Nové album Tygroo: "TgzZ DgzZ"

Vydáváme naše druhé album, mnohem sofistikovaněji a pracněji zprodukované než to první, prostě hodně vymazlené, a taky drahé. Pomozte nám, a nebudete litovat. Tohle album se vám bude líbit. A třeba se díky Vám dožijeme i toho dalšího...

Autor: Tygroo

2 444 €
vybrané z 2 375 €

102%

102% splnené

97 ľudí prispelo

Hudba

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.11.2019 v 19:50.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo?

Roku 2015 táhlo torzo téhle kapely Jižními Čechami s kočovným divadlem, hrálo se ve vesnicích, na návsích, na fotbalových hřištích, a v místních hospodách. Pak léto skončilo a my jsme spolu chtěli hrát dál. Tak jsme sháněli  bubeníky a vymýšleli písničky. Na Silvestra téhož roku jsme odehráli náš první koncert ve složení David Lomič, Matěj Heinzl, Šimon Janák, a Vojta Stolbenko. Ten koncert nás bavil, a bavil i spoustu dalších lidí, a tak jsme spolu zůstali a hráli dál. Po hospodách, klubech, na ulicích půlky evropy, na festivalech a tak dál a dál. Začátkem roku 2017 jsme za tři dny natočili první desku a záhy potom první klip. V létě pak další klip. A pořád jsme hráli.  Začátkem roku 2019 jsme natočili druhé album, a to teď chceme vydat. A bude se to jmenovat TgzZ DgzZ.

Co je náš cíl?

Chceme dělat zajímavou, krásnou, silnou, divnou a dobrou hudbu. A chceme to dělat pořád.

Tahle kapela je pro nás srdcová záležitost, projekt do kterého vkládáme hodně času a energie, a to plati i pro naše nové album. Troufáme si myslet, že na české hudební scéně je tahle nahrávka výjimečný počin, který si zaslouží podporu. Tímto bychom tedy rádi poprosili všechny naše fanoušky, a jejich přátele, rodiny, mazlíčky, babičky a dědečky, a všechny ostatní lidi, kteří věří v důležitost nezávislého umění v lidské společnosti, aby nám pomohli s dalším krokem po naší víceméně pomatené hudebnické cestě .  

Detaily

Nové album "TgzZ DgzZ" je mnhoem propracovanější, zprodukovanější, vymazlenější, bolestivěji porozené, a rozhodně jiné než to první. Také je mnohem dražší. Jedná se o naše první opravdu "zprodukované" nikoli pouze "nahrané" album, a které tedy není pouze záznamem toho, jak hrajeme věci naživo, ale je i výtvorem samo o sobě. Je méně experimentální a jazzové, než to první, zaznívá v něm silnější inspirace současnou elektronickou taneční hudbou, ale určitě jsme to pořád my a je to dobré.  Celkové náklady spojené s tímto albem se budou pohybovat někde okolo 100 000 kč, a jelikož nikdo z nás není bohatý, vaši pomoc opravdu potřebujeme. 

Kdo jsme?

Jsme kapela, hrajeme na saxofony, tubu, bicí, akordeon, občas rapujeme, občas zpíváme. Inspirujeme se jazzem, elektronickou taneční hubou, hiphopem, a balkánem. A trochu českým undergroundem. Každý z nás do téhle kapely přináší jiné hudební vlivy, představy a zkušenosti. Výsledkem je místy velmi plodná, místy bolestivá fůze všeho možného, která se snaží být hudbou taneční, ale zároveň inovativní a zajímavou na poslech. Píšeme texty o věcěch co nás zasáhnou, rozpláčou, nebo pobaví. Tři z náš mají hudební vzdělání (jazzová a klasická konzervatoř), a všichni se žívíme hudbou a dalším scénickým uměním. Na koncertech potíme krev, duši, slzy, všechno. 

Proč to děláme?

Protože tohe je moc dobrý přímý a čistý způsob, jak se obrátit přímo na fanoušky, "na konzumenty" toho co děláme, a získat podporu aniž bychom se museli někomu upsat. Zároveň tak trochu můžeme zjistit, jak na tom vlastně s těmi sympatiemi mezi lidmi jsme, dát jim vědět, že něco děláme, a třeba i získat nové publikum. 

Aktuality

19.12.2019 Díky Moc Vám Všem!

Ještě jednou Vám všem, našim podporovateům mnohokrát a mnohokrát děkujeme! Díky Vám jsme to nakonec opravdu zvládli, a před pár dny konečně přišla nová CD z továrny. Ostatní odměny ještě bohužel nejsou hotové, ale vynasnažíme se teď rozeslat alespoň ta CD. Ostatní dostanou odměny bohužel až po…

Viacej

11.11.2019 Přidány nové odměny!

Přidáváme pár nových odměn, abyste měli lepší výběr, naši milí zlatí přispěvatelé. Tak se čiňte, však už nám skoro zvoní hrana..

Viacej

Odkazy projektu

FB

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    Krmení Tygroo

    Nakrmte nás jen tak! Dejte nám sto a nebo víc peněz (radši víc), a budeme Vás mít moc rádi. Čim víc dáte tim víc rádi! (v dalším kroku se dá částka libovolně navýšit)  Jotojo.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 198 z 200
    Nálepky Tygroo

    Sada krásných lepivých nálepek s naším krásným lepivým novým logem. lepy lep. Doručíme poštou, Zásilkovnou,nebo předáme osobně. Lepy lep.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    4,35 €
    (110 Kč)
  • zostáva 194 z 200
    Vstupte na Křest!

    Předkupte si vstupné na náš velkolepý, a jednou jistě legendární křest alba TgzZ DgzZ, který proběhne 19.11. v pražském klubu Fuchs2. Řada překvápek v ceně. heh.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,54 €
    (140 Kč)
  • zostáva 91 z 100
    Naše PRVNÍ (ne to nové!) album na CD

    Podpořte vydání našeho nového alba tím, že si koupíte to staré! Album Sauti Mafuta už možná brzy bude sběratelskou raritou, protože už jich máme málo! Doručíme poštou, Zásilkovnou,nebo předáme osobně.
    ohohoho!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 22
    TgzZ DgzZ digital download

    Buďte jedni z prvních, kteří si poslechnou nové, jednou jistě legendární album jednou jistě legendární kapely Tygroo!

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 280 z 300
    TgzZ DgzZ na CD!

    Kupte si naše nové CD a podpořte vznik téhle unikátní podivnosti na české hudební scéně! Doručíme poštou, Zásilkovnou,nebo předáme osobně. kví kvá kvákvákvé!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,06 €
    (330 Kč)
  • predané 14
    Vstup na křest alba

    Kupte si v předstihu vstupenku na velkolepý, a jednou jistě legendární křest našeho nového a jednou jistě legendárního nového alba! Křest proběhne 19.11. v Pražském klubu Fuchs 2.
    TgzZ DgzZ na CD jako bonus! Tradatradárrrr!

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 3
    Na pivo s tygrem

    Pojďte s jedním nebo více z nás na pivo! My platíme. Nejlépe někde v Praze. TgzZ DgzZ na CD jako bonus!  íííííííáááá!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,71 €
    (599 Kč)
  • zostáva 33 z 40
    Tílko Tygroo

    Tílko s naším logem, a jako bonus, TgzZ DgzZ na CD! Doručíme poštou, Zásilkovnou,nebo předáme osobně. Velikost pište do doplňkové poznámky. kapatapumm! 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Na oběd s tygrem

    Poobědvejte s jedním nebo více členy kapely tygroo. Klábosení o ničem zaručeno. Vaší útratu hradíme. Nelépe v Praze. TgzZ DgzZ na CD jako bonus! Buhuhuhu!
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • zostáva 59 z 60
    Rande s Tygrem

    Jste taky sami? A nebo nejste, ale chtěli byste být? Anebo něco mezi? A nebo něco úplně jiného? Zajděte si na Rande s Tygrem, to vyřeší všechny Vaše problémy, ať jsou jakékoli. Nebo aspoň bude sranda.. účet platí Tygr. Který Tygr to bude, to se uvidí. Nejlépe v Praze, ale po domlouvé možné i jinde. hmmmm.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Večere tygroo

    Povečeřte s námi. Někdo z kapely něco uvaří nebo upeče a pak to společně sníme a poklábosíme, něco vypijeme, a nakonec se pohádáme a odejdeme. To vše se stane nejspíš v Praze.
    Nové album na CD, plus tílko s našim logem v ceně!  Buheh!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 5 z 8
    Výlet s kapelou Tygroo

    Pojeďte s námi na koncert! Zažijete všechno to zmatení a stres a srandu a zpoždění a nadávky, pak dáme pumpu, potom můžete sledovat koncert z bekstejdže či odkudkoli budete chtít, a pak se s námi zas vrátíte zpátky, nebo bude ještě večírek a hraní do rána, přespíte někde pod hvězdami nebo na gauči a vrátíte se až pak. Jako bonus dostanete obě alba tygroo na CD, plus tílko s naším logem. A taky občerstvení... kapapupšt!
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Oslavná píseň o Vás

    Pokud přispějete tolik, budeme na vás pět ódu, a to doslova. Napíšeme o vás opěvnou píseň nebo rap, nebo alespoň o Vašem jménu, a ten nacvičíme v a capella verzi (bez nástrojů), a pak si dáme schůzku a tam Vám to předvedeme. Také to můžeme natočit a poslat Vám to. Naše nové album na CD, plus tílko s naším logem v ceně, samozřejmě. Ólálá!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Cover na přání

    Po svém zaranžujeme, potygříme a nacvičíme píseň nebo skladbu dle vašeho výběru. Pak se natočíme jak to hrajeme a video vám pošleme. Píseň pro vás můžeme i někde zahrát naživo, třeba na koncertě, pokud to nebude moc nepatřičné. Jako bonus obdržíte obě naše alba na CD, plus tílko s naším logem.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    307,82 €
    (7 777 Kč)
  • zostáva 5 z 7
    Koncert Tygroo

    Podpořte nás tím, že si nás pozvete! Rádi přijedeme zahrát do Vašeho klubu, obýváku, hospody, kuchyně, na dvorek, na festival, na verandu, kamkoli. TgzZ DgzZ na CD jako bonus!  Cena nezahrnuje cesťák.Trrááááááá!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)