátěnka

    Praktická plátěná taška béžové barvy spolu s originální grafikou s motivem z filmu Vlci na hranicích.

    *Pokud chcete odměnu jako vánoční dárek, prosím, objednávejte do 5. prosínce 2019.
    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 13
    Film ke streamu + vlčí tetování

    Chcete se na náš film podívat v klidu doma? Pořiďte si ho ke streamu online. Ve spolupráci s DAFilms.cz. K filmu dostanete také A4 plnou nalepovacích tetování s vlčími motivy.

    *Snímek bude k dispozici až po jeho uvedení v kinech.  
    * Možnost osobního předání tetování v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • predané 5
    Plakát filmu A2

    Pořiďte si domů plakát našeho filmu s originálním vizuálem od Jana Němce.

    *Pokud chcete odměnu jako vánoční dárek, prosím, objednávejte do 5. prosínce 2019.
    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou/kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • predané 3
    Soundtrack k filmu

    Poslechněte si originální skladby Jiřího Trtíka, světoznámého českého dirigenta a skladatele, připravené pro Vlky na hranicích. Soundtrack bude obsahovat všechny skladby v nezkrácené variantě.

    * Odměna bude odeslaná online, hudba Vám přijde v digitální podobě.
    * Více informací o skladateli Jiřím Trtíkovi zde.

     

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • predané 4
    Designový sešit Open VOALA (128 stran)

    Společně s českým grafickým studiem Voala jsme pro vás připravili sešity spojující design Voala a Vlků na hranicích. 
    Sešit A5, 128 stran.

    ​* Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou/kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (400 Kč)
  • zostáva 17 z 50
    Vstupenka na premiéru v Praze + afterparty s občerstvením

    Buďte první, kdo film uvidí! Slavnostní premiéra proběhne za účasti tvůrců a protagonistů, s nimiž se můžete osobně setkat. Datum bude upřesněné ihned po dokončení filmu (předpokládáme podzim 2020).

    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 39 z 50
    Poděkování v titulcích

    Chcete své jméno zvěčnit ve filmu? Za tuto odměnu Vás poděkování v titulcích nemine!

    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • predané 16
    DVD s filmem Vlci na hranicích

    Chcete mít náš film doma? Pořiďte si DVD!

    * DVD s filmem bude k odběru až po premiéře filmu na podzim 2020.
    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • predané 5
    Designový sešit Open VOALA (240 stran)

    Společně s českým grafickým studiem Voala jsme pro vás připravili sešity spojující design Voala a Vlků na hranicích. 
    Sešit A5, 240 stran.

    ​* Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou/kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • predané 32
    Tričko s motivem vlků

    Klasika mezi odměnami, těšíme se, až vás budeme v tričkách potkávat! Pořiďte si klasické bílé tričko s naším originálním designem.

    *Do poznámky nezapomeňte napsat velikost (S, M, L, XL) a zda půjde o dámské či pánské tričko.
    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,69 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    Plakát filmu A2 s podpisem režiséra

    Plakát našeho filmu včetně podpisu režiséra Martina Páva.

    *Pokud chcete odměnu jako vánoční dárek, prosím, objednávejte do 5. prosínce 2019.

    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou/kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,69 €
    (600 Kč)
  • zostáva 87 z 100
    Adoptujte ovci

    Adoptujte si ovci ve stádu farmáře Tomáše Havrlanta a kupte jí tak krmení a řádnou péči. Kromě dobrého pocitu získáte také voucher o adopci vaší ovečky.

    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 13 z 20
    Workcamp kopání tůní

    Jedním z našich protagonistů je známý hydrolog Jiří Malík, který se dlouhodobě zabývá bojem proti suchu. Pojďte spolu s ním pomoci naší krajině se zadržováním vody. Zprostředkujeme vám možnost se podívat, jak se kopou tůně, a rovnou při tom přiložit ruku k dílu! Termín bude domluven na začátku roku 2020, dopravu je potřeba si zařídit individuálně. 

    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • predané 8
    Sada designových sešitů VOALA

    Společně s českým grafickým studiem Voala jsme pro vás připravili sešity spojující design Voala a Vlků na hranicích, kupte si celou sadu tří kusů! 
    Sešit A5, typ oldschool, 60 stran, dva sešity A5, typ Open, 128 a 240 stran.

    ​* Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou/kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    PŘIDANÁ ODMĚNA: Workshop výroby sýrů s Lenkou Štíhlovou

    Jednou z protagonistek filmu je farmářka Lenka Štíhlová, která na svém statku vyrábí sýry. Vyrazte za ní na jednodenní výlet a vyrobte si vlastní sýr korbáčík, od nadojení mléka až po hotový výrobek!

    *Workshop proběhne po domluvě v průběhu května 2020.
    *Workshop probíhá na Broumovsku, doprava není zahrnuta v ceně.
    *Možnost dodání dárkového voucheru do Vánoc

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 5 z 20
    Zasadíme za vás strom

    Naše krajina je zatížená odlesňováním a nedostatkem zelených ploch. Jedním ze způsobů, jak proti tomu bojovat, je sázení stromů. Snižte emise CO2 tím, že zasadíte na Broumovsku strom! Pořídíme a vysadíme ho za vás a zašleme vám video z jeho výsadby! Dobrý pocit a lepší klima zaručeno.

    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,23 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Stopování vlků

    Vydejte se na výlet do broumovských lesů s jedním z našich protagoinstů - s Janem Korandou. Honza vás vezme na místa výskytů vlčí smečky a když budete mít štěstí, najdete třeba i otisk tlapky! Termín výletu bude dohodnutý individuálně, maximální počet lidí ve skupince jsou 4 lidé. Pokud by bylo moc sněhu, je potřeba si zajistit půjčení sněžnic a turistických holí. Dopravu na místo je potřeba si zařídit individuálně.

    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    157,95 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Projekce s debatou u vás ve městě

    Chcete si uspořádat vlastní projekci? Není nic jednoduššího! Přijedeme za vámi, film promítneme a uspořádáme debatu s tvůrci - režisérem, hlavními protagonisty…

    *Datum projekce bude domluvené individuálně, od podzimu 2020.
    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    296,15 €
    (7 500 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Večeře se štábem

    Chcete nás poznat a popovídat si o tom, jak se film natáčel? Chcete vědět, jak se režisér Matin Páv seznámil s hlavními protagonisty a jaké byly nejvtipnější, ale i nejtěžší momenty natáčení? Pojďte s námi na večeři! Před ní si společně promítneme film.

    * Odměna je maximálně pro 2 osoby.
    *Datum projekce bude domluvené individuálně, od podzimu 2020.
    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.
    * Večeře proběhne v Praze.
     

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Soukromá firemní projekce

    Chcete si uspořádat vlastní projekci s diskuzí ve firmě? Není nic jednoduššího! Přijedeme za vámi, film promítneme a uspořádáme debatu s tvůrci - režisérem, hlavními protagonisty…

    *Datum projekce bude domluvené individuálně, od podzimu 2020.
    *Pokud nám přispějete jako firma, můžeme Vám vystavit fakturu na reklamu či propagaci.
    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    592,30 €
    (15 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Soukromá firemní projekce filmu Kibera: Příběh slumu

    Chcete si uspořádat vlastní projekci s diskuzí ve firmě a nechce se Vám čekat, až budou Vlci hotoví? Pořiďte si projekci předchozího filmu Martina Páva Kibera: Příběh slumu, který získal například Cenu diváků na festivalu v Jihlavě. Přijedeme za vámi, film promítneme a uspořádáme debatu s tvůrci - režisérem, hlavními protagonisty…

    *Datum projekce bude domluvené individuálně, od ledna 2020.
    *Pokud nám přispějete jako firma, můžeme Vám vystavit fakturu na reklamu či propagaci.
    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    592,30 €
    (15 000 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Partner filmu+pozvánka na premiéru pro 4 osoby

    Chcete se stát naším hrdým partnerem a potkat se se štábem a protagonisty na premiéře? Tato odměna je pro Vás jako dělaná! Vaše jméno bude v titulcích na čestném místě a my se budeme moc těšit na osobní setkání!

    *Pokud nám přispějete jako firma, můžeme Vám vystavit fakturu na reklamu či propagaci.
    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 579,47 €
    (40 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Liška mazaná - DIY balíček balzám na rty

    Spojili jsme se s Liškou mazanou, takže si můžete doma vyrobit dva výživné balzámy na rty ze skvělých přírodních ingrediencí a vůní dle chuti. Nebo můžete sadu darovat, úspěch zaručen! Uvnitř krabičky najdete kromě ingrediencí podrobný recept s tipy na další výrobu, dvě tuby na balzám a designové polepky. Veškeré ingredience jsou trvanlivé a balzámy vydrží až rok. Kupte skvělý biodárek a zároveň podpořte náš film!

    *Pokud chcete odměnu jako vánoční dárek, prosím, objednávejte do 30. listopadu 2019.

    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,40 €
    (390 Kč)
  • Vypredané!!
    Liška mazaná - DIY balíček tělový krém

    Spojili jsme se s Liškou mazanou, takže si můžete doma vyrobit dvě šlehaná tělová másla, která skvěle pečují a chrání pokožku. Udělejte si domácí workshop nebo potěšte originálním dárkem. Krém je vhodný na normální i suchou pokožku a může vyhovovat i ekzematikům. Kupte skvělý biodárek a zároveň podpořte náš film!

    *Pokud chcete odměnu jako vánoční dárek, prosím, objednávejte do 30. listopadu 2019.

    * Možnost osobního předání v Praze, nebo zaslání poštou či kurýrní službou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    Roční předplatné na DAFilms.cz se slevou

    Nabízíme roční předplatné na DAFilms.cz, online portál nabízející dokumenty z celého světa a hrané české filmy. Běžná cena předplatného je 1350 Kč.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,45 €
    (999 Kč)
  • Vypredané!!
    ​Workshop výroby sýrů s Lenkou Štíhlovou

    Jednou z protagonistek filmu je farmářka Lenka Štíhlová, která na svém statku vyrábí sýry. Vyrazte za ní na jednodenní výlet a vyrobte si vlastní sýr korbáčík, od nadojení mléka až po hotový výrobek!

    *Workshop proběhne po domluvě v průběhu května 2020.
    *Workshop probíhá na Broumovsku, doprava není zahrnuta v ceně.
    *Možnost dodání dárkového voucheru do Vánoc

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Partner filmu

    Staňte se hrdým partnerem našeho filmu. Vaše jméno bude v titulcích na čestném místě!

    *Pokud nám přispějete jako firma, můžeme Vám vystavit fakturu na reklamu či propagaci.
    *Možnost dodání emailového dárkového voucheru do Vánoc.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)